Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nf1
voltak zárás elõtt
(büntit szeretnének)
#1052, #1053, #1055

kalácsosbácsi
Már ne haragudjatok,de van egy problémám,a CHAT.HU-ra is szoktam irni ,és most szembesültem vele,hogy itt meg kinevetnek ezzel a baromkodással!!ezt kikérem magamnak!!!

ColdFire
a topik rossz irányba mozdult, ezért kérném törölni, köszönöm.

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ddomi87
ebbena topica lenne egy banner csere erre ha nem nagy gond.
köszönöm

ööö...retekegér...!

vegicsek
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=949273730
Spam

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

ColdFire
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1172862874

779ban, ma már a második reklám más embertõl

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

cr3ativ3
flém.

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

whiskeyman

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

IP bant neki plz, az, hogy reklám még nem lenne ok rá, de ez az undorító öndícsérés, amit itt, és azon az oldalon is csinál...
kulabácsi
okos vagy!!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

cr3ativ3
vááá. Õ már kapott, nem?

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

SHADOWEYES7
szuper!!<#levele>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ColdFire
lol omg 😄 <#banplz>

kulabácsi
mi a gondod vele?😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

cr3ativ3

ColdFire
már írtam modiknak

cr3ativ3
😊 Hát ilyent küldözgetni nem fair.

(jöjjön erre egy mod, svsz mindenki bant kap)

cr3ativ3
szerintem egyszerûbb lenne kijelölni téged házigazdának. Kezdenek elfajulni a dolgok :$

kopa1
Törölni kéne ezt, plusz nekem permban 😄

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

cr3ativ3

cr3ativ3
ÍROM...

ColdFire
és ebbe a topikba a mostani szöveg helyett légyszíves írjátok ki ezt:
"Az SG.hu chaten történõ szivatások büntetést vonnak maguk után!"
vagy vmi ilyesmi 😊

cr3ativ3
ja, csak legyen bennt =) Az koronázza meg az alkotást.

ColdFire
<#eljen>

cr3ativ3
Ezt a képet be tudjátok rakni ebbe a topicba? Elõre is köszi 😊

Sir Quno Jedi
Regisztrációt NEM törölnek, ez is közismert tény. Ha nem tetszik a reged, ne használd és el van felejtve (persze adatlapodról törölheted a szerinted rád nézve "terhelõ" infókat a biztonság okáért, már persze csak ha akarod).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Szeretném töröltetni a regisztrációmat. Idiótának nevezi valaki a beírásomat, a másik meg azt mondja hogy teleszemetelem a topicokat, és amikor ezekre válaszolok még én kapok rossz pontot.Nekem semmi érdekem nem fûzõdik hozzá hogy bárkinek tanácsot adjak.
itt hergelsz s ha beszólok tényleg több lesz.
Dj Faustus
"Ha nem csak beírtad volna a keresõbe, hanem az eredményeket meg is nézted volna rájöhettél volna, hogy nincs igazad."
Humoros és aranyos képek, videók - alkalmas a Flash-ben készült animációknak is.
Humoros és aranyos videók - ugyancsak
Flash gamék! - ha interaktív játékról van szó
FLash munkák - ha saját animációidat akarod mutogatni

"még a modit se piszkáltam mert csak a véleményem írtam le neki"
Ha a rendõr elõtt pattogsz, mert nem értesz egyet a gyorshajtás miatti csekkel, erõsebb büntetésre számíthatsz. Ha csöndben, konstruktívan járulsz az ügyhöz, megúszhatod ennyivel.

Ha nem csak beírtad volna a keresõbe, hanem az eredményeket meg is nézted volna rájöhettél volna, hogy nincs igazad. Amúgy meg az "ott is elfér" volt a az indok a bezárásra szerintem még a modit se piszkáltam mert csak a véleményem írtam le neki (valóban brutális hangnemben.) anonym vagyok pl egy bentlakás kb 1000-en egy Ip-n és az üzenet még az olvasokat sem érinti mert ki van törölve.
ez no komment (felõlem az én témám topikommal eggyütt lezárva)
tomsolo
ahahah

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Dj Faustus
"Járt bûntetõpont,de hogy 3 szor annyi bûntetést kapjak mint elsõ alkalommal, mert most épp õt "piszkáltam" nem értek egyet."
1. büntipont a hangnemért
2. büntipont a feleslegesen nyitott topikért (humoros, flash)
3. büntipont a moderátor piszkálásáért
És még kaphatsz azért is - Hofit idézve - mert nincs rajtad füstszûrõs sapka (a fórumon nincs "demokrácia","népuralom").

