Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neeext!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
semmi rossz szándék nem fordult meg a fejemben
ReaL MaDRid x siempre
de nem volt benne semmi sértõ,meg nincs is igazából ilyen topik,szal nem értem...
ReaL MaDRid x siempre
egy ilyen modis topikot láttam,annak is az volt a neve,h sg diktatúra,és zárva is lett egy olyan 200 hsz után...nem szidni akartam a modikat,inkább kérdezõsködni,h ki h lett modi.nem lehetne megnyitni? 😊
ReaL MaDRid x siempre
eörgs "hozzaszolasait" innen lecives toroljetek:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1082831955
Thnx
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Szeressük a zacskós tejet
köszi.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
thx
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egyébként meg minden megkezdett év egy csillag, 5 csillag meg egy korona
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Qwerty4
Biztosan nagyon jó, amit csináltok, hiszen elkötelezettek vagytok. Ez az elkötelezettség felszólít valamilyen hûségre, amit mi kívülálló fórumozók nyilván nem ismerhetünk.
Mint kívülálló fórumozó nem tudhatom, hogy ezért a „munkáért fizetnek-e benneteket vagy sem. De ez most teljesen lényegtelen. Az viszont nem lényegtelen – egyáltalán nem-, ahogy a kívülálló fórumozókkal bántok, illetve, ahogy válaszoltok nekik.
Emberi méltóságukban sértitek meg az egyszerû fórumozót, ami lehet, hogy bocsánatos bûn az SG.hu Hírmagazin fórumán, ámbátor nem bocsánatos bûn az életben. Ti, Moderátorok látványosan azt élvezitek, hogy büntetlenül leszólhattok bárkit, miközben úgy tûnik felettetek nincsen senki, aki ellenõrizne benneteket. Úgy látszik, és valószínûleg igaz is, hogy ez egy igen egyszerû és könnyû munka, amely munka végzése során kiélvezhetitek durva éneteket.
Sok sikert és élvezzétek tovább eme moderátori szerep gyönyörûségeit!
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1148728212
#992 - #1000 TÉK
van egy EZERT.HU topik, ahol színtiszta politzálás megy, ráadásul, az ezert.hu konkértan és kimondottan egy magyarországi párthoz köthetõ... Nem társadalmi szervezeté, nem magán emberé, hanem egy párté, Ez pedig így REKLÁM!! ingyen reklám egy politikai pártnak, egy politikamentes fórumon. Mert ha kimondottan az ország gazdasági helyzetérõl és annak javulásáról vagy romlásáról akarnak beszélni, akkor lehetett volna más topik címet is választani..
Nyithatok én is NEMZETIKONZULTACIO.HU topikot is? persze politikamentesen 😊
De azt továbbra sem hogy a modik között nincs vmi ranglétra vagy kommuikáicó, hogy ha az egyik figyelmeztet, hogy ha még1X vmi... és erre lenyugszom, sõt semelyik topikba se írok, erre a másik útólag megbüntet ?? ilyen lehet ?
lehet hogy lehet, én nem tudom, nem vagyok modi, azért kérdezem....
Meg az arányt sem értem, mert akkor mortimernek lett volna joga inkább 2õt adni, mint punkernek. na mindegy ezt a részt sem vágom..
és nem kötekedek, teganp volt az elsõ egyáltalán h ebbe a topikba írtam, és remélem ma az utolsó, sõt ez az utolsó...
1-et adott Mortimer
1-et adott punker
= 2 bünti pont, a nick mellett meg 3, ezt nem értem.
Folyamatos politizálás. Mindenki ismeri a véleményed, hagyd abba.
még volt egy büntid elötte is :|
(elnézést de csak most vettem észre)
elõre is köszi a leendõ ismeretlen megválaszolónak a választ, és mégegyszer bocsánat, hogy kihagytam az elõbb.
Ne haragudjatok, de tényleg nem értem, jó rendben volt egy vitám Pheelel, tekintsük lezártnak, írta Tomsolo a #10614-ben hogy nyugodjak le, én vettem a lapot, és le is nyugodtam, elmentem melózni, mire visszakukkantok az SG-ra PUNKEr modi SPEMelésért adott büntit.
Kérdés: most ezért is meg leszek büntetve...
Nem értem,
Figyelmeztetettek, és én Tomsolo figyelmeztetése óta nem is írtam sehova!!!
Ezért az így nem frankó, bizIsten nem kötekedni akarok, de ez már csúf
ja eddig évek óta, soha nem találkoztam modival, ma milliószor már, azért ment fel az én pumpám is....
na bye