Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DEXTER92
Lehet hogy nem tartozik ide, de regeltek saját fórumot, folytatják ott... tudjátokmit

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

RelakSfromhome
geheh, jön a szokásos szöveggel, hogy vindóz nevû vírus. Ésvajonmirõlírtide? 😄

Kapjon az ilyen csak banánt, dögivel 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Pheel
kösz!
NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lteebee
A Rafaello-féle koncepció nem játszik 😄DDD

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Kedves moderátorok!

Ezen nick jelszavát el tudnátok küldeni a regisztrált e-mail címére? Vagy megváltoztatni és azt elküldeni.

http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1115673527

Elõre is köszi!

Pheel
Sajátban tényleg erős volt, de gumiban elférnek.
DEXTER92
pls del1 #304 olvass.el
pls del2

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

St
tipikus "én vagyok a király mindenki kapja be" típusú éretlen kispöcs. majd kinövi.
Lteebee
Ennyit tud.

samuray
ez paraszt dolog volt!

bekaphatod az sg-vel együtt,leszophatjátok a faszomat,segfejek.Mortimer csicska hop.
Lteebee
A hõbörgését olvasva ezt viszonylag kevés ember sajnálja.

Seth
a humoros és aranyos képek topicban elszaporodtak a nyulak, kis írtást kellene csinálni...😄, vagy büntipontot aki berakja 2000x-re is

PSN ID.: Beegabor

David2
eh, neked télleg 3.5 hónapig volt bûntetõpontod, de ne búsúlj ezen, hátha jövõ ienkorra már lejárnak<#vigyor5>

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

B0B0
Megkérnék szépen egy kedves Modit, hogy a Dinoszaurusz topicot tegye át a tudományosba. Elõre is köszi szépen

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

már bocs de ez nem sért semmilyen moderálási alapelvet,itt valakinek hatalmas protekciója van.már bocs.
ollie
Már bocs, de nem te szabod meg, hogy ki miért kap büntetõpontot és meddig.

emberek tudtommal egy büntetõpont 1 hét,na már most nekem 3-van 3 hónapja kaptam december 11-én egyet majd rá másnapra december 12-én kettõt,tehát az összesen három és annak 3 hét alatt le kellett volna járnia de azóta is megvannak.plusz erre a hsz-re mióta kapok büntetõpontot:"na mivan papucs irigykedsz,te vagy az a fajta ember akinek csak a kapáláshoz vanna esze vagy még ahoz se" tehát nem értem ezt az sg-t erre a hsz-ra nem is járhatna büntetõpont,a másik meg hogy a 3 büntetõpontomnak meg 3-4 hét alatt le kellett volna járnia,úgy tudom ide kell írnom ha valami problémám van.na ez lenne a problémám.
samuray
tegnap 14:42 | Privát | Galéria | Válasz | #9297
ebben itt a hozzászólásban benne a két link!

Dying Soul
Ezt a topikot át lehet rakni az általánosba? Nem igazán pörög.

Lteebee
Nem mindig a hangoskodók vannak többen.

DEXTER92
"nem tom te hogy vagy vele de ha ennyien "utálnak" téged akkor nem lehet hogy benned van a gond?" képzeld, rájöttem, nagyokos :c

Lteebee
Nem láttam hozzászólásszámot közölve.
Nincs kedvem komplett saját-topicokat átolvasni személyeskedés után kutatva.

samuray
nem locsogunk!
legalábbis nem az volt a cél!
tudsz tenni valamit az ügyben?
a locsiért meg bocsesz!

