24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • samuray
    ez paraszt dolog volt!
  • jimmy127
    bekaphatod az sg-vel együtt,leszophatjátok a faszomat,segfejek.Mortimer csicska hop.
  • Lteebee
    A hőbörgését olvasva ezt viszonylag kevés ember sajnálja.
  • Seth
    a humoros és aranyos képek topicban elszaporodtak a nyulak, kis írtást kellene csinálni...:D, vagy büntipontot aki berakja 2000x-re is
  • David2
    eh, neked télleg 3.5 hónapig volt bűntetőpontod, de ne búsúlj ezen, hátha jövő ienkorra már lejárnak
  • B0B0
    Megkérnék szépen egy kedves Modit, hogy a Dinoszaurusz topicot tegye át a tudományosba. Előre is köszi szépen
  • Laky
    del
  • jimmy127
    már bocs de ez nem sért semmilyen moderálási alapelvet,itt valakinek hatalmas protekciója van.már bocs.
  • ollie
    Már bocs, de nem te szabod meg, hogy ki miért kap büntetőpontot és meddig.
  • jimmy127
    emberek tudtommal egy büntetőpont 1 hét,na már most nekem 3-van 3 hónapja kaptam december 11-én egyet majd rá másnapra december 12-én kettőt,tehát az összesen három és annak 3 hét alatt le kellett volna járnia de azóta is megvannak.plusz erre a hsz-re mióta kapok büntetőpontot:"na mivan papucs irigykedsz,te vagy az a fajta ember akinek csak a kapáláshoz vanna esze vagy még ahoz se" tehát nem értem ezt az sg-t erre a hsz-ra nem is járhatna büntetőpont,a másik meg hogy a 3 büntetőpontomnak meg 3-4 hét alatt le kellett volna járnia,úgy tudom ide kell írnom ha valami problémám van.na ez lenne a problémám.
  • samuray
    tegnap 14:42 | Privát | Galéria | Válasz | #9297
    ebben itt a hozzászólásban benne a két link!
  • Dying Soul
    Ezt a topikot át lehet rakni az általánosba? Nem igazán pörög.
  • Lteebee
    Nem mindig a hangoskodók vannak többen.
  • DEXTER92
    "nem tom te hogy vagy vele de ha ennyien "utálnak" téged akkor nem lehet hogy benned van a gond?" képzeld, rájöttem, nagyokos :c
  • Lteebee
    Nem láttam hozzászólásszámot közölve.
    Nincs kedvem komplett saját-topicokat átolvasni személyeskedés után kutatva.
  • samuray
    nem locsogunk!
    legalábbis nem az volt a cél!
    tudsz tenni valamit az ügyben?
    a locsiért meg bocsesz!
  • Lteebee
    Most akkor ti itt locsogtok a modtopicban?!
  • samuray
    itt nem az utálat a lényeg!
    sztem!
    a lényeg az hogy az és ott tapossa az emberi méltóságod aki csak akarja!
  • nf1
    nem tom te hogy vagy vele de ha ennyien "utálnak" téged akkor nem lehet hogy benned van a gond? amugy meg okos dolog volt befizetni a VIP-et és utánna itthagyni az SG-t, mondjuk láccik hogy nem nagyon kerestél még pénzt mert akkor nem szornád ennyire
  • Laky
    del
  • samuray

[Törl] ma 15:23 | Privát | Galéria | Válasz | #1812

én alapból töröltetném a két topikot a helyedbe mert ez személyiségi jogokat sért! bár igaz néha feleslegesen beleszolsz dolgokba de ez nem jelenti azt hogy porig alázhatnának! szolj egy modnak hogy töröljék a két topikot!

amúgy header? :S hmmmm?
    ez max 7 véleménye a topicomból!
    téma ugyan ez!

• samuray
    ja és valahol talán az alapszabályba is ütközik sztem!
  • samuray
    szerintem is az ijen jellegű topicok törlése lenne a célszerű!
    emberek méltóságának meggyalázása mint cél nem lehet még a gumiban sem megengedett!
    nagyon nem!
  • Dying Soul
    Írd vissza, hogy "ahogy mondod" vagy "tökéletesen igazat adok", és a többség nem tud visszapofázni
  • Laky
    reklám (gondolom nem csak itt)
  • DEXTER92
    Ha nem nézek be, akkor szembesítenek vele máshol, hogy mekkora lóf*sz vagyok
  • Dying Soul
    Miért mész be a topikba?
  • DJ Skyline
    aztán lehet én látom rosszul
  • DJ Skyline
    én azt veszem észre,hogy a gumi kezd átköltözni a saját fórumokba!:\\
  • DEXTER92
    1.
    2.

Kölcsönösen f*unk kivan egymással.. Bár.. nekem nem lenne az égadta világon semmi bajom velük... És az hogy egy ember képével teleaggassanak egy topikot....
    Itt egy kis gyűjtemény (nickek nélkül):
    "De nagy barom ez a degszi!"
    "ez a dekszter mekkora 1 hülye ^^"
    "hüje kizs faszmá -"
    "a kys büdös :o))))999"

(ja és ezek csak a saját fórumokból valók...)

Ilyen "fanklubb" baromságot, meg "saját" topikot épeszű ember valszeg nem akar, mint ahogy én sem. De a faszom ki van már komolyan! Engem nem érdekelne hogy mit csinálnak ezek az épeszűek, de ha engem baszogatnak már mióta, nem szállnak le rólam, egy kicsit idegesítő tud lenni. Nem is mondom hogy zárjátok be azt a két topicot, mert (vagy) nem teszitek meg (mivel modok is utálnak), vagy újra nyitnak ilyet, egyébként meg más topicokban ugyanúgy folytatnák...

Végeredmény: annyi ember örömére, boldogságára, legalább 3 hónapig eltépek az sg-ről, maximum logót csinálni jövök, de akkor is csak a logót rakom ki, nehogy valamiért megint lebasszatok..
  • Yossarian
    intézkedjetek pls itt

• blackgamer
    légyszives a Jaguar topik címét nagy J-re írjátok át mert a topicnyitó kicsivel írta
    köszi!
  • peteragoston
    Kerem torolni a>
    Fórum >> Autó-motor (új!) >> VW Golf -ban a #15 uzenetet
  • Barney Tech
    [DEL/],thx
  • akyyy
    EZT AUTÓMOTORBA DE IZIBE:DDD
  • bociub
    tegnap 11:21 kor bizonyos crazygirl (#2309) által felkerült egy link a roszabbul photosoppolunk...-ba mely tényleng mutat politikai fórumra azon a bizonyos punkportálon csak épp van ott még meglehetősen raszista téma is nyitva melyben meglehetősen raszista irások vannak. és szerintem nem lenne jó h ha ide be lenne linkelve. Mellesleg már bejelentettem volna csak az asvás haverom nincs fenn msn-en aki reményeim szerint tudná hol kell... Mert azzal nincs baj h valaki csinál punkok számára fórumot csak a punkok ne fejezzék ki benne raszizmusuk. (Egyébként mér raszisták???)
  • akyyy
    mi van ma? enymás után nyílnak a sok hülye topicoc:OOO
    pedig április elseje még picit odébb van:)
  • Yoyo
    Köszönöm szépen!
  • Yoyo

Ezt szeretném, bocsi:)
  • Yoyo
    Elrontottam