Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
3 topicomba is belinkelte az a sz@rt az idóta...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sajnos nem csak ott.

nf1
loituma topicban ismét megjelent a 'régi, kedves barátunk' és megint hozzá kezdett a rendbontáshoz 😞

más: házigazdai jogot melyik moderátorok tudnak adni? (Pheel nekem azt mondta hogy nem mindegyik tud és gondoltam ha inkább privibe irok nekik akkor biztos olvassák nem ugy mint a [email protected])

Szwrintetek hány helyen jelenik még meg a Loitumás rendõrnéni Csakénitt elõadásában? Valahogy nem szeretem a spammereket.

ColdFire
pls vki írja ki a Ismerd fel a játékot (consolos) topikba egy link ként ezt:
A felirat: Szabályzat
A link hozzá: http://windcold.atw.hu/szabalyzat.htm

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
és azt hogy? pls PMbe :S

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Punker
igen

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zsolesz92
Szaisztok, ha nem vok még házigazda(én nyitottam a topicot) attol még kérhetek rá bannert? természetesen én csinálnám csak hogy felraknátok nekem a topicra ha elkészül?

dogfish
kerdes: "logo-lopasert" szolnom kene?
htmlben kell, nem makroval.

Akos 001
Ezt légyszi a Sig Central topikba:

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

ColdFire
hogy tudok linket betenni a hosszú címbe? házigazda vagyok, de a karbantartás menübe ha beírom az URL makroval a cimet, ugy se jó...

RelakS
juve001 pozort kér reklámért, pl a Half Life 2 topikba berakott MANCHESTER UNITED-os oldal miatt...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Flórika
Vicces kedvû "barátunk" visszatért a Loituma topicba.

" © hahahaha ma 02:49 | Privát | Válasz | #1746 "

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

The FlashBack
Pheel
Beleolvastam. Tényleg ne folytasd a szemetelést!
Fido4life
Én tényleg nem akarom folytatni a szemetelést, de még egyet hadd engedjek meg a
magamnak: tényleg, most õszintén, mi alapján itélted meg, hogy egy ilyen mint a "Mai Napod Értelme" topik a Gumiba kerüljön.. Kíváncsi vagyok..

Punker
ezt most miért? küld el a mail-ben St-nek!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gfreiter
Igen, én normálisan reagáltam volna.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Pheel
Volt már erre is példa, az a tapasztalat, hogy nem partnerek benne a fórumozók. Ha ezt a kérdést feltettem volna, akkor nem Punker torkának ugrottál volna neki, hanem az enyémnek, és nem itt, hanem ott. A különbség minimális.
Persze, tudom, te nem, te rendesen reagáltál volna stb. <#sniffles>
Na most fejezzük be, mert ez a topik nem erre való!
Gfreiter
Meg azért kíváncsi volnék, minek alapján ítélted te azt meg, hogy hova való a topik. Vagy akkor azt mondtad volna, hogy "bocsesz, el kell tennem a topikot az általánosból. Gumiba tegyem, vagy a sajátba?" mondjuk ez is egy megoldás lehetett volna.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Tök mindegy, akkor is meg kellett volna kérdezned. A topik pedig nem a gumiban van.

Pheel
"Legalább megkérdezhetted volna, vagy valami"
Mire mentem volna vele? Nyilván az lett volna a válasz, hogy nem. A büntetõpont elõtt sem kérdezzük meg, hogy szeretnéd-e. Hozzáteszem: joggal.

Jótanácsként talán annyit, hogy ha a saját témákba nyitottad volna, a kutyát nem érdekelte volna, hogy mi kerül bele.

Ha sokáig spammelsz még itt, akkor eljuthatunk odáig, hogy be sem tudsz majd lépni a gumiba, pedig ott van a topikod...
Gfreiter
Szerinted teljes joggal, de szerintem, és mások szerint nem. Legalább megkérdezhetted volna, vagy valami. Vérpistike meg szeret kéretlenül belepiszkálni ebbe-abba...

Pheel
BTW én raktam át, szerintem teljes joggal.
Mindig van egy-két vérpistike, aki idejön ordibálni...
Qwerty4
Moderátorok figyelmébe!:
Nyílt egy EFP címû topik, ami a Windows XP felhasználók topik témájához tartozik, úgyhogy szerintem ki kellene törölni.

Qwerty4

"Ennek a fórumnak a 90%-a értelmetlen baromság. 10% viszont tényleg hasznos."

Ez így igaz. Csak mindenkinek más az a 10%, ami hasznos.

Gfreiter
Megakadályoztalak valamiben?

Palinko, igazad van, én befejeztem részemrõl.

Palinko
szerintem mindenki megkapta amit akart.itt kell mostmár abbahagyni,nem egymásnak beszólni....
VinylToy
Engedd meg nekem kérlek, hogy azt olvassam el, amit én jónak látok.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gfreiter
Engedd meg neki kérlek, hogy akkor menjen lefeküdni, amikor azt õ jónak látja.

