24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Evoluti0N #23659 Lenne kedves valamelyik moderátor a Remember Me topicban a 280-as számú hozzászólásomat spoilerbe rakni? Úgy akartam eredetileg is, de valamilyen rejtélyes oknál fogva kiemelte. -
spammer a Humoros, aranyos képek és videók topicban (#318366) -
hát a bannoltakkal nem tudok írni :D -
"így két aktív regem van jelenleg."
Ahaha.
[NOT] -
szerintem egyértelmű,hogy egy személyhez tartozik a két reg...
ezt a nickemet azért hoztam létre,mert amikor nickneves helyett e-mail címes bejelentkezésre váltott az SG,nem tudtam belépni,mert elfelejtettem melyik címmel regisztráltam és szándékosan hasonló nevet adtam.
aztán pár napja eszembe jutott az e-mail cím,így két aktív regem van jelenleg. -
Ha tényleg nincs jobb dolgod... -
Főleg a fasza pontrendszernek van így értelme, hogy beregelhetek akár 20-szot is. -
Jézus anyám, hát így aztán sok értelme van.
-
nem tiltott a 2(-3-4-10) reg, csak ha ban-t kerül meg vele. -
tippmix94 és tippmix945 ugyanaz az személy, ebben a topicban beismerte. -
Vigyázz alreg ráfázol ha itt dobálod a sarat ..
-
emocaptain #23648 sértegetés : http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1073481175&no=85192 Kedves edesanyadat faraszd otthon az ertetlen formaddal. -
törölhetö, bocs -
Sziasztok!
nem lehet belépni a humorosba gúgli krómmal. Veszélyes tartalomra hivatkozik. -
Tudom, csak jól esett rászólni. :) -
-
kocsisambrus #23642 89.135.112.196
(catv-89-135-112-196.catv.broadband.hu)
-
A hozzászólás brutalnagy betűvel volt, azt szerkesztette át Shadow. -
? -
Nem is kiabál. -
Mit kiabálsz?
-
"Ha házigazda szeretnél lenni, írj a [email protected]. Ha onnan nem reagálnak pár napig, akkor lehet ide írni.
Mindkét esetben kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra),
és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. -
Lemondott, vállalom. -
Gratulálok! Ez igen! Különccel már jópárszor volt vitám, de hogy alregje legyek, ez igen! Gratulálok, Nobel-díjat neked! (psszt: nézd meg ő mennyi írásjelet használ, és mennyit én, köszi muci)! -
cső Különc -
-
LOL.
Tessék, a kedvedért.
Ismerős név, logó, stb? -
A bannolás mióta megy kérésre??? Bizonyíték vagy valami? -
Légyszi banoljátok ezt az álreg seggfejet.
Jópár alteregót csinált, nem csak az enyémet.
Köszi! -
Ha hirdetési topik én is odaírom, milyen cuccaim vannak eladók -.-
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1368341880&no=6]#6[/URL] -
Lehetne közölni toza-val, hogy az értelmetlen (és buzis) gifeket [#317296-#317307 és talán tovább...] lehetne hanyagolni, mert amúgy is sokaknak lassan tölt be az oldal. Köszönöm. -
Szeretnek benneteket! Hát nem édes? :-)
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1367302638&no=9]#9[/URL] -
A moderátor te vagy, nem én, a példát neked kell mutatnod. Vagyis kéne. Téma lezárva. -
-
"bemutatod, hogy a szűkült látásmódodnak köszönhetően elítélsz mondjuk egy csoportba tartozó embereket."
vs
"Ja, sg-n vagyok, sry."
Tök érdekes, hogy az általad felállított szabályok csak RÁD NEM vonatkoznak. Az iróniát is felírhatod a hiányzó terminusaid közé. -
Melyik adminról beszélsz? Kettő 2011-ben szólt utoljára hozzá, egy 2012-ben, és ketten közülük idén még nem voltak bejelentkezve. -
Na ez a viselkedés az, ami miatt egy darab jogot nem lenne szabad bitorolnod. Meg az előző megnyilvánulásod, és még lehetne sorolni. Bocsánat, hogy el mertem írni adminnak a moderátor urat, az adminok legalább törölnek, és végzik a dolgukat, veled ellentétben. Egy modinak példát kéne mutatnia, és ha balhé van, rendet tennie. Helyette megy a faszverés a részedről, balhénál meg csak trollkodsz: lásd pár hsz-el lejjebb, lásd ezt a hsz-ed, ahol csak fikázol, és bemutatod, hogy a szűkült látásmódodnak köszönhetően elítélsz mondjuk egy csoportba tartozó embereket.
Szerinted ezek után érdekel, hogy miért lehetsz modi, vagy tartalak egy darab parkettánál többre? Nem bizony.
-
Te nem csak azt nem érted, hogy miért lehetek modi hanem az alapvető terminusokkal sem vagy tisztában (admin vs. moderátor) és még úgy egyáltalán ki tudja még mivel.
Ja, testépítő topik szökevény vagy... meg sem lepődök. -
Ne várj túl sokat sg-től. Látod te is, egyik admin se nézett be pár napig, de ha balhé van, jön kettő is. Mondjuk nem értem miért, Cifu-t nem kell félteni, tudja a dolgát. Tomsolo... meg hát... vele meg csak többen vagyunk, na, elég megnézni a hozzászólásait. Mondjuk nem értem hogy lehet modi. Ja, sg-n vagyok, sry.
-
Jó, köszönöm szépen, ennyi elég is volt, természetesen meghúzom magam a későbbiekben és elnézést kérek azért, mert megpróbáltam rendet tartani/tartatni egy topicban.