24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
nekem is azt írta be a chrome, gondolom úgy döntött, hogy kitölti az "űrlapot" :) -
Az a böngésződ túlbuzgósága lehetett, elvileg üres az a mező. -
Köszönöm,kapásból a felhasználónevemet írta be a gép,nem olvastam h mailt kell beírni:D -
ITT 22
igen, te idióta, mert ez a záloga a gazdasági és a hatalmi pozíciójuknak, te idióta! -
Kissé megtévesztő, mert az "Új emailcím" mezőbe berakja a jelenlegi nicknevet. Csak azt tudnám, minek. -
Az újra küld emailt, nem a régire. -
ott van bal oldalt felül a Fórum menüben, hogy E-mail-csere. most cseréltem le gond nélkül. -
Kérdésem lenne:
Kaptam egy automatikus üzentet,az sg től,hogy megváltozik a belépés módja...
E-mail címet szeretnék változtatni,mert megszűnt az,amire bevagyok regisztrálva most,de a mail változtatáshoz, a rendszer küld egy levelet a megszűnt címemre:S
Kinél tudnék segítséget kérni? -
1.: A Zene fórumrésznek is van moderátori topicja, oda is berhattad volna.
2.: Én inkább a #287-est töröltem, és beraktam a megfelelő videót a #286-ba. -
bwooy #23245 tehat innen a #286 -
bwooy #23244 hola
reggae forum #286os hsz-t toroljetek please...mas vidit dobott be mint amit linkeltem,es hat...tavolrol sem passzol a topicba.
koszi -
beengedtelek
Innentől viszont van erre külön topik. -
látom válaszolni sem lehet shadow, akkor inkább vissza is vonom a kérdésemet.
(meg mondjuk tényleg nemértem ebben mi volt a káromkodás, ez max csúnya beszéd, az meg a te aláírásodban is van, érdekes ez a kettős mérce, de np) -
ITT 14
Felvágos kis retardált pöcs vagy, ráadásul a büdös nagy semmire vered a nyálad. -
és most permbant kaptam, vagy mennyi idő a büntetés?
a 2 hét is eltelt már azóta -
chat,nem most csinálja elősször..
11:14 1gy3D: mikor pusztulsz már el te roma etnikum szégyene? -
clio1616v #23238 Legyetek szívesek nézzetek be a Fiúk, lányok, kapcsolatok modtopikba is.
Kösz. -
veszettróka #23237 Nem, elég feltűnő. Meg volt nyitva mindkettő, nem figyeltem eléggé, bocsi.
Többé nem fordul elő. :) -
Tényleg ennyire nehéz észrevenni? -
veszettróka #23235 troll a Need for speed World topicban
egy hozzászólása az illetőnek a sok közül
Egy modi, ha tud, vessen rá egy pillantást. Köszi.
-
http://www.sg.hu/cikkek/92037/unalmas_lett_az_apple
104-es hozzászólás
Stílus az ott van az illetőnél...
-
...és ofc Cifu iránt is. imádnivaló. -
legfrisebb False reg, csak h kifejezze irántam érzett túláradó szeretetét
(#23218 és elmebaja miatt, gondolom)
-
Előbb-utóbb remélem megtanulod felfogni a "nem" szó értelmét. Fogsz máshol is találkozni vele az életben, tényleg hasznodra válhat. -
Noodlee #23230 Ez? -
Slinky Cyle #23229 ugye most már visszamehetek a csetre?
-
4-5 éves topikokba reklámozik:
Virtuális szerver - #17
Szerverüzemeltetés - #16 -
Miért vergődsz folyton? -
Hogy mikor kerül koponya módba az csak idők kérdése..... -
töröld ki ezt is cifu meg a mostani hsz-em is, mert látom hülyeség volt elmélkedni a dologról és valami sokkal egyszerűbb volt a válasz :) -
Akkor lehet ezt a mi kéne az sg-nek topikban kéne felvetni. Ő sem False trollkodása miatt írt leginkább szerintem, hanem a tény miatt, hogy 25 pontot már átlépte és mégis nem permban. -
Mennyivel illik ide jobban, mint oda? Ha már a példa a játékos fórumrészből jött, akkor mi problémát okozott volna már oda berakni, ha már úgy is ott érintett dologról van szó (False ott tombolt), nem pedig az Általános fórumrészbe?
Az általános fórum moderációs topicja az általános fórumrészre vonatkozik, nem pedig általános, mindent érintő moderátori topic. Ezért van a fejlécben az a bizonyos kép is... -
-
ahogy mondod
-
szerintem ez általános kérdés, az egy dolog, hogy a példát játékosból hozta -
...
-
kérdés: fel lett emelve 25-ről permban határ? mindenki kedvenc False-ja ugyanis kapott egy szép ilyen adagot büntinapló szerint, de még nagyon aktívnak tűnik a reg.
meg küldi nekem a szerelmesleveleket, és nincs überláma privátüzenetek topic ahova berakhassam
-
Kezelve. -
Reklám (és ezen oldal szerint bűncselekményre való felbújtást/segítségnyújtást valósít meg):
WEB, FTP Jelszófeltörés: #75
Hacker programot mindenkinek!: #14 -
Take me to that place!