24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
-
? Először szólni sem akartam, hogy ne terheljetek titeket, de töröltem a sablon szétkúró hsz-eket és újra ott teremtek, mindez órákon keresztül. Feladtam, idejöttem és szóltam. Vártam, majd megint szóltam. És akkor amikor a troll valszeg nem volt éppen gépközelben sikerült kicsit kitisztítanom a topicot. Mit kellett volna még? Nem írtam hsz-számot, mert bátorkodtam annyira értelmesnek tartani a moderátorokat, hogy bemennek a topicba és az arcukba robbanó nagybetűs 500 soros troll kommenteket észre veszik 2-3 oldalon keresztül... Tévedtem... Most pedig kapom én hogy húzzam meg magam... 

-
Vagyis mert nem vagy képes úgy tenni a dolgokat ahogy kérjük és ezért nem történik semmi: mi vagyunk a hibásak.
-
Főnököm 2 napig direkt úgy hagytam törlés nélkül a szétcseszett topicot hogy legyen esélye egy modinak megnézni és tenni a dolgát. Dehát 2 napig nem nézett be senki, így én is szartam bele. Amúgy ha időben lettél volna jó helyen akkor láthattál volna egy teljesen szétkúrt topicot 1 oldalas ctrl+c ctrl+v kommentekkel, melyeket töröltem pár órán keresztül aztán feladtam.
Nem kegyeskedek kifejteni, mert látszódott volna a teendő, ha benéz oda valaki és teszi a dolgát, de 2 NAPIG cseszett rá mindenki. Most hogy némi harc és nehézség árán törölhettem most viszont bejössz és véleményezel? Inkább te húzd meg az után, hogy 48 óra alatt nem voltál képes arra, hogy benézz egy topicba és segíts rendet tartani. -
Törölve, jutalmazva. -
Először is: ha kegyeskednél kifejteni, mi a frászkarikát szeretnél. Ugyanis sem hozzászólás számot, sem más támpontot nem adtál. Nem annyira bonyolult, végül is ott van a fejlécben, kismilliószor el lett mondva miért kérjük. Ha erre nem vagy képes, akkor a kutya se fog veled foglalkozni.
Másodszor, benézve oda én igazság szerint téged tennélek egy kicsit rendbe, ugyanis úgy káromkodsz, mint egy részeg lókupec. Szóval laposkúszás. -
he111 #23612 üdv!
a humoros/vicces topicban Master91 nevű felhasználó a 316330 számú hozzászólásában EROTIKUS ,18 éveb felülieknek szánt képet jelenített meg, amit nem jelölt semmilyen módon.
Kérném a moderátorokat cselekedjenek ez ügyben mert ez így tarthatatlan!!4
Köszönöm szépen!
itt a topic linkelve: humoros aranyos hsz. szám: 316330 -
tényleg egy modi sem akarja tenni a dolgát? -
légyszi egy modi a Tippmix topicba bannoljon egyet! köszönöm szépen! topic -
Kocsis. Ban. (Kő-papír-olló) -
kocsisambrus #23608 cifu -
Megkapta ő is a figyelmeztetést és a jutalmat, illetve te is, mert nem tudtad megállni, hogy ne piszkáld a másikat. -
Humoros aranyost szétszpemmeli pár okos főleg kifli
316156
316155
316153 -
Ez az alapértelmezett videó, egy mintalink. -
EnxTheOne #23604 Hi,
azt szeretném megkérdezni hogy az miért van ha beakarok illeszteni egy videot, akkor mindig egy elég gay gyanus video linkje lesz ott?
Vagyis amikor már van egy link a vágólapon, ésrákattintok a "video beszurása" ikonra, akkor már van ott egy link. Elöszö naivan azt gondoltam hogy az ami a vágolapon van, de a gay van ott.
Már többször is láttam hogy más forumozok is igy jártak.
-
kocsisambrus #23603 hello -
Starfarer #23602 Biztos lehet benne hogy valamelyik über etikus moderátorunk második accaja az, hogy generálhassa a feszültséget, majd a megváltó szerepében tetszelegjen, hogy megvédte a fórumot a fertőtől. Pedig ők maguk a fekély az sg testén. -
továbbra is folytatja ilyen hozzászólásokkal :
"kuss a kurva anyád"
mehet a ban... -
kocsisambrus
spam hozzászólását töröltem... -
köszönööööööööööööööööööm.:)
-
Tegnap 19 óra óta eltelt ezer év? Hogy szalad az idő... -
bocs, hogy megzavarom a tisztelt Moderátorokat, de ezt a Moderátor figyelmébe topikot ezeréve nem nyitotta meg senki..:S -
:SADAD:ASD:ASDA?SDA:SDASDDD
Inkább kérjen tőle.:) -
szerezz egy
és meg van oldva :D szólj be valamelyik modnak, pl sedónak, ő úgy is hozzá van szokva :) :P
-
Nincs lehetőség a regisztráció törlésére, ha nem akarod használni, ne használd. -
Harbinger #23593 Én szeretném töröltetni a fiókomat és a hozzáférésemet az SG-hez. Nem találtam jobb helyet, e-mailre nem válaszolt az SG. -
-
"Ez a fórum pár napon belül meg fog szűnni, max.31-én."
