Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
tudod lehet normálisan is kérni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gfreiter
De inkább az általánosba. Nem viccbõl hoztam létre ezt a topikot. Talán ad egy kis értelmet is ennek az egész fórumnak.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Akkor szólj annak, aki áttette oda. hogy vagy tegye vissza az általánosba, vagy pedig a sajátba.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Punker
passzolom mirõl beszélsz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gfreiter
A Mai napod értelme" topikot.

Punker
mit?

Gfreiter
Jó lenne legalább a Sajátba tenni a topikot. Ha már ennyire nincs egy deka szociális érzéked sem, akkor legalább ne a gumiba tetted volna.

Punker
problémáid vannak? akarsz beszélni róla?

Fido4life
Ezt a modiknak:
<#violent><#gun>

Punker
azt tisztogatjuk + amíg történelmi dologról van szó addig nincs gond

Ezt az SS topikba is tedd már közzé. Ott mit szólnak hozzá? Biztos majd azt mondják "De ez olyan népszerû már..."

The FlashBack
Az, hogy én mit gondolok, az egy dolog, és hogy a Btk. mit, az egy másik:

Önkényuralmi jelképek használata

269/B. § (1) Aki horogkeresztet, SS-jelvényt, nyilaskeresztet, sarló-kalapácsot, ötágú vöröscsillagot vagy ezeket ábrázoló jelképet
a) terjeszt;
b) nagy nyilvánosság elõtt használ;
c) közszemlére tesz;
ha súlyosabb bûncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendõ.
(2) Nem büntethetõ az (1) bekezdésben meghatározott cselekmény miatt, aki azt ismeretterjesztõ, oktatási, tudományos, mûvészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeirõl szóló tájékoztatás céljából követi el.
(3) Az (1)-(2) bekezdés rendelkezései az államok hatályban lévõ hivatalos jelképeire nem vonatkoznak.

Gondoltam, szólok inkább én, minthogy idejöjjön valami idióta és álszent módon kiselõadást tartson a svasztika logóbéli alkalmazási lehetõségeirõl.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Örülj. Az minden, csak az nem, aminek Te mondod.

Tiltott önkényuralmi jelkép engedélyezett?

(14:42-kor még egy Che Guevara és egy sarló-kalapács szerepelt a logóban.)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

ffxi
Üdv! Lehetne ezt áthelyezni Sport/általános-ba? THX!!

Fákjúal!

RaZoK
ez ki?
járja a topikokat és mindenhól ugyanaz a komment "ezkellett"
én itt valami disznóságra tippelek..
nick duplikálás?

na jó akkor már gyónok, én is írtam, talán 2x-er ilyet az olyan topikokba amiknek abszólút nincs jövõje..de néhol tûrtõsztettem magam..de kérem szépen ez az illetõ aktív topikokat bomáz ezzel a kommentel..

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Gerzson
Köszönöm!

Pheel
Türelem! Szemmel tartom a dolgot. ;-)
Gerzson
Kedves Moderátorok!

Szeretném ha az általam nyitott Kerti öntözõrendszer téma nem az óvodások játszótere lenne, ezért szeretném hogy az értelmetlen és off hozzászólásokat töröljétek!
Köszönöm szépen!

Dying Soul
Closetopic.

Qwerty4
Na mi a helyzet ezzel, senki nem tudja kijavítani vagy nem itt kell keressem azt az embert?

10077-es üzenet!

Qwerty4

MerlinW
1-2 ilyet hagyni kéne... kíváló munkahelyi olvasmány<#idiota>

[merlinw.org]

The FlashBack
Ezt a topikot csak olvasom, de szörnyû, hogy minden napra van vitátok!
Szerintem akik rendet tesznek is unhatják már!

RaST
Ebben a topicban kéne rendet tenni .. Már napok/hetek óta csak off van ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Punker
moderálási elveknél van lista.

CSOCSO
"Pheel 1 db büntetõpontot adott neked.

Indoklás:
Ezt is megértem: Csocsonak adok pontot, mert nem használta a keresõt. :-P "

dekibebaszott vicces... valaki irja mar le hany modi van az SG-n.. csak hogy tudjam hany ilyen jofej balesetet kell meg atszenvednem...
Qwerty4
A Relytéjek szigete(TV) topikkal van baj a sorozat pontos neve Rejtelmek szigete.
Ha tudjátok szerintem javítsátok ki:
pontosan így kellene😄olmen - Rejtelmek szigete(TV)

Qwerty4

The FlashBack
Attól mert nem 30 még végezheti jól a folgát😊

MerlinW
Mé, ha 17-18 akkor mi baj vele? Ha nem végzi jól a "dolgát", max "leváltjátok"😊 Le az elõitéletekkel😊

[merlinw.org]

Ne hari, de én nem tartom jó 5letnek, hogy egy tini legyen moderátor a PSP topicban... Bocsi!
Pheel
Van még valahol ebbõl a hülyébõl? <#wow3>
armageddon666
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1145913783
Loituma topic
egy hahahaha nevû emberke telespammeli undorító képekkel a topicot. elég sokat tett be igy nemtudok hozzászólás számot irni. de nagyjából #1688-#1717. +mig ezt leirom biztos tesz be még néhányat. thx elõre is az intézkedéseket

@

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1056755256 itten kéne inkább linkelni a képet S: 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

nf1
itt az #552-ben lévõ képet plz del
(azért a 2816x2112 nagyságú kép 'kicsit' durva -.-)

The FlashBack
nm

ColdFire
kösz

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

The FlashBack
ColdFire
Üdv, szeretném átvenni a házigazdaságot a PSP topikba, az engedélyt megkaptam Lacc-tól:

Ha jó a többieknek is akkor átadom, tényleg nincs manapság erre sok idõm.

ColdFire írta, 2006. 07. 02. 17:19
üdv!

Szeretném ha átadnád a PSP topikban a Házigazda jogot, mert ahogy láttam, te nem sokat foglalkozol vele. :'(

Ha esetleg más nem jelentkezik a helyért, átadnád?

Elõre is köszönöm válaszod!
ColdF

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

MerlinW
No akkor a kedves moderátorok legyenek szívesek a lenti (#10057) képözönbõl egyet berakni ide

Köszönjük😊

[merlinw.org]

tudom, hogy Saját fórumok, de anyázni lehet?:o
MerlinW
Általában 50k-s bannerokat szoktam csinálni, ez a második gif-em. Flashben lusta voltam megcsinálni. De ott vannak az állóképek, azok 50k-sok. Ha egyik sem felel meg, irány a bannermühely újabb rendelésre😊

[merlinw.org]

Flórika
Merlin, ha a modik rábólintanak, jöhet a butított gif. 😄

Csak legyen már valami, mindjárt lemegy a nap! xDDD

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

MerlinW
bocs, játékosoknál így szoktuk..

[merlinw.org]

Punker
miért kell ezt ide spam-melni?

MerlinW
állóképek:

butított gif:

[merlinw.org]

Flórika
Bármi jó, csak szülessen valami kompromisszumos megoldás! xDDD

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

MerlinW
ha a tárolás a probléma linkeljétek innen:
http://www.2bmagic.hu/tlj/diskworld2.gif

ha maga a fileméret a nagy fórumba, akkor azt mondjátok és csinálok belõle állóképet, ha úgyis megfelel Flórinak.

[merlinw.org]