Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*hihi ** *
A topikok lezárása helyett az arra érdemeseket nem lenne jobb törölni?
Mert a keresés során ezek is megjelennek, igaz, semmi hasznuk nincs. Ha meg azért lettek bezárva, mert már vagy van ilyen téma, vagy valamiért nem megengedett abban a témában topikot nyitni, akkor minek maradnak meg?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Pontos idõ topic: flood
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Warez 4ever!!
csillag helyett répát, vagy akármit.. aki vagy 200 hsz alatt van, vagy nincs még 2 hónaposnál idõsebb a regje.
*hihi ** *
Ezt a topicot nem lehetne esetleg átnevezni Mozilla Thunderbird-re, ha már az újabbik Thunderbird-ös topic le lett zárva? Mert ha így marad, tuti egy csomó nem odaillõ dolgot fognak ott kérdezni továbbra is. (A Mozilla, Mozilla Firefox és Mozilla Thunderbird 3 különbözõ program. Így az említett topic #1 hozzászólása nem a megfelelõ helyre irányította a delikvenseket. Szerintem egyébként érdemesebb lett volna az új Thunderbird topicot meghagyni ehelyett az eléggé elcseszett topic helyett.)
These are my friends, see how they glisten...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Persze nem hátrány, ha tanultál elméletet, de nem azon múlik, csak háttér. 5 év gyakorlat többet számít <#zavart1>#zavart1>
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
(mit képzelhet, aki nem tanult adatbáziskezelést? 😄😄)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mellesleg egyetlen táblát kéne csak kivenni (a nevet, ami helyére ugyi az azonosító menne), ha nagy (ismétlem, NAGY) lenne ilyenre az igény, de az meg kitudja (nyilván St 😄), mennyi meló 😉
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
... got nothin to share with you...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
kedves moderatorok..nincs vmi diplomatikus mod arra hogy atirhassam a nickemet vagy esetleg regisztraljak egy ujat es megkapjam ra a szereny 3 csillagomat? 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.