Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Piszkos  Fred
Itt a #34. Az illetõnek durván elgurult a gyógyszere.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

[NST]Cifu
Légyszíves legközelebb a topicot linkeld, és a hsz. számát ad meg, ahogy a fejlécben is olvasható.

A direkt linkelt hsz.-eknél nem él a moderátori eszköztár sajnos. Igen, tudom, hogy ez csak plusz két kattintás (és néha egy kicsi, néha sok keresgélés), de ennyivel is megkönnyíted ilyenkor az életünket (neked pedig nem jelent igazából plusz munkát).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

georgesmatyas

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

Skynet
Mivel az adott topik témakörében nem találtam adminos részt így itt jelzem hogy egy kiadós tiltás nem ártana Doktor Kotász-nak mivel vastagon kurva anyázik és trollkodik.
A TOPIK

"Hol a kurva anyádba kritizáltam én itt azt, hogy ez egy látványmozi?
Eleve csak kérdeztem, hogy a dramaturgiában, az alapötletben mi az érdekes. A mûfajnak mi a vonzereje. Erre lehet válaszolni is ám, nem csak pampogni, hogy fikázok... Érted a kurva anyádat?"

"sok kis buzi lerohan"

Stbstb....
eightmiles
megtudhatnám végre, miért kaptam kitiltást a chat-rõl?

RelakS
Hogy a folyamatos igekötõt külön írja az igétõl rettenetrõl már ne is beszéljünk! Folyton megakadtam az olvasásban miatta <#idiota> (és nem õ az egyetlen ilyen ... mindegy)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Kata
Inkább az ellen tehetne már valaki, hogy ez a gyökér ne zaklathasson állandó jelleggel...

[/cserf][/fülünyúl]

georgesmatyas
Ezt a csodatriót megvizsgálná egy illetékes a cseten.

20:53 clio1616v: megnézném mit komponáltak a jóakaróim
20:53 Jefferson: ez is gyûllik az anyaghoz tudod 😊
20:53 Kata: a bûncselekmény az a fajta zaklatás amit te mûvelsz irányomban gyökér
20:54 Jefferson: te beteg vagy komolyan
20:54 Jefferson: beképzelsz dolgokat
20:54 Kata: nem, a beteg te vagy

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

Lteebee
Tiltsunk ki?
Egyszerûen ne gyere fórumozni, ha nem akarsz.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Ez szerintem elég baj, kicsit keresgettem a funkciót de nem találtam, azért írtam ide.
Azért köszi. (moderátorok tudnak valahogy tiltani, nem?)

Fabio Capello
sehogy. Generálj egy random jelszót, írd át a jelenlegit, és felejtsd el.

Hogyan tudom törölni a hozzáférésemet?

clio1616v
elõre is elnézést kérek, de az nem efféle?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Lteebee
Nekem a "záradtam" szó tetszett a legjobban.

[NST]Cifu
A grammarnácizást én se szeretem, és nem is várja el senki, hogy Karinthy légy. De azért a helyesírás az általános iskolás tananyaghoz tartozik, és az olyan "apróságok", hogy a mondatot nagy betûvel kezdjük, az írásjelek után nyomunk egy space-t, illetve az írásjelek halmozásának elkerülése, és efélék csak egy minimális odafigyelést igényelnek...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

gogabi79
értem.és kösz a felvilágositást.Viszont a helyesirással kapcsolatban,nekem nincs diplomám,se fõsulimse,de ettöl mégis ember vagyok.és mégegyszer köszi a választ

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

Efreet
Pont te írtad a topicba februárban záráskor, hogy megnyitod a külsõ fórumot, és ezt a témát bezáratod, leveszed róla a kezed - ez megtörtént, ezzel tulajdonképpen lemondtál a házigazdaságról.

Ahhoz neked most már semmi közöd, hogy újra ki lett nyitva, és egy másik közösség használja, akik választottak maguknak egy házigazdát.

