Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Megszülettem, mod lettem, I RULE!

Neeext!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

leslieboy
Nem tudom miért nem ez, errõl Hunbassert kell kérdezni, de most jól eltûnt! Én csak azt mondtam, szerintem erre gondolhatott, de lehet, hogy félreértettem! Bocs ha Offoltam!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Pheel
Aztán összebarátkoztál Mike-val... ;-)
tomsolo
akkor miért nem ez a címe?😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Punker
hogy lettem moderátor? berágtam a vérpistikékre és kértem jogot a Mozi részhez, 2 régebbi modi támogatott, a többi már történelem 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

leslieboy
Õ szerintem arra gondolt, hogy hogyan jött az a gondolat, hogy te pl moderátor leszel! Ilyen kérdésekre, amit itt ha jól tudom nem tehet fel, mert ez nem társalgó!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Punker
na akkor kezdjük egyszerûen, milyen topic-ba írkálsz most? minek másik? moderálási elveket elolvastad?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hunbasser
de miért? 😊 ezzel sértem a jogaikat,vagy miért? 😊
semmi rossz szándék nem fordult meg a fejemben

ReaL MaDRid x siempre

laslandes
azért nincs ilyen topik, mert mindet törölték😊

hunbasser
már törölték is<#wow2>
de nem volt benne semmi sértõ,meg nincs is igazából ilyen topik,szal nem értem...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
melyik moderátor zárta a frissen nyitott SG moderátorok topikot?
egy ilyen modis topikot láttam,annak is az volt a neve,h sg diktatúra,és zárva is lett egy olyan 200 hsz után...nem szidni akartam a modikat,inkább kérdezõsködni,h ki h lett modi.nem lehetne megnyitni? 😊

ReaL MaDRid x siempre

én 2 hete lettem bannolva chatrõl, mert sok baromságot írogattam oda, dühöngve... nem lehetne megszûntetni a büntetést? ígérem nem csinálok többé ilyet! <#kacsint>
Tertovan
Hello
eörgs "hozzaszolasait" innen lecives toroljetek:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1082831955
Thnx

PíszLávJuniti
#10643 ?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

tomsolo
done.

Hello! kb 2.5 hete lettem kibannolva chatrõl, ha lehetséges oldjátok fel😊 thx elõre is

Szeressük a zacskós tejet

dogfish
#84817 hsz
dogfish
PíszLávJuniti
szeretném a topikomat töröltetni.
köszi.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Gabesz amd64
inkább töröld,ha lehetséges

thx

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Pheel
Átraktam gumiba. Máskor inkább ne nyiss ilyet!
Gabesz amd64
idióta topicot nyitottam zárjátok be légyszi,ha van értelme akkor késõbb nyisátok ki thx

itt

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

RelakS
Nah, mivel be lett zárva, ezért oda nem tudom írni, hogy a bezárt topikok a kedvencek között nincsenek áthúzva 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Pheel
Csak én nem találom a "Mi kellene az SG-nek" topicot?

akyyy
Hülye kérdés de este még nemigy volt: hova lett az sg jövöje topik? csak át lett vhova helyezve és nem veszem észre, vagy törölve lett ?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

RelakS
Olvass, és tanulj. Csak azt nem tudom, hol a leírás 😄

Egyébként meg minden megkezdett év egy csillag, 5 csillag meg egy korona

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

miért van az, hogy vkinek egy csillaga van vkinke kettõ vkinek meg koronája? a vipeknél.

"Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni."

Pheel
Jó. Akkor most szólok - kultúráltan, hogy a hangos kisebbség se találjon benne kivetnivalót -, hogy ettõl a pillanattól kezdve - további értesítésig - minden nem az alcímben leírt jellegû hozzászólást spamnek tekintek. Ennek megfelelõen az említett hozzászólások törlésre kerülnek, és ezek küldõi a megfelelõ következményekkel lesznek kénytelenek szembenézni.
Qwerty4
érdekes Annakin, mintha én is ugyanezt írtam volna le a Borg-hoz címzett privát levelemben.Egyetértek veled!!!<#smile><#papakacsint>

Qwerty4

Annakin
Kedves Moderátorok!

Biztosan nagyon jó, amit csináltok, hiszen elkötelezettek vagytok. Ez az elkötelezettség felszólít valamilyen hûségre, amit mi kívülálló fórumozók nyilván nem ismerhetünk.
Mint kívülálló fórumozó nem tudhatom, hogy ezért a „munkáért fizetnek-e benneteket vagy sem. De ez most teljesen lényegtelen. Az viszont nem lényegtelen – egyáltalán nem-, ahogy a kívülálló fórumozókkal bántok, illetve, ahogy válaszoltok nekik.
Emberi méltóságukban sértitek meg az egyszerû fórumozót, ami lehet, hogy bocsánatos bûn az SG.hu Hírmagazin fórumán, ámbátor nem bocsánatos bûn az életben. Ti, Moderátorok látványosan azt élvezitek, hogy büntetlenül leszólhattok bárkit, miközben úgy tûnik felettetek nincsen senki, aki ellenõrizne benneteket. Úgy látszik, és valószínûleg igaz is, hogy ez egy igen egyszerû és könnyû munka, amely munka végzése során kiélvezhetitek durva éneteket.

