<b>Moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha valaki újabb hasonló topikot nyit, kivágom a picsába. Már exküzimoá!"
Pheel
Éééééééén szóóóóóóltam...
holmi jöttment ??? mi van??? most te kötekedsz!!
MENJ A PICSÁBA!!!
Persze fáj minden bünti tudom... de nem sokára kezdõdik a suli és akkor fáradtak lesztek ezzel foglalkozni.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Egyébként Pheel, nem tudom te mit tettél le az asztalra, amiért téged kineveztek moderátornak, de hogy alkalmatlan vagy rá az fix. Olyan kijelentést teszel, amely bármelyik fórumozónak büntipontot eredményezne, egy moderátorra nézve meg egyenesen szégyenteljes. Ráadásul voltál olyan kis ügyes, hogy ezt szépen föl is vezetted a büntetõpontlistára. Majd miután rájöttél (nem magadtól), hogy ez inkább rád nézve ciki, mintsem arra akinek a pontot adtad, szépen törölted a bejegyzést és a topikot is... Így kell ezt. Osztogatni a pontokat értelmetlenül és feleslegesen, majd amikor hülyét csinálunk magunkból, akkor eltüntetjük a nyomokat, mintha mi sem történt volna...
Most rajtad a sor, megdobhatsz egy büntiponttal, törölheted a hsz-em is. Bizonyítsd be, hogy milyen gerinces vagy!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
"Túl sok itt a hülye mod, nem ártana már egy vérfrissítés.;D"
Ráadásul a szabályok elfogadására vonatkozik.
Ezzel egyértelmûen arra céloztál hogy õ is az, csak nem személyesen rá mondtad, hogy egy nagy nulla vagy.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
A magadfajta itt van egy darabig, tépi a száját, jót derülünk rajta, majd eltûnik nyom nélkül. Az átlagos fórumozó pedig nem anyáz, mert gyakorlatilag sosem találkozik a moderátorral. Hogy miért is? Mert normális. Tudja, hogy az életben vannak szabályok. Elfogadja és betartja azokat. Az Internet sem képez kivételt. A helyzet az, hogy csak azok nem látják ezt be, akik a valós életben egy nullák. Itt nem kerülsz börtönbe, ha zavarod a normális többséget, "csak" bizonyos korlátozásokkal kell együtt élned. Persze vonható párhuzam, sõt! észre kell venni a párhuzamot.
Akik a moderátori jogokról döntenek, tudják, hogy mit miért tesznek. Nem bírunk korlátlan hatalommal, csupán megbíznak az ítélõképességünkben. Régen vagyunk itt, ismerjük a fórumot, ismernek minket. Letettünk már valamit az asztalra. Nem, nem a 30000 spamre gondolok, amit egyesek produkálnak évente.
Persze a fórum és a fórumozók változnak. Velük változunk mi is. Ha kell, hagyjuk a dolgokat megtörténni, ha kell beavatkozunk. Minden normális fórumozó láthatja, hogy az "ismerd fel" topikokat már csak idiótáskodásból nyitják. Erre itt nincs szükség.
A véleményed értékes, csupán nem egyedi, illetve számtalanszor lefutott körökre emlékeztet. Kár az energiáért. Ezzel a módszerrel csak magad alatt vágod a fórumot (sic!).
Látod? Tudok én rendesen is fogalmazni, ha kell. Nem félek holni jöttmentektõl, akik majd jó alaposan megítélnek egy büntetõpont miatt.
08.23. Ismerd fel a képrõl a hajót
08.23. Ismerd fel a képrõl a repülõt
08.23. WoW-help
08.23. Ismerd fel a képrõl a motort.
mert egész pontosan így nyiltak a topikok, amik közül csak kettõ lett bezárva
és az érv "Hasonló tartalmú/címû téma már létezése esetén." már sérül... mint megannyi más minden
csak saját magad járattad le azzal, hogy Weel-nek vagykinek ezzel indokoltad a büntit, ami ott fog viritani sokáig, szerintem ez nem neki gáz, hanem neked...
ez egy eléggé trágár megfogalmazási mód volt...
mert írthattad volna normálisan is, ha másik nem akar belõle érteni, akkor úgy se fog, de legalább nem a moderátorok fogalmazási színvonalán röhögnénk...
amúgy meg akkor azt nem értem, hogy a repülõset miért nem zárod? Tehát nem vagy következetes...
