Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A "szar a fejléc"rõl:
* felesleges idézned, nem vagyunk vakok
* ha tényleg nõ vagy, akkor még annyira sem illik csúnyán beszélned
* a fejlécben implicite az is benne van, hogy ez nem a siránkozós topik
Ez nem javítóintézet, hanem egy Interneten mûködõ Hírmagazin, ahol van lehetõség fórumozni is. Az Internet pedig szabad, éppen ez a lényege.
"Szar a fejléc fiúk! A moderátokrok - szolgálunk és védünk helyett sokkal jobban illene hozzátok: a moderátorok - dorgálunk és félünk.
Amit mûveltek az cenzúra, s az bizony nem jogos. Ezen kívül, nem engeditek vissza idõben a megbüntetett embereket a fórumra vagy a chat-re. S nem utolsó sorban, nem indokoljátok meg, vagy helytelen indokokat írtok a büntetõpontok kiosztásakor!"
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Konkrétan, hol (melyik topik), mikor, melyik hozzászólás...stb.stb
ÍGY NEM TUDOK TANULNI A HIBÁIMBÓL, mert nem tudom hol hibáztam....
köszi
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Köszönöm, e-mailben elküldtem az említett sms kódot a [email protected], privátban nem, ez igaz...
Szerencsére megoldódott, köszönöm szépen!
Üdv,
G.
http://gaborszantai.co.uk/
Lehetne ezt orvosolni valahogy?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
javítsák ki, írják jóvá, vagy találjanak ki valamit...
nem sok pénz, de nekem sem a madarak hordták össze...
másodszorra sikerült meghosszabbítani
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
csak segiteni akartam neked mert ugy láttam nem vagy tisztában ezzel, mivel ha vmi gond van és azon nem lehet változtatni (mint most a te esetetben van) akkor vagy elfogadom hogy ez van, ezt kell szeretni vagy tovább állok :|
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
FIZETTEM! Megvan az sms is, lefotózzam?
Nem adakozni szeretnék, hanem egy szolgáltatást vásároltam, aminek elõre kiegyenlítettem az ellenértékét egy emeltdíjas sms-sel.
Ez azt jelenti, hogy a mai naptól a VIP regisztrációm meg lett hosszabítva és nem azt, hogy még egy napárt fizetek 480 Ft-ot, hanem azt, hogy ezt a következõ 4 hónapért, amit ELÕRE KIFIZETTEM.
Vagy én nem értem a szolgáltatás lényegét?
Azzal mi van, aki nem fizet? Villamosszék?😊
Ma reggel vár az üzenet:
"VIP regisztrációd 1 nap múlva lejár..."
elküldtem az sms-t, visszajön az igazolás, hogy megkapták, meghosszabították..
a fórum fõoldalán továbbra is:
"VIP regisztrációd 1 nap múlva lejár..."
írtam a [email protected] - semmi...(6 órája kb.)
írtam Borgnak - nem tud semmit tenni, kérte szóljak St-nek...
írtam St-nek - semmi...
Remélem holnap repül a logóm és a galériám, mert befizettem a pénzt, csak nem írtátok jóvá...😞
Köszi...
G.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
(De én nem tudom mi történt, nem állok senki pártjára.)
Amit mûveltek az cenzúra, s az bizony nem jogos. Ezen kívül, nem engeditek vissza idõben a megbüntetett embereket a fórumra vagy a chat-re. S nem utolsó sorban, nem indokoljátok meg, vagy helytelen indokokat írtok a büntetõpontok kiosztásakor!
mintahogy azt mar irtam kerestem de csak a hardware fórumon neztem mivel ugy gondolom h ott a helye,mellesleg ami a zene topikban van teljesen más és már emlitettem többen is írták h jó az a topik oda maradjon
Anti-sötétben-bújkáló-démon-akinek-a-szeme-se-áll-jól.
soul nem tom minek kellet ide irnod,spicliké a világ?paraszt...
igen kérek még 3 pontot csak h megint szép legyen egy hétre...