Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
kiSTino-ra nézzetek már rá a chat-ben és kcisit neveljétek át (márha nem ST maga 😄DD)! Htx !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
már semmi.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RelakSfromhome
MIVANITTEEEEEEN?!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tuvok
oaah, kedvenc topikom mostanság 😄

Tuvok
ne firtassuk ,)

egyébként mikike szerintem mostanában klimaxol, akit érdekel láthatja ebben a topikban is

PResident Evil
Dzsini
akkor valamelyikünk rosszul használta a 'firtat' szót - most meg lusta vagyok megnézni az értelmezõben 😊

asszem alaposan túltárgyaltuk a dolgot 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tuvok
sry <#miaz>

Tuvok
ték ?

tomsolo
én nem tom....

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Tuvok
hm, én meg szórakozni 😊

Dzsini
tökre nem érdekel... én beszélgetni járok ide.

tomsolo
hogy lenne jó? 😄

Tuvok
"a homoszexuális beállítottságodat firtatta"

Ezzel azt mondtad, hogy azt firtatja, ami van neki, nem ? 😄

Tuvok
pedig néha marha jókat el lehet szórakozni ott, most épp a Desert Combat topik IRL-ig elmenõ flémjeit ajánlom figyelmedbe 😊

Bandee1987
de a legnagyobb baj tudod mi? Hogy ilyenekkel van tele a net.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

St
ki perel be kit?
Dzsini
? 😊

tomsolo
ez a szörnyû ebben, hogy még megis tervezte.... persze ha sokáig csinálja és peres ügy lesz a dologból akkor jön a nagy ártatlanság.. én nem tudtam én nem gondoltam izé internet...pfff

St
király 😊
Dzsini
én a játékosokba már nem járok hosszú ideje...

Tuvok
ez kicsit félreérthetõ 😊

Dzsini
a homoszexuális beállítottságodat firtatta (a manapság elterjedt szófordulattal), és hogy látott-e valaki nõvel már.

Tuvok
nemi beállítottságod firtatták ...

PResident Evil
lál 😄DDDDD

Punker
akkor menj ki a levegõre 5 percre és ereszd ki a gõzt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tuvok
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

te aztán felkészültél ilyen esetekre 😄DDDDDDDDDDDDDD

Tuvok
Én a Battlefield topikból kapásból mondok neked 6-8 ilyet ... 😊

St
egyébként mi volt a topik tartalma? én nem láttam
(mikike, mk2 már banon van)
Pyx
Ne akarj végleges bant, barom. 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

tomsolo
ajaj...

jó de most nem jut eszembe semmi

azért nem fogok rászokni a cigire

Tuvok
mikike, sztem ha akarsz még vmit az SG-n, pl topiknyitás, most tedd meg, mer van egy sanda gyanúm, hogy ezután nem sok lehetõséged lesz <#zavart1>

Punker
szívj el 1 cigit (esetleg vedd be a bogyóid) és gondolkozz el az életedrõl szerintem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
amikor valakinek megsértik a "büszkeségét", akkor elõfordul ilyen. kap pár kör pihenést meg törölgetést, aztán vagy távozik a fórumról, vagy rájön, hogy nem ér el semmit az ilyen viselkedéssel.
az elmúlt 4 évben legalább 6-8 ilyenre emlékszem, és biztos vagyok benne, hogy több volt.

tomsolo
mondjuk sztem ha sokáig folytatod, nem tudom nem merül e ki a tényleges és szándékos károkozás esete...

mk2
törölték
😞

St
azta, ez se rossz
Tuvok
szvsz ilyen nem kell a gumiba se ..

Bandee1987
Nagyon bedurvultunk mostanában, gyerekek...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Tuvok
khm ...

Dzsini
nem láttam, hogy St-nek szólt volna bárki.

Punker

Tuvok
ja ok, igaz 😊

mk2
tudod

hogy unszimpátia esetén nem banolunk

mk2
majd ha elfogy megtudjuk

Tuvok
alternick rulez ? ,)
hány van ? 😄

Dzsini
melyik elvem csodálatos? nem emlékszem, hogy valaha is a lentiek bármelyikét állítottam volna.