24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#9776 Sziasztok.
Szeretném ha nyitnátok egy topikot az operációs rendszerekben, Tor néven, mivel még nincs jogom nyitni.
Kösz. -
c115 #9775 nAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM! -
c115 #9774 Kedves Modik.
Dual Masters nevü témámnak a nevét át kéne irni Duel Masters -re!
tudtok segíteni? -
#9773 Vanmár! -
#9772 Jelentem, takarítok rendesen, de valami szivatja az sg-t, ezért sikerült össze-vissza törölnöm... -
#9771 Dudás Vajk bannt akar reklámozás miatt.
Szameg... A Garfield képregény topikban meg akartam tartani a bizonyítékot, de valamiért össze-vissza törli a hozzászólásokat a fórum... -
#9770 reklámoz a kiskölyök, ráadásul nekem is sikerült 2szeresen leugatni, kérnénk egy kis tisztogatást
előre is kössz. -
#9769 nekem meg nemokoz gondot visszajönni... de nem kötöszködni akarok de még banoltatni se akarom magam... (utálnám megint importálni a fav topicjaimat)..
csak megköszöntem a hawernak hogy lekoppintotta a listát mert nekem épp akkor nemvolt netem pedig hetekkel azelőtt készültem rá hogy mien atomul fog majd kinézni a szülnap lista....:(( de ezt nem is mertem remélni hogy valaki helyettem lefotózza úgyhogy THX!
-
#9768 ha viszketne már hetekkel ezelött ki lehetett volna vágni, de ha mindenhol elkezd megint garázdálkodni akkor nem okoz gondot orvosolni a hibát. -
#9767 Viszket a tenyered, ugye?
Stat?
:DDD -
#9766 te most banoltatni akarod magad? -
#9765 amúgy ezt a képet kösz!! mert épp nemértem rá lefényképezni...:)
csak én felismertem volna az összes nevemet.,:( sajnos itt csak párat kereteztél be... -
#9764 Befigyelt egy hibaüz a chat felett:
Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0. in /web/supergamez/web/html/forumchat_engine.php on line 30 -
#9763 Heló
Egy mod legyen szíves itt rendet rakni, azaz átjavítani a beszúrt képeket linkké és egymás alá pakolni őket, mert szörnyű kupi van . Köszi . -
#9762 del, no comment warez topik... -
#9761 zárható -
#9760 pfff... no comment -
#9759 nem látok ebben a topicban sehol sem tiltott önkényuralmi jelképet -
#9758 Akkor Humoros, aranyos topik megérne egy kattintást. -
#9757 szerepelhet, amíg észre nem vesszük. -
#9756 Tiltott önkényuralmi jelkép szerepelhet logoban? -
#9755 http://www.sg.hu/moderatorok.php -
#9754 hány modi van összesen kb? -
#9753 zárható -
#9752 de azért köszi =) -
#9751 pedig letöltöttem egy bannert s arra festettem újra...
de majd akkor újra méretezem...
de ettől függetlenül mondhatták volna előbb is -_- -
#9750 majd ha banner méretű lesz berakják.
(616 x 128) -
#9749 hol vannak ilyenkor a modok?.............:S
-
#9748 valaki rakja má be a nyamvadt képet PLS!
-
#9747 Boldog születésnapot, St! -
#9746 Jóvan csak érdekelt hogy hogyan lehet topicot nyitni^^ egyenlőre még nem volt szándékomban -
asszem újregeknek van valami korlátozás,hogy mikor nyithat topikot
írd be a keresőbe amit szeretnél.90% hogy már van olyan topik. -
#9744 Hellosztok. Lenne 1 olyan problémom, hogy nem tok topicot nyitni. Egyik gyerek mondta, hogy amikor regisztráltam akkor 5 büntető pontot vmit kellet volna kapnom. De hát nem kaptam. Ilyenkor mit tok tenni?:P -
#9743 xtatkát tűntessétek el légyszíves, tönkreteszi a topikot, köszi! -
Riddick #9742 Újra müködik a Pirate bay! Lehet rólla ciket irni! Lehet hogy a bezárása is csak kamu poén volt,mert fejlesztettek állitólag. Hali -
#9741 Ha kérhetném, rakjátok be a Tudományos eszmecsere/Gracitáció vs. Kvantummevhanika topkinak képeként a következő képet:
http://www.sg.hu/galeria/11117794611149334141.JPG
Köszönöm! -
#9740 így sikerült:) -
#9739 A helyes válasz: nem.
És nem kisregény írása:) -
#9738 nem,de mivel tegnap óta nem válaszolt neki senki így hát...
egyébként meg nem azt írta hogy csak moderátorok válaszolhatnak neki. -
#9737 Mod vagy?