Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Önkényuralmi jelképek használata
269/B. § (1) Aki horogkeresztet, SS-jelvényt, nyilaskeresztet, sarló-kalapácsot, ötágú vöröscsillagot vagy ezeket ábrázoló jelképet
a) terjeszt;
b) nagy nyilvánosság elõtt használ;
c) közszemlére tesz;
ha súlyosabb bûncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendõ.
(2) Nem büntethetõ az (1) bekezdésben meghatározott cselekmény miatt, aki azt ismeretterjesztõ, oktatási, tudományos, mûvészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeirõl szóló tájékoztatás céljából követi el.
(3) Az (1)-(2) bekezdés rendelkezései az államok hatályban lévõ hivatalos jelképeire nem vonatkoznak.
Gondoltam, szólok inkább én, minthogy idejöjjön valami idióta és álszent módon kiselõadást tartson a svasztika logóbéli alkalmazási lehetõségeirõl.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
(14:42-kor még egy Che Guevara és egy sarló-kalapács szerepelt a logóban.)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Fákjúal!
járja a topikokat és mindenhól ugyanaz a komment "ezkellett"
én itt valami disznóságra tippelek..
nick duplikálás?
na jó akkor már gyónok, én is írtam, talán 2x-er ilyet az olyan topikokba amiknek abszólút nincs jövõje..de néhol tûrtõsztettem magam..de kérem szépen ez az illetõ aktív topikokat bomáz ezzel a kommentel..
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Szeretném ha az általam nyitott Kerti öntözõrendszer téma nem az óvodások játszótere lenne, ezért szeretném hogy az értelmetlen és off hozzászólásokat töröljétek!
Köszönöm szépen!
10077-es üzenet!
Qwerty4
Szerintem akik rendet tesznek is unhatják már!
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
Indoklás:
Ezt is megértem: Csocsonak adok pontot, mert nem használta a keresõt. :-P "
dekibebaszott vicces... valaki irja mar le hany modi van az SG-n.. csak hogy tudjam hany ilyen jofej balesetet kell meg atszenvednem...
Ha tudjátok szerintem javítsátok ki:
pontosan így kellene😄olmen - Rejtelmek szigete(TV)
Qwerty4
[merlinw.org]
Loituma topic
egy hahahaha nevû emberke telespammeli undorító képekkel a topicot. elég sokat tett be igy nemtudok hozzászólás számot irni. de nagyjából #1688-#1717. +mig ezt leirom biztos tesz be még néhányat. thx elõre is az intézkedéseket
@
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
(azért a 2816x2112 nagyságú kép 'kicsit' durva -.-)
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Ha jó a többieknek is akkor átadom, tényleg nincs manapság erre sok idõm.
ColdFire írta, 2006. 07. 02. 17:19
üdv!
Szeretném ha átadnád a PSP topikban a Házigazda jogot, mert ahogy láttam, te nem sokat foglalkozol vele. :'(
Ha esetleg más nem jelentkezik a helyért, átadnád?
Elõre is köszönöm válaszod!
ColdF
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Köszönjük😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Csak legyen már valami, mindjárt lemegy a nap! xDDD
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
<#violent>#violent><#gun>#gun>