Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
Hidd el bátran, hogy az ötszázadik értetlenkedõ után te is így reagálnál. Fõleg, ha az ötszáz értetlenkedést 20 ember hozza össze.

A "szar a fejléc"rõl:
* felesleges idézned, nem vagyunk vakok
* ha tényleg nõ vagy, akkor még annyira sem illik csúnyán beszélned
* a fejlécben implicite az is benne van, hogy ez nem a siránkozós topik
Annakin
Szerintem nem kellene így lenéznetek a fórumozó embereket és ilyen bántó stílusban közölni a mondandótokat!

Ez nem javítóintézet, hanem egy Interneten mûködõ Hírmagazin, ahol van lehetõség fórumozni is. Az Internet pedig szabad, éppen ez a lényege.

"Szar a fejléc fiúk! A moderátokrok - szolgálunk és védünk helyett sokkal jobban illene hozzátok: a moderátorok - dorgálunk és félünk.
Amit mûveltek az cenzúra, s az bizony nem jogos. Ezen kívül, nem engeditek vissza idõben a megbüntetett embereket a fórumra vagy a chat-re. S nem utolsó sorban, nem indokoljátok meg, vagy helytelen indokokat írtok a büntetõpontok kiosztásakor!"

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

kulabácsi
muhahhha!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

továbbra sem tudom, mivel követtem el bûnõmet, így nehéz lesz tanulnom a hibáimból.

Konkrétan, hol (melyik topik), mikor, melyik hozzászólás...stb.stb

Pheel
Ott, hogy politizáltál egy politikamentes fórumon. Világosan kiolvasható a szövegbõl. Ha ez neked nem sikerült, akkor ne fórumozz! Így biztosan nem hibázol újra.
Õ eddig sajnos nem válaszolt kérésemre, és próbálok rájönni, hogy hol vétettem én bûnõs lény... hogy melyik hozzászólásomban, melyik topikban...mikor, merre...stb

ÍGY NEM TUDOK TANULNI A HIBÁIMBÓL, mert nem tudom hol hibáztam....

köszi

Valaki elmagyarázhatná az én Mortimer tõl kapott büntipontomat is

Kontrakcio
soha barátom... de irj egy kérvényt majd küld el postán és kapsz majd egy értesítõt h mikorra várható!

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

a chat-banom mikor jár le?
Szia,

Köszönöm, e-mailben elküldtem az említett sms kódot a [email protected], privátban nem, ez igaz...

Szerencsére megoldódott, köszönöm szépen!

Üdv,
G.

http://gaborszantai.co.uk/

desigo
Ha egy topikban a banner flash akkor miután beraktam eltûnik a karbantartás menüpont.
Lehetne ezt orvosolni valahogy?
Met
St rendes volt mert adott vipticketet, az elsõ sms-ben volt a kód azt nem árt neki elküldeni a mailben, hogy legyen mi alapján nyomozni

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

oké, de nehogy 960Ft fizessek 4 hónapért...

javítsák ki, írják jóvá, vagy találjanak ki valamit...

nem sok pénz, de nekem sem a madarak hordták össze...

Met
ilyen nekem is volt
másodszorra sikerült meghosszabbítani

Met
teljesen jogosan kaptad a 2 pontot és most a bant, ha egy hét alatt múlva is úgy gondolod, hogy ártatlan vagy akkor vissza se gyere

CSOCSO
ohh en is voltam vele igy.. soot engem rohogve buntetettek meg... ne lazadj. torodj bele...
miilann
még mindig ugy gondolom h jogtalanul kaptam a két büntetõpontom és hogy feleslegesen zárták be a topikom

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Annakin
Kösz, ezt a megjegyzést maximum a gyp-s énemnek szánhattad. A szuperegóm megbocsátja neked.

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

nf1
igen, tudom
csak segiteni akartam neked mert ugy láttam nem vagy tisztában ezzel, mivel ha vmi gond van és azon nem lehet változtatni (mint most a te esetetben van) akkor vagy elfogadom hogy ez van, ezt kell szeretni vagy tovább állok :|

Annakin
neked sem!

Kontrakcio
köszi<#smile>

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Qwerty4
Punker engem se hagyj ki!!!

Qwerty4

Punker
talán ha ott lennél chaten.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
nem tom, errõl St -ék tudnak nyilatkozni, én nem látom a rendszert hogy hol akadhatott el.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kontrakcio
jah... úgy tûnik...

De miért?

FIZETTEM! Megvan az sms is, lefotózzam?
Nem adakozni szeretnék, hanem egy szolgáltatást vásároltam, aminek elõre kiegyenlítettem az ellenértékét egy emeltdíjas sms-sel.

