Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
😄D

Lteebee
Komolyan mondom vagy mi öregszünk hozzád, vagy fiatalodsz.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
Képzeljétek el a 13 évest, akinek az osztályban egyedül nincs mobilja, amint kuncsorog a többieknél egy kétszázassal:

lécci hadd küldjek egy sms-t a telcsidrõl.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

St
ááááááááá, kvajó tábla!!!!!!! <#eljen><#eplus2><#eplus2>
mukika
tömören fogalmazva:

St
hát ez elég nagy baromság
Az elsõ részével nem értek egyet, a második részével igen.

Láma!
szvsz ez nem jo.
és akkor finom voltam.

Dzsini
régebben volt már róla szó, erre tart a net nagyobb része. de szerintem egy SG méretû oldalnál - és a net jelenlegi "fejlettségénél" ez még korai lenne.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Taranov
Be kéne vezetni, hogy csak VIP joggal lehessen fórumozni, magyarul fizetõs legyen a fórumba írás, aki nem fizet, az nem írhat, vagy csak mondjuk összesen 50-et. Ez ilyen demo lenne. És aki fizetett, de banra kerül, annak elveszett a pénze, és csak akkor tud újra regisztrálni, ha újra befizeti. Ez most cucu balhéja miatt aktuális, mert rá egy igazán hatásos ban férne rá.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Breki33
Légyszíves rakjátok be ide

link
Sir Quno Jedi
Gáz a kölök és még sértõdõs is. Nem baj ha valaki süti, zöldfülû, vagy szimplán hülye, de legalább ne legyen sértõdõs !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Breki33
Ezt szeretném kérni

a Kézi és az Olimpia topicba felülre

köszönöm
Taranov
Jó, elkönyvelted magadnak, hogy bunkók, teljesen jogosan, kész, nem kell tovább erõltetni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Választ azé lehetne írni szerintem. Nemhiszem hogy olyan nehéz egy nem szócskát elküldeni. Bár én persze ezt nem tudhatom ...

mukika
akkor ezt vedd annak hogy nem lehetsz házigazda. ennyi.

Már írtam kétszer is, semmi válasz.

mukika

Jano
Én már nicknév alapján elõreirányoznám! 😄D

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

DanielT
Mehet ban az idiótának (bocs)

1. Topikcím
2. Elsõ hozzászólás hiánya
3. Aktualitás(?)
4. Hulljon a férgese!

Ilyen ügyes.
Ja, köszi.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Gmail topik alcímét meg kéne változtatni.

A változtatás oka: #222-#224.

A következõ legyen (vagy valami hasonló):

Meghívót a fórumban kérj, ne zaklass miatta senkit priviben; e-mail címet mellékelj feltétlen. Aki küld neked, az a fórumban fogja jelezni.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Aquir
nagyon nem odaillõ képek (linkben)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

mi vót ott?

Amse
<#eljen>Csak sajnos van másik regje is, de legalább éreztetjük vele, hogy nem kéne ilyeneket a humoros aranyosba belinkelni, mert ez csak az õ beteg 13 éves "agyának" vicces.

Efreet
kapott egy kis gondolkodási idõt.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Taranov
Igazad van. Nem csak Cucu érdemelne bant, az újregeknek nem szabadna ennyi esélyt adni, cucunak volt már balhéja, meg szinte minden újregnek.

Amse
Amit Cucu itt belinkelt a #23332 hsz-ben azért bant érdemelne.

Taranov
Te ennyire hülye vagy? Teljesen egyértelmû, hogy ezt a topikot a Kulcsár Anita és a Tsunami topik hatására nyitottad, mindenkinek nyilvánvaló, csak van, akit zavar, van akit nem.

Taranov
Azt nem próbáltam 😊)
De ott biztos nem érvényes ez.

St
Ott van a büntetõpontok indoklásában:
"Fej-nyaki daganatok és nyelõcsõrák (140-150/C00-C15) okozta halálozás. A részvétnyilvánításhoz tegyél egy X et"
Aquir
ó szuper 😊))
gumiban se?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

nemcsakfeel
St | #6020 ??
#6021 !!44
mét!

*hihi ** *

Taranov
Nem tudsz a topiknyitó elõtt hozzászólást írni.

#6029-re egy választ plz!

Aquir
azért kap valaki büntetõpontot, tehát nem megengedett, vagy igen, az hogy valaki a topiknyitó elõtt ír egy értelmes(!), a topichoz kapcsolódó hozzászólást (mert mondjuk a topic címe egy egyértelmû kérdés) vagy meg kell várni az övét? <-- már ha egyáltalán ír

és ha ez szabálytalan akkor mi lesz ha nem ír hozzászólást? törlik?

Debi
Visza a gagyi vicces tápikokat!

\"Dugd meg és kügyé róla képet\"

Aquir
érted. jobban láccik érted 😊)

Taranov
Ezzel a topic-kal nem kell valamit csinálni?

Crokin
Modi át tudja méretezni 800*600-ra oszt kész.

Repatarurgyán

Aquir
a #212esen nagyon jól látszik a dolog, ezt nem lehetne elengedni? Persze ha nem akkor nem. Amikor én tettem be egy marhanagy képet azért nem szóltak (igaz az azért nagy mert valós képet mutatott amit ki lehet nyomtatni és vágni 😊

Crokin
Optikai csalódások topicban a #212-es képpel kéne valamit kezdeni, mert szétcseszte az egészet.

Repatarurgyán

RelakSfromhome
Szerinted én miért nyitottam anno a zsanvicces topikot? :S

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Bandee1987
nana, a poets of the fallba én is akarok 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

St, szeretnék házigazda jogot kérniide
és ide.
Ha megoldható. Tudom kezdek elviselhetetlen lenni, de ez még szerintem belefér. Köszönöm.

Debi
hmmm...
pedig ezek különlegesen válogatott
gyenge gagyi viccek voltak...

Ha ilyeneket beírogatnánk a Viccek topikba
elküldenének a jó +"!/!+/-anyánkba...
Ezért nyitottam a SZÁNALMAS VICCEK topikot.

\"Dugd meg és kügyé róla képet\"

RelakSfromhome
Ugyan azért lett törölve, amiért anno a Jean vicces topik is: Egy vicctopik bõven elég...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Taranov
énsem