24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Cat #9367 1. ha az emberke nevére kattintasz, ott van a büntipontoknál hogy miért lett bezárva
2. az emberke már fél éve regisztrált, szóval mi szerint számit "újoncnak" ?
-
#9366 kedves Moderátorok!
szerintem,ha becsuktok egy topicot,indokoljátok meg!mint példáúl ezena topicon se indokoltátok meg a becsokásának okait... lehet,hogy legtöbb fórumozó számára,ez érthető,hogy becsuktátok.számomra is érthető,de az "újoncok" számára nem biztos,sőőt... szóval szerintem ezzel vissza lehetne szorítani a fölöslegesen nyitott topicok számát... -
#9365 Akkor azok közül egy már megtette ;) -
#9364 Link vagy valami?
Kevés moderátor olvas a gondolataidban... -
#9363 © bubi07 -nak büntit plz
Reklám az anime topikban, a hellsing topikban is, és kitudja hol még -
mod #9362 :C -
#9360 igen, azt is láttam :), egy másik accountom(amit nem használok egy ideje), egy hónap múlva lesz 1 éves. és a levélben leírtam hogy miért kéne -
#9359 "a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált" -
#9358 Én abban nem tudok nyilatkozni. -
#9357 Szia!
Írtam egy levelet a [email protected] házigazdaigénylés ügyben, asszem minden szempontot figyelembe véve, megkérdezném azonkivül kell e még valamit tennem? -
#9356 most írt hogy ő hol spam-elt? :) -
#9355 nállam is de töröltem!
-
#9354 láttam irtam is :) -
#9353 több topicban is volt:
Humoros és aranyos képek (#71984)
VICCEK (#18636)
Asszociáció (#70302)
Rajzok... (#3223)
Politika fórum reopen (?) (#646)
-
#9352 Lenne egy kis moderálni való :)
mert már vagy öt topicba betette ezt:
humoros képek topic
71984
ja én bant is javasolok neki :D
-
#9351 hajjj -
#9350 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1143139662
báttyónak és misztör frognak büntit plz! flém és stbbik -
#9349 szal akkor , igaz később, de az érettségi miatt bant kapott?:S -
#9348 én ugy emlékszem, hogy akkor azért. csakmert nem volt az a nagyon idiota,hogy másért ban legyen, ugy emlékszem -
#9347 az után még jóval később írt nem? -
#9346 éretségi -
#9345 ThePartyFace miért van perbanon??? -
#9344 innen töröljétek ki lécci a #18623-as post-omat, köszi. -
Cat 02 #9343 mivel az Op rendszer és felhasználói progiknál nincs ien ezért:
véletlen Don Echo néven nyitottam topicot Bon Echo helyett plz nevezzétke előr is köszi -
#9342 Ez törölhető.
Van már ilyen: ITT
köszi -
#9341 bajszi2 done.
Egyéb? -
#9340 a csetre nézzen már ki vki plz -
#9339 szerintem [email protected] vagy [email protected] -
#9338 T. Moderátorok
Egy kérdésem lenne. Egy ismerősöm szerette volna regisztrálni magát Llaca néven. Azt a választ kapta, hogy ilyen néven már van regisztrált felhasználó. Nem emléxik rá, de lehet, hogy Ő volt. Az előbbiekből következően jelszóra sem emléxik. Volna-e arra lehetőség, hogy kiderüljön, valóban Ő volt-e anno, és esetleg új jelszót kapjon. Hiába próbálkozott az elfelejtett jelszó menüpontban, csak egy fehér képernyőt kapott. A mail cime, amit használ: [email protected]
Szivességeteket előre is köszönöm!
Üdvözlettel: SomogyiG -
#9337 Tulajdonképpen utalgathatunk ilyen homályos módon. Tudod mit. -
#9336 Lehet hogy nem tartozik ide, de regeltek saját fórumot, folytatják ott... tudjátokmit -
#9335 geheh, jön a szokásos szöveggel, hogy vindóz nevű vírus. Ésvajonmirőlírtide? :D
Kapjon az ilyen csak banánt, dögivel :) -
#9334 kösz! -
#9333 visszatért jimmy127 jimmy126 néven és szokás szerint bunkó módon fikázza a PC-seket -
#9332 A Rafaello-féle koncepció nem játszik :DDDD -
erga628 #9331 Kedves moderátorok!
Ezen nick jelszavát el tudnátok küldeni a regisztrált e-mail címére? Vagy megváltoztatni és azt elküldeni.
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1115673527
Előre is köszi! -
#9330 Sajátban tényleg erős volt, de gumiban elférnek. -
#9329 pls del1 #304 olvass.el
pls del2 -
#9328 tipikus "én vagyok a király mindenki kapja be" típusú éretlen kispöcs. majd kinövi. -
#9327 Ennyit tud.