Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hatalmas a valószínûsége hogy elõre photoshopolva volt ez a kettõ...
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Ide mit lehet írni?
Tegnap regisztrált egy srác ide és rámírt.
Diablo 3 geart vette volna meg 60 ezerért haverét 40ért.
Photoshopolt bizonylatot küldött hogy átutalta a pénz otp-s neten felületen ezért a gear felét átadtam, haverom az egészet.
Nem várok csodát de bármiféle segítség ötlet jól jöhet, email cime amivel regelt, skype cimével tudok-e valamit csinálni.
Neve:drakening1
Elõre is köszönöm a segítséget.
Persze ki gondolta volna hogy minden egyes jelzésed alatt, egy-egy jobbos hsz lapul. Amire ment a válasz, miért nem linkelted ide ? <#kocsog>#kocsog>
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Ha magyar vagyok, az a baj. Ha nem vagyok zsidó, akkor az. Most mit kell ezen ennyit csámcsogni? Vannak zsidók, akik letagadják a fajtájukat, én meg nem tagadom le, hogy nem vagyok az. Pedig mégcsak antiszemita sem vagyok. (aszemita... az igen)
Hány büntipont ha valaki nem blankolt? De lehet, már ez is politikai kinyilatkoztatásnak számít itt.
Milyen tünetei lehetnek a holoklausztrofóbiának? Körülzárva érzem magam egy t?lem idegen népség helyben és id?ben távoli félelmeit?l.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Indoklás:
Kerüljük a politizálást az SG-n."
Pontosítsd, mert így nem tudom mire adtad.
Ha pl. a közel-kelet topik (mely eleve aktuálpolitikai eseményekre helyez hangsúlyt) 7732 hsz-re gondoltál, akkor jelzem, hogy egy cikk szövegébõl átvett részlet, bár igaz, hogy a hivatkozás linkjét nem tettem mellé. Legközelebb jobban ügyelek erre. talán ez volt az, és akár mellé is tûzheted.
Esetleg más?
Milyen tünetei lehetnek a holoklausztrofóbiának? Körülzárva érzem magam egy t?lem idegen népség helyben és id?ben távoli félelmeit?l.
Másfelõl korántsem bizonyít semmit, mert lehet, hogy korábban már feltörték a reget (e-mail, jelszó megvan), csak most utólag akarja valaki megszerezni. Pont ezért (amennyire én tudom) nem is foglalkoznak az adminok sem ezzel a problémával. A nem "élõ" mailcímes felhasználók kiestek, nem visszaszerezhetõek. Ez volt részben a cél ugyebár az egész mailcímes belépésre váltással.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
@Garfield: Szvsz a Még rosszabbul... topic mindig is határmesgyén ingadozott, de amíg a képekrõl szólt, és nem kommentelte õket senki, addig szerintem nincs probléma. Hogy most pontosan mi miatt kaptad a pontot, én nem tudom megítélni, de ugyebár az alapszabály az, hogy a moderátor dönt. Pont. Ha kérdésed van, vele kell megbeszélned.
Amúgy nincs kõkemény szabályokkal tûzdelt rendszer, sose volt, kialakult dolgok vannak, ennek egy része az, hogy nincs politizálás. Az ilyen határon ingadozó topicok esetében pedig nehéz jól dönteni...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Szóval érdeklõdnék, hogy pontosan milyen rendszer alapján megy az adott topikban a büntetõpont-osztás úgymond politizálásért? Engem most nem ez az egy pont zavar, mert amennyit az elmúlt években összeszedtem, azok mellett elfér, hanem sokkal inkább az a látszólag mindenféle következetességet nélkülözõ, már-már pofára menõ büntipont-osztási logika, amely az említett moderátor - hozzászólástól függõ? - aktivitása vagy éppenséggel látványos passzivitása mögött meghúzódik.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Feljövök ide segítséget kérni, belémköt valami gyökér, és a végén én leszek a bohóc mert megvédem magam? 😊
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
Van egy problemam. Van egy 11 eves regem, de sajnos lemaradtam errol az email alapu beleptetes dologrol, es nem tudtam megvaltoztatni az email cimemet idoben. Az az igazsag, hogy a regi email cimem (amivel regisztraltam) mar nem el, es nem is emlekszem ra hogy mi volt az.
Mit lehet tenni ilyenkor?
A heavy cost. I pay it gladly.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem tudom jóhelyen teszem e fel a kérdésem?
Szeretném megváltoztatni a 2008 ban létrehozott jelszavamat, de nem tudom. Mindíg azt írja, hogy a megadott jelszó nem megfelelõ. Pedig már hogyne lenne az, amikor azzal léptem be most is, és mindíg.
Elõlre is köszi!
de azért kerestem párat, mindössze csak pár topikban random rákattintgattam pár ember adatlapjára... Nem volt olyan nehéz.
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1264431945
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1096502547
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1136374840
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1056032012
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1274992515
Kíváncsi vagyok mi lesz az új mondás azok után az okosságok után mint hogy én csinálom és jelentem magam (logikus bizony).
hmm:
-õk összesküdtek és reklámoznak
-szíjáé kémszupervírust kaptak és azért
-ufók voltak
tenorista (igen önmagam kezébe kerültem, szóval már késő). Az rpg-7 legyen veled!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
tenorista (igen önmagam kezébe kerültem, szóval már késő). Az rpg-7 legyen veled!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Egy rakás ember adatlapján minden sorba valami "DreamBoard CollageMaker" és ennek a linkjei vannak. 😄