Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
kérdõíves OFF
Nem Isten ellen való dolog az ilyesmi, de tanuljuk már meg, hogy ennek nem ez a módja (legalább témaközeli topicba tette volna be), ez ebben a formában bizony valahol a "spam" és a "direkt marketing" határán mozog.
Netikett, fórumtárs...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
ismét kicsattant a kultúra egy "álregnél".
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Tök mindegy voltt a stílus, mert szépen meglettetek kérve, hogy ne itt folytassátok. Akinek nagyon fáj az írjon privátot a másiknak, vagy pontozza le a neki nem tetszõ hszt, de alapvetõen nem érdemes oda nemvaló dolgokra reagálni, értekezést írni.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"Akkor az iphone sírást itt be is lehet fejezni. (Batman se kell több.)
htx
Legyetek jók."
Egy szoval nem emlitettem az iPhone-t a kommentemben, amire te felhivtad a forumozok figyelmet.
Kicsit legyel kovetkezetesebb legkozelebb legyszives es ird ki, hogy az osszes Apple/Win/Galaxy fikazas menjen az arra nyitott topikokba, pl a PC Humorba, mert picit unalmas, hogy folyamatosan celtablai vagyunk par egybites forumozonak, ha reagalunk, akkor meg mi vagyunk az elvakult fanboyok.
Ergo, megertelek, mert en is unom, de akkor ne csak az egyik oldalt baszogasd, foleg ne azt, aki vedekezesre kenyszerul. Mindemellett viszonylag normalis hangnemben reagaltam egy szemelyeskedo uzenetre.
http://gaborszantai.co.uk/
Humoros-Aranyos:
Apple usert lehet fikazni, ha vedekezik, akkor az torlesre kerul?
A vitat kivalto posztot miert nem torli a kedves moderator?
ON
http://gaborszantai.co.uk/
Mindenesetre kérnék 1 modot, hogy nézzen be oda, köszönöm.
"The trees move. Do you not see it?"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Én Ki Más-t nem kellene elküldeni pár hétre, hogy megnyugodjon és kipihenje a trollkodás és a zsidózás okozta stresszt?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
[i(Bannedusermail vagyok, csak egy másik topikban lezsidóztak, mire felszólítottam az illetõt egy nemi aktusra a kedves mamával, mire kitiltottak.) :-)[/i]
Azért, pedig mert elmész magyarkodásba, és a magyarságomat támadod, megbaszhatod a kurva anyádat telibe az összes testnyílásán keresztül, beleértve a szentháromságon kívül a szermûregeit, az orrlukait és a hallójáratait is.
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
V43 1105 nevu felhasznalo gyakran beszologat a tagnak hasonlo stilusban ok nelkul a gitarozas topicban, engem, es szerintem masokat is nagyon zavar!
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Szeretném ebben a topikban az egész témát kicseréltetni erre:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<font size=3 color=FF0000><b>Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?</font>
<style type="text/css">
body {
background-image: url(http://www.hatterkepek.hu/picdownload.php?getit=1&path=small/www/givenchy/20070826_112032/gasztro-402.jpg);
background-attachment: fixed;
background-repeat: repeat;
background-position: center top;}
</style>
</style>
<script>writeclock()</script>
</script>
<br>
<input type=button value='Ízlett?'http://www.sg.hu/forumkepek/2006_09/kajt.gif" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />';" />
Köszönöm! <#worship>#worship>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Megkérném a kedves moderátorokat, hogy legyenek olyan jók és vizsgálják meg Papichulo beírásait a http://www.sg.hu/cikkek/92037/unalmas_lett_az_apple topikba, ugyanis egyfolytában rágalmaz engem. Kiemelt köztük az 594-es, az 598-as és a 624-es.
Elõre is köszönöm.
Üdv: lordsithlord
Felhasználó: mindig a gép a hibás Rendszergazda: a hibát először ne a gépben keresd.
2.: A provokatív stílust te kezdted, szóval neked is, és neki is ment egy figyelmeztetés.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Milyen gépet vegyek most topikban a #80841-es hsz erõsen provokatív jellegû..
#102197, meg lentebb is nekiállt már bazdmegolni, amikor a vitában nincs igazad, állj neki káromkodni, mindig segít.
All hail the double x!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
All hail the double x!
Kaptam egy automatikus üzentet,az sg tõl,hogy megváltozik a belépés módja...
E-mail címet szeretnék változtatni,mert megszûnt az,amire bevagyok regisztrálva most,de a mail változtatáshoz, a rendszer küld egy levelet a megszûnt címemre:S
Kinél tudnék segítséget kérni?
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
2.: Én inkább a #287-est töröltem, és beraktam a megfelelõ videót a #286-ba.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
reggae forum #286os hsz-t toroljetek please...mas vidit dobott be mint amit linkeltem,es hat...tavolrol sem passzol a topicba.
koszi
Innentõl viszont van erre külön topik.
(meg mondjuk tényleg nemértem ebben mi volt a káromkodás, ez max csúnya beszéd, az meg a te aláírásodban is van, érdekes ez a kettõs mérce, de np)
11:14 1gy3D: mikor pusztulsz már el te roma etnikum szégyene?
Kösz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Többé nem fordul elõ. 😊