Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
kérném a tisztelt moderátorokat a megfelelö szankció alkalmazására . 5 pontot neki.<#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze>
loituma topic, az tény hogy kivételesen már egész témához kapcsolodó dolgokat tettél de azért még egy kis pihenõ nem ártana
elore is koszi, es bocs, de eleg huzos napom volt a haverokkal...

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Asszem, a 04-est.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Hirtelen csak ezt az egy képet õrzöm, a többi: "szeretnék f*aszt szopni" beszólásokat inkább már nem mentettem....
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
#10174: ha büntetnék akkor fel annyi fórumozó lenne xD
A butaságot itt nem büntetik?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
csak azért mert az sgtagok.srv.hu nem megy vmiért és a régit nem lehet látni, thx
mindegy. volt egy topik , ami érdekelt volna , talán BME vizsga avgy nyelvvizsga volt a címe , mire hazaérek , eltûnt.
ki törölte vagy miért ?
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Mégis hogy? Pont úgy, mint nála vazzzzeg!
Nekem meg menstruált az aranyhörcsögöm egész hétvégén. ;-)
Szarabbnál szarabb kifogások.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nah szal elmentünk 3 napra, és addig bent maradt ez a logó, és én arra jövök haza hogy kaptam 3 gyönyörû büntit, pedig mivel egy hétig nincs muter, most ezen a héten tékeltem volna mint az állat.. EZért kérem valamelyik illetékest, hogyha önszántukból nem is, de ha megbeszélem Dogfish-el(Õ-T Egyedül sértettem meg, ezzel az elbaszással, ha õ nem tart igényt erre a büntetésre, le vehetitek..) Elõre is kössz ! U.I.😛unker, ööö azt a levelet ne vedd komolyan, idegesen jöttem haza, és akkor még ez is, szal ja...
Meddig szándékoztok tiltani?
Qwerty4
A felirat: Szabályzat
A link hozzá: http://windcold.atw.hu/szabalyzat.htm
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.