24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#8286 1 örökkévalóság mert mi nem tudunk adni, ahogy le is van írva a moderálásnál, [email protected] kérd. -
#8285 Medig tart egy modnak megtenni hogy házigazda lehessek? -
#8284 ugye nem te akarod kérdőre vonni a jónépet? :DDDD -
#8283 jah....:DDD -
#8282 jogos, sry.
értettem. -
#8281 Ha már a gumit említed,akkor mi ez a sok gumi szintű topik,ami az utóbbi 2 napon nyílt? -
#8280 nem a gumiban vagy vigyázz a szádra! -
#8279 remélem felfogta.... -
#8277 Na kösz.
Ok. -
#8276 Pl te? :P -
#8275 Valaki duncsizzon el MM2-vel,vagy magyarázza ell neki valaki,hogy mire van a Kereső.Thx -
#8274 Ja.
Valaki csóró a családban és ezért topikot nyit:D -
#8273 Láttátok az evőeszközök eltűnése topikot?
már komolyan mondom szánalmas hogy miket kinem találnak....... -
#8272 Hogy mekkora "divat" lett a banner berakatása. -
#8271 [ Ezt a bannert ] kérnék [ Ebbe a topicba ]
Köszönet .. -
#8270 im rulz:DD -
#8269 most egymást áruljátok be ? szép.... akkor minek a topic ?:D -
#8268 a topik a gumiba volt, ott is nyílt, csak neoreg kérte, hogy tegyék át a gumiba... csak közbe visszaél helyzetével, és töröl visszamenőleg sok hozzászolást...
szvsz goth lenne a megfelelő házigazdának (meg én:D csak hát abbol viszhang lenne már)
meg amugyis neonak van pár más nickje is, ami bannolva van... -
#8267 alapból a témaindító kap házigazdajogot. -
#8266 valaki adjon már ennek a topicnál Goth-nak házigazda jogot és neotol vegye el mert kitöröl mindent:S -
#8265 majd a házigazda rendben tarja. -
Takezó #8264 hát nemtom, ez igazából így sehova sem való, met nem számtechjáték, de játék :Ð Sajátba azért nem jó, met talán lehetne belőle értelmes topikot kihozni, ha nem offolnák kicsit most szét -
#8263 mert? -
Takezó #8262 most átraktátok a Sajátba, de nem, ez a topik nem odavaló, sokkal inkább a játékosokba, ha nem is számítógépes játék... -
Takezó #8261 azért az általános ne legyen cset htxvm -
#8260 már rég kivettem:D -
#8259 ha ö nem jár be, akkor hiába -
#8258 huh :DDDDDDd
akkor írsz egy olyan szót, amit lehet folytatni -
#8257 Akkor Ő legyen a házigazda,logikus. -
#8256 Lalee -
#8255 GOND -
#8254 te jó ég, mi lesz most? :D -
#8253 És azért lennél házigazda:C
Ki nyitotta? -
#8252 Helló!
Lehetnék az Általános Eszmecserében lévő "Jaccunk mi is szoláncot" c. topik házigazdája?Azért mert van aki olyan szót ír amire lehetetlen másik szavat írni. -
#8251 ok -
#8250 Gumis moderátor alapból nem tud átrakni sehova semmit, szerintem nyugodtan mehet, inkább a Sajátban a helye. -
#8249 ezt Gumis moderátorral beszéld meg, ha ő nem tudja átrakni akkor szól nekünk, én ebben nem döntök mert lövésem sincs róla. -
#8248 szerintem 1re is látták....
írj privit egy modinak -
#8247 nah akkor berakom ismét a kérelmem, bár nemtom mennyi időt vesz igénybe 16k hsz-t átrakni, így bocs ha türelmetlennek látszom...
Ezt a témát kérem valamelyik illetékestől, hogy rakja át a saját fórumokba és adjon nekem házigazda jogot (eredetileg én nyitottam). Ok: akyyy többszöri kérelem ellenére sem vette ki azt az undorító színkódot, továbbá az utóbbi időben egyre többen írnak be egy-két szavas hsz-eket bizonyos emberek, és ez a topig lakóit (3 ember engem beleértve :D) zavarja. Eredetileg is csak azért nyitottam, hogy a haverjaimmal legyen egy közös topigunk. A gumi jól meglesz nélküle, és mindenki boldog lesz. Köszönöm. -
#8246 majd amikor megjeleink a játék akkor lesz egy-két száz szpem.Az elején csak elvétve szokott lenni