Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annak az oldalnak a linkelését is ki kéne szûrni, úgy mint ahogy a képfeltöltés huról és jópár másik oldalról egyszerûen nem enged berakni képet.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
"Mit vársz ettõl az évtõl?"-re????
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Nem szeretném zavarni önöket csak egy kérdést szeretnék feltenni.....hogy lehet egy topicba oda felülre képet betenni?úgy mint itt az a szolgálunk és védünk cuccos 😊
Csak ennyit szerettem volna.Válaszukat elõre is köszönöm.Hû tisztelõtök,és SG-setek: Attila56 😛
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
21:15 Banano: *sland egy kurwa*
21:15 Banano: 😄
21:15 Banano: tess
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Tegnap még nagyon bõszen bizonygattad, hogy nem érdekel az SG. Határozott figura vagy. 😄
21:08 dragon11: Sland nem vette volna jónéven ha észreveszi
21:09 Banano: *sland egy kurwa*
21:09 Banano: az a célom
21:09 Banano: :- )))
21:09 Banano: szóval
21:09 Banano: :-)))
21:09 Banano: reklám ez kérem szépen
ugy látszik csetbant is szeretne!!
15:59 szulyak: cpu nak hány fokosnak kell lenni?
15:59 ColdFire: nemtom 😄
15:59 szulyak: mennyi a normál fok?
15:59 szulyak: szopj ki
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1106305041
Mert eleg nagy problemat okoz nekem a google ben... ha beirom a cegem nevet, rogton ezt a hozzaszolast dobja ki...
Elore is koszonom..
Vagy esetleg ha itt nem tudnak segiteni, akkor hova irjak?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Mert eleg nagy problemat okoz nekem a google ben... ha beirom a cegem nevet, rogton ezt a hozzaszolast dobja ki...
Elore is koszonom..
Elore is koszonom..
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
mi számít reklámnak a forumon mikor tiltanak ki? linket lehet kuldeni!<#vigyor>#vigyor>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
meg még jó pár topik
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Moderálási alapelveink
Hozzászólások törlése:
A kulturált, folyamatos társalgást feltûnõen és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
Ugyebár semmi köze például a "Hogy néz ki az asztalod?" topikhoz, nem az operációs rendszered kinézetét mutatod meg benne, vagy nem ahhoz nyújtasz segítséget.
Szándékos flood és reklám esetén.
Mivel az sg.hu (nagyrészt) reklámokból tartja el magát (azért használhatod ingyen a szolgáltatásait), ezért logikusan elvárja, hogy fórumában szándékosan, öncélúan ne reklámozz. Arra ott van az ingyenes apróhirdetés rovat, illetve a médiaajánlat - ami bár nem ingyenes de reklámozásra alkalmas a fórum keretein belül is.
Mivel a fórum az értelmes beszélgetés színtereként jött létre, a fórum üzemeltetõi elvárják hogy ne szemeteld tele témába nem illõ reklámokkal/hozzászólásokkal.
Remélem a fórum szabályzatának megértéséhez egy kis segítséget tudtam nyújtani.
További vizsgálódásra ajánlanám figyelmedbe a netikettet:
- Hirdetni csak és kizárólag az arra hivatott csoportokban és levelezési listákban szabad!
- Legalább egy, de inkább két hónapig olvasd az adott levelezési listát ill. hírcsoportot mielõtt postázol valamit. Ez hozzásegít az adott csoport kultúrájának megismeréséhez. (ez a tanulás idõ jelentõsen csökkenthetõ a lista/csoport archívum és a megfelelõ FAQ tanulmányozásával. Ez utóbbit mindenképpen olvasd el, mielõtt postáznál bármit is!)
2. erõsen offtopic a hozzászólásod és minden egyéb topicban is, ahova beszpemmelted
3. elszívod a levegõmet
a nagy bocs pofatok az megvan de segiteni nem tudnatok