24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Starfarer #23536 卐 -

-
Austin Bailey #23534 tényleg? És mit mondtam, mit hogy kéne? -
"Csak olyanokra tudok gondolni, hogy ez valamiféle kémkedés, vagy esetleg attól tartasz, hogy Efreetként nem válaszolnának."
Én meg arra tudok gondolni, hogy:
1. nemrég vagy itt
2. de azért elmondod mit hogy kéne - ha már 10-13 év nem lett volna elég nekünk
3. nem is leszel sokáig. -
Austin Bailey #23532 igaziból nem nagyon tudlak követni ("azok utan irtad, amit irtal, egy kifejezett keres utan" ebből egyik momentumra sem emlékszem, "nem teged fikaztalak, hanem a velemenyedet kritizaltam", szerintem engem fikáztál), de igaziból nem lényeg, mert az egész tényleg nem több egy kis ellenszenvnél, amit vélhetően táplálsz és ami igaziból simán belefér a dolgokba, viszont a lényeg az, hogy senki nem fog tőle szeretni, ha Dzsini-Efreet variációban kevered a kártyákat, és igaziból nem is tudom, hogy mi szükség erre. Csak olyanokra tudok gondolni, hogy ez valamiféle kémkedés, vagy esetleg attól tartasz, hogy Efreetként nem válaszolnának. Esetleg el akarod rejteni, hogy kik a barátaid, ezért nem Efreetként vagy jelen az éterben. Nekem teljesen mindegy, de azért egyik sem túl hízelgő opció. És ami a lényeg, hogy szerintem ezek után nem sokan akarnak majd veled beszélni. (már ha egyáltalán olvassa valaki ezt a topikot)
A chattel kapcsolatos topikról meg annyit, hogy ha Dzsini és Efreet felváltva beszélnek egymás nevében, akkor igazán nem értem, hogy miért ne kaphattam volna meg itt a választ a chates kérdésemre. Igaziból úgy gondolom, hogy most már átlátom itt a dolgokat, szóval a részemről be is fejeztem a dolog tárgyalását. -
a chattel kapcsolatos dolgoknak is megvan a sajat topicja itt a szomszedban, ott erdeklodj.
es tovabbra se fogtad fel, hogy nem az emberrel kellene foglalkozni, nem teged fikaztalak, hanem a velemenyedet kritizaltam. es miutan szoltam es elnezest is kertem amiatt, hogy akkor es ott offba fordult a beszelgetes es linkeltem is a megfelelo temat, te meg azok utan irtad, amit irtal, egy kifejezett keres utan.
a hazigazda pedig nem moderator, nem azert van egy temaban.
ha tovabbi problemaid vannak a szemelyemmel, azt kerlek privat uzenetben intezzuk, ez a tema maradjon meg a moderatori teendok szamara.
koszonom. -
Austin Bailey #23530 mellesleg ha már itt tartunk legyél kedves tájékoztatni róla, hogy miért és meddig vagyok kitiltva a chatről. -
Austin Bailey #23529 fú, ez nagyon gáz. Te fikáztál le engem a simcity topikban amikor nem tetszett a véleményem, amikor visszadobtam a labdát, akkor meg átjelentkeztél az efreet fiókba és elkezdtél engem fegyelmezni, amit amúgy nem is vettem magamra, mivel annyira egyértelmű volt, hogy kettőnk közül a te viselkedésed nem volt megfelelő, hogy azt hittem az efreet nevű moderátor a dzsini nevű felhasználónak mondja.
Amúgy iszonyatosan unfair viselkedés, hogy úgy csinálsz, mintha csak egy sima felhasználó lennél, ennek keretében azt mondasz, amit akarsz, téged úgyse moderál senki, amikor meg bajod van, akkor átváltasz moderátorba és megülöd a kis győzelmi torodat. Mindenkit csapdába csalsz ezzel. Ott volt például a kedves hangvételű beszólásod, hogy "csak nem sikerül megtalálni a BKV topikot", amit arra mondtál válaszul, hogy jó hosszan begépeltem egy szöveget a metrórendszerek kialakulásáról azért hogy neked adjak infókat abból amit én tudok a témáról. Ha ezt egy felhasználó mondja egy ilyen helyzetben az mezei bunkóság, moderátor persze mondhatja, mert indokolt, viszont te dzsiniként nem vagy moderátor vagyis akkor a hg a főnök. Ilyen módon kiprovokálsz egy konfliktust, aztán átvedlesz moderátorba. Csodálatos. Ezek után szerinted ki akar majd veled szóba állni?
