Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.CRIMEMUSIC.try.hu
örüljetek,hogy nem kaptatok pontot,de még bármi megtöténhet!<#eplus2>#eplus2>
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Megdöbbentõ hozzászólás érkezett de (#350) és ide (#3618) valamint kitudja még hova máshova..
Azért nem felháborító, hogy pár órával a tragédia után, ezzel a morbid képpel, rakja tele a topikokat?
Szeritnem megérdemel egy örökbannt, úgysem fog hiányozni senkinek ez a tapló gyerek!
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
E30 4ever
(ha eliras van sorry notebokrol gepeltem)
Hat tudod erdekes hogy en kapok buntetopontot mikozben nem en offoltam!
Adott egy topic ahol mar léassan 3 eve (jol nezd meg mert ezen a fos SG-n ez nagy szam!) fix es kiegyensulyozott egymassal egyeterto es beszelni tudo kozosseg van! Erre jon 1-2 hulyegyerek akik ugy gondoljak majd ok aztan megmondjak innetol itt mi lesz...es nem keves ellenszenvbol kiindulva szemelyem fele (mert en merem megmondani amit gondolok) anyaznak, szemelyeskednek es szatbasszak a forumot!....
Erre en kapom a buntetopontot! Hat ha lelkiismeretes moderator lennel akkor minden íerintettnek adnal pontot vagy egyiknek sem! De szemmel lathatolag TE NEM tartozol ezek koze! Gratulalok! Azthiszem ezek utan at kell ertekelnem az SG-s mukodesem (ami ugye 2001 jan 7 ota van es ez mondhat akarki akarmit nem semmi..plane hogy barminemu rendbontas nelkul tettem mindezt!), es le kell vonnom a kovetkeztetest!
Mortimer írta, 2006. 08. 21. 02:06
Mortimer 1 db büntetõpontot adott neked.
Indoklás:
<I>"Takarodj kibuzi! Itt a topicja te szarcsimbok!"
"kussolj! akkor uss meg kisfiam ilyen hangnemet ha mar nagykoru lettel....kis pocs!"
Stílus.</i>
<I><B>Információk</B></I>
<B>A büntetõpontok lejárnak, ha nem gyûjtesz be újabb büntetõpontot:</B>
- Egy büntetõpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetõpont 2 hét alatt jár le
<B>Büntetõpontokkal járó mellékes büntetések</B>
1 büntetõpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetõpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetõpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetõpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logot
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
5 büntetõpont:
- 1 hét kitiltás a fórumból
<b>Büntetõponttal járó egyéb büntetések:</b>
- összesen 20 büntetõpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból
koszonet es bocs hogy munkat csinalunk a modiknak!
például:
Ismerd fel a képrõl a játékot topik
TUNING AUTÓ mánia topik
Need For Speed: Carbon topik
stb
de ha csak egy napig nem irhat az nagyobb szopika és addigsem rontja a levegõt
\"If in doubt, flat out!\"
404error #21775-ös hozzászólása figyelemfelkeltõ, fõleg mivel vagy fél tucat forumon elhintette poénnak szánt spanyolviaszát. Gondolom csak poénreg lehet, de azért valami büntetést szerintem szívesen fogadna.
Szerk.: hja a többi reagja is kellemes a szemnek. 😊 Így már egy ban is belefér neki remélem!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
War. War never changes.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
szeretném megkérdezni hogy mi az ok mert nemtudom😞
az a pláne benne hogy nem is voltam itthon hanem spanomnál voltam és ott 1x bejelentkeztem és sry de lehet ugymaradt
szeretném méjen tisztelt sajnálatomat közölni veled mert hülye voltam és nem jelentkeztem ki nálla amikor föláltam a gétõl
és szeretném megkérdezni kivolt mert gondolom csak "Õ" oldhatja fel az átkot rólam😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
War. War never changes.
Shadow_THH-nak mert nem szoltok h cserelje le a logojat? hoh?
thx
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
http://www.lohere.net - a MagyarChan
és ezek voltak csak az elsõ oldalon, továbbb nem lapoztam, de biztos van több is, nm
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem csak én kérem! Ennek a topiknak semmi értelme, nem ír senki oda és még a téma nyitóját is már kizárták (<#eplus2>#eplus2>)!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Honnan tudjátok ti modik olyan biztosan két nickrõl,hogy egy és ugyanaz a személy használja õket,hogy határozottam pihire külditek?
Lehet,hogy hülye kérdés,de ezt én régóta nem vágom!
Talán a dolgok mélyében kell keresnem a választ pl ugyanaz az IP cim?stb.
22:24 ivjoe: tiszta 1984, nemsoká már gondolni se lehet rá 😄
22:24 nf1: bloodsword = csgj
22:24 nf1: ha jól emlékszem ezt az alregét bannoltattam én :|
22:24 bloodsword: nem mondod nfsegg
ban megkerülése alreggel, ban, del, kill + ilyenek, htx
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(