Sziasztok kísértetek! :) -
Mégsem szűnt meg. :C -
Sziasztok. Egy kommentemet kérnék töröltetni vagy szerkeszteni mert rosszul neveztem meg a szerzőt. Erről lenne szó hozzászólás
Ha törlik az is jó majd postolom helyesen. Vagy az OGC helyett battlefield.hu -ra kérném javítani. Köszönöm! -
Beagie #23588 Mi az az ambrus batya? Vmi program?
-
boleron #23585 Köszönöm a szíveslátást, célom nekem is megmaradás, de nem biztos, hogy így lesz. Igyekszem. -
Szívesen látlak a fórumon április elsejétől is. -
boleron #23583 Semelyiktől.
-
Te melyik cégtől írsz egyébkét? -
boleron #23581 http://forum.origo.hu/index.jsp?status=ok&valid=y&status=ok
Mivel 30 napig linket nem szúrhatok be, ezért csak így tudom megadni neked.
Másold be a keresődbe, és lépj rá. Látni fogod, miről beszélek, mit hiányolok az SG-n. Ez a fórum pár napon belül meg fog szűnni, max.31-én. Ilyen szolgáltatást ezen kívül csak az Indeyx és az MNO nyújt. A többi egy tucat olyan, mint az SG-é. -
boleron #23580 perrrr -
"nehéz megérteni, hogy valaki egy Történelem c. topikba szórja bele az összes témát, amit felvet a történelemmel kapcsolatban"
- Ez nem a főcsoportok problémája és a csoportokba rendezés dolga (pláne nem a moderátorok fennhatósága), hanem a fórumot használók döntése, hogy nem nyitottak egy-egy témának 20 hozzászólás miatt külön témát. Felvetnek valamit, megbeszélik, továbblépnek. Amiről több beszélgetés van - pl. második világháború - annak van saját témája, ha úgy érzed, hogy tudsz olyasmiről írni, ami biztosít elegendő beszélgetnivalót, nyugodtan nyithatsz új témát te is, van rá gomb.
Nem muszáj teknőben mosni, de - ahogy írtam - ha megfelel a közösség, és jók a témák, akkor a jelenleg (és több, mint tíz éve gyakorlatilag állandó) rendszer működik, ezt bizonyítja az a kupac felhasználó, akik idestova akár 15 éve használják, a százezer megnyitott téma, a 22 millió üzenet - a magyar net egyik legnagyobb forgalmú fóruma volt sok éven át, és tartalomra ma is a legnagyobbak között van. A fórummotort pedig nem beszerezték, hanem az alapító sajtá gyártmánya, konkrétan eleinte 1, azóta mondjuk 2-3 ember munkája. Nem lehetne csak úgy átdobálni az adatokat egy másik rendszerbe. -
boleron #23578 Nézd, nekem nem célom ráerőltetni a fórum üzemeltetőire a technikailag korszerűbb feltételeket, ha nem, nem. Tudok teknőben is mosni, ha muszáj. A kérdés, hogy muszáj-e?
Nem gondolom, hogy anyagilag akkora megterhelés lenne korszerűbb szoftver beszerzése, de ha igen, az más. Azt megértem.
Csak hát a fórumozás mindenképpen nehézkes.
Az, hogy nincsenek alrovatok, azt továbbra is kifogásolom.....logikailag nehéz elfogadni, hogy ömlesztve legyenek a témakörök, pláne nehéz megérteni, hogy valaki egy Történelem c. topikba szórja bele az összes témát, amit felvet a történelemmel kapcsolatban. Azutőán lehet visszamenőleg bogarászni, hogy volt-e szó valamiről, vagy még nem. Pusztán a többszörös témafelvetést kerülendően.
Részemről akkor ennyi volt az észrevétel. Köszönöm a válaszokat, de lehet, hogy nem leszek hosszúéletű itt. -
boleron #23577 Ez a válasz teljességgel alaptalan!!!
Nagyon nem mindegy, hogy milyen körülmények között lehet véleményt cserélni. Nem jelenti azt, hogy nincs valódi mondanivalóm, csak azért, mert a technikai feltételekre igényem van.