Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*hihi ** *
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
azt írnak be amit akarnak...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
90% al csökkene az új szartopikok száma
úgy hogyaz életkort kötelezõ legyen megadni persze
*hihi ** *
nekem is telekiabálta a privát postaládám a drága 😄
és most ettõl nekem nagyon rossz 😄
kaptam vagy 10 gyönyörû üzit tõle 😄
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
DE AZT ZÁROLTÁK, AKKOR MOST KINEK VAN IGAZA???<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1104535379
:-O http://www.ashes.hu O-:
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN
Gyasz/163
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
gyere csak vissza feleselni, mint a barátaid ! 😄DD

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"