24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • vezeték
    ezt törölné valaki a sajátból?l? köszi!
  • Akos 001
    lol:Ddd
    jelentkezz ki,aztán be és nézd meg akkor:P
  • aston shell
    jovannna :)
  • prezi
  • aston shell
    ok, nem szoltam... megvan :)
  • aston shell
    [dumb question]
    ha mar itt tartunk, akkor hogyan lehet topicot kedvencnek berakni?
    [/dumb question]

:)
  • nf1
    sorry, hogy ide irok de nem találtam jobb topicot a bajomnak:
    a gumbi van a "Köss belém, vaa" topic ami minden ok nélükl "bemászott" a kedvenceim közé és sehogy se tudom törölni, de vmi oknál fogva 1re több lesz ebböl a témából a kedvenceim között:
    "- Köss belém, vaa
    - Köss belém, vaa
    - Köss belém, vaa (428 új üzenet)"
    amogy elnéztem nem én vagyok az egyedüli akinek ilyen gondja van.
    vki tudja ilyenkor mi a teendő?
  • aston shell
    nem hiszem, ha csak nem kered meg a moderatorokat :))))))))
  • TommyC
    jaja...
    az országba mindenki lop aki tud...szal álszentség aztmondani a forumba, h milyen topik meghogy sülyedünk.... ezeknek ki kééne nyitni a szemüket és észrevenni, h már rég elsülyedtünk...vagypedig nem kéne álszenteskedni...de mind1...
    nem az emberek hibája h lopnak, a környezetük kényszeríti rá...ha nekem mindennak lógicálni egy 100k-s a zsebembe, soha nem csinálnák ilyet...nem mintha most olyan gyakran csinálnám...

remélem hamrason a mod aki becsukta előrukkol egy elfogadható okkal amiért szó nélkül bezárta....
  • aston shell
    a 3-ik hozzaszolasban volt szo egy nagyirol, aki behuzott tollat a tescobol :D
  • TommyC
    jaja =)
    elvégre igazad volt...én meg kérdezném tőlük, ha tudnám, hogy megmondanák no következménnyel ....én telleg csak azt akartam megtudni, h h müködnek, és nem azt h ki mit lopott...ezt már nm tudom h ki kezdte el...
  • aston shell
    legalabb megnezted a belinkelt oldalt, amit irtam?
  • TommyC
    Az lehet
    =)
    nahh mind1, fölös az ilyen dolgok miatt vitázni, télleg hülyeség volt a topik, most is csak azért védtem, mert én csináltam...az pa is védi a gyerekét akármnilyen ronda =)
    De azzal, h az tmondtad igazam van, már kielégített ;)
    szal tudom, hogy hülyeség volt, de én télleg kiváncs voltam....és félelmetes, hogy már meg se lehet kérdezni, azt amire kiváncsi vok =)
    Nemn tudom láttad-e a mai uccsó hsz-omat...de engem télleg kiborítanak egyes fikázós hsz-ok...na látod azoknak nincs semmi értelmük =)...
  • aston shell
    igazad van, de nem az altalanos eszmecsere reszbe, hanem a gumiban, vagy vhol mashol :)
  • ffxi
    Lehetne tudni hány hozzászólásom van? Jó lenne, csak kiváncsiságból. THX!!
  • TommyC
    figyi, az meglehet, h nem volt okos topik....
    de mondjuk, ha nem volt okos, akkor ilyen az én szinvonalam...mondjuk...
    ha meg ilyen a szinvonalam akkor meg csak ezt tudom hoznni...
    Mindenki nyithat topikot....és ha valaki nem tud jobbat nyitni akkor nem tud, és amitt nem lehet becsukni, mert ő nem tzud jobbat.ez tudod olyan majdnem mint a diszkrimináció...
    Ha az idióták akarnak létesíteni egy topikot, akkor csinálnak...és azért nem lehet azt a topikot bezárni, mert idiótáknak volt csinálva...
    már az emberi és polgári jogok nyilatkozatába is le volt írva, h amiatt amiben az ember hisz vagy amilyen senkinek sincs joga elítélni...pedig azt már 1840 fel adták ki....lett volna idő felfogni....
  • aston shell
    nem volt valami oksos topic, lasd be :)
  • TommyC
    S most meg minek kelett bezárni?heh?
  • aston shell
    eeejjj! pedig mar kezdet jol szorakozni az :ertelmesebb" hsz-eken :)
  • AnonymouS
    félelmetes mik vannak, remélem az SG nem támogatja
  • DEXTER92
    "kulturálatlan topic a saját fórumokban"