"ezért vagyok anonym, mert így senki nem tudja ki vagyok valójában"
Hamis látszat. Az Interneten senki sem anonim (bármennyire is annak látszik).
Másrészt nem csak a jövõbeni fõnöködet érinti a dolog, hanem a fórum látogatóit, olvasóit, az oldal fenntartóit.

"2 napja megvettem a VIP-t s nincs lógom ez fáj."
[email protected] - erre az e-mal címre írsz (melyben pontosan elmondod mi is a problémád, és elõre is megköszönöd), illetve egy moderátornak is, akkor talán megoldódhat a problémád.
Viszont ez - 2 napja vettél VIP jogot és nincs logód - nem jogosít fel arra, hogy trágár módon beszélj, a moderátorokat piszkáld, vagy topikokat nyitogass fölöslegesen.

Hergelem vagy nem hergelem de 2 napja megvettem a VIP-t s nincs lógom ez fáj... sajnos igazad van, s sajnos nem érzem egészen jógszerûnek a 3 at.
SHADOWEYES7
okk,nyugodtan csináld tovább,majd jön a következõ....<#felkialtas>

ezt nemértem,basszus,miért kell vergõdni,még a pont kiosztás utánszerited,a redõrnek is megmagyarázhatnád a gyorshajtást,hogy ""izéé hááát ez azért mert...""
ezzel csak hergeled a moderátor!!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Járt bûntetõpont,de hogy 3 szor annyi bûntetést kapjak mint elsõ alkalommal, mert most épp õt "piszkáltam" nem értek egyet.

"Legalább egy, de inkább két hónapig olvasd az adott levelezési listát
ill. hírcsoportot mielõtt postázol valamit. Ez hozzásegít az adott
csoport kultúrjának megismeréséhez. (Fordító megjegyzése: ez a tanulás
idõ jelentõsen csökkenthetõ a lista/csoport archívum és a megfelelõ
FAQ tanulmányozásával. Ez utóbbit mindenképpen olvasd el, mielõtt
postáznál bármit is!)"
Re:
1. elõtted 2 héttel regisztráltam
2. olvasgattam a topicokat visszamenõleg is
3. a faq-ból készítettem a harmadik képet,tehát azt is olvastam

II. rész: Egyetértek, tudok minderrõl ezért vagyok anonym, mert így senki nem tudja ki vagyok valójában épp nem e a "fõnök" 😊

III. rész Elismerem jár érte büntetés, keresõt használtam nem volt olyan topik, nem is adott érte bûntetõpontot, én se szeretem a reklámot, üres üzenetet nem írtam soha, moderátor piszkálása sem vonhat(-na) nagyobb büntetést magával, mint a fórumozók piszkálása.
Dj Faustus
"Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minõsíthetetlen hangnem."
Moderálási alapelveink

"Legalább egy, de inkább két hónapig olvasd az adott levelezési listát
ill. hírcsoportot mielõtt postázol valamit. Ez hozzásegít az adott
csoport kultúrjának megismeréséhez. (Fordító megjegyzése: ez a tanulás
idõ jelentõsen csökkenthetõ a lista/csoport archívum és a megfelelõ
FAQ tanulmányozásával. Ez utóbbit mindenképpen olvasd el, mielõtt
postáznál bármit is!)"

"Vésd jól az eszedbe, hogy amit írsz, azt széles közönség olvashatja.
Ebben éppenséggel a jelenlegi vagy a jövõbeli fõnököd is benne lehet.
Vigyázz tehát arra, hogy mit írsz. Jusson eszedbe az is, hogy a
csoportokat és különösen a levelezési listákat archiválni is szokták,
olyan helyen, amihez sokan férnek hozzá. Így a szavaidat hosszú idõn
át olvashatja szinte bárki."

Forrás: Netikett

Tessék megszokni, itt a trágár szidalmazás, keresõ nem használata, reklámozás