Lteebee
Most akkor ti itt locsogtok a modtopicban?!

samuray
itt nem az utálat a lényeg!
sztem!
a lényeg az hogy az és ott tapossa az emberi méltóságod aki csak akarja!

nf1
nem tom te hogy vagy vele de ha ennyien "utálnak" téged akkor nem lehet hogy benned van a gond? amugy meg okos dolog volt befizetni a VIP-et és utánna itthagyni az SG-t, mondjuk láccik hogy nem nagyon kerestél még pénzt mert akkor nem szornád ennyire

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

samuray

ma 15:23 | Privát | Galéria | Válasz | #1812

én alapból töröltetném a két topikot a helyedbe mert ez személyiségi jogokat sért! bár igaz néha feleslegesen beleszolsz dolgokba de ez nem jelenti azt hogy porig alázhatnának! szolj egy modnak hogy töröljék a két topikot!

amúgy header? :S hmmmm?
ez max 7 véleménye a topicomból!
téma ugyan ez!

samuray
ja és valahol talán az alapszabályba is ütközik sztem!

samuray
szerintem is az ijen jellegû topicok törlése lenne a célszerû!
emberek méltóságának meggyalázása mint cél nem lehet még a gumiban sem megengedett!
nagyon nem!

Dying Soul
Írd vissza, hogy "ahogy mondod" vagy "tökéletesen igazat adok", és a többség nem tud visszapofázni

Laky
reklám (gondolom nem csak itt)

DEXTER92
Ha nem nézek be, akkor szembesítenek vele máshol, hogy mekkora lóf*sz vagyok

Dying Soul
Miért mész be a topikba?

DJ Skyline
aztán lehet én látom rosszul<#nemtudom>

DJ Skyline
én azt veszem észre,hogy a gumi kezd átköltözni a saját fórumokba!:\\

DEXTER92
1.
2.

Kölcsönösen f*unk kivan egymással.. Bár.. nekem nem lenne az égadta világon semmi bajom velük... És az hogy egy ember képével teleaggassanak egy topikot....
Itt egy kis gyûjtemény (nickek nélkül):
"De nagy barom ez a degszi!"
"ez a dekszter mekkora 1 hülye ^^"
"hüje kizs faszmá -"
"a kys büdös :o))))999"

(ja és ezek csak a saját fórumokból valók...)

Ilyen "fanklubb" baromságot, meg "saját" topikot épeszû ember valszeg nem akar, mint ahogy én sem. De a faszom ki van már komolyan! Engem nem érdekelne hogy mit csinálnak ezek az épeszûek, de ha engem baszogatnak már mióta, nem szállnak le rólam, egy kicsit idegesítõ tud lenni. Nem is mondom hogy zárjátok be azt a két topicot, mert (vagy) nem teszitek meg (mivel modok is utálnak), vagy újra nyitnak ilyet, egyébként meg más topicokban ugyanúgy folytatnák...

Végeredmény: annyi ember örömére, boldogságára, legalább 3 hónapig eltépek az sg-rõl, maximum logót csinálni jövök, de akkor is csak a logót rakom ki, nehogy valamiért megint lebasszatok..

Yossarian
intézkedjetek pls itt

Nieleen

légyszives a Jaguar topik címét nagy J-re írjátok át mert a topicnyitó kicsivel írta
köszi!

peteragoston
Kerem torolni a>
Fórum >> Autó-motor (új!) >> VW Golf -ban a #15 uzenetet

Barney Tech
akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bociub
tegnap 11:21 kor bizonyos crazygirl (#2309) által felkerült egy link a roszabbul photosoppolunk...-ba mely tényleng mutat politikai fórumra azon a bizonyos punkportálon csak épp van ott még meglehetõsen raszista téma is nyitva melyben meglehetõsen raszista irások vannak. és szerintem nem lenne jó h ha ide be lenne linkelve. Mellesleg már bejelentettem volna csak az asvás haverom nincs fenn msn-en aki reményeim szerint tudná hol kell... Mert azzal nincs baj h valaki csinál punkok számára fórumot csak a punkok ne fejezzék ki benne raszizmusuk. (Egyébként mér raszisták???)

akyyy
mi van ma? enymás után nyílnak a sok hülye topicoc😮OO
pedig április elseje még picit odébb van😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Yoyo
Köszönöm szépen!

Yoyo

Ezt szeretném, bocsi😊

Yoyo
Elrontottam