Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.CRIMEMUSIC.try.hu
ma 09:44 | Privát | Galéria | Válasz | #1076
Jó reggelt barátaim...
sztem a milkásnak(nemeörgs) nyugodtan lehetne egy bant biztosítani, mivel a logojával reklámoz.Én feljelenteném, de nekem kussolnom kell most, el kell kerüljem a modikat, ezért nem kérhetem, mert mostmár biztos én is bant kapnék.
Vki vállalkozik erre?
én vállalkoztam rá :/
Asszem ideje lenne lelõni f2d-t itt: 14 év alatti internetezõk
Már többen szóltunk neki de nem ért belõle, szétcseszi a topicot.
War. War never changes.
Topic: Notebook vétel :Notebook vétel
Szeretném ha figyelmeztetnétek virs lee-t ,a stilusáért,a bunkó,neveletlen megjegyzésiért melyek rontják,szégyenitik a forum jellegét és értelmét !
Megjegyzésivel dért másokat,kioktat,lebunkoz,illetve trágár szavakkal illet.
Ilyen stilusért szerintem 2 felkiáltó jell a minimum,és remélem ez hatással lesz rá.
Nem csak én venném nagy hasznát, ha a kedvencek listát egy gmbnyomással lehetne üríteni.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
sry😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Tudom saját fórum itt nincs moderáció. De itt már ColdFire-t kéne korlátozni mert esténként felbasznak ilyen lámák. Elöször hozzá se szóltunk, azt mondta tag akar lenni erre elkezdett floodolni. 1-2 büntipont mehet neki. Nekem is jöhet vállalom!
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
és kinek van ahhoz joga ?
irtam egy mail vki elolvasná??
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De nem állok le vitázni mert még kibannolsz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A kardhal megy először, a reményhal meg utoljára...
ReaL MaDRid x siempre
több hülyeséget nem nyitok, ígérem
Mit is írhatnék.... Zooey Deschanel foreveeeer!!!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1151539357
topikot törölnétek?!
KÖSZ
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler