Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de lámaaa
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Idézek a Moderálási elvekbõl:
"A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások."
Ha ez nem off-topic akkor fogalmam sincs mi -.-
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Indoklás:
Ne ugass bele más topikjába ilyen stílusban."
Azért nem vagyok egy kutya, hogy így legyek felszólítva, arra, hogy ne írjak a másik topikjába. Mi abban a durva, hogy grat újreg?
<#szomoru1>#szomoru1>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyébként tényleg Shadownak van igaza. Hogy egy klasszikust idézzek: kusskicsit! 😊
marcio,szerintem ne játsz a tûzzel ha voltál katona akkor tudod,"úgy is az erõsebb kutya baszik"
itt vannak szabályok,vannak moderátorok,akik elbírálják,hogy miképpen fórumozunk!!
én is kaptam már pontot,nem vagy egyedül,de hidd el ha csendben maradsz jobban jársz!!
sry ha off........
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Amit St privát üzenetben megüzent büntetés és következményei 2x lettek leíva.1db privátüzeneten bellül.
Információk
A büntetõpontok lejárnak, ha nem gyûjtesz be újabb büntetõpontot:
- Egy büntetõpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetõpont 2 hét alatt jár le
Büntetõpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetõpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetõpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
.
.
.
stb.
Akit érdekel jpeg.ben vagy más formátumban elküldöm.
Máskor kérem csak 1x leírni.
A büntetés 2007. jan. 22. 00:37 és 2007. 01. 21. 23:41 között léphetett életbe.Méltányolható lehetett volna,hogy beláttam felesleges az érvelés és több csatornán (az adott fórumban meg privát üzenetben) kértem minden hozzászólásom és azokra adott válaszok törlését az adott fórumból.Mintha be se léptem volna a fórumba.Legkésõbb 2007. jan. 21. 21:50 -kor a fórumban sõt elõbb,bár lehet valami a zéró toleranciában is meg a rendszeren se futhatott átt olyan gyorsan az információ hiszen csak kb. 1 óra 45 perc lehetett rá az idõ.
A privát üzenetben eltiltottak a fórumozástól.
5 büntetõpont:
- 1 hét kitiltás a fórumból
De a chatról szó se esik!Másnap (2007. jan. 23) éppen jót chatelek azt hiszem SHADOWEYES7-el valami békés témáról.Talán az SG fórumozók létszámáról?Erre kitörölték minden szavam és a nevem áthúzták a szobában.
Ezt nem értem.Mi az indoka ha a chat szó el se hangzik a fent említettt privát üzenetben.Szeretném visszakapni a jogot a chathez.
Ez már több mint egy megjegyzés?Egye fene.
csak azért jutott eszembe, mert sirtatok hogy istentopik
isten -> kivánság -> biztos voltam benne, hogy van kívánós topik.
Egyik reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok. Pedig alattad kéne...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Voltam nyitás után!
Egy <#felkialtas>#felkialtas>-t eltudok viselni
Egyébként örülj, hogy csak be van zárva a topik és még dumálhatsz, ugyanis a legutolsó bejegyzésed színtiszta politika. Ez pedig itt TILOS.
Topik
Voltam nyitás után!
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Ez miért lett kitörölöve?
Azt szeretném mondani hogy mikor vkinek a galériáját nézem akkor olyan izé, hibás.
És hogy meg kéne csinálni. Elõre is kösz!
Üdv, bb!
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