24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#13484 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=986813543]#13483 - ittis ugyanez a hejzet..[/URL]
-
#13483 Jó reggelt!
Bizonyára szóltak már ez ügyben, de hátha nem:
A saját fórumok között található BEST ASS és Veszett jóóó csaj topikokban is befigyel a kepfeltolto.hu-s username és password kérő kisablak!
Thx -
Neoncsoves #13482 Itt #13 -
bracsek #13481 kösz -
#13480 rendben -
bracsek #13479 Ebből a topikból is kitakarítaná valaki a kepfeltolto.hu -t pliz ;) -
#13478 Átírtam, aztán aki akarja, kikopipasztázhatja a böngészőjébe. Aztán vagy megjelenik neki, vagy nem. Jelen esetben inkább ez utóbbira tippelek. -
#13477 a topic
(Bocs, hogy 3 részes lettem) ;) -
#13476 Hmmm... a kepfeltolto.hu-ról linkelt kepekhez kellene neki a jelszo. Sajnos sok kép van innen linkelve. Jópár "mégse" után sikerül olvasni a topicot. -
#13475 Általános eszmecsere/1:18 modell cars topic-ban felhasználónév/jelszó kérő ablak fogad, nem lehet továbbléptetni - legalábbis én nem tudtam. A topic így használhatatlan lett. Valamelyik hsz.-t kelle kivenni. (?)
Bye! -
#13474 Warezolás a nem warez topikban (nem véletlenül csinálta hanem direkt, csakazért is warezol mert nem segítettünk neki és szépen el lett mondva hogy offtopikba mennyen) itt a #31689.-ik hsz... legalább 3 bünti pont... plz köszönöm -
#13473 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=971700716]reklám itt az #1359-ben [/URL] -
#13472 Hogy én hova merem betenni a lábam, illetve hova nem, azt hagy döntsem már én el!
Az, hogy a zsernyákok éppen most nem szólnak, nem azt jelenti, hogy - akár személy szerint téged is - nem fognak elővenni a későbbiekben az építkezésed miatt. Szép hely a bíróság, csak nehogy többe kerüljön a leves, mint a hús!
A kezdeményezés becsülendő, de nem hiszem, hogy valódi megoldást tudsz nyújtani ezen emberek problémáira.
Ja, hogy ez túl realista hozzáállás? Lehet. Abban azért ne legyél biztos, hogy ha te kerülsz oda, akkor más is ilyen lelkesen akar majd segíteni! Na de ez már tényleg nagyon off ebben a topikban. -
#13471 Ha megengedtetik meghallgattatni. Bár ez ugye off.
Köszönöm azoknak akik kiálltak az ügy mellett. Shadowal nincs lezáratlan ügyünk.
Én sem hiszem, hogy sokat lehetne tenni, de már sikerült vagy 500 rugó értékben összekuncsorognom lemezeket, matracokat, ilyesmit, amik lehet, hogy egy (1) ember életét, vagy lábát mentik meg csak. Ez már elég. Acél pedig az volt, hogy Beszéljünk róla. (Aki tud, az pedig segít)Különben ezek olyan helyen laknak, hogy oda PHEEL Te, be sem mernéd tenni a lábadat. Nem kifogásolja egyetlen zsernyák sem hogy oda összeeszkábálnak ezt azt. Amíg te ezt olvasod, sokan éppen a fogukat vicsorgatják. Nyisd már ki egy kicsit az ablakodat. ... BÉKE! -
#13470 Nyitva, de kivi leszek a végére. -
#13469 Jó, ha már nem reklám, akkor ezek mik?
"Székesfehérváron összebeszéltünk néhányan és most próbálunk egy-két kisebb vityillót felállítani a télre"
"AKI BÁRMIT TUD, AMI ÉRDEMI SEGÍTSÉG NETÁN VAN VALAMI FEJES ISMERŐSE, AKI MEGTEHETI, HOGY MINT CÉG SEGÍTENE PÉNZZEL, ALAPANYAGOKKAL, ÉLELMISZERREL stb az legyen szíves jelezze nekem -priviben akár-. Köszönöm"
Egyébként az ötlet eleve halott, mert bármit barkácsolnak is, azt a hatóság hivatalból - és tegyük hozzá, hogy joggal - lebontatja, mert se területfoglalási, se építési engedélyük nem lesz hozzá.
