24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • G_ArchAngel #8367
    Igen fél...
    Tavaly a szomszéd gyerek (28 éves) bedobott párat a kertbe, mert élvezte, ahogy szűköl a kutya félelmében, apám szólt, én hazamentem, aztán szóltam neki, hogy álljon le - szerencsére van ismerősöm a rendőrségen, így elsimították az ügyet, meg annyira nem is vertem meg, mint kellett volna...
  • Dying Soul
    Beleolvastam a gumiban a lezárt topikba, de a gumis topikok mentését nem igazán értem. Vannak itt öreg fórumozók, többségük szavának lehet hinni, tehát szóljon az öreg róka a modinak, hogy menteni szeretne egy topikot?
    Mert például itt vannak a nagy "kult" topikok, a cset, a nagyon lúzer kislányok, stb, ezek nem érdemlik meg a törlést.
  • Punker
    évekóta megy a topic soha nem volt gond vele, most megjelent 1-2 idióta, rájuk szóltam kipucoltam, majd kiderül.
  • akyyy
    pláne ugy, hogy bele sem írt a topicba, és majd a topic 'lakói' azt veszik észre hogy egyszer csak zárv van a témájuk!
  • smici
    nyugi, az ilyenek egy két éven belül felgyujtják magukat, és akkor nincs gond
  • akos
    Addig erőlteted, hogy a végén téged vágnak nyakon pár büntető ponttal.
    "Szólj igazat, betörik a fejed"

Teo szokott félni a durrogtatástól?
  • G_ArchAngel #8361
    Tudod, St, én az ilyenek internet előfizetését is örökre letiltanám, nem csak innen bannolnám őket, de lelketek rajta - nem kívánom senkinek, hogy egy ilyen kis beteg gyerek mellett sétáljon el szilveszterkor...

"Tegnap csináltam lángszórót ha vkit érdekel 1 ultrabiztonságos,veszélymentes lángszóró nagy lángal akkor ez kell neki:
    Szal lángszóró ala Darfe:
    -végy egy kb 1 literes flaskát,pl coca kólásataz jó testes
    -tömködd meg jól égő papírral és öntsd nyakon benzinnel
    -forgasd kicsit majd gyújsd meg (ilyenkor kis lángon ég)
    -mikor 1 kicsit már elégett a dolog oltsd el
    -nyomkodd a flaskát és látni fogod hogy jön belőle 1 csomó benzingőz
    -na öngyújtót a flaska elé és nyomd meg a flaskát:)
    Hangyák ellen kiválló,és tartós:)
    Ajánlom midnenkinek:)
    -------------------------------------------------------
    Ez se normális dolog...3 dobozzal és úgy hogy szilveszter sincs és pont most hogy betiltották??
    Ne haragudj barátom de ez akkora fasság volt hogy nemtok mit mondani...
    Ha kimész és dobálsz petárdát aztán rohansz az ok...
    Amúgy kurvajó szórakozni a benzinnel,olcsó és 1 deci is úgy ég mint a picsa!
    Tegnap fogtam kikettem a WCpapírt nyakonontöttem kb 2-3 deci benzinnel és olyan kibaszott nagy lángja volt hogy aszittem beszarok...Rohantam is mer ha ott rajtakapnak a fakabátok akkor elég durva vége lett volna a helyzetem.
    Amúgy csak kb 5-10 percig égett,még eloltani sem lehetett:)
    benzin,petárda,rakéta,füstbomba...ezek kellenek a jó élethez:DDDDDD
    Jameg csináltam lángszórót,beketömködtem csomó papírt egy 1 literes kólás flakonba,nyakonöntöttem benyával,kicsit égettem belőle aztán eloltottam.
    Megnyomtam a flaskát úgy hogy az öngyújtó a nyak szájánál...Elég durván égett az a benzingőz:)
    Lángszóró fíling beüt,mehetünk irtani:)))
    Amúgy csak óvatosan csinálom nehogy már elolvaggyon a maradék hóak is:o)
    Én régen olyat csináltam, hogy egy 90cm-s csillagszórót felakasztottam, és arra csigaspirálba celluxszal rögzítettem a petkókat. Amikor beindult a dörzsgyújtó leégette magát a csillagszóróról, és a földön durrant. Fontos hogy csak egy réteg celluxot használtam. Ja, és merőlegesen raktam a csillagszóróhoz Így egy Tmintázott, azaz sok T-t.Persze nemszabad túl közel rakni őket egymáshoz, mert az egyik dörzsgyújtó lángja átégetheti a következőt, akkor már kettő esik le, és elfojthatják egymást a robbanások!% A végére úgy nézett ki mint egy sündisznó! Felakszt, meggyújt.. elsétál...
    Lol éjfél felé leugrom a benzinkútra,mondom jóstét 1 liter benzin kéne...
    Nééznek aztán mondják oké,megveszem a liter benzint aztán hazafelé sétálok busz helyett...az volt kb 1 óra...
    Eléggé elfáradtam már de aztán hazaértem,átöntöttem a benzint kannából citromlés flaskába és kimentem ide 3 utcával arréb gyújtogatni:DDD
    Felgyújtottam 1 egész tekercs vécépapírt,még sok papírt,és 1 kutyaszart meg majnem magamat:)
    Kurva jó volt,csak az a kár hogy egyedül voltam:(
    Most itt vok és szellőztetek mer kurvára benzin szag van,anyámék meg gondolom nem fogják csipázni holnap:)"
  • G_ArchAngel #8360
    Rendben, részemről lezártnak tekintem az ügyet, itt a fórum berkein belül...

