Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Kapjon az ilyen csak banánt, dögivel 😊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Ezen nick jelszavát el tudnátok küldeni a regisztrált e-mail címére? Vagy megváltoztatni és azt elküldeni.
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1115673527
Elõre is köszi!
PSN ID.: Beegabor
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Nincs kedvem komplett saját-topicokat átolvasni személyeskedés után kutatva.
legalábbis nem az volt a cél!
tudsz tenni valamit az ügyben?
a locsiért meg bocsesz!
sztem!
a lényeg az hogy az és ott tapossa az emberi méltóságod aki csak akarja!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
én alapból töröltetném a két topikot a helyedbe mert ez személyiségi jogokat sért! bár igaz néha feleslegesen beleszolsz dolgokba de ez nem jelenti azt hogy porig alázhatnának! szolj egy modnak hogy töröljék a két topikot!
amúgy header? :S hmmmm?
ez max 7 véleménye a topicomból!
téma ugyan ez!
emberek méltóságának meggyalázása mint cél nem lehet még a gumiban sem megengedett!
nagyon nem!
2.
Kölcsönösen f*unk kivan egymással.. Bár.. nekem nem lenne az égadta világon semmi bajom velük... És az hogy egy ember képével teleaggassanak egy topikot....
Itt egy kis gyûjtemény (nickek nélkül):
"De nagy barom ez a degszi!"
"ez a dekszter mekkora 1 hülye ^^"
"hüje kizs faszmá -"
"a kys büdös :o))))999"
(ja és ezek csak a saját fórumokból valók...)
Ilyen "fanklubb" baromságot, meg "saját" topikot épeszû ember valszeg nem akar, mint ahogy én sem. De a faszom ki van már komolyan! Engem nem érdekelne hogy mit csinálnak ezek az épeszûek, de ha engem baszogatnak már mióta, nem szállnak le rólam, egy kicsit idegesítõ tud lenni. Nem is mondom hogy zárjátok be azt a két topicot, mert (vagy) nem teszitek meg (mivel modok is utálnak), vagy újra nyitnak ilyet, egyébként meg más topicokban ugyanúgy folytatnák...
Végeredmény: annyi ember örömére, boldogságára, legalább 3 hónapig eltépek az sg-rõl, maximum logót csinálni jövök, de akkor is csak a logót rakom ki, nehogy valamiért megint lebasszatok..
Nieleen
köszi!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
pedig április elseje még picit odébb van😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