Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
nyelvi topicban
kérdõíves OFF

Nem Isten ellen való dolog az ilyesmi, de tanuljuk már meg, hogy ennek nem ez a módja (legalább témaközeli topicba tette volna be), ez ebben a formában bizony valahol a "spam" és a "direkt marketing" határán mozog.

Netikett, fórumtárs...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

tutituti
csak szólok
ismét kicsattant a kultúra egy "álregnél".

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tomsolo
Alapvetõ dolgokra miért kéne felhívni a figyelmet? Ne kelljen már ennyire mindent szájba rágni.

Tök mindegy voltt a stílus, mert szépen meglettetek kérve, hogy ne itt folytassátok. Akinek nagyon fáj az írjon privátot a másiknak, vagy pontozza le a neki nem tetszõ hszt, de alapvetõen nem érdemes oda nemvaló dolgokra reagálni, értekezést írni.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Erre gondolsz?

"Akkor az iphone sírást itt be is lehet fejezni. (Batman se kell több.)

htx

Legyetek jók."

Egy szoval nem emlitettem az iPhone-t a kommentemben, amire te felhivtad a forumozok figyelmet.
Kicsit legyel kovetkezetesebb legkozelebb legyszives es ird ki, hogy az osszes Apple/Win/Galaxy fikazas menjen az arra nyitott topikokba, pl a PC Humorba, mert picit unalmas, hogy folyamatosan celtablai vagyunk par egybites forumozonak, ha reagalunk, akkor meg mi vagyunk az elvakult fanboyok.
Ergo, megertelek, mert en is unom, de akkor ne csak az egyik oldalt baszogasd, foleg ne azt, aki vedekezesre kenyszerul. Mindemellett viszonylag normalis hangnemben reagaltam egy szemelyeskedo uzenetre.

http://gaborszantai.co.uk/

tomsolo
Ahhoz képest, hogy bant akartam adni elõször neked - is - mivel a figyelmeztetés után se sikerült visszatartani magad, külön öröm, hogy most itt meg méltatlankodsz...

OFF

Humoros-Aranyos:
Apple usert lehet fikazni, ha vedekezik, akkor az torlesre kerul?
A vitat kivalto posztot miert nem torli a kedves moderator?

ON

http://gaborszantai.co.uk/

immovable
Jaja, csak hát a cím miatt gondoltam oda is érdemes jelenteni, ha gebasz van, de majd egy mod javít.
jazzy
"T. moderátor kollégák legyenek kedvesek ide posztolni, ha vkit kivágnak, lehetõleg idézettel" Gondoltam ez nekik van.
immovable
Talán ITT.
jazzy
Nem tudom erre van külön topic, de Chaten 11:31-tõl Retsu az, akit a Sport Fórum Általános modtopikban jelentettem, ott is ezt csinálja. Én nem tudom, hogy csak visszajelzés nem volt az elõzõre, mert mindent rendben találtatok, vagy nincs most ott aktív moderátor? Azért gondolom, mert a delikvens bannolva volt már és most, hogy visszajött ugyanazt csinálja. Feltételezem másodjára sem megtûrt dolog az, amiért elsõre ban járt.

Mindenesetre kérnék 1 modot, hogy nézzen be oda, köszönöm.
Calver
reklám
False, várom a hisztidet <#smile>

"The trees move. Do you not see it?"

S2000
Ez és ez reklámgyanús.

plu604
Humorosaranyos topicban reklám: #303812

Dzsini
Bejelentkezésnél pl. mobilról egyszerûbb egy emailcímet beírni, mint egy ékezetekkel, esetleg írásjelekkel bonyolított felhasználónevet, emellett biztonsági szempontból is elõnyösebb.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Elmondaná valaki, hogy mi a gyásznak kell megváltoztatni a felhasználónevet é-mailre?

[NST]Cifu
Kezelve

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Klikk, mondjuk #10-tõl felfelé..

Én Ki Más-t nem kellene elküldeni pár hétre, hogy megnyugodjon és kipihenje a trollkodás és a zsidózás okozta stresszt?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

immovable
Visszatért Doktor Kotász néven. ITT ismeri be.

[i(Bannedusermail vagyok, csak egy másik topikban lezsidóztak, mire felszólítottam az illetõt egy nemi aktusra a kedves mamával, mire kitiltottak.) :-)[/i]
immovable
ITT 83

Azért, pedig mert elmész magyarkodásba, és a magyarságomat támadod, megbaszhatod a kurva anyádat telibe az összes testnyílásán keresztül, beleértve a szentháromságon kívül a szermûregeit, az orrlukait és a hallójáratait is.
AtomHeart
34547 volt a prolemas hsz szama, azota latom toroltek...

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

AtomHeart
Slinky, meleg van.. nem tudod mitõl ?

V43 1105 nevu felhasznalo gyakran beszologat a tagnak hasonlo stilusban ok nelkul a gitarozas topicban, engem, es szerintem masokat is nagyon zavar!