A magyar nyelvvel pedig próbálj egy kicsit kibékülni, nagyon hadilábon álltok.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

gogabi79
Ls 2011

ezen voltam hg.

gogabi79
Csak azt nem értem,hogy akkor amikor hg voltam a ls 2011 topicban,és be záradtam a sok szájkaratés végett majd el telik pár honap,és Dávid 001 ismerõsõm csinált,nyitot egy másik Ls 2011 topicot!.Azt Maximus4 be is záradta,és mondta neki,hogy az igy nem jó,és a régi ls 2011 es topicot,amin én voltam hg azt ki nyitotta.És mit ad ur isten már egyböl meg is szavaztak ott egy másik hg?.Nem értem ezt az egészet.hogy zajlanak ezek,vagy a hasunkra ütünk?.Csak lényegében szeretnék választ kapni,mert ez igy nem volt részükröl célszerû.

Efreet
Nincs általad nyitott topic, és nem vagy házigazda sehol, tehát a kérdésnek nem sok értelme van.

további olvasnivaló a témában

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

gogabi79
Ha én be záratok egy topikot,akkor az azt is jelenti,hogy le mondok a hg szerepröl?

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Miért õ az?
georgesmatyas
Az én problémám (#22851) mikor lészen megoldva?

gogabi79
Szia!

Remélem nem haragszol,hogy le irtam a problémám,csak gondoltam hátha tud valaki erre,megoldást,vagy valamit.

Dzsini
Ebbõl már nem jössz ki jól, az is biztos 😊 kezdheted szégyellni magad (azt hiszem)...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lteebee
Ha valaki sérteget másokat és nem veszi észre, az egy dolog.
Aztán megmondják neki, mi volt a sértõ, de még mindig a másik a hibás.
Ezek a nagy dolgok.
😊

Dzsini
Moderátor, és a moderátoroknak címezted a dolgot. Mégis mit kellett volna tennie?

Magadra vetted, ennyi.
Lteebee
"Fogadni merek, hogy olyan személy akinek fogalma sincs a szó jelentésérõl."

georgesmatyas
Én is kérek szépen magamra egy csettiltás-levételi eljárást!
Köszcse!

Kit fõleg sértegetni...?
Lteebee
Így kell ezt.
Sértegetni, aztán várni az együttmûködést.
😊

Okés, kössz. Üdvözlöm Aladdint 😊
Dzsini
Én csak a kérdésedre válaszoltam, amit az elsõ sorba írtál.

De eddig mûködött dzsini.
Dzsini
Mindenki, akinek @ van a neve elõtt a chaten.

Üdv. a chat-en ki a moderátor/adminisztrátor?

Fogadni merek, hogy olyan személy akinek fogalma sincs a szó jelentésérõl.
vagy ha igen, akkor legalább annyit írt volna privátbn, hogy ezért és ezért nem írhatsz a falra.

Köszöntem.
Master91
??
77.242.153.158
(77-242-153-158.giganet.hu)
SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

gogabi79
Szép estét és üdv mindenkinek.Adminokhoz lehetne egy kérdésem?vagy egy levelem?Fontos lenne,egy adminnal,beszélnem valamiröl.

Tinman
Személyeskedés

és még egy

személyeskedés

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Aquir
én újra megkérném a faq link berakását: #22816. ty! 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Bueno nacho
Mi volt ebédre?-ben Zolika8 reklám (valami online lélekrablós játékhoz linkelget).
#9982, #9988

A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.

eightmiles
#22824..?

Köszönöm..

http://www.sg.hu/cikkek/89142/hackerek_tamadtak_a_jobbik_honlapjat

#3,#5,#13,#14,#15

V43 1105
Kocsis következõ regje amit használni fog "csepp" néven lelhetõ fel a fórumon.<#wave>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

whiskeyman
20:26 scania: ezek egy moderátori sútióban dolgoznak
20:26 scania: egy irodát bérel az sg corporotain
20:26 0oldman: hahahaha 😄
20:26 scania: onnan végzik a munkájukat
20:26 0oldman: SG moddi stúdio 2000 Kft
20:27 scania: bár sedó miatt elég büdös van néha mert nem fürdik sajnos traktorozás után

ezt 2 ostobát ki lehetne rakni...

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

berczely
Ez e
ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็