Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dogfish
en szoltam elore 😊

lsd: #10195 <#ravasz1>
Büntetés meg volt !!!! És most nem is romboltam !!!! <#falbav><#falbav><#fejvakaras><#fejvakaras>
Punker
a szándékos fórum rongálásod a gond, úgyhogy húzd meg magad nagyon!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Huha itt látom csak hibátlan emberek vannak. Csak egy a bibi én már megkaptam a büntetésem és le telt az. Ha engem büntetnek akkor aki anyázik meg wazmegol azt mért is nem. Vagy csak az új reg a gond ? <#nemtudom><#nemtudom><#fejvakaras><#fejvakaras><#felkialtas>
#10192 például , és amit elõtted írnak

Miért is? <#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>
vagy neked

Loituma topicban sorozatban anyukázik meg wazmegol egy emberke /Barney Tech /
kérném a tisztelt moderátorokat a megfelelö szankció alkalmazására . 5 pontot neki.<#nezze><#nezze><#nezze>
dogfish
moderatorok!!! #10190

thx
De mérrrr nem csináltam semmit!! Ne má naaaaaaa léci léci <#law><#law>
Barney Tech
Megörülök ettöl a lámától <#csodalk><#csodalk><#csodalk>

dogfish
kapsz ujat 😊
Na ezt most nem értem !! Belinkelem a Loitumás dolgokat ezek meg bazmegolnak meg anyukáznak büntetlenül!! Lejárt a büntim most mi van akkor.<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>
Barney Tech
Valaki álitsa már le könyörgöm.

nf1
ezt képet elég sokszor betetted pedig ennek semmi köze nincs a loitumához:

loituma topic, az tény hogy kivételesen már egész témához kapcsolodó dolgokat tettél de azért még egy kis pihenõ nem ártana

Loituma topicban megint neveletlen voltam és csak Loitumás dolgokat raktam be !!!!

dogfish
hello! kedves modok! ezt a topicot nyitottam rossz helyen, ha nem lenne nagy gond keretik ethelyezni az Operacios rendszerek es felhasznaloi programok reszbe...
elore is koszi, es bocs, de eleg huzos napom volt a haverokkal...
Gabesz amd64
megijedtunk am<#schmoll2>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

ChevyG
nem baj, azért örültem neki, hogy itt vagy
Pheel
Túl érzékeny vagy.
ChevyG
Pheel
Mi van vele?
Lteebee
Multkor én is kivágtam valami kukeszt.
Asszem, a 04-est.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Kandurex
Nem utálatról van szó Kukesz, de az ehhez hasonló hozzászólásaidat inkább magadnak tartsd meg.

Hirtelen csak ezt az egy képet õrzöm, a többi: "szeretnék f*aszt szopni" beszólásokat inkább már nem mentettem....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mondom rakjatok vissza azonnal mert õõ meg ver mindenkit õõ 17 éves ám már!
nf1
ha a barátod nem ST akkor nem fog érdekelni senkit :C

mér utáltok??? rakjatok azonnal vissza külömben szólok a barátomnak-!
miaz a loál mi???
Dying Soul
loál 😄DDD

most méé tiltottak ki a csetrõl?????
nf1
thx <#worship><#worship>

#10174: ha büntetnék akkor fel annyi fórumozó lenne xD

sz4bolcs
Valami türelmes, és jó magyarázó jöjjön be a tudományos eszmecserében a "megint világvége" topicba, és magyarázza el a csajnak, amit nekünk nem sikerül.

A butaságot itt nem büntetik?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Pheel
done
nf1
ebbe a topicba betudnátok tenni ezt a képet?
csak azért mert az sgtagok.srv.hu nem megy vmiért és a régit nem lehet látni, thx

beszarás 😄

mindegy. volt egy topik , ami érdekelt volna , talán BME vizsga avgy nyelvvizsga volt a címe , mire hazaérek , eltûnt.
ki törölte vagy miért ?

prezi
mekkora kamu duma <#gonosz1>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Fido4life
Hát ne hidd el, ez történt kész, legközelebb nem hagyom bent más logóját...

Fido4life
Nah kösz, az ugatásért bocs, többé nem fordul elõ..

Pheel
"kipróbáltam hogy DogFish logója hogy nézne ki az enyémen"
Mégis hogy? Pont úgy, mint nála vazzzzeg!

Nekem meg menstruált az aranyhörcsögöm egész hétvégén. ;-)

Szarabbnál szarabb kifogások.
Punker
nagyon gyorsan vedd ki a logóját, és mégegyszer anyázol tuti kiváglak!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Fido4life
Eh... Sziasztok ! Történt egy kis félreértés.. Pénteken variáltam a logókkal, és kipróbáltam hogy DogFish logója hogy nézne ki az enyémen, aztán bent az ragadt... Terveztem hogy kicserélem a logót, de eszünkbe jutott hogy egy társasággal elmegyünk táborozni, bográcsozni, mind1
Nah szal elmentünk 3 napra, és addig bent maradt ez a logó, és én arra jövök haza hogy kaptam 3 gyönyörû büntit, pedig mivel egy hétig nincs muter, most ezen a héten tékeltem volna mint az állat.. EZért kérem valamelyik illetékest, hogyha önszántukból nem is, de ha megbeszélem Dogfish-el(Õ-T Egyedül sértettem meg, ezzel az elbaszással, ha õ nem tart igényt erre a büntetésre, le vehetitek..) Elõre is kössz ! U.I.😛unker, ööö azt a levelet ne vedd komolyan, idegesen jöttem haza, és akkor még ez is, szal ja...

Pheel
Töröltem. Ahogy látom, rám vadászott a csóka, mert csupa olyan topik maradt, aminél az én nevem van az elsõ hozzászólásban.
Flamaster
Üdv.
Csináltam a flash8 szobának egy bannert.
Ha nincs akadálya akkor tegyétek be lécci.
banner
thx

Qwerty4
Most már azért visszakaphatnám a chat jogomat moderátorok!!!!!!
Meddig szándékoztok tiltani?

Qwerty4

The FlashBack
szeirnted egyszer nem elég beírni?

ColdFire
pls vmelyik admin írja ki a Ismerd fel a játékot (consolos) topikba egy link ként ezt:
A felirat: Szabályzat
A link hozzá: http://windcold.atw.hu/szabalyzat.htm

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

2 topicban vagyok házigazdi, azokból töröltem.

dogfish
thx 😊
Punker
Valaki aki tud mindenhol törölni plz segítsen, hírek között maradt 1-2 spam még, a kulcs szó "Baráti üdvözlet egy faszkalaptol"