<b>Moderátor figyelmébe</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
Mi volt a HL2-ben?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ollie
ITT, nézzétek meg lécci az uccsó néhány hozzászólást.

Tomcat pólóboltja - #3057 ha lehet kernem moderalni

Lteebee
Máshol se, ha szabad kérni.

Olyan embereknek mondod a bajaidat, akiknél többet senkit sem próbálnak konfrontálódásra kényszeríteni.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Punker
legfõképpen ne itt hisztizz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

DEXTER92
Igen, aztán meg ne írjak a volt topikjaimba, és mondjak le a logókészítésrõl is...

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

reggel uj nicket és válts személyiséget
ha tényleg megváltoztál, az uj nick hozzászólásait nem fogja senki csokorba gyûjteni. Neten mindig van második esély...

Punker
az nem a mi hibánk.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

DEXTER92
Ezt már nem tudom helyre hozni :(

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Punker
soha senkit nem törlünk teljesen vállald azt amit leírtál, a durva személyeskedéseket meg töröltesd a gumi moderátoraival.

DEXTER92
Kiutáltak, megaláztak, elõször 2 topikban is, azóta egy egész fórumot képesek voltak "számomra" nyitni (ez amúgy egyáltalán nem személyeskedés, még véletlenül se). Úgy gondolom ha ilyen sokan azt állítják rólam hogy egy nagy ****** *** ******* ***... vagyok, akkor biztosan igazuk van, és õk ennek a fórumnak legnagyobb eszei, ha képesek így felbaszni valakit, mint ahogy tették velem.

Punker
miért is?

DEXTER92
Légyszíves, na, hogy mindenki örülhessen!

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1133275677

és ezt a topikot töröljétek pls!

O.O
Dying Soul
O_O

Punker
képtörlés tne itt kérd, hanem ott ahol berakták.

DEXTER92
Kérem hogy bannoljatok ki, és töröljétek a fórumozók fényképeibõl a képemet
thx

Strahd_
Moderátorok lehetne kérni egy törlést humoros képek topic #72465 hozzászolásban? Minden csak nem humoros, és ilyenkor még enyhe volt a fogalmazás.

Palinko
nem a topicnyitó,hanem az aki idetéved és bemegy abba a kékhalálos topicba és nem látja miért lett bezárva,+szerintem nem az lesz az 1. dolga,hogy megnézze a büntipontokat,mert nem is tudja még a fórumot használni...
1. ha az emberke nevére kattintasz, ott van a büntipontoknál hogy miért lett bezárva
2. az emberke már fél éve regisztrált, szóval mi szerint számit "újoncnak" ?

Palinko
kedves Moderátorok!
szerintem,ha becsuktok egy topicot,indokoljátok meg!mint példáúl ezena topicon se indokoltátok meg a becsokásának okait... lehet,hogy legtöbb fórumozó számára,ez érthetõ,hogy becsuktátok.számomra is érthetõ,de az "újoncok" számára nem biztos,sõõt... szóval szerintem ezzel vissza lehetne szorítani a fölöslegesen nyitott topicok számát...
Dying Soul
Akkor azok közül egy már megtette ;)

Pheel
Link vagy valami?
Kevés moderátor olvas a gondolataidban...
Dying Soul
© bubi07 -nak büntit plz

Reklám az anime topikban, a hellsing topikban is, és kitudja hol még

:C

Frosty01
igen, azt is láttam :), egy másik accountom(amit nem használok egy ideje), egy hónap múlva lesz 1 éves. és a levélben leírtam hogy miért kéne <#gonosz3>

practitioner of the forbidden arts of death

Magnumrolcsi
"a házigazdai jogot kérõ fórumozó legalább egy éve regisztrált"

Punker
Én abban nem tudok nyilatkozni.

Frosty01
Szia!
Írtam egy levelet a [email protected] házigazdaigénylés ügyben, asszem minden szempontot figyelembe véve, megkérdezném azonkivül kell e még valamit tennem? <#vigyor0>

practitioner of the forbidden arts of death

Punker
most írt hogy õ hol spam-elt? :)

samuray
nállam is de töröltem!

sferrari
láttam irtam is :)

http://f1ferrari.hu

nf1
több topicban is volt:
Humoros és aranyos képek (#71984)
VICCEK (#18636)
Asszociáció (#70302)
Rajzok... (#3223)
Politika fórum reopen (?) (#646)

sferrari
Lenne egy kis moderálni való :)
mert már vagy öt topicba betette ezt:
humoros képek topic
71984
ja én bant is javasolok neki :D

http://f1ferrari.hu

DEXTER92

Dying Soul
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1143139662

báttyónak és misztör frognak büntit plz! flém és stbbik

akyyy
szal akkor , igaz késõbb, de az érettségi miatt bant kapott?:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Láma!
én ugy emlékszem, hogy akkor azért. csakmert nem volt az a nagyon idiota,hogy másért ban legyen, ugy emlékszem

Punker
az után még jóval késõbb írt nem?

Láma!
éretségi

akyyy
ThePartyFace miért van perbanon???

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

artschiatwork
innen töröljétek ki lécci a #18623-as post-omat, köszi.

mivel az Op rendszer és felhasználói progiknál nincs ien ezért:
véletlen Don Echo néven nyitottam topicot Bon Echo helyett plz nevezzétke elõr is köszi

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sland
Ez törölhetõ.
Van már ilyen: ITT

köszi

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Pheel
bajszi2 done.
Egyéb?
allock
a csetre nézzen már ki vki plz

#hhwnd

Pheel
SomogyiG
T. Moderátorok

Egy kérdésem lenne. Egy ismerõsöm szerette volna regisztrálni magát Llaca néven. Azt a választ kapta, hogy ilyen néven már van regisztrált felhasználó. Nem emléxik rá, de lehet, hogy Õ volt. Az elõbbiekbõl következõen jelszóra sem emléxik. Volna-e arra lehetõség, hogy kiderüljön, valóban Õ volt-e anno, és esetleg új jelszót kapjon. Hiába próbálkozott az elfelejtett jelszó menüpontban, csak egy fehér képernyõt kapott. A mail cime, amit használ: [email protected]

Szivességeteket elõre is köszönöm!

Üdvözlettel: SomogyiG

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Pheel
Tulajdonképpen utalgathatunk ilyen homályos módon. Tudod mit.
DEXTER92
Lehet hogy nem tartozik ide, de regeltek saját fórumot, folytatják ott... tudjátokmit