24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
akor jo -
Jóestét!
Szeretnék egy topikátnevezést kérvényezni, ha nem nagy probléma.
Az Action Clix topikot szeretném Clix games-re vagy simán Clix-re átnevezni, hogy nehogy mindegyik clix-fajtára nyissanak egy topikot.
Előre is köszönöm és good8! -
ez itt az általános eszmecsere, amit te linkeltél a tudományos részlegben van.
probléma sehol. -
en aszem ma lattam meg egy topikot ugyan ilyent ami ez
link: ne legyen unalmas -
Ebbe a topicba kéne a #3371-est törölni és büntetni a rossz hangnemben való beszédért! -
. -
A 14060-as hozzászólásomat kéne törölni itt. Előre is köszönöm. -
A mi kellene az SG-nek be belinkelte a screenshotot Joebácsi, amit én is írtam. / -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1191504504 (#1236)Légyszi adjatok neki vmit,mert értelmeset nemtud szolni. -
főoldali cikkben -
hol? -
"Fizetett politikai hírdetés: Fiatal baloldal.."
stb.
Mégis van politika az SG-n?! -
LOL! -
Köszi.
burkoltan tékel #14444 -
31 gone -
Kész. -
JackMeadow #14441 Hali!
Kérném ezt a bannert: banner
IDe! Betenni!
Köcke! -
Ok. -
megkérném kedves moderátorokat hogy töröljék a topikomat nem vettem észre hogy van már ilyen topik és csináltam
Link legyenek szívesek törölni. thx -
ja koszz hogy kinyirtad a linket -
nem ertem mit akarsz mondani -
Csak 8 lap fület zárt be nekem. -
ebben a topikban ezt a linket toroljetek az utolso hozzaszolas a becsapas -
egy jó erős kávét és két fánkot kérnék, köszi
-
Parancsolsz? -
Atttka #14432 Tudna valaki segiteni a lionheart-ban -
Kész. -
Hello!
Ezt a kéept kéretik betenni ide. Előre is köszönöm! -
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1203689013]Akinek van ott joga törölje legyenszives.#30 #31 [/URL]
Köszönöm. -
Megnyitja szoftvereit a Microsoft topicban #30 spam, #31 reklám. -
sehogy nem lehet már én is kerestem -
valaki megtudja nézni hogy eddig hány büntipontom vót? -
Szemétdombot többet ide ne linkeld be légyszives.
thx -
physis #14424 Link javítás: a törlendő topic pontos linkje Sandbox. -
Ezt a topicot lehet zárni mert van már ilyasmi Tablóműhelynéven -
Hát igen, ezzel én is egyet értenék, sajnálom hogy törölték a topikot, azért volt benne néhány jó hozzászólás, de hát ugye jött egy két emberke akinek fel kellett hozni ezeket. Én szóltam is, nekik, hogy fejezzék be, néhányan halglattak, néhányan nem... -
Ezt pontosan tudta mindenki aki a topikba írt,hogy mit lehet és mit nem, attól ,hogy nem szórtunk ki mindenkit egyből egyedül az az oka nem szeretnénk elriasztani mindenkit a banhammer lecsapásával, kicsit szabadon engedjük a témát és egyből eldurvul a helyzet. -
ez a szűrő ötlet jó, de nem hinném, hogy tökéletesen, és jól működően kivitelezhető legyen sajna :( néha még a szimpla kereső is megőrül... :D -
Max annyi, hogy amcsi fiatalok is katonáskodnak Irakban, róluk láthattunk videokat. Aztán tényleg elk*rvult sajnos. Pedig milyen normálisan fejtegettük az elején a témát.
Nem tudom, mi a fenének kell előhúzni a tarsolyból mindig a mágikus "2.vh" témát...onnantól kezdve borul a bili, és elönti a szar egyesek agyát. :(
Kéne valami szűrő úgy, hogy a topik nyitója megadna néhány kategóriát (azokon belül egy rakás kifejezést, ami ok, és egy rakás kifejezést, ami nem OK), hogy milyen területen vár hozzászólásokat. És ha valaki nem felel meg a szűrőnek, vagyis offol, továbbá csúnya szavakat használ, annak automatikusan törlődik a hozzászólása, vagy becsukódik, mint youtube-on, mikor sok mínuszt kap, és csak egy csík marad, amit ki lehetne bontani, ha valaki mégis el akarja olvasni.
Ha számokkal helyettesítené a betűket, vagy szóközökkel írna olyat, hogy: a p á d f @ s z á t...akkor az szintén törlődhetne. Az értelmetlen írásoknak, gyalázkodó írásoknak instant csíkot!
Na mindegy, csak egy hirtelen ötlet volt, hogy lehetne könnyíteni a munkáját az egyre fogyatkozó moderátoroknak. -
nem is volt sok végül is, 300. hozzászólásnál untam meg :/