24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • nandorb
    akor jo
  • RAZOR27
    Jóestét!
    Szeretnék egy topikátnevezést kérvényezni, ha nem nagy probléma.
    Az Action Clix topikot szeretném Clix games-re vagy simán Clix-re átnevezni, hogy nehogy mindegyik clix-fajtára nyissanak egy topikot.
    Előre is köszönöm és good8!
  • Dragooon #14455
    ez itt az általános eszmecsere, amit te linkeltél a tudományos részlegben van.
    probléma sehol.
  • nandorb
    en aszem ma lattam meg egy topikot ugyan ilyent ami ez
    link: ne legyen unalmas
  • Máté94
    Ebbe a topicba kéne a #3371-est törölni és büntetni a rossz hangnemben való beszédért!
  • Pheel
    .
  • Molnibalage
    A 14060-as hozzászólásomat kéne törölni itt. Előre is köszönöm.
  • PíszLávJuniti
    A mi kellene az SG-nek be belinkelte a screenshotot Joebácsi, amit én is írtam. /
  • AudiQuattro
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1191504504 (#1236)Légyszi adjatok neki vmit,mert értelmeset nemtud szolni.
  • PíszLávJuniti
    főoldali cikkben
  • SHADOWEYES7
    hol?
  • PíszLávJuniti
    "Fizetett politikai hírdetés: Fiatal baloldal.."
    stb.
    Mégis van politika az SG-n?!
  • Pheel
    LOL!
  • SHADOWEYES7
    Köszi.

burkoltan tékel #14444
  • Pheel
    31 gone
  • SHADOWEYES7
    Kész.
  • JackMeadow
    Hali!

Kérném ezt a bannert: banner

IDe! Betenni!

Köcke!
  • SHADOWEYES7
    Ok.
  • byzhouse
    megkérném kedves moderátorokat hogy töröljék a topikomat nem vettem észre hogy van már ilyen topik és csináltam

Link legyenek szívesek törölni. thx
  • nandorb
    ja koszz hogy kinyirtad a linket
  • nandorb
    nem ertem mit akarsz mondani
  • SHADOWEYES7
    Csak 8 lap fület zárt be nekem.
  • nandorb
    ebben a topikban ezt a linket toroljetek az utolso hozzaszolas a becsapas
  • 5w0rdf15h
    egy jó erős kávét és két fánkot kérnék, köszi
  • SHADOWEYES7
    Parancsolsz?
  • Atttka
    Tudna valaki segiteni a lionheart-ban
  • SHADOWEYES7
    Kész.
  • Benc16
    Hello!
    Ezt a kéept kéretik betenni ide. Előre is köszönöm!
  • SHADOWEYES7
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1203689013]Akinek van ott joga törölje legyenszives.#30 #31 [/URL]

Köszönöm.
  • Dj Faustus #14428
    Megnyitja szoftvereit a Microsoft topicban #30 spam, #31 reklám.
  • Pepsi Twist
    sehogy nem lehet már én is kerestem
  • tommyg
    valaki megtudja nézni hogy eddig hány büntipontom vót?
  • SHADOWEYES7
    Szemétdombot többet ide ne linkeld be légyszives.
    thx
  • physis
    Link javítás: a törlendő topic pontos linkje Sandbox.
  • Máté94
    Ezt a topicot lehet zárni mert van már ilyasmi Tablóműhelynéven
  • csgery
    Hát igen, ezzel én is egyet értenék, sajnálom hogy törölték a topikot, azért volt benne néhány jó hozzászólás, de hát ugye jött egy két emberke akinek fel kellett hozni ezeket. Én szóltam is, nekik, hogy fejezzék be, néhányan halglattak, néhányan nem...
  • SHADOWEYES7
    Ezt pontosan tudta mindenki aki a topikba írt,hogy mit lehet és mit nem, attól ,hogy nem szórtunk ki mindenkit egyből egyedül az az oka nem szeretnénk elriasztani mindenkit a banhammer lecsapásával, kicsit szabadon engedjük a témát és egyből eldurvul a helyzet.
  • Beast Machine
    ez a szűrő ötlet jó, de nem hinném, hogy tökéletesen, és jól működően kivitelezhető legyen sajna :( néha még a szimpla kereső is megőrül... :D
  • Z
    Max annyi, hogy amcsi fiatalok is katonáskodnak Irakban, róluk láthattunk videokat. Aztán tényleg elk*rvult sajnos. Pedig milyen normálisan fejtegettük az elején a témát.

Nem tudom, mi a fenének kell előhúzni a tarsolyból mindig a mágikus "2.vh" témát...onnantól kezdve borul a bili, és elönti a szar egyesek agyát. :(

Kéne valami szűrő úgy, hogy a topik nyitója megadna néhány kategóriát (azokon belül egy rakás kifejezést, ami ok, és egy rakás kifejezést, ami nem OK), hogy milyen területen vár hozzászólásokat. És ha valaki nem felel meg a szűrőnek, vagyis offol, továbbá csúnya szavakat használ, annak automatikusan törlődik a hozzászólása, vagy becsukódik, mint youtube-on, mikor sok mínuszt kap, és csak egy csík marad, amit ki lehetne bontani, ha valaki mégis el akarja olvasni.

Ha számokkal helyettesítené a betűket, vagy szóközökkel írna olyat, hogy: a p á d f @ s z á t...akkor az szintén törlődhetne. Az értelmetlen írásoknak, gyalázkodó írásoknak instant csíkot!

Na mindegy, csak egy hirtelen ötlet volt, hogy lehetne könnyíteni a munkáját az egyre fogyatkozó moderátoroknak.
  • Kandurex
    nem is volt sok végül is, 300. hozzászólásnál untam meg :/