24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#9656 jó, köszönöm a gyors válaszod -
#9655 használd a keresőt! 90% hogy van hasonló téma ha nincs szólsz 1 moderátornak és ő nyit neked, sajnos a friss regisztráltak annyi fölösleges témát nyitottak hogy be kellett ezt vezetni. -
#9654 regisztráltam, de azt írja egy hónapig nem indíthatok új témát
ne haragudjatok de éppen azért regisztráltam hogy egy témában megtudjam a véleményeket
más fórumokon nincs ilyen kiszúrás, szeretném hogy orvosoljátok a problémát -
#9653 Az, hogy leribizett?
Én csak azt kértem, hogy valaki törölje ki azt a nyomi kommentet. -
#9652 Semmiség -
#9651 Loituma topik #1001-as komment miatt elmarasztalást kérek Hunnenkoenig-nak, amennyiben nem kér elnézést. Ha kér elnézést, ha nem, pls töröljétek a kommentjét.
Köszönöm! -
#9650 Hali!
Volt/van egy kis flém itt. amit szerinettek törölni kell azt lécc töröljétek is. Thx very much! :) -
#9649 a sport videók topic sztm nem lenne rossz...plz helyezzétek át az ált.-ból a sportba.Előre is thx. -
#9648 Ebben a rohadt topikban minden nap baj van? Nem lenne egyszerűbb bezárni? :-O -
#9647 Rendrakás plz
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1091940291 -
#9646 Persze csak akkor töröljétek ha nem maradhat ott. -
#9645 Ezt a topikot át lehetne helyezni a gumiszobába? Ha nem lehet akkor töröljétek! Elnézést és köszi! -
#9644 kértem házigazda jovog egy gumiszobás topikba , de még nem kaptam meg:( gondoltam, szólok... -
#9643 Kéretik töröltetni a SZÁNALMAS c. topikban a #95 és #99 hsz-t.. Előre is kösz ! -
#9642 végülis hagyhatod...:D -
#9641 a "sport videókat" plz töröljétek...nem ált.-ba szántam, tényleg.... -
#9640 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111644056#979]#979[/URL] | [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111644056#980]#980[/URL] -
katalány #9639 Én is köszönöm. Lteebee -
#9638 egy hét után ismét írhatok.huh de szar volt.Még 1x bocs az értségi topic miatt bár elég szigorúak vagytok.(de megértem).Na mindegy.CSak ennyi. -
#9637 Üdv! Kérhetnék házigazda jogot a Kérdezek, válaszolsz, kérdezel topicban? Kezd elszaporodni az offtopic hozzászólás ami jelentősen rontja a topicot.. -
#9636 Az érettségis [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1052479579#12424]topic[/URL]ban az #12424-es hozzászólást törölni kellene. -
#9635 légyszíves töröljétek ezt a topikot(görény).köszi -
Xing #9634 (#69423) -
Xing #9633 Törölnétek pls, köszi -
#9632 207 -
Garfield #9631 Hány ország, illetve futballnemzet is van a világon?
Csak próbálom belőni, hogy még hány "<tetszőleges_ország> foci szerelmeseinek" topik fog még nyílni... -
#9630 ugyan, ki zaklatna téged :| -
#9629 Privátos zaklatásért jár még valami? -
#9628 Itt koleeee bevadult... -
#9627 Ez a pár nap pont az az idő intervallum, ami alatt rendkívül keveset szívhatsz magadba ezen a fórumon elfogadott viselkedési szabályokból.
Hidd el, jobb lenne mindegyikőtöknek, ha nem ebbe a topikba, sőt egyik másikba sem írnátok ilyesmiket. Ezek erősen off hozzászólások, másrészt pedig biztos van valaki a való életben is körülötted, akivel ezt megtudod beszélni. -
#9626 VNM-re figyeljetek oda, igaz most kapott az elozo acca bant, de amit az ujjal muvel... (pl. humoros es aranyos kepek topic, stb. stb.) -
#9620 Ez nem az a topik, köszönjük. -
errearra #9619 hello mindenkinek !!
kinek hogy sikerültek az eddigi érettségik ???
a tételeket jobban őrzik már, mint gyurcsány sintér ferit a wcn .... -
#9618 nem baj ha sikítok kicsit?
agyhalott lettem!
-
#9617 Nincs törvénybe iktatva.
Az sincs törvénybe iktatva, hogy csak azok netezhessenek, akik szövegértésből legalább kettest kaptak.
Viszont az sg nem demokratikus egyáltalán.
Viszonylag kisszámú moderátor ügyködik azon, hogy a többezer fórumozó nyugodtan lelhesse kedvét az oldalon.
Amúgy oda van írva, hogy nem lehet kérdezni (#9608)
Kérlek, hagyd abba!
Köszi előre is. -
almuska111 #9616 Mit mondasz rendesen? Nem tudod megindokolni észérvekkela dolgokat, csak küldözgeted a büntipontokat...küldözgess csak ha téged ez tesz boldoggá. Megérteném, ha valami olyan dolog történt volna, ami miatt jogos, hogy lezárjátok az összes érettségis tpoicot...DE SEMMI NEM TÖRTÉNT!!!! BESZÉLGETNI MEG LEHET RÓLA NEM????HOL VAN AZ TÖRVÉNYBE IKTATVA, HOGY NEM LEHET RÓLA BESZÉLNI???? -
#9615 Azt nem értem, hogy miért nem lehet felfogni a dolgokat, amikor rendesen mondom nekik. -
#9614 Fú ez tök jó, ezért az egy sorért érdemes volt mindenféle ostobaságról zagyválni, és ellentmondani mindenkinek. Biztos vannak barátaid/barátnőid, ő velük nem lehet ezt megbeszélni ugye? -
#9613 -
almuska111 #9612 Szerintem a matek az nagyon gáz volt. A magyarom minimum lesz egy négyes:))Az jól sikerült