24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#9407 delete
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1144252705
mert már van ilyen
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1074768578
hötöksz -
#9406 :)
Nekem is lejáróban volt tegnap. -
#9405 Ahhoz ész kell...
Én is szvsz az otthozni nick-emet nem fogom használni, amint lejár a VIP. Macerás a kedvencek karbantartása -
#9404 Esetleg ne használd és kész... -
#9403 akkor írj walamy nagyoncsúnyát, ide <:| -
pepe003 #9402 én csak ki szeretném magamat csapatni, mert meguntam ezt a nicknevet, és arra gondoltam regelek egy újat -
HUmanEmber41st #9401 THX Adminok, Lacee -
#9400 Kedves Modik!
Az internetes fogadások, tippmix topikot áttennétek a sportba? Életet lehelünk bele éppen, és szerintem ez inkább oda való! Köszi! -
#9399 ezzel (a három emberrel) is csináljatok valamit légyszi! -
#9398 Még mindig jobb, hogy kitöröltetem azt hiszem... Amúgy meg 10-es pont... -
#9397 Azért van bőr az arcotokon, az tény. Telenyomjátok a topicot OFFfal, aztán meg jöttök nyígva, hogy takarítsa ki vmelyik moderátor. Ehh! -
#9396 Meg a többtucat feleslegeset is, amit produkáltunk... -
#9395 Humoros és aranyos képek topik #72758, #72759, #72761 hozzászólások törlését kérném. -
#9394 látogatom, csak mostanában elég rendszertelenül jutok nethez; meg sajnos kitiltani nem tudok senkit a topicból, így egy-két nap után mindig káosz lesz. -
#9393 az egyszavas topicban szeretnék egy törlést kérni #16293-tól mostanáig, szédület ami ott van: balibacsika, kilroy és kulabacsi rombolják a topicot. eddig azért nem töröltem ki, hogy Ti is láthassátok. -
#9392 thx! -
#9391 Tess. -
#9390 van egy kis probléma.Nem jeleníti meg a képet,csak az elérési útját!Esetleg töltsem fel másohva a képet? -
#9389 Heló.Ezt a képet szeretném ide baner-nak berakni!Danke -
HUmanEmber41st #9388 Néha csekkolhatnátok az egyszavas történetet..mostanában eléggé eldurvultak ott a dolgok, lacee házigizda már csak ritkán látogat oda.. -
#9387 kb anyázás -
#9386 Mi volt a HL2-ben? -
#9385 ITT, nézzétek meg lécci az uccsó néhány hozzászólást. -
Redvin #9384 Tomcat pólóboltja - #3057 ha lehet kernem moderalni -
#9383 Máshol se, ha szabad kérni.
Olyan embereknek mondod a bajaidat, akiknél többet senkit sem próbálnak konfrontálódásra kényszeríteni. -
#9382 legfőképpen ne itt hisztizz. -
#9381 Igen, aztán meg ne írjak a volt topikjaimba, és mondjak le a logókészítésről is... -
Cat #9380 reggel uj nicket és válts személyiséget
ha tényleg megváltoztál, az uj nick hozzászólásait nem fogja senki csokorba gyűjteni. Neten mindig van második esély... -
#9379 az nem a mi hibánk. -
#9378 Ezt már nem tudom helyre hozni :( -
#9377 soha senkit nem törlünk teljesen vállald azt amit leírtál, a durva személyeskedéseket meg töröltesd a gumi moderátoraival. -
#9376 Kiutáltak, megaláztak, először 2 topikban is, azóta egy egész fórumot képesek voltak "számomra" nyitni (ez amúgy egyáltalán nem személyeskedés, még véletlenül se). Úgy gondolom ha ilyen sokan azt állítják rólam hogy egy nagy ****** *** ******* ***... vagyok, akkor biztosan igazuk van, és ők ennek a fórumnak legnagyobb eszei, ha képesek így felbaszni valakit, mint ahogy tették velem. -
#9375 miért is? -
#9374 Légyszíves, na, hogy mindenki örülhessen!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1133275677
és ezt a topikot töröljétek pls! -
Takezó #9373 O.O -
#9372 O_O -
#9371 képtörlés tne itt kérd, hanem ott ahol berakták. -
#9370 Kérem hogy bannoljatok ki, és töröljétek a fórumozók fényképeiből a képemet
thx -
#9369 Moderátorok lehetne kérni egy törlést humoros képek topic #72465 hozzászolásban? Minden csak nem humoros, és ilyenkor még enyhe volt a fogalmazás. -
#9368 nem a topicnyitó,hanem az aki idetéved és bemegy abba a kékhalálos topicba és nem látja miért lett bezárva,+szerintem nem az lesz az 1. dolga,hogy megnézze a büntipontokat,mert nem is tudja még a fórumot használni...