(pl. ezek után valszeg te már nem leszel abban hiteles, ha valakit trágárkodásért akarsz büntetni)
Hasonló tartalmú/címû téma már létezése esetén.
Továbbá minden egyéb feltétel teljesülése esetén, amely a hozzászólások törlésére is vonatkozik.
Hozzászólások törlése:
Szándékos flood és reklám esetén.
De mint említettem, ne ide írd ezeket, mert ez a topik nem erre való.
"Ha valaki újabb hasonló topikot nyit, kivágom a picsába. Már exküzimoá!"
Pheel
Éééééééén szóóóóóóltam...
ne haragudj te vagy a moderátor ?!
de milyen alapon küldesz el valakit a picsába?
ez csak poén volt, ezért nem kell a picsába küldeni senkit sem...
amúgy meg az idõ eldönti, meg a fórumozók hogy jó a topik vagy mehet a picsába... annyi hülye topik van már, bõven elférnek ezek az "ismerd fel a..."... és pl a többi ilyen topik nyitó miért nem lett elküldve a picsába?
na mentem a picsába, mert már csak picsányi idõm maradt...
csáááá
Ráadásul egy kibbbbbbb ponton nyígni ennyit... <#wow3>#wow3>
SEGÍTSTEK!!
Ráadásul aki adta a bünti pontot, õ se tudja miért, vagy csak nem akar válaszolni, vagy nem tud, vagy nem látja h privit kapott.... büntit neki is :)
...ez így rossz pedagógia!! nagyon rossz.... ha kutyám levizeli anyám virágait a kertben akkor odaverem az orrát, h többet ne és ért belõle....(hiába a kutya értelmes)
de én nem tudom hova piszkítottam...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=993723969&mit=%237889
Ezért gondolotam h nem jár érte semmi se ha nyílváûnvalóan be lesz zárva...
nem tudtam h változtak a szabályok és lámás képet már tilos betenni sehova:(
Én nem látom benne sehol leírva és kikötve, hogy a Fórum politikamentes, és különösen nem látom azt, hogy politizálásért büntetõpontot lehet adni.
Kedves Moderátorok! Ti ezt számtalan alkalommal megtettétek. Most értetlenkedem: MIÉRT?
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
Az általad leírtak oka az lehet az SG.hu Hírmagazin fórumán, hogy vannak jól tájékoztatott fórumozók, és vannak tájékoztatás nélkül hagyott fórumozók.
A tájékozatlan fórumozók egy kis része nagyon kitartó lehet, ezért értetlenkednek folyamatosan.
Egy Internetes közösségben a transzparencia hiánya legalábbis érdekes, és további vizsgálatokat igényel.
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
AZ ilyen logók, amin büntipontot, bant, perbant tesznek, nem titlva van? ( fõleg ilyen formában)
ilyen a "Terror", a "Ferencváros" a "Hooligan" a "aug20tüzijáték" topik. De még van bõven legalább 50 ilyen az SG-n, nem fogom leírni, mert én nem vagyok spicli és senkit sem fogok bemártani, meg jelentgetni!!
és õszintén mondom, halvány lila gõzõm sincs, hogy mire kaptam, melyik topikért, melyik hozzászólásért, mikori hozászólásért. Több mmoditól láttam már, hogy KONKÉRTAN megírta vagy a topikban, vagy az illetõnek priviben, hogy miért kapta. Ez így normális, ha büntetik az ember. Nagyon nem izgat a büntipont, mert eltûnik, de nem vágom miért kaptam...
mert elítéltem az izraeli hadsereget Terror topikban ??? Akkor be kell zárni a terror topikot...
mert szerintem van felelõs az aug20tûzijátékért,... akkor ezt is be kell zárni
mert képet linkeltem a hool topikba?? Bezárni ezt is...
meg vagy még 50 topikot akkor...
Sõt amúgy meg akkor be kell zárni minden olyan topikot ami nem játékról, techinkáról vagy a dugásról szól.
nem értem, és továbbra se tudom, hogy konkrétan mit ne csináljak megint !!
A "szar a fejléc"rõl:
* felesleges idézned, nem vagyunk vakok
* ha tényleg nõ vagy, akkor még annyira sem illik csúnyán beszélned
* a fejlécben implicite az is benne van, hogy ez nem a siránkozós topik