ezzel az indokkal a fél sajátot be lehet zárni
  • blackgamer
    az általánosban a topicok felének nincs keresnivalója, de mivel nincs több kategória...
    a játékosok részben csak a játékoknak kellene lenniük, mind flood topic
    értékes topicok ott nem tudnak érvényesülni
  • Punker
    annak semmi keresni valója az általánosban!
  • blackgamer
    valaki áttette a panorámaképes topicomat a játékok közé, nem hinném hogy odavaló lenne
    szeretném ha visszakerülne általános eszmecsere részlegre, ez komolyabb téma, játékosok részleg pedig egy fekete lyuk, minden eltűnik benne örökre
    köszi!
  • Akos 001
    büszke lehetsz rá^^
  • DEXTER92
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1133275677]azt hiszem végre sikerült elintézni^^[/URL]
  • csgj
    Hali! Ebbe a topicba szeretném ezt a képet bannernak! előre is thx
  • Magnumrolcsi
    Hali!
    Innen kéne törőlni a #16730 - #16732 hsz.-t!! És a hozzá fűződő hozzászólásokat is!

Köszi!
  • Láma!
    borg a barátod???:o
  • jointeer
    akkor verd meg
  • grizzly21
    (BORG)
    és ez a legdurvább hogy beismeri hogy nincs igaza, de nem érzi hogy válaszolnia kell korrekt modon egy üzenettel, hogy oks bocsi kicsit felment bennem a pumpa vagy valami, hanem ugy tesz mintha nem is kapta volna meg az üzenetemet. Pedig megkaptad barátom, végigolvastad, és nem tul erkölcsös dolog semmibe venned. Ne hidd azt hogy császár vagy és megteheted hogy nem válaszolsz annak akinek nem akarsz..
  • Hunnenkoenig
    #1152 is mehet a kukaba...
  • Hunnenkoenig

Bocs, egy egyest lefelejtettem az elejeröl.

Loituma topik

Köszi.
  • Hunnenkoenig
    Keretik itt: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1145913783

a 150 es 151-es postot törölni!
    Rossz szöveget postoltam be es igy nem jo, ha hibasan van bent a dalszöveg ketszer.

Köszi!
  • DJviolin
    Figyeljetek élet halál kérdése!!! Ismertek valakit, aki moderátor az indexen? Most ne röhögjetek ki. Küldtem 3 rohadt hsz-et az index, fórumába amit nem kellett volna, és ezen most állások mulnak. Segítsetek!!!!!!!!!!!!!
  • blackgamer
    tudom már milliószor jelezték, de ha már zárjátok az új topic-ot, miért nem szeditek ki a 10 új közül?
    mert baromi randa a sok áthúzott fölös téma
    [nem piszkálódik csak észrevételt tesz ]
  • Pheel
    Ki bántott bogárkám? :-P
  • Fido4life
    A Modik mindent csinálnak, csak azt nem amit kéne..
  • grizzly21
    Borg, figyelj a privát üzeneteidre, és válaszolj.
  • Evogordon
    hy
    Szeretnék egy topik házigazdája lenni de azt írja hogy a jog kérésének a hozzászólás számát adjam meg... Most akkor a topikban amit én csináltam ott kérni kell a házigazda jogot? hm nemvok ezzel tisztában kérlek válaszoljatok
    thx