Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most egy 10 perce bejelentkezek , lám kaptam egy új privát üzenetet!!! Huhuúúú , vajon ki lehet az? Szépen kíváncsian meg szeretném nézni erre mit látok? Rendszerüzenet: büntetõpontot kaptál.
Amikor levelet kapok általában arra gondolok: Jajj de kedves ,h gondoltak rám! Ebben az esetben kicsit más volt a gondolkozásom. Nézem: Idióta beszólás új topicba.
Érdekes... Nézzük a büntetõpontlistát. Nézegetem, látok olyan embereket akik kaptak 1 büntetõpontot azért mert vmi eléggé cifrát beszóltak. Erre utána rájövök ,h hékás: Én 2 büntetõpontot kaptam O.o
Ahhoz képest ,h miket írt a gyerek meg , h milyen hülye topicokat nyitnak eléggé igazságtalannak látom ezt a módszert.
Fel szeretném hívni a kedves fórumozók figyelmét arra ,h az az "idióta" beszólás nem más volt mint egy ártatlan poén.
Tudom ,h nem fogják visszavonni a büntetõpontjaimat de ahhoz képest ,h
1. Rászántam magam arra , h küldök 1 sms-t annak érdekébe , h segítsem az SG-t mert tetszik az egész fórum és az oldal.
2. Próbálok segíteni az egész fórumnak olyan módon , h írok kijavító hszeket (lásd: #11971).
Ez nem enyhítõ körülmény? Amikor annyi hülye topicot írnak azok kapnak néha 1-1 büntetõpontot én meg rögtön amikor próbálok "poénkodni" akkor rögtön "DURR 2 büntetõpont".
Tudom ezután jönnek a hszek , h TÖRÕDJ BELE MERT CSAK ROSSZABB LESZ NEKED stb de én akkor is reklamálok. Ne azt nézzétek , h mit írt hanem , h ki írta (persze ez nem mindig igaz).
Ezekután még logómûhelyben csináltam logókat SGseknek amivel tulajdonképpen úgy segítettem az SGnek , h marasztalom az embereket mert jó logójuk lesz.
Egyenlõre ennyi.
Ha ez szpemnek minõsül akkor nemtudom már mit csináljak.
Aki elolvasta annak köszönöm türelmét és remélem a megértésüket =)
Üdv
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Csomószor van ilyen. Talán valami hiba? :/
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
de el ne hidd nekem!
nyitok újat és kész!
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Ebben a topickban ki kéne venni a scriptet ami ilyen szövegdobozos, mert a házigazda, Jack nem bírja szerkeszteni. Bedöglött neki a script, és ha kitörölné valaki akkor lehet tudná szerkeszteni. De ha ugy se jó akkor azt kérném hogy az egészet ki kéne törölni.
Kössz elõre is!
Üdv, bb XFire!
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Töltsük le az internetet!
A moderálási elveknél egészen lent ahol leírják a Házigazdaság dolgait stb van egy ilyen sor :
"A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük. "
Szerintem mindenkinek feltûnik de ha vkinek mégse akkor kijelöltem azt a részt ;D
SGsek vagyunk kéremszépen. Tudunk írni 😄😄😄
Üdv
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Magyar a konzolosok foruma=Moderátornakba!!
Downhill!!
Töltsük le az internetet!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
klikk
16:20 rajnaip: ki akar engem leszopni??
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
16, 17, és 27. hozzászólástól felfelé amig jónka tünik ( kabuki de lehet azóta lesz más is aki rongál)
Egyébként Shadow , annó neked is csináltam még egy logót szal ennyit a háláról ...

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
De inkább nem folytatom mert a végén még itt is elkezdünk veszekedni <#wilting>#wilting>
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
<#lama>#lama>kérdés következik. sajátba warez topicot lehet nyitni? és ha igen akkor engem azért büntethetnek? Mármint nem az sg 😄
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A logómûhelyben letámadott mindenki miután Pheaper szépen elkezdett fikázni , bevallom , én visszaszóltam.
Elindult a lavina és mostmár ott tartunk ,h az egy f*szorrúnak nevez stb.
Kérném a modikat , h a (jól) megérdemelt büntetéseket osszák ki.
Jöhet a ban is nekem már mind1. Elveszett minden respekt :/
Még azok is szídnak akikenk egyszer logót csináltam. És akkor így még én legyek a normális??
Itt lenne az egésznek a helye.
Köszönöm.
szeretném ha benéznétek ide:logomûhely
és kicsit rendet tennétek mert kb egy oldal tele van offolva és van egy személy aki mindent elkövet hogy a topikot hazavágja. az õ neve Checkerboy.szerintem egy kicsit pihennie kellene...