Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A reklamált topic címét kéretik belinkelni!"
nem tudsz URL-be????????
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Szóval akinek msn stb. fennt van az szóljon neki please csak ennyit kérek thx😊
http://f1ferrari.hu
kérlek titeket hogy ide tegyétek a bannerba linknek ezt az oldalt "Youtube videó letöltés" néven és ezt az oldalt "Online FLV konvertálás" néven (lehetõleg úgy hogy egy betévedt valaki észrevegye), htx 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
:c
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
az egy dolog hogy az sg szinvonala tudjuk hogy milyen, de azért had ne kelljen már azt hallgatnom hogy anyáznak meg kö*ögöznek egyfolytában...
u dont have to listen anybody else but me
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Pain is inevitable. Suffering is optional.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
szal akkor miért is nem jók ezek?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1133385514&mit=%236322
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1024035655&mit=%2335395
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1070456584&mit=%236947
THX
a multkor szépen elmagyaráztam a cseten,hogy jobb ha csitulsz mert nem lessz jó vége,nem halgattál rám!!
de szerintem itt se folytasd mert könnyen bejön még 1 <#felkialtas>#felkialtas>
TSAK JÓ TANÁCS....
Nem kell azért annyira odalenni azért mert vki mert egyet reklamálni. Van ilyen.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
A büntetõpontok lejárnak, ha nem gyûjtesz be újabb büntetõpontot:
- Egy büntetõpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetõpont 2 hét alatt jár le
Büntetõpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetõpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetõpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetõpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetõpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logot
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
5 büntetõpont:
- 1 hét kitiltás a fórumból
Büntetõponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetõpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból
Idézek a fórum fõoldaláról:
"Összes fórumozó: 178521 fõ"
és akkor már csak azt mondhatom, amit Micimackó nehéz helyzetekben...
(Uccsó jótanács! Borgnál annak örüljél, hogy csak kettõt kaptál! Õ nem cécózik!)
DE a büntipont hamar elmúlik ám és utána boldogan folytathatod a világbékéért tett komoly munkát.
Kérnék egy kedves rendfenntartót, hogy ebben a témában az offokat kitörölné lesszives. Pheel vagy Amse, ha lehetne.
Most egy 10 perce bejelentkezek , lám kaptam egy új privát üzenetet!!! Huhuúúú , vajon ki lehet az? Szépen kíváncsian meg szeretném nézni erre mit látok? Rendszerüzenet: büntetõpontot kaptál.
Amikor levelet kapok általában arra gondolok: Jajj de kedves ,h gondoltak rám! Ebben az esetben kicsit más volt a gondolkozásom. Nézem: Idióta beszólás új topicba.
Érdekes... Nézzük a büntetõpontlistát. Nézegetem, látok olyan embereket akik kaptak 1 büntetõpontot azért mert vmi eléggé cifrát beszóltak. Erre utána rájövök ,h hékás: Én 2 büntetõpontot kaptam O.o
Ahhoz képest ,h miket írt a gyerek meg , h milyen hülye topicokat nyitnak eléggé igazságtalannak látom ezt a módszert.
Fel szeretném hívni a kedves fórumozók figyelmét arra ,h az az "idióta" beszólás nem más volt mint egy ártatlan poén.
Tudom ,h nem fogják visszavonni a büntetõpontjaimat de ahhoz képest ,h
1. Rászántam magam arra , h küldök 1 sms-t annak érdekébe , h segítsem az SG-t mert tetszik az egész fórum és az oldal.
2. Próbálok segíteni az egész fórumnak olyan módon , h írok kijavító hszeket (lásd: #11971).
Ez nem enyhítõ körülmény? Amikor annyi hülye topicot írnak azok kapnak néha 1-1 büntetõpontot én meg rögtön amikor próbálok "poénkodni" akkor rögtön "DURR 2 büntetõpont".
Tudom ezután jönnek a hszek , h TÖRÕDJ BELE MERT CSAK ROSSZABB LESZ NEKED stb de én akkor is reklamálok. Ne azt nézzétek , h mit írt hanem , h ki írta (persze ez nem mindig igaz).
Ezekután még logómûhelyben csináltam logókat SGseknek amivel tulajdonképpen úgy segítettem az SGnek , h marasztalom az embereket mert jó logójuk lesz.
Egyenlõre ennyi.
Ha ez szpemnek minõsül akkor nemtudom már mit csináljak.
Aki elolvasta annak köszönöm türelmét és remélem a megértésüket =)
Üdv
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!