-
ad 1: veled semmi bajom, a velemenyeddel szemben irtam le egy masikat, es kertelek tobbszor arra, hogy probalj te is az ember helyett a velemennyel foglalkozni. ez tobbszor nem sikerult. de ez itt off, semmi koze a ket temanak egymashoz.
ad 2: moderator is vagyok, tehat amit lejjebb a moderatorok neveben irtam, az arra vonatkozik.
ad 3: azert mert nem egyezik meg a velemenyunk bizonyos dolgokban egy topic temajan belul, attol teljesen fuggetlen az, amit itt irtam. annyiban hibaztam hogy hamarabb at kellett volna jelentkeznem ide, mert neked nem sikerult szetvalasztani a kettot, es nem tudhattad hogy moderator is vagyok. azt fenntartom hogy az elso valaszom ota csak gittragas megy. -
ez hanyadik reged ?:D:D:D -
szmegma #23526 hungary27(valami különc)folyamatosan privát levelekkel bombáz és trágár szavakkal ócsárol és gyanúsítgat...jó lenne eltüntetni már innen ezt a bohóct,eléggé unom. -
Austin Bailey #23525 ráadásul nem egészen ez volt a válasz, hanem azt is mondtad, hogy van rá egy halvány esély, hogy a sértő nicket esetleg törlik. Egyébként én azt hittem, hogy itt a moderátorokkal lehet beszélni. Veled már beszéltem a sim city topikban, amikoris kifejtetted a velem kapcsolatos ellenérzésedet. Vagyis sem szükség arra, hogy itt kekeckedő megjegyzéseket tegyél. -
Austin Bailey #23524 szerintem te valamit félreértesz. Olvass vissza egy kicsit. -
Austin Bailey #23523
én leírtam az enyémet. A kezdeti problémám az volt, hogy lehet-e multireggel sértegetni valakit, aztán a moderátori gyakorlat körüli tereferébe ment át a dolog. Vagyis abba, hogy kb mik itt a szokások.
-
De ezen túlvagyunk - meg lett mondva, hogy privát üzenetekkel nem foglalkozik a moderáció.
Azóta gittet rágtok, feleslegesen. -
Austin Bailey #23521 egyébként jogos, én például arról az alapról szóltam le a sim cityt, hogy egyrészt jól ismerem a régebbi részeket, másrészt pl településfejlesztő végzettségem van, illetve több évig tanultam építészetet, városmorfológiát meg városszociológiát, vagyis viszonylag határozott elképzelésem van arról, hogy mit várnék egy ilyen játéktól, és abban nem hangsúlyos a Dr Vu szupergonosz főhadiszállás megépítése. Nem mondom, hogy nem ari, de alapvető hiányosságokon vajmi keveset javít. -
Értem, de akkor most mi is a problémátok? -
Austin Bailey #23519 vélhetően az, hogy azt mertem mondani az új sim city topikban, hogy nekem nem tetszik az új sim city, mert primitív. Az hogy valakinek ez nem tetszik még nem jelenti azt, hogy ezzel ezt tilos mondani -
Starfarer #23518 Diszkrimináció ez, a lenti okokból és a trolltörzskönség jóvoltából, legalábbis az én esetemben. -
Ha olyan ártatlanok vagytok - Starfarer barátoddal együtt - csak így a semmiből, akkor mi az oka annak, hogy ennyire le vagytok szavazva?
-
Austin Bailey #23516 azóta is ki vagyok tiltva a chatről, tehát akkor ez végülis mai "sérelem", bár nem igazán sérelem, mivel nem nagyon izgat, de attól még nem leszek amnéziás. De ezek szerint különbözik a véleményünk, mivel szerintem valamit lesz*rni nem érdem. -
Egy évekkel ezelőtti dolog ilyen mély nyomot hagyott benned?
