24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • EmIn3m02
    delete
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1144252705

mert már van ilyen
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1074768578

hötöksz
  • Pheel
    :)
    Nekem is lejáróban volt tegnap.
  • RelakS
    Ahhoz ész kell...

Én is szvsz az otthozni nick-emet nem fogom használni, amint lejár a VIP. Macerás a kedvencek karbantartása
  • Pheel
    Esetleg ne használd és kész...
  • jointeer
    akkor írj walamy nagyoncsúnyát, ide <:|
  • pepe003
    én csak ki szeretném magamat csapatni, mert meguntam ezt a nicknevet, és arra gondoltam regelek egy újat
  • HUmanEmber41st
    THX Adminok, Lacee
  • szanics
    Kedves Modik!
    Az internetes fogadások, tippmix topikot áttennétek a sportba? Életet lehelünk bele éppen, és szerintem ez inkább oda való! Köszi!
  • Lacee
    ezzel (a három emberrel) is csináljatok valamit légyszi!
  • Kata
    Még mindig jobb, hogy kitöröltetem azt hiszem... Amúgy meg 10-es pont...
  • Pheel
    Azért van bőr az arcotokon, az tény. Telenyomjátok a topicot OFFfal, aztán meg jöttök nyígva, hogy takarítsa ki vmelyik moderátor. Ehh!
  • Kata
    Meg a többtucat feleslegeset is, amit produkáltunk...
  • Kata
    Humoros és aranyos képek topik #72758, #72759, #72761 hozzászólások törlését kérném.
  • Lacee
    látogatom, csak mostanában elég rendszertelenül jutok nethez; meg sajnos kitiltani nem tudok senkit a topicból, így egy-két nap után mindig káosz lesz.
  • Lacee
    az egyszavas topicban szeretnék egy törlést kérni #16293-tól mostanáig, szédület ami ott van: balibacsika, kilroy és kulabacsi rombolják a topicot. eddig azért nem töröltem ki, hogy Ti is láthassátok.
  • kemszi2
    thx!
  • Lteebee
    Tess.
  • kemszi2
    van egy kis probléma.Nem jeleníti meg a képet,csak az elérési útját!Esetleg töltsem fel másohva a képet?
  • kemszi2
    Heló.Ezt a képet szeretném ide baner-nak berakni!Danke
  • HUmanEmber41st
    Néha csekkolhatnátok az egyszavas történetet..mostanában eléggé eldurvultak ott a dolgok, lacee házigizda már csak ritkán látogat oda..
  • ollie
    kb anyázás
  • RelakSfromhome
    Mi volt a HL2-ben?
  • ollie
    ITT, nézzétek meg lécci az uccsó néhány hozzászólást.
  • Redvin
    Tomcat pólóboltja - #3057 ha lehet kernem moderalni
  • Lteebee
    Máshol se, ha szabad kérni.

Olyan embereknek mondod a bajaidat, akiknél többet senkit sem próbálnak konfrontálódásra kényszeríteni.
  • Punker
    legfőképpen ne itt hisztizz.
  • DEXTER92
    Igen, aztán meg ne írjak a volt topikjaimba, és mondjak le a logókészítésről is...
  • Cat #9380
    reggel uj nicket és válts személyiséget
    ha tényleg megváltoztál, az uj nick hozzászólásait nem fogja senki csokorba gyűjteni. Neten mindig van második esély...
  • Punker
    az nem a mi hibánk.
  • DEXTER92
    Ezt már nem tudom helyre hozni :(
  • Punker
    soha senkit nem törlünk teljesen vállald azt amit leírtál, a durva személyeskedéseket meg töröltesd a gumi moderátoraival.
  • DEXTER92
    Kiutáltak, megaláztak, először 2 topikban is, azóta egy egész fórumot képesek voltak "számomra" nyitni (ez amúgy egyáltalán nem személyeskedés, még véletlenül se). Úgy gondolom ha ilyen sokan azt állítják rólam hogy egy nagy ****** *** ******* ***... vagyok, akkor biztosan igazuk van, és ők ennek a fórumnak legnagyobb eszei, ha képesek így felbaszni valakit, mint ahogy tették velem.
  • Punker
    miért is?
  • DEXTER92
    Légyszíves, na, hogy mindenki örülhessen!

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1133275677

és ezt a topikot töröljétek pls!
  • Takezó
    O.O
  • Dying Soul
    O_O
  • Punker
    képtörlés tne itt kérd, hanem ott ahol berakták.
  • DEXTER92
    Kérem hogy bannoljatok ki, és töröljétek a fórumozók fényképeiből a képemet
    thx
  • Strahd_
    Moderátorok lehetne kérni egy törlést humoros képek topic #72465 hozzászolásban? Minden csak nem humoros, és ilyenkor még enyhe volt a fogalmazás.
  • Palinko
    nem a topicnyitó,hanem az aki idetéved és bemegy abba a kékhalálos topicba és nem látja miért lett bezárva,+szerintem nem az lesz az 1. dolga,hogy megnézze a büntipontokat,mert nem is tudja még a fórumot használni...