Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Spam
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
779ban, ma már a második reklám más embertõl
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1172936102
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1172936095
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1172936089
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1172936083
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1172936076
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1172936068
No comment...
(jöjjön erre egy mod, svsz mindenki bant kap)
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
"Az SG.hu chaten történõ szivatások büntetést vonnak maguk után!"
vagy vmi ilyesmi 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Humoros és aranyos képek, videók - alkalmas a Flash-ben készült animációknak is.
Humoros és aranyos videók - ugyancsak
Flash gamék! - ha interaktív játékról van szó
FLash munkák - ha saját animációidat akarod mutogatni
"még a modit se piszkáltam mert csak a véleményem írtam le neki"
Ha a rendõr elõtt pattogsz, mert nem értesz egyet a gyorshajtás miatti csekkel, erõsebb büntetésre számíthatsz. Ha csöndben, konstruktívan járulsz az ügyhöz, megúszhatod ennyivel.
1. büntipont a hangnemért
2. büntipont a feleslegesen nyitott topikért (humoros, flash)
3. büntipont a moderátor piszkálásáért
És még kaphatsz azért is - Hofit idézve - mert nincs rajtad füstszûrõs sapka (a fórumon nincs "demokrácia","népuralom").
"ezért vagyok anonym, mert így senki nem tudja ki vagyok valójában"
Hamis látszat. Az Interneten senki sem anonim (bármennyire is annak látszik).
Másrészt nem csak a jövõbeni fõnöködet érinti a dolog, hanem a fórum látogatóit, olvasóit, az oldal fenntartóit.
"2 napja megvettem a VIP-t s nincs lógom ez fáj."
[email protected] - erre az e-mal címre írsz (melyben pontosan elmondod mi is a problémád, és elõre is megköszönöd), illetve egy moderátornak is, akkor talán megoldódhat a problémád.
Viszont ez - 2 napja vettél VIP jogot és nincs logód - nem jogosít fel arra, hogy trágár módon beszélj, a moderátorokat piszkáld, vagy topikokat nyitogass fölöslegesen.
ezt nemértem,basszus,miért kell vergõdni,még a pont kiosztás utánszerited,a redõrnek is megmagyarázhatnád a gyorshajtást,hogy ""izéé hááát ez azért mert...""
ezzel csak hergeled a moderátor!!!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
"Legalább egy, de inkább két hónapig olvasd az adott levelezési listát
ill. hírcsoportot mielõtt postázol valamit. Ez hozzásegít az adott
csoport kultúrjának megismeréséhez. (Fordító megjegyzése: ez a tanulás
idõ jelentõsen csökkenthetõ a lista/csoport archívum és a megfelelõ
FAQ tanulmányozásával. Ez utóbbit mindenképpen olvasd el, mielõtt
postáznál bármit is!)"
Re:
1. elõtted 2 héttel regisztráltam
2. olvasgattam a topicokat visszamenõleg is
3. a faq-ból készítettem a harmadik képet,tehát azt is olvastam
II. rész: Egyetértek, tudok minderrõl ezért vagyok anonym, mert így senki nem tudja ki vagyok valójában épp nem e a "fõnök" 😊
III. rész Elismerem jár érte büntetés, keresõt használtam nem volt olyan topik, nem is adott érte bûntetõpontot, én se szeretem a reklámot, üres üzenetet nem írtam soha, moderátor piszkálása sem vonhat(-na) nagyobb büntetést magával, mint a fórumozók piszkálása.
Moderálási alapelveink
"Legalább egy, de inkább két hónapig olvasd az adott levelezési listát
ill. hírcsoportot mielõtt postázol valamit. Ez hozzásegít az adott
csoport kultúrjának megismeréséhez. (Fordító megjegyzése: ez a tanulás
idõ jelentõsen csökkenthetõ a lista/csoport archívum és a megfelelõ
FAQ tanulmányozásával. Ez utóbbit mindenképpen olvasd el, mielõtt
postáznál bármit is!)"
"Vésd jól az eszedbe, hogy amit írsz, azt széles közönség olvashatja.
Ebben éppenséggel a jelenlegi vagy a jövõbeli fõnököd is benne lehet.
Vigyázz tehát arra, hogy mit írsz. Jusson eszedbe az is, hogy a
csoportokat és különösen a levelezési listákat archiválni is szokták,
olyan helyen, amihez sokan férnek hozzá. Így a szavaidat hosszú idõn
át olvashatja szinte bárki."
Forrás: Netikett
Tessék megszokni, itt a trágár szidalmazás, keresõ nem használata, reklámozás, üres üzenetek (spam) megadása, moderátor piszkálása büntetõpontot von maga után (ezt mondjuk érdemes lenne feltüntetni a Moderálási alapelveknél).
Szerintem az már személyes inditatás,hogyha vele szemben történik sértés, több pontot ad.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