De nyisd ki bátran, nekem elfér. Nem is én zártam be ugye. Komolyan mondom, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ebben a bandában van BÁRKI, aki képes érdemben segíteni. Persze ne nekem legyen igazam. -
#13468 nem fogom felülbírálni a döntést, max. szóváteszem ill. tettem, hogy ezzel a döntéssel nem értettem egyet, hogy miként alakul a sorsa, az a záró moderátor választása -
#13467 tedd -
#13466 "másik" oldallal értek egyet, simán mehetett volna mindenféle szankciók nélkül is, majd ha "kurvult" volna a dolog, ráért akkor volna bezárni,...szvsz kipucolni, nyitni :/ -
#13465 Rendben. Mindenkinek lehet egyéni látásmódja. Ettől van demokrácia. Neked is van, nekem is van. A kettő eltér. Ez még nem ok arra, hogy szétoffoljuk a moderátori topikot. -
#13464 Végigolvastam a hsz-okat, de nem igazán jöttem rá, hogy hol bújt meg a reklám. Mert se' cégnevet, vagy bármi hasonlót nem láttam. Vagy az is reklám, ha valaki nyit egy topicot, mert szeretne valakiken valahol segíteni és ehhez bármilyen segítséget szívesen vesz? Nem írja, hogy "márpedig erre-és-erre a számlaszámra utaljatok tízcsillió forintot", hadd teleljek a Bahamákon.
Gondolom fölösleges faanyag, építőanyag, ruhák, stb.-re gondolt segítség gyanánt...
Politika még csak fel sem merült abban a kőkemény 22 hozzászólásban. Viszont Te rögtön ezt hoztad fel. Ha elment volna abba az irányba, akkor okés hogy close, de szerintem ez a topic nem a politikáról szólt volna. Sajnálom, hogy a Te előrevetített jövőképedben már ott vannak azok a csúnya-csúnya politikai tartalmú post-ok.
Ez van, biztos én vagyok a korlátolt, hogy nem látom át ezt a szövevényes hálót... Továbbra is tartom, hogy amíg normális keretek közt ment volna a beszélgetés, nem kellett volna zárni a topic-ot. -
Hajnalcat #13463 Ezt nem kellett volna.....ha ismernéd, akkor nem írnál ilyet.
-
#13462 najo, nekem aztán mind1 :D -
#13461 Mi? Szerinted ő a lágerrádió tulajdonosa? Ráadásul nem is link, kép sincs rajta. Ez egy béna gyerek ismerkedik a fórummal helyzet szerintem. -
Syntech #13460 shadow majd ha te is beteg leszel megtudod.Nem tudom hogy lehet ilyeneket irni:(:( -
#13459 nem reklám? -
#13458 Ezzel mi van? -
#13457 Egyébként reklám volt, igen.
Másrészről adakozzon az, aki a fizetésem kétharmadát adó formájában lenyúlja. Abból kellene futnia erre is, ha nem lopnák széjjel. Na ez viszont már politika is. Ezt szeretnéd ott is? -
#13456 Akkor nyissunk, segitsünk a vakokon,cukorbetegeken,nagyothallókon,siketeken.stb--témát is -
#13455 Nem értem, miért kellett bezárni a "hajléktalansegítő" topicot.
Reklám volt? nem! Spam volt? nem! Politika volt? nem! Rosszintulatú topic volt? nem! Értelmetlen (gumi) topic volt? nem!
Valaki segíteni akart, vagy segítséget kért benne, hogy másoknak egy kicsit jobbá tegye az életét. Mégha valamelyest szélmalomharc is, mindenképpen becsülendő!
Árnyékszem7 monnyon le! -
#13453 chatröl? -
#13450 #110579 -
#13449 szerintem kicsit túllő a célon itt az "úriember", arról nem is beszélve hogy már napok óta csak a levegőt rontja, offtopicra nyom és ész nélkül érveket mellőzve nyomogatja a "mehet" gombot. -
#13448 en lennek az urak.koszi -
Syntech #13447 Sziasztok!
Zinaj nevu user-t keretig a chatbann-t feloldani.Koszonjuk szepen -
#13446 nyugi nekem már vagy 2 hónapja letelt és nem tok csetelni örökre lemondhacc róla... -
#13445 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1168164178]#1112[/URL]
lehetne törölni ezt a felettéb értelmes, magasröptű, építő hozzászólást?
htx -
#13444 öö pls letelt a büntetésem ma :37kor de nemtudok chatelni :(( HElp meee -
#13443 valahogy rendbe lehetne szedni a topikot? utolso 10 hsz szinte hülyeség -
#13442 #110455