Ez azt jelenti, hogy a mai naptól a VIP regisztrációm meg lett hosszabítva és nem azt, hogy még egy napárt fizetek 480 Ft-ot, hanem azt, hogy ezt a következõ 4 hónapért, amit ELÕRE KIFIZETTEM.

Vagy én nem értem a szolgáltatás lényegét?

Qwerty4
észre se vesz minket sztem

Qwerty4

Kontrakcio
Punker

Punker
lassan törlödnek a plusz dolgok nem rögtön.

Qwerty4
és detto, én még több moderátoros + más topicban is leírtam és semmi.

Qwerty4

Kontrakcio
Punker... büntim lejárt és 3X-ra irok h engedjetek vissza a csetre de eddig semmi fejlemény,válasz! +irnátok igen mélyen tisztelt moderátorok h miért nem engedtek vissza?<#gonosz3>

És ez a megoldás, ha fizetek?
Azzal mi van, aki nem fizet? Villamosszék?😊

A galéria nem repül, csak nem tudod újabb képekkel bõvíteni.

Punker
nem törlik a galériát azonnal soha.

HELP PLS!!!

Ma reggel vár az üzenet:
"VIP regisztrációd 1 nap múlva lejár..."

elküldtem az sms-t, visszajön az igazolás, hogy megkapták, meghosszabították..

a fórum fõoldalán továbbra is:
"VIP regisztrációd 1 nap múlva lejár..."

írtam a [email protected] - semmi...(6 órája kb.)
írtam Borgnak - nem tud semmit tenni, kérte szóljak St-nek...
írtam St-nek - semmi...

Remélem holnap repül a logóm és a galériám, mert befizettem a pénzt, csak nem írtátok jóvá...😞

Köszi...

G.

nf1
nem kötelezõ itt fórumozni

Annakin
Amiket leírtok, valóban egy diktatórikus módszerekkel vezetett fórumról szól. Sajnos, nagyon úgy tûnik, hogy az SG.hu is egy ilyen média. Így viszont az SG.hu Hírmagazin fõszerkesztõje és szerkesztõi, valamint a moderátorok veszélyeztetik a szólásszabadságot, cenzúrát alkalmaznak. Az SG.hu Hírmagazin csapatának munkamódszerei vonhatnak kellemetlen következményeket maguk után.

Gerbill
Ja, meg a fejlécben nem megkéri a nénit hogy távozzon hanem bunkó módon kiküldi<#zavart1> Amúgy szerintem is sokszor rossz döntéseket hoznak a modok, vagy túl sok pontot osztanak ki. Múltkor láttam valakinél hogy azzal az indokkal bannolta valaki, hogy már unja az értelmetlen topikokat.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Dying Soul
Az SG-n diktatúra van, nem demokrácia. Ezt illik tudni.
(De én nem tudom mi történt, nem állok senki pártjára.)

Qwerty4
te ügyes lány van és még igazad is van.

Qwerty4

Annakin
Szar a fejléc fiúk! A moderátokrok - szolgálunk és védünk helyett sokkal jobban illene hozzátok: a moderátorok - dorgálunk és félünk.
Amit mûveltek az cenzúra, s az bizony nem jogos. Ezen kívül, nem engeditek vissza idõben a megbüntetett embereket a fórumra vagy a chat-re. S nem utolsó sorban, nem indokoljátok meg, vagy helytelen indokokat írtok a büntetõpontok kiosztásakor!

Kontrakcio
Szevasztok! lejárt a bannom és szeretném ha csetre felpakolnátok (megint) 😄 ! elõre is köszi!

miilann
talán,talán nem
mintahogy azt mar irtam kerestem de csak a hardware fórumon neztem mivel ugy gondolom h ott a helye,mellesleg ami a zene topikban van teljesen más és már emlitettem többen is írták h jó az a topik oda maradjon

The FlashBack
talán nem a keresõ miatt kaptad a pontokat?

RelakS
Beckentakony
Õkelme priviben reklámozgat :/

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Anticionista

Anti-sötétben-bújkáló-démon-akinek-a-szeme-se-áll-jól.

miilann
nem tom miert kellett törölni és miért kaptam két büntetõpontot mellesleg a témában többen is megmondtak h igenis van értelme a topiknak szal...
soul nem tom minek kellet ide irnod,spicliké a világ?paraszt...
igen kérek még 3 pontot csak h megint szép legyen egy hétre...

Kontrakcio
Szevasztok! lejárt a bannom és szeretném ha csetre felpakolnátok (megint) 😄 ! elõre is köszi!

Dying Soul
Qwerty4
megkérem szépen az Urakat aktiváljanak a chatnél<#vigyor2>

Qwerty4