Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm.

Kata
Szeretném ennek a topiknak a fejlécébe a következõ szöveget beírni a meglévõ alá/mellé:
-
(Hozzászólásonként max. 3-5 kép; max. képméret 1024×1024! Ettõl nagyobb képeket url-ként tessék megadni.)
-
Köszönöm!

[/cserf][/fülünyúl]

Pheel
Miért butábbak a lányok topic volt, amit késõbb a gumiba számûztem
Pheel, melyik elsõ post birtoklásáért kaptam meg a második büntetõpontomat? Mert ugye ha nyílt 10 új gumi topik ott 9ben biztos az enyém, mondjuk valakinek el kell vinnie. Vagy valahol máshol történt?

RelakS
Mert mi van a neveddel? Egy volt évfolyamtársamnak enyhén cifrább volt... (görögbõl vagy honnan jött ugyanis)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dzsini
ha ilyen hangnemben fórumozol, akkor igen...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pheel
Bocs, de tényleg nem látom értelmét a büntipontnak.
nemcsakfeel
én meg ezért kapjak mindig büntetõt?<#mf3>

*hihi ** *

zaki
kösz, kiszedni én is kitudom (ki is zedtem, csak újra beírta), csak nem szeretem, ha a nevemmel szórakoznak

Efreet
ne mááár, annyi mosolygós pillanatot okoz 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

nemcsakfeel
Dboy nak kéne letiltani a topiknyitást.
köszi

*hihi ** *

Pheel
Lassan?!

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

St, miért nem szólsz bele nem formális topikokba is?
Bocs ha valami egyértelmût kérdeztem.

Pheel
Kiszedtem, de bünti szerintem nem jár ezért. Nem a teljes neved írta.
zaki
dongubának büntit plz. a valódi nevemmel szórakozik, ami ha nem tévedek tilos, meg illemetlen is, és sértõ

Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem.
Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.

köszi

nemcsakfeel
szpammer !

*hihi ** *

St
fogalmam sincs, én csak olvasom az sg-t. ha mindeképp kompetens választ akarsz kapni, írj a fõszerkesztõnek az [email protected] címen
mikike
nem találtam meg a lapszerkesztõ figyelmébe topikot

tutira vírusírtó?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

mert az a vírusirtó, a kémprogrampucoló ez:

http://www.sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=3342

St
és ezt miért itt kérdezed meg, a moderátorok szerkesztik a lapot? <#idiota>
mikike
a letöltéseknél a Microsoft® Windows® Malicious Software Removal Tool (KB890830) miért mint MS vírusírtó szerepel?
ha jól tudom ez inkább spyware elleni prg

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Taranov
ehh 😊
Ez már direkt gáz! 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

St
ez méggázabb 😊
Taranov
thx 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

St
azta, de ronda a logod
Taranov
Téged meg zárjanak LE.

nemcsakfeel
a sok
ki kel fel
ki fekszik le
meg mennyi az idõ
meg a többi faszság topikot zárjátok már be.

*hihi ** *

Egy moderátor legyen szíves javítsa a címét az általam nyitott topiknak relácós algebra -> relációs algebra.

Köszi
Roll

cikasz
Tisztelt moderátorok legyetek szivesek megfékezni azt az idióta DeathMatch-ot ebben a fórumban : klikk
többek között : 491,492,503,505
köszönöm

http://www.akciofigura.hu

zaki
Since-nek kérek büntipontot, amiért beírt elsõnek, thx

ez gyorsan ment :-)

tomsolo
htx!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

ez ismét nem az én dolgom...
de ennek a topicnak a címét át lehetne javítani "Elfelejtett ételek"-re?

tomsolo
hi! lennétek szívesek kijavítani ennek a címét helyesen erre: Elfelejtett ételek

elõre is köszi! 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Punker
játékosok fórumában is van moderátor topic nem? ott kérd inkább.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hellóhalló

megtudnátok ezt csinálni?

-the invisible-

Taranov, Mike, Punker: kösz a felvillanyosítást, de így is kezdek õszülni, nem kellene még öregebbnek feltüntetni :-)

Mike: meg is kérdezhetted volna. :-)

Szia mod! 😊

szeretnénk, hogyha ebbe a topikba a banner alá raknál egy linket, aminek a neve legyen "FAQ - mielõtt kérdezel olvasd el!" viszonlyag nagy betûkkel, és a tvelvet.uw.hu -ra szeretnénk ha mutatna! köszi 😊

-the invisible-

Taranov
Ja, mert nem a születésnapodon fordul, hanem jan. 1-én.

Mike
na legalább ezt is megtudtam rólad, te kis taknyos 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Punkerwork
éve szerint 25-30 között vagy 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Gubanc van... 80 decemberében születtem, ergo most múltam 24.
Az infom pedig kiírja, hogy 25-30 között vagyok. Pedig jól adtam meg a szülidátumomat...

nemcsakfeel
azért rád is illene ragasztani legalább egy rózsaszín háromszöget <#mf1><#mf1><#mf1>

*hihi ** *

Taranov
Hát igen, de ha van egy topik, amit már a legelején bezárnak - és nincs benne semmilyen fontos információ - akkor lehetne törölni. Ha egy témában az egyik topikban 200 hozzászólás van, a másikban 50, akkor érthetõ, hogy a kisebb topikban is lehetnek hasznos információk, nem kell kitörölni, csak irányítani, hogy melyik topikban legyenek újabb hozzászólások.

Mike
látszanak a hozzásuólások számai, abból lehet következtetni, melyik topikkal érdemes foglalkozni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Taranov
Thx!

Pheel
Írj a [email protected], hátha meghallgatásra találsz az ügyben!
Lteebee
Miért kéne lezárni?
Úgysem ír már senki oda többet.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Taranov
És miért nem adnak nekik jogot? Egyébként igaza van Garfield-nek, így tényleg egy ember, aki topikot keres, jó sokkal találkozik, aminek nem veszi hasznát.