Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-the invisible-
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Szülinapos St topig !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
1: Valahogy rendezni kéne õket szvsz, mert ez így õskáosz
2: Meg szvsz ez is felmehetne <#vigasztalós>#vigasztalós> néven (persze rövid o-val)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

ezért kapsz egy banánt 😄

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Persze úgy, hogy a delikvens tudjon is róla, necsak azt vegye észre, hogy nem tud bejelentkezni. Írja ki az oldal, hogy bannolva vagy ettõl-eddig, vagy menjen egy mail a regisztrációkor megadott mailcímére...
shit happens
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
- CUCLI (2 új kép)
- DJ RX7 (3 új kép)
- G_ArchAngel (1 új kép)
- tibhar (4 új kép)
- ZsozS (1 új kép)
- mike369 (1 új kép)
- Hmuda (4 új kép)
- Davidka (4 új kép)
- KOXX (6 új kép)
- manuszka (1 új kép)
ez most mé kell??? 😞

Boldog Szülinapot St!