24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
almuska111 #9611 ja azt pedig sehol sem olvastam, hogy nem lehet kérdezni. -
almuska111 #9610 igen? és milyen indokkal? mert nem lehet ám csak úgy kimoderálni valakit, ha nem követ el szabálysértést. -
katalány #9609 Még annyi időm van, hogy beírjak neked. magasan tojok rá, hogy repülök-e vagy sem! Annyit megjegyzek, hogy a stilusodban van valami ami nem felnőtthöz illik. Még ti akartok nekik itt példát mutogatni. vigyázz, hogy el ne égjél, -
#9608 Én meg arra próbálok célozni, hogy aki itt megint megkérdezi, hogy mékeettbezáni, az repül. -
almuska111 #9607 Arra próbáltam célozni, hogy az érettségi topicnak az érettségi előtt van lényege, hogy megvitathassuk egymással, hogy kinek hogy sikerült, ki hogy élte meg, az adott érettségit. Gondolod ha lezajlanak az írásbelik mindez érdekelni fog valakit? Senkit, mert mindenki a szóbelire készül majd, azt pedig az iskola állítja elő.. -
#9606 Az SG-nek nem érdeke minél nagyobb hozzászólás számot elérni az érettségi topikban. -
almuska111 #9605 Semmi értelme így az egésznek, ha már mindenki megírt mindent, senkit nem fog érdekelni a téma...a szóbelire meg mindenki maga készül... -
almuska111 #9604 Miért kellett bezárni az érettségis topicot? Ez igazságtalanság. Amúgy meg nem hinném, hogy ha valaki is tudna valamit, az ide linkelné be...hisz ezt az oldalt figyelik a legjobban. -
OMesOKEV #9603 figyelünk-figyelünk ám ;) -
#9602 ébredj már fel kicsilány az hogy ti érettségiztek nem jelenti azt hogy másnak az a vasárnap esti szórakozása hogy oldalakat takarítson ki mert tele szemetelitek, kaptatok 1 esély tképtelenek voltatok vele kultúráltan élni, nem tetszik az esély lehet elmenni pápá...... -
#9601 Mind a , mind a sértő szvsz.
Arra kérlek, most fejezd be!
Köszi előre is! -
katalány #9600 Jól van ne dörmögj már... -
#9599 Valszeg én is ezt mondanám fordított esetben.
De azt is tudnám, hogy ezt a vitát be kéne fejezni, mielőtt valaki kivág innen:)
Szal azt javaslom neked és társaidnak is, hogy keressetek, hátha találtok érdekes dolgokat érettségin kívül is az sg-n!
Vagy... -
katalány #9598 mintha a töri könyvből léptél volna ki... -
#9597 Én az egészből azt látom, hogy született egy döntés a fórum üzemeltetői részéről.
Azóta olyanok hőzöngenek itt, akik amúgy be sem néznek ide.
És gyáva népségnek nevezve embereket személyeskednek, meg demokráciáról papolnak, holott épp csak megszülettek, amikor utoljára nem volt demokrácia Magyarországon.
Ti tipikusan a jogokat ismerő, kötelezettségeket elutasító generáció vagytok. -
katalány #9596 Az itt fórumozók többsége normális hangnemben vitatta meg a magyar irásbelit.
Vagy Te másképp láttad? -
#9595 Kit neveztél gyávának? -
#9594 Ha nem 36 hsz-nyi lenne az sg-s pályafutásod, többször olvastad volna, hogy valóban, az sg-n nincs demokrácia.
Azok, akik évek óta rendszeresen fórumoznak itt elfogadják ezt és tudják, hogy éppen az ő érdekükben van.
Szal néhány csíter miatt nem fog ez a jövőben sem változni.
És amikor valaki kilátásba helyezte eddig a "más fórum" mint alternatíva választását, mi mindig sok sikert és jó szórakozást kívántunk. -
katalány #9593 Ez a demokrácia! Éljen!
gyáva népség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#9592 Éljen a demokrácia!
Itt minden szabad!Arról szabad beszélni amiről szabad...
Érettségizők majd keresnek vmi más fórumot. -
katalány #9591 Egyáltalán nincs igazatok, igenis kell egy érettségiző topic. Inkább nagyobb figyelmet forditsatok a tisztáságára. Nem törölni kell, hanem őrködni. Ez jár a mi lekivilágunknak. Megszeretnénk beszélni, kinek, hogy sikerült, mi a véleményünk. Nagyon kérünk bennetek, hogy őrködjetek -
#9590 Valóban jó lenne. -
#9589 kinyithatnátok már az érettségi topikot. Kiváncsi vagyok mit mondanak a most érettségizők, hogy milyen volt. -
#9588 Lol, index.hu-n is ki van irva az sg.hu, valamint az erettsegi-2006.atw.hu tartalma :) -
#9587 köszi -
#9586 Top 10 fórumozók topikjában lehet választ kapsz. -
#9585 Valaki moderátor, priviben elküldené valaki, mennyi a hsz-számom? ha látszik egyáltalán. Csak kíváncsi vok :DDDD -
Dave77 #9584 Láttam a híradóban, hogy "figyeljük az internetes fórumokat is" aztán az a topic volt bevágva... -
#9583 az érettségi topic azért lett bezárva, mert unalmas, hogy jópáran belinkelnek blogokat/saját weboldalakat/rottenes képet azzal a szöveggel, hogy érettségi tételek itt.
majd az értettségi után kinyitjuk. -
katalány #9582 rendben. szia. -
#9581 majd ha nagy leszel megérted, amúgy meg nem én zártam viszont én fogom kivágni azokat akik szétcseszik a fórumot -
katalány #9580 Még utoljára megakartam kuksizni a fórumot, de nem értem kinek ártott már megint az érettségizők fórumja. Aki akarja bárhova feldobhatja, de ide ha van egy kis csöpnyi esze nem fogja. Az "édi" törölve! -
katalány #9579 édi vagy, szükségünk van egy kis traccspartira és köszönjük. -
#9578 nem tom ki zárta az érettségi topic-ot, de kinyitottam mert a sok kis észlény a fórum más topic-jait spammeli tele msot töröltve 1,5 oldalnyi hozzászólást a borotvás topicból. -
mod #9577 Htx. -.- -
katalány #9576 okoska, arról beszélgettünk, hogy vajon milyen tételek jöhetnek számitásba. -
#9575 Ti is pont akkor zárjátok az éretségis topikot amikor le akarom osztani az összes hülyegyereket :P
Mind1. Jobb ez így. -
#9573 Végre valaki lezárta a topikot -
#9572 na most kene erettsegi topicbol takaritani az ien aboy-okat .... -
#9571 plz valaki a csetről banolja már Giorgiooo-t, nembír magával :P