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

SHADOWEYES7
<#finom>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Tisztelete!

Szeretném ebben a topikban az egész témát kicseréltetni erre:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<iframe src="http://maximus.net46.net/kaja/header.html" frameborder="0" width="775" height="390"></iframe>
<font size=3 color=FF0000><b>Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?</font>

<style type="text/css">

body {
background-image: url(http://www.hatterkepek.hu/picdownload.php?getit=1&path=small/www/givenchy/20070826_112032/gasztro-402.jpg);
background-attachment: fixed;
background-repeat: repeat;
background-position: center top;}
</style>
</style>
<script>writeclock()</script>
</script>
<br>
<input type=button value='Ízlett?'http://www.sg.hu/forumkepek/2006_09/kajt.gif" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />';" />

Köszönöm! <#worship>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

lordsithlord
Üdv!

Megkérném a kedves moderátorokat, hogy legyenek olyan jók és vizsgálják meg Papichulo beírásait a http://www.sg.hu/cikkek/92037/unalmas_lett_az_apple topikba, ugyanis egyfolytában rágalmaz engem. Kiemelt köztük az 594-es, az 598-as és a 624-es.

Elõre is köszönöm.

Üdv: lordsithlord

Felhasználó: mindig a gép a hibás Rendszergazda: a hibát először ne a gépben keresd.

[NST]Cifu
1.: Attól, hogy júniusi az utolsó üzenet, még ott van, és oda kellene írni. Ha arra jár egy modi, akkor intézkedik.
2.: A provokatív stílust te kezdted, szóval neked is, és neki is ment egy figyelmeztetés.

Calver
szerintem az ottani modoknak ettõl függetlenül bent van kedvencek között a topic, szóval látják, ha új üzenet érkezik <#fejvakaras>

"The trees move. Do you not see it?"

dragon11
bocs, hogy ide.. de a hardware részlegnél az utolsó üzenet júniusi...oO

Milyen gépet vegyek most topikban a #80841-es hsz erõsen provokatív jellegû..

jazzy
A nagy szavazó topic

#102197, meg lentebb is nekiállt már bazdmegolni, amikor a vitában nincs igazad, állj neki káromkodni, mindig segít.
Calver
pxxl
nekem is azt írta be a chrome, gondolom úgy döntött, hogy kitölti az "ûrlapot" 😊

All hail the double x!

Dzsini
Az a böngészõd túlbuzgósága lehetett, elvileg üres az a mezõ.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SpeedXHUN
Köszönöm,kapásból a felhasználónevemet írta be a gép,nem olvastam h mailt kell beírni😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

immovable
ITT 22

igen, te idióta, mert ez a záloga a gazdasági és a hatalmi pozíciójuknak, te idióta!
Herold
Kissé megtévesztõ, mert az "Új emailcím" mezõbe berakja a jelenlegi nicknevet. Csak azt tudnám, minek.

jazzy
Az újra küld emailt, nem a régire.
pxxl
ott van bal oldalt felül a Fórum menüben, hogy E-mail-csere. most cseréltem le gond nélkül.

All hail the double x!

SpeedXHUN
Kérdésem lenne:

Kaptam egy automatikus üzentet,az sg tõl,hogy megváltozik a belépés módja...
E-mail címet szeretnék változtatni,mert megszûnt az,amire bevagyok regisztrálva most,de a mail változtatáshoz, a rendszer küld egy levelet a megszûnt címemre:S
Kinél tudnék segítséget kérni?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

[NST]Cifu
1.: A Zene fórumrésznek is van moderátori topicja, oda is berhattad volna.
2.: Én inkább a #287-est töröltem, és beraktam a megfelelõ videót a #286-ba.

tehat innen a #286
hola

reggae forum #286os hsz-t toroljetek please...mas vidit dobott be mint amit linkeltem,es hat...tavolrol sem passzol a topicba.
koszi
tomsolo
beengedtelek

Innentõl viszont van erre külön topik.

tigeroo
látom válaszolni sem lehet shadow, akkor inkább vissza is vonom a kérdésemet.

(meg mondjuk tényleg nemértem ebben mi volt a káromkodás, ez max csúnya beszéd, az meg a te aláírásodban is van, érdekes ez a kettõs mérce, de np)
immovable
ITT 14

Felvágos kis retardált pöcs vagy, ráadásul a büdös nagy semmire vered a nyálad.
tigeroo
és most permbant kaptam, vagy mennyi idõ a büntetés?

a 2 hét is eltelt már azóta
Ricsi234
chat,nem most csinálja elõsször..

11:14 1gy3D: mikor pusztulsz már el te roma etnikum szégyene?

clio1616v
Legyetek szívesek nézzetek be a Fiúk, lányok, kapcsolatok modtopikba is.

Kösz.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Nem, elég feltûnõ. Meg volt nyitva mindkettõ, nem figyeltem eléggé, bocsi.
Többé nem fordul elõ. 😊
[NST]Cifu

Tényleg ennyire nehéz észrevenni?