Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy hozzászólása az illetõnek a sok közül
Egy modi, ha tud, vessen rá egy pillantást. Köszi.
104-es hozzászólás
Stílus az ott van az illetõnél...
Felhasználó: mindig a gép a hibás Rendszergazda: a hibát először ne a gépben keresd.
"The trees move. Do you not see it?"
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Az általános fórum moderációs topicja az általános fórumrészre vonatkozik, nem pedig általános, mindent érintõ moderátori topic. Ezért van a fejlécben az a bizonyos kép is...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
meg küldi nekem a szerelmesleveleket, és nincs überláma privátüzenetek topic ahova berakhassam <#rinya>#rinya>
WEB, FTP Jelszófeltörés: #75
Hacker programot mindenkinek!: #14
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
kovigabi90 (5 büntetõpont) Dátum: 2012.09.09. 12:32 Adta:
Reklám, ilyen téren fordulj inkább a "Médiaajánlat" menüpont felé.
Feladó: kovigabi90
Elküldve: 2012. 09. 09. 11:56
Tárgy: dumcsi
Sziasztok,
Mert valószínûleg nagy lesz. Szóval találtam egy oldalt amerikai fórumokon, annyira új hogy még nem lehet csinálni semmit rajta, de hamarosan beindul. Most van toborzási fázis tehát mindenki ingyenesen regisztrálhat, utána 10 az alap befizetés dollár körül lesz. Többezer ember fog csatlakozni hamarosan reményeim szerint.
www.ultimatepowerprofits.com/kovigabi911 Ez a link amin tudsz regisztrálni, de ha bármi kérdésed van írj nyugodtan és ha tudok segitek!!!! DE A VIDEOK MINDENT ELÁRULNAK!!!!
Az oldal közepén jobb oldalt található Start gombra nyomva tudtok rajtam keresztül regisztrálni még pár napig ingyenesen, aztán hadd szóljon, ha minden igaz hasonló lesz mint a zeekrewards csak ez új 😊
Meglátjuk. Veszteni nincs mit ha most csatlakoztok.
http://pradigmshift.csapata.hu/
http://www.empowernetwork.com/leverage/upp-hirek-2012-08-31/
Itt van több vido is a cégrõl és hogy hogyan is fog majd ez müködni!!!!
Sok sikert kivánok mindenkinek!!!!!
E-mail címem:[email protected]
Fontos hogy magad alá is hívjál meg emberek vagy ismerõseidet!!!!!!!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e mód arra, hogy egy 2007-ben íródott postot kitörölhessek? Érzékeny adat, és nem jó hogy csak úgy kinn van a neten : (
Mintha ez lenne felülre kiírva: "Szolgálunk és védünk! Probléma esetén a topic linkjével és a hozzászólás számának megnevezésével reklamálj!..."
Én megreklamáltam egy felhasználó nem éppen etikus viselkedését (lsd. a #23153 hozzászólást itt). Nem történt semmi, egy válasz nem sok, annyit nem kaptam, a felhasználó pedig szépen büntetlenül megúszta a fenyegetõzését és azt, hogy rendszeresen rágalmazza és sértegeti a neki nem tetszõ véleményû fórumozókat.
Tehát az lenne a kérdésem, hogy akkor ez most hogyan is mûködik? Nem ide kell az ilyet bejelenteni? Legalább egy választ kaphatna az ember arra, ha valamit sérelmez?
Üdv: lordsithlord
Felhasználó: mindig a gép a hibás Rendszergazda: a hibát először ne a gépben keresd.
Persze lehet, hogy ez csak véletlen.
www.smart-bus.hu
Nem volt semmiféle csatlóshad, de akinek ahhoz van kedve gyárthat összeesküvés-elméleteket 😊
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Okos embernek már NINCS konkrét véleménye semmirõl, maximum játszhatod a hülyét, de akkor is bevarrhatnak afféle "bûnpártolásért", mivel nem ellenkeztél teljes mellszélességgel azonnal a többiek "bûneit" látva (nodemitöbb nem jelentetted fel õket). Sehogysemjó, igaz-e?!