Ilyen esetekre ajánlom ennek a szövegnek az utolsó előtti bekezdését, és napi 3x1
-
Starfarer #23514 Attól még etikátlan, és emberiség ellenes a létezése is. -
Austin Bailey #23513 lehet hogy a főnök, vagy a főnök fia
-
Starfarer #23512 Sőt, azon se lepődnék meg, hogy a fórum fő trolljainak a fele ő, csak álnéven, de nem vagyok moderátor, hogy ezt bizonyítani tudjam. -
Starfarer #23511 Ne lepődj meg ezen. Pont azt a moderátort hozod fel példának, aki a leg gerinctelenebbül, kiskirálykodva van itt jelen, logika még távolról sem tűnik fel a tetteiben, egyszerűen úgy bannol, hogy aki a haverja, az trágárkodhat, csinálhat bármit, a többiek meg le vannak tojva.Lásd esetet, hogy a haverja megvádolt téged, alaptalanul, és már kaptad is. Nem ez az első eset tőle. Csak azt nem értem, hogy a moderátorok közül, az aki normális, és ellátja feladatát korrektül, pl Maximus mért nem cseszi ki az ilyet, mint macskát szarni, legalább nem rontaná tovább az oldal renoméját. -
Austin Bailey #23510 akkor viszont végképp nem értem a dolgokat. Én 2011.12.30-án kaptam egyszerre 5 büntetőpontot egy shadoweyes7 nevű moderátortól azzal az indokkal, hogy "Permbanos moultireg", aminek az volt az előzménye, hogy egy Büdös Bohóc nevű felhasználó azzal vádolt engem a chaten, hogy egy claudio nevű másik felhasználó multiregje vagyok miközben ez a claudio ott chatelt claudio1234 vagy valami hasonló néven. Ebből kifolyólag akkor én most mire kaptam egyszerre 5 büntetőpontot, ha akár claudio akárhány is lehetnék ezek szerint teljesen szabályosan?(aki amúgy nem vagyok) -
Nincs tiltva több regisztráció használata (sokan használnak pl. otthoni és munkahelyi felhasználót, hogy ne kelljen állandóan átjelentkezni), viszont ha az egyik tiltásra került, akkor ha folytatja a többivel, azok is repülnek.
Privát üzenetek terén pedig a megoldás egy klikk: letiltás - lásd a fejléc alsó sora, a moderátorok nem tudnak foglalkozni ilyesmivel. Ha nyilvános topicokban áll neki ilyen néven feszültséget kelteni, akkor jelezheted a modtopicban, addig igazából nincs mit tenni vele. (bár lehet, hogy lesz olyan moderátor, aki egy ilyen nevű értelmetlen felhasználót lendületből kivág, volt már rá példa) -
Austin Bailey #23508 "A kretén Bailey", a 2-es idézőjel akart lenni -
Austin Bailey #23507 Sziasztok, azt hol lehet bejelenteni, ha tudomásom van egy multiregről, akinek az egyik regje ezen a néven fut. "A kretén Bailey2 Privátban fenyeget. Fogalmam sincs, hogy mivel érdemeltem ki, de elég nagy lehet nála a feszkó. -
már hármat :| -
ldavid #23505 ráadásul két nicket is használ hozzá -
hahó youtube topikot megint reklámoznásnak használják. -
Kösz! -
vip @ sg.hu -
Hali!
VIP joggal kapcsolatban lenne problémám, két napja előfizettem 3 hónapra, de még nem kaptam meg, kihez fordulhatok ezzel kapcsolatban? -
savazó topig
#107540 -
LOL -
adblock-ot rakj fel, az megfogja a hirdetést, ami elszarja az egészet ;) -
kamionosjoe #23497 Kedves Moderátor Urak(/Hölgyek)!
Csak azért írok, mert észrevettem, hogy még nincs 1 éves a regisztrációm és mégis megkaptam a házigazda jogokat múlt héten. Hamarosan elérem a korhatárt, remélem ebből már nem lesz probléma. :)