Gfreiter
Kíváncsi vagyok minek alapján ítélte meg azt az a bizonyos illetõ. Elismerem, hogy téged csesztelek le jogtalanul. Elnézést kérek érte. Ez sajna az elõítélet. Bocsesz. De gondolom nem leszel depressziós tõle. De a véleményemet fentartom, és én meg azt mondom, aki nem tudja rendesen ellátni mod-feladatát, vagy visszaél vele, az keressen másik fórumot.
Igen, az az 5% az, aki megmondja a véleményét, aztán baszkurálják érte.

VinylToy
Te meg menj lefeküdni késõ van!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Fido4life
Inkább olvasd el az alattad lévõ hsz-t..

Punker
na akkor lássuk mit látunk mi, nyitottál egy topic-ot aminek semmi keresni valója az általánosban, amit valaki átrakott a gumiba mert a hozzászólások szinvonala alapján oda való, erre te berontasz ide és elkezdesz engem sértegetni mikor nem is tudtam errõl az egészrõl, és akkor még mi vagyunk leb@szva? figy nem kötelezõ itt fórumozni ha nem tetszik lehet keresni másikat akad még pár, ennyire egyszerû az egész.

VinylToy
Egy dolgot nem értettek meg, hogy a 95%-nak soha semmi baja nem volt a modikkal, csak annak a kevéske 5%-nak, és mindig ezt mondjátok hogy mi lesz pár év múlva, tudod mi ami volt 2001-ben ide fog járni 100-200 ember és jól érzi magát. Ennyi.

Gfreiter
Na jó, akkor én leírom a véleményem, és ezzel befejeztem a "szemetelést". A moderátorok feladata gondolom az lenne, hogy segítsenek a fórumozóknak, hogy segítsenek a topikokban - törlés, banner, stb. vagyis õket azért választották, mert megbíznak bennük, mert elvileg segítõkész, és gyakran jelen lévõ emberek. Nem pedig az, hogy önkényesen rendõrt játszva ide-oda pakolászva, bannolgatva, büntetgetve - mint a rendõrök - csesztessék a fórumozókat. Ez a fórum nem a moderátorokból él, hanem a fórumozókból. Ez olyan, hogy a rendõrök is elfelejtették már rég, hogy a mi pénzünkbõl élnek. Úgyhogy szerintem mielõtt egy topikot valamelyik moderátori jogánál fogva felsõbbrendûnek képzelõ *** szétrámolja, a minimum az, hogy megkérdezi vagy a témaindítót, vagy a közönséget, hogy õ véleménye szerint átrakná a gumiba, és lenne e kifogás ellene. A tököm kivan, hogy mindenki egybõl kiéli minden elfolytott kényszeredettségét abban a pillanatban, ahogy egy kis hatalomhoz jut. Ezt általánosságban értettem, szal ne vegye senki magára (kinek nem inge).

Gfreiter
Mondj valami újat, okosat.

nf1
nem kötelezõ ezt a fórumot használni

Fido4life
"Ha már ennyire nincs egy deka szociális érzéked sem, akkor legalább ne a gumiba tetted volna." ennyivel hatolt a szívébe, m. t. Kö.. Punker-nek, nektek nem tudom milyen lehet a normális kérés, mert teljesen úgy kérte ahogy kellet, és ha jobban elolvassátok a #10107-est hsz-t, gondolkozzatok el, milyen hely lesz ez pár év múlva, ha még hasonló modik jönnek/lesznek itt..

Gfreiter
Ennek a fórumnak a 90%-a értelmetlen baromság. 10% viszont tényleg hasznos.

Gfreiter
Úgy kértem, ahogy kellett. Szarok a büntipontra.

Lteebee
A mai napod értelme?

LOL

Nem tudom ki tette át, de ha nem õ, akkor más.

Hogy értelmet adjon ennek a fórumnak?
Tehát most értelmetlen?
A létrehozó egyfajta kultúrmisszióként éli meg a projektet?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

The FlashBack
arra gondolt, hogy kapsz három vagy négy büntipontot, a vádaskodást, modi topic teleszemetelésért, és utána te sínál, holott nyugodtan adhatná.
Normálisan kérted volna, talán megindokolta volna az aki odatette, és esetleg a sajátba tenné.

Gfreiter
jutalom? rinya? mivan?

Gfreiter
Mivel te voltál itt, gondoltam te tetted.

Punker
helyénvaló? idejössz ugatni vádaskodni mikor közöm nincs a dologhoz, és ha megkapod érte a jutalmad akkor persze rinyálsz, gondolkozz már ember!

Gfreiter
Mindenesetre köszi!

Gfreiter
Pontosan úgy kértem, ahogy az helyénvaló, miután indokolatlanul egy normális topikot bedobnak egy ilyen elmebeteg helyre, mint a gumiszoba.