Mondok egy példát. Vagyunk mondjuk "heten" és mond egyikõnk egy viccet. Ez a vicc a médiában megjelenik és valaki(ke)t sért. Ha a másik hat ember akkor és ott nem csinált semmit, csak kussolt, mintha semleges lenne a témában, vagy nem is hallotta volna az egészet (mégis mi a rohadást csinált volna), akkor is fel lehet jelenteni ÕKET is. EZ a törvény (rohattjó).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
És lehet nem egyetérteni a törvényekkel, jogszabályokkal, bármivel, de érthetõ a fórum vezetõsége irányából a döntés, hogy inkább nem feszegetik a határokat, nem akarnak nyûglõdni ilyesmivel egy kis kétes hírnévért vagy látogatottságért cserébe (lásd érettségi tételes botrány).
Aki pedig gittet szeretne rágni, menjen a célirányos gittrágó fórumokra, ott könnyebb egymás hátát veregetni.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A feljelentés pedig egy politikus képére rajzolt célkereszt, és a hozzá tartozó fenyegetõzés miatt történt, több részletet én sem tudok.
De itt sg-n csak ez a 3 név merülhet fel 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Amikor rajtunk múlt, teljesen elfogadható, kultúrált volt a topik hangulata. De persze nem mindig rajtunk múlt. Az zárás elõtti napon tartottam én is ott, hogy ezért szóltam a trollnak. A troll sajátja az öncélú barbárság, így nem is csoda, ha belenézve a "becstelen szarmagyarozás" mellett ez domborodott ki. Idõnkét persze volt egy-egy vendégmunkás, de õk vagy így, vagy úgy lekoptak (meggyõzõdésem, hogy személyes sértõdöttség miatt próbálkoztak).
Ide gyorsan le kell írnom. Ahogy változott a hír topik is, én kivettem a kedvencek közül, mert az volt az érzésem, bármit teszek, írok, abból csak személyeskedõ támadás lesz, ergo feszültségforrásként azonosítanának az oda látogatók.
Vicces a régi poltopikokba beleolvasni. Tökéletesen megérthetõ miért zárt be. Hála a jó Istennek, én nem tudnám itt elképzelni a topikot.😄
Jó szó arra, hogy õszintén sajnálom, hogy bezárt a topik? Mert akkor ezt mondanám!😊
Jut eszembe: nekem a feljelentés kimaradt. Tudhatnék róla többet?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A mostani döntés elõzetesét pedig idén januári befejezéssel akár itt a topicban is elolvashatod.
Azt nem sikerül felfogni szerintem több fórumlátogatónak, hogy van több fórum szerte az egész interneten, és van ahol ez, van ahol pedig az tiltott, tûrt, vagy támogatott (a politika januárig a tûrt kategória volt, többek között a hírtopicban). Nem lehet mindenhol mindent megbeszélni, de minden érdeklõdéshez meg lehet találni az illetékes felületet, végsõ esetben létrehozni újként, és toborozni rá az embereket.
Az SG-n a warez igen nyíltan jelen volt nagyon sokáig (ifjúkorában még SuperGamez elõtt SuperWarez volt a neve az oldalnak, saját FTP szerverrel, ahol boldog-boldogtalan töltötte fel és le a játékokat), most már csak ún. "off-topic" témákban, a keresõk által nem indexelt helyen (saját témák) eltûrt (a politika ott sem). Ez ellen is lehetne lázadozni, hogy az emberek ez iránt érdeklõdnek, akkor miért nem lehet szem elõtt? Csak. Ez a szabály, ha nem tetszik, van ezer másik fórum az interneten, lehet közöttük válogatni. Ugyanígy máshonnan bizonyos témákban ide irányítják az embereket.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
...