Sok sikert és élvezzétek tovább eme moderátori szerep gyönyörûségeit!

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Annakin
Elnézést kérek, de alant megint büntipontot idéznek fel valakinek politizálásért. Most mégegyszer elolvastam a moderálási elveket, és egy szó sincs arról hogy ha politizálok, akkor büntetõpontot kapok. Hol van ez leírva? Vagy kit lehetne megkérdezni? Még új vagyok ezen a fórumon és kicsit bizonytalan. Elnézést kérek a zavarásért, ha valakit megzavartam ezzel, de nem hagy nyugodni ez a dolog.

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

cr3ativ3
aha... akko bocs :$

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

Gerbill
De ez az általános eszmecsere, moderátori topikja, van a filmesnek is saját

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

cr3ativ3
Moderátor figyelmébe! (Nem reklámnak szántam, de szvsz azt hiszed, hogy én reklámozok)

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

Gerbill
És ezt miért ide írod?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

cr3ativ3
Szeretném ha megnézétek ezt a topicot:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1148728212
#992 - #1000 TÉK

Rendben válasz nincs, akkor kezdem a modik figyelmeztetését, hogy mi hol folyik az sg-én.

van egy EZERT.HU topik, ahol színtiszta politzálás megy, ráadásul, az ezert.hu konkértan és kimondottan egy magyarországi párthoz köthetõ... Nem társadalmi szervezeté, nem magán emberé, hanem egy párté, Ez pedig így REKLÁM!! ingyen reklám egy politikai pártnak, egy politikamentes fórumon. Mert ha kimondottan az ország gazdasági helyzetérõl és annak javulásáról vagy romlásáról akarnak beszélni, akkor lehetett volna más topik címet is választani..

Nyithatok én is NEMZETIKONZULTACIO.HU topikot is? persze politikamentesen 😊

nf1
Punker 2öt adott

Oké, én vagyok a hülye, most látom punker 2-õt adott! okés akkor étem az össz 3 bünti pontot!!

De azt továbbra sem hogy a modik között nincs vmi ranglétra vagy kommuikáicó, hogy ha az egyik figyelmeztet, hogy ha még1X vmi... és erre lenyugszom, sõt semelyik topikba se írok, erre a másik útólag megbüntet ?? ilyen lehet ?
lehet hogy lehet, én nem tudom, nem vagyok modi, azért kérdezem....

Meg az arányt sem értem, mert akkor mortimernek lett volna joga inkább 2õt adni, mint punkernek. na mindegy ezt a részt sem vágom..

és nem kötekedek, teganp volt az elsõ egyáltalán h ebbe a topikba írtam, és remélem ma az utolsó, sõt ez az utolsó...

Igen

1-et adott Mortimer
1-et adott punker
= 2 bünti pont, a nick mellett meg 3, ezt nem értem.

nf1
<#felkialtas> Dátum: 2006.08.23. 12:11 Adta: Mortimer
Folyamatos politizálás. Mindenki ismeri a véleményed, hagyd abba.

még volt egy büntid elötte is :|

+ nem spemelk csak kihagytam, elvileg ha két büntetõ pontot kaptam, akkor miért van a nickem mellett 3 ??

(elnézést de csak most vettem észre)

elõre is köszi a leendõ ismeretlen megválaszolónak a választ, és mégegyszer bocsánat, hogy kihagytam az elõbb.

Kedves modik!

Ne haragudjatok, de tényleg nem értem, jó rendben volt egy vitám Pheelel, tekintsük lezártnak, írta Tomsolo a #10614-ben hogy nyugodjak le, én vettem a lapot, és le is nyugodtam, elmentem melózni, mire visszakukkantok az SG-ra PUNKEr modi SPEMelésért adott büntit.

Kérdés: most ezért is meg leszek büntetve...
Nem értem,

Figyelmeztetettek, és én Tomsolo figyelmeztetése óta nem is írtam sehova!!!

Ezért az így nem frankó, bizIsten nem kötekedni akarok, de ez már csúf

Qwerty4
Figyelem!!!Megint megjöttek a csajozós tanácsok!!!!Riadó!!!

Qwerty4

tomsolo

tomsolo
még egy offod van ide és pihensz.

Mellébeszélés RULZ! <#taps><#taps><#taps>

témát lezárhattuk volna így is, hogy azt írod, "oks durva voltam vele, mert felmegy a pumpa" ennyi, nem, te elkezdesz enegem fikázni, hogy védd magad...

ja eddig évek óta, soha nem találkoztam modival, ma milliószor már, azért ment fel az én pumpám is....

na bye