Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

St
nem tudhat mindenki mindent <#violent><#idiota>
nemcsakfeel
te beszélsz?
2004. 12. 23. - Hány hónapig terhesek a nõk?<#nezze><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

*hihi ** *

Sadist
Inkább oda se...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

traXion
😄DDDDDDDDDDDDDDD

St
azt is be kéne vezetni, hogy te ne nyithassál topicot <#mf1>
nemcsakfeel
<#eljen><#eljen>

// már átállítottam volna, de nem lehet 😞

*hihi ** *

Pheel
Alapvetõen én is sokallom, de ilyen esetekben nem fáj tõle a szívem nagyon. Kaptam utána egy anyázós privátüzit is, de valahogy nem hatott meg.
PResident Evil
És akkor mi lesz ? mondja ezt az akinek 75-80 évig van beállítva az életkora...

azt írnak be amit akarnak...

RelakSfromhome
Ha nem ad meg életkort, nem lehet topikotnyitni, max a gumiban.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

nemcsakfeel
vezessétek már be, hogy 14 év alatt ne nyithassanak topikot a pöcsök!!444
90% al csökkene az új szartopikok száma

úgy hogyaz életkort kötelezõ legyen megadni persze

*hihi ** *

mikike
törölhetõ

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

balumaci
😄
nekem is telekiabálta a privát postaládám a drága 😄

és most ettõl nekem nagyon rossz 😄

kaptam vagy 10 gyönyörû üzit tõle 😄

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

mikike
az 5 büntetõpont egyszerre kicsit talán sok

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Dzsini
ahogyan politika sincs, ilyesmi se való az SG-re. akinek igénye van, az keressen egy olyan fórumot ahol szabad, ne itt élje ki az ilyen irányú ingereit.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pheel
Nem, a moderátorok már régen elmondták, hogy ilyen topicot nem csinálunk kitiltás terhe mellett...
cSuwwi
miért kiabálsz, félsz?

shit happens

NuCLEARScoRp
VAGY NETÁN A MODERÁTOROK IS FAJGYÛLÖLÕK??

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

NuCLEARScoRp
CSINÁLTAM EGY NEONÁCIKRÓL SZÓLÓ TOPIKOT, TÖRÖLTÉK... MERT MÁR VAN ILYEN
DE AZT ZÁROLTÁK, AKKOR MOST KINEK VAN IGAZA???<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

he?

szacsi
szegény khamwass(s) Pempõ szindrómában szenved (((:

http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1104535379

:-O http://www.ashes.hu O-:

Nem szeretem a fórum moderálás elvét, de a Nácik-Szkinhedek topikot ideje lenne már törölni, mert az ott elhangzottakért simán kilehetne osztani 20-30 év börtönt uszításért/gyûlöletbeszédért... Meg különben sem értem, hogy egy ilyen témát miért is nem lehet rögtön zárni a létrehozót pedig bannolni egy életre.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Cucu13
Sziasztok ez a Linket IDE

és a link címe szerezzmeg.hu Elõre is köszönöm

Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN

Elosszor azt hittem hogy csak egy sima kep az X. Nem igaz milyen paraszt emberek vannak. Nyomjal egy BAN-t ennek az IQ LITE-nak, es torold legyszives a hozzaszolasat.

Gyasz/163
Bandee1987
Gyász topikban 163-as üzenet nagyon bunkó dolog, kérem intézkedj St, vagy vki. (És persze BUÉK)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ams | :)
BUÉK st!<#vigyor0>

Tuvok
Ábazz ... 😊

Taranov
Majd 8-kor 😊 BUÉk egyébként nektek is! 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kandurex
Tara! A faxért nem mész már bulizni? 😄 Itt rontod a levegõt! BUÉK haver :

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Mert még nem ittál eleget...sürgõsen javítani kell ezen az állapoton! 😊

Taranov
Erre én is rájöttem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

St
höhö, noway 😊
Kandurex

St
Ma már nem kerül senki sem banra, menjetek bulizni, BUÉK <#vigyor0>
PResident Evil
rossz csatornát nézel,ez nem a JAG, itt nincs becsületbeli ügy... övé a placc ezt jegyezd meg <#ravasz1>

Taranov
Nem, mert ennek így nincs értelme. St tud bannolni, mi meg csak elérni, hogy bannoljanak. Ennek úgy lenne poénja, hogy szavaznánk, hogy minket bannoljanak, vagy St-t, de így mindenképpen St nyer.

PResident Evil
ha már ban szagot érzel már nem vagy kemény legény ???

gyere csak vissza feleselni, mint a barátaid ! 😄DD

Taranov
Na de mostmár nem vitázom, mert ban szagot érzek 😊

Taranov
LOL 😄DD

PResident Evil
ejj, te kis szájkaratés !! 😄DD

Taranov
Régen nem voltál ilyen, itthagyott a nõd? Most tiszta kis Hitler lettél. Nem akarlak megsérteni, de így látom a helyzetet.

PResident Evil
ez a beszéd ! 😄

St
majd éjfélkor, már hûtöm a pezsgõt 😊
PResident Evil
ajh, ne légy már "pókerarc", hörpints egyet... ha ez 2005... akkor hagyd meg jövõre... majd holnap rendet raksz !!! BUÉK neked !

Punker
fogunk, de ez nem jelenti azt hogy 1-2 idióta szabadon garázdálkodhat.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

St
Év utolsó napján is harcolni kell az ostobaság ellen. Errõl fog szólni 2005.
Kandurex
JAJA! GYertek énekelni! BOLDOG ÚJ ÉVET! 😄

St
Leírták már korábban: nem segíteni akartak, csak együttérezni.
PResident Evil
és beszarás... az év utolsó napján is ezzelvagytok elfoglalva.... nehogy ünnepelnétek kicsit ! 😄

Taranov
Ez az ikszelgetés álszentség. Nem segít semmin, mégis olyan büszkén írják be síró szmájlikkal.

St
Vitatkozni mindig mindenen lehet, egyszerûbb mint a tolerancia.