Azért érdemes lenne beleolvasnotok, érdekesek a házilag készíthető pirotechnikai eszközök, lángszórók, fénybombák...
    Felettébb tanulságos az egyik kisgyerek szövege, miután igazoltatták a rendőrök nemrég és elkobozták a petárdáit - nekem az a furcsa, hogy az ilyen topicok mindig pörögnek, míg egy National Geographic topic meg eltűnik a süllyesztőben.

• Punker
    reklámozókat törölni kell, de hogy ki milyen rakétát akar venni azt szerintem maradhat.
  • St
    2 dolog bűncselekményt elkövetni, vagy beszélni róla.

Warez: a warez sceneről szóló topicokat nem zárjuk (lásd pl. bukott Killer/morder cd író). Ami illegális, tehát warezsupport (pl. crack, serial, hogy kell feltörni stb), azt zárjuk.

Ha a petárdafórumban arról van szó, hogy hol lehet illegálisan petárdát beszerezni, akkor zárni kell. Ha ilyesmiről nincs szó akkor nem.
  • Punker
    törvényt megnézted? mert jó pár kategoriájú tüzijáték legális lesz szilveszterkor szal.....
  • G_ArchAngel #8356
    Akkor gondolom velem szóba állsz, mert nem volt senkinek, semmi baja ezidáig a személyemmel...

Tehát várható a topic bezárása vagy esetleg valahol közzéteszitek, hogy mi fér bele az Sg.hu erkölcsi értékrendjébe...

Talán nekiállok futtani örömlányokat az egyik fórumban, mert nem itt használják majd Őket, csak beszélünk róla... (ez inkább Pheel-nek ment)
  • St
    te is mostanában sokat pampogsz / feltünősködsz, javaslom egy ideig kerüld az ilyen topicokat, nehogy úgy járj mint cyrus
  • Takezó
    Pl. cracket letölteni egyáltalán nem illegális... Márpedig az is "warezolásnak" minősül.

Csempészés, beszerzés kibeszélése viszont ugyanúgy illegális petárda esetében.
  • Pheel
    Wareznál linkeket cserélnek, onnan pedig már letölthető. Petárdát nem lehet linkekről letölteni.
  • Takezó
    nézd, warezról se lehet beszélni az SG-n, pedig az se büntetendő...
  • Pheel
    Maga a petárdázás büntetendő, de beszélni róla legális.
  • Takezó
    (y) támogatom, jogos^^
  • G_ArchAngel #8349
    Srácok, ezt a topicot illene bezárni:
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1039014761

Viccen kívül, ennyi erővel nyithatok topicot bolti lopásról, vagy szándékos közlekedési kihágásról...

A petárdázás, pirotechnikai eszközök használata Magyarországon 100.000.-Ft-ig terjedő pénzbírsággal büntethető cselekmény.
    Nem hinném, hogy egy olyan fórumon, ahol kisebb írásbeli összezördüléseket büntetnek, hagyni kellene egy törvényszegésre buzdító topicot működni...
  • akyyy
    nem küldtek el
  • Akos 001
    onnan elküldték
  • tomsolo
    akkor miért nem ott panaszkodsz.
  • akyyy
    rettenetes ami a gumiba megy:(:(
  • Broafka
    köszönöm szépen, de akkor, az alszöveget nem tudnád átírni?:
    Mit is nevezhetünk csodának? Több rejtélyes csoda és különös jelenség létezik, amit itt kibeszélhettek :)
    ezt is átkéne akkor írni, thx
  • Punker
    átnevezve.
  • Broafka
    vááá, én csináltam egy olyan topicot hogy a világ 7 csodája, aztán kértem hogy töröljétek, erre csináltam egy olyan topicot hogy a világ csodái (reménykedve hogy a világ hét csodáját majd törlitek) erre kitörlitek a világ csodáit :D
    lol :)
  • Akos 001

[.:no comment:.]
  • Aquir
    ezért? :D
  • Akos 001
    Már van ilyen.
  • Akos 001
    Miért?
  • Broafka
    kérem szépen ezt a topicot töröltetni, köszi
  • Csoder
    Aztán mér ? :S
    Egyébként meg van a topicnak házigazdája...
  • The FlashBack
    [URL=http://http://www.sg.hu/listazas.php3?id=992286338]innen kellene töröln a #15510 es hsz-et[/URL]

köszönöm
  • Pheel
    Jogom lenne, nézhetnél rám szépen :)
  • ivjoe
    #8324 [Szépenkér, megminden.] [szépennéz :D]
  • RaST
    Rámküldöd őket ? LOL ..
    Vedd már észre magad, h. ugyanúgy kapod teis :D
  • Akos 001
    Sok a baj a kamionos topikkal.
  • daf xf
    Megkérnk egy moderátort hogy Rastnak adjanak mégeggy büntetőpontot mer miníg veszekszik és csúnyán beszél a fórumokban.
    Köszönöm!
  • akos
    #2500 - del&kill pls
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1017613956
  • Akos 001
    Mét' nincs még bent?