Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemcsakfeel

*hihi ** *

PResident Evil
én a moderálni való témákat törlöm, sosem zárom le...

Pheel
A válasz nagyon egyszerû: mert nincs joga a moderátorok jó részének törölni topicot. Hozzászólást meg minek töröljek? Csináljak belõle üres topicot?
Elméleti jellegû kérdés:

A topikok lezárása helyett az arra érdemeseket nem lenne jobb törölni?

Mert a keresés során ezek is megjelennek, igaz, semmi hasznuk nincs. Ha meg azért lettek bezárva, mert már vagy van ilyen téma, vagy valamiért nem megengedett abban a témában topikot nyitni, akkor minek maradnak meg?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

nemcsakfeel
igazad van, hozzád is kéne egy tolmács<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

*hihi ** *

Sziasztok,
Pontos idõ topic: flood

Taranov

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

cSuwwi
karácsony miatt kapott mindenki. a 10 postos másik regemen is van.

shit happens

Lteebee
200 alatt amúgy sincs vip.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

St
sztem inkább téged kéne jelölni valamivel pl. csillagok helyett: <#idiota><#idiota>
DeathMatch
Nem látni kell hanem érteni... <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Warez 4ever!!

nemcsakfeel
Az újregeket jelöljétek már meg vmivel, mert nagyon idegesítõ tud lenni hogy nemlátni egybõl hogy mi a faszomat akar..
csillag helyett répát, vagy akármit.. aki vagy 200 hsz alatt van, vagy nincs még 2 hónaposnál idõsebb a regje.

*hihi ** *

Sil78
Köszi.

These are my friends, see how they glisten...

zaki
ezt a topicot zárjátok be, vagy töröljétek plz, mert van már bajnokok ligája topic sokkal régebb óta, thx

Pheel
Átraktam.
Sil78
Sziasztok!
Ezt a topicot nem lehetne esetleg átnevezni Mozilla Thunderbird-re, ha már az újabbik Thunderbird-ös topic le lett zárva? Mert ha így marad, tuti egy csomó nem odaillõ dolgot fognak ott kérdezni továbbra is. (A Mozilla, Mozilla Firefox és Mozilla Thunderbird 3 különbözõ program. Így az említett topic #1 hozzászólása nem a megfelelõ helyre irányította a delikvenseket. Szerintem egyébként érdemesebb lett volna az új Thunderbird topicot meghagyni ehelyett az eléggé elcseszett topic helyett.)

These are my friends, see how they glisten...

artschi
ezt kellene áttenni ide

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Bandee1987
Jaj, de utáltam a normálformákat 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Gyásztopikban a 299, 276 hozzászólásokkal van egy kis problem Ez a Ryan gyerek már tizenakárhányadszorra x-el. Kicsit szpemgyanús sztem...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Pheel
Akkor én többet számítok akármennyi gyakorlatnál :-P
Lehet, de 5 év gyakorlat ÉS elméleti háttér többet számít akármennyi gyakorlatnál.

Pheel
Egész normálformázás hülyeség amúgy. Lényeg, hogy gondold át, és eccerû paraszti ésszel is simán tudsz jót csinálni. Többieknek meg ott az NF-hegy. <#buck>

Persze nem hátrány, ha tanultál elméletet, de nem azon múlik, csak háttér. 5 év gyakorlat többet számít <#zavart1>
RelakSfromhome
<#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Punkerwork
én tanultam meg szigorlatoztam belõle de elsõre teljesen homályos volt mirõl beszéltek 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

RelakSfromhome
Ték <#ravasz1>

bár nem azért írtam 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Nna, ezt meg nekünk nem mondták 😊 Mondjuk azért 2nf-ig simán el lehet menni.

(mit képzelhet, aki nem tanult adatbáziskezelést? 😄😄)

Dzsini
igen, nekünk legalább tanították, hogy 3NF-ben csak papíron csinál az ember adatbázist, és csak végtelen feldolgozóképességû rendszerre 😊)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RelakSfromhome
Jajj, te is tanultál ilyen rettentõ dolgokat? 😄

Mellesleg egyetlen táblát kéne csak kivenni (a nevet, ami helyére ugyi az azonosító menne), ha nagy (ismétlem, NAGY) lenne ilyenre az igény, de az meg kitudja (nyilván St 😄), mennyi meló 😉

St
Jaja, nem az, de muszáj redundanciákat beépíteni, mert így gyors, felesleges táblamûveleteket lehet kiiktatni, és ugye a cél szentesíti az eszközt <#vigyor3>
Pheel
Szarul van felépítve az adatbázis. Simán nem 3NF <#hawaii><#crazya>
St
Mindenkinek, aki kérdezni fogja: nem lehet átírni nicket. Régen lehetett (pl. Relaks), amikor még nem volt privátüzenet, logó, meg minden bizbasz, de most már túl sok adattábla van összekapcsolva és marhára bonyolult egy nicket átírni, kb. 10-15 perc munka, amit nem vállalok be.
Tuvok
<#eljen>

Dzsini
nem 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

cSuwwi
1 nikket kell használni, és nincs ilyen gond 😊

shit happens

Efreet
mindenkinek: privátüzenetek helyett érdemesebb ám ide beírni a problémákat, nem lépek be minden nap és állandóan Efreetként...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

RelakS
Én anno kértem, hogy relaks-ból nevezzenek át RelakS-ra, és megtették, ZsirosKenyérnek is megtennék szvsz

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

de ha válaszolnak neki még mindig azlessz kiírva, hogy: válasz SzirosKenyer

... got nothin to share with you...

Hy! Van nekem egy topicom, a címe ez :Macókacsa
Szal szeretném ha beleraknátok ezt a logot :logó
kerestem a saját topicok között is modos topicot, de nemtaláltam.....
Remélem azért megtudjátok csinálni. Elõre is köszi!!!!

... got nothin to share with you...

Punker
csinálj 1 logo-t és az eltakarja 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

az én gondom : UTALOM a nickem ;D
kedves moderatorok..nincs vmi diplomatikus mod arra hogy atirhassam a nickemet vagy esetleg regisztraljak egy ujat es megkapjam ra a szereny 3 csillagomat? 😊

nemcsakfeel
9 hónap alatt megfiatalodtam 😊

!!!átlagéletkor újraszámlálás kéne!!!

*hihi ** *

Taranov
Biztos a moderátor figyelmébe ajánlja 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

zaki
azt is be kéne vezetni, hogy az ilyen necsakfél fajok ne fórumozhassanak

iko
úgy látszik 9 hónap alatt öreg bölccsé váltál?

spam. sry

nemcsakfeel
megtettem.
hTx!

*hihi ** *

St
át lehet, küldd el e-mailben az igazit, sokan kérték már az átállítását
Taranov
Szerintem lehet kérni az átállítást mailben.

nemcsakfeel
sry, szégyellem, már nem lehet átállítani

*hihi ** *

Taranov
Csak azok adnak meg ennyit, akik szégyellik az igazit megadni.

Taranov
És te mennyit adtál meg életkornak?