24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#12593 -
#12592 Szerintem jó lett mindekettő:)[de második jobb:D] -
#12591 inkább mégse -.- látom biztos vagyok magamban, nah ez a végleges, inkább azt a képet tegyétek be pls. amit a #12589 üzenetbe írtam. -
#12590 elnézést, inkább ezt a képet tegyék bannernek, thx -
#12589 Kéretném ezt a képet betenni ide. thx ;) -
toti83 #12588 Hali!
Nyitottam egy topicot, amit nem kellett volna, légyszi törölje vki!
Ezt: Pénz a neten! Nem emailes!
Köszi és bocsi! -
#12587 már nem az a hsz van linkelve :Ddd -
#12586 mért? -
BAN-t! Vagy valamit. -
#12584 Tiszteletem maximális -
#12583 Kiraktam. -
#12582 Nem vagyok három/hármas, de ezzel kéne kezdeni valami itt.
Gondolom nézi ezt a topikot is és most élvezi, hogy szerepelhet, de olyan mint Örkény novellái...egyperces... -
#12581 Szerinted ha ez reklámnak minősül, akkor legyen. -
#12580 ADSL topikba lazán elfér az akteles reklámod, Punker csak ezt akarta mondani neked. -
#12578 ha olvasni nem tudsz az nem a mi problémánk már. -
bracsek #12577 a többinek meg nem reklám mert... :P[halgat] -
#12576 (be lett linkelve az ADSL topic!!!)Ezt most hogy érted? -
#12575 inkább örülj hogy nem kaptál büntit, be lett linkelve az ADSL topic!!! -
#12574 Vk mondja már el
Milyen jogon töröl új témát moderátor?
vagy nekik bármit lehet csinálni az sg.hu fórum oldalon?
Nyitottam egy olyan topikot Actel Tapasztalatok ami nem szerepelt egy fórumba sem és egy ügyes moderátor törölte valamiért, pedig ilyen hasonló céges topikok már vannak.
pl: UPS- CHELLO, V-Net, DATANET,
előre is kösz a választ -
#12573 "gabber_saviola írta, 2007. 04. 12. 14:09
szia
a hg jogot írhatod a [email protected] mivel nincs ott hg, és lehet hogy meg is fogod kapni. de azért kérdezd meg a többieket is, hogy Ők mint szólnának a topikban.
üdv" -
#12572 Még egyszer akkor megpróbálom:) Pl. Url-t nem írtam,stb...
De köszi a választ! -
#12571 Valaki törölje legyen szíves ezt az elrontott hsz-em:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1177942057&no=256 -
#12570 "A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra."
http://www.sg.hu/forummoderalasalapelvek.php
Ettől függetlenül szerintem is illene válaszolni, de annyi levelet bugyuta kapunk, ráadásul nem mindenkinek van joga dönteni, így megérthető a dolog. -
#12569 Miért nem kapok már hetek óta 1 ****** választ sem a [email protected]ól?
Egy egy szavas választ,h igen,nem, vagy valami
Akkor minek van odaírva,h:
"Ha házigazda akarsz lenni, írj a [email protected]! "
Nem értem,ez már szánalmas. -
#12568 Kösz! -
#12567 debilmannhfds Dátum: 2007.04.30. 21:11 Adta: Borg
Nyitsz egy balfasz topikot, de nem is irsz bele...
ő,de Borg nem tudta,hogy te fenyítetted már őket emiatt,hogy ne nyissák ujra. -
#12566 ami az sg a rasszizmus ellen van ? arra én is kiváncsi lennék kijaz a bátor -.- -
#12565 hol? -
#12564 Árulja el valaki, hogy ki nyitotta meg a második rasszizmus topikot! -
#12563 Kösz! -
Mirk #12562 örökban kell neki -
#12561 Nem ártana. De ugy is ujra idejön :/ -
#12560 valaki bannolja pls -
#12559 hát ez meg mi volt? :\ -
#12558 DELBANPLSHTX -
#12557 Most már zárva van. -
bracsek #12556 már gondolkodni se lehet :( meg amúgy is meg lehetne tölteni válógatott bünözőkkel azt a tömegsirt az a topic inkább szól a lusta nem dolgozo,bűnöző emberekről, mint rasszizmusról[szerintem] -
#12555 Én alapvetően liberális szemléletű vagyok és a rasszizmus egy igen fontos táma, de ez ilyen elfajzott gondolkodású fórumozók miatt sürgősen be kéne zárni a topikot:
The FlashBack:
"a többi nép nevelhető? De ez? Gusztustalan. Abban a városban, ahol koleszos vagyok, épp építik az új buszpályaudvart. Kibaszott mélyre leástak, mert mélygarázs lesz alatta vagy mifaszom, és valamelyik nap épp azon gondolkoztam milyen faxa tömegsírt lehetne csinálni." -
#12554 Hát értelmesebb, mint a 'ronda nők gyűjteménye' címet viselő topic, de nem azért:D -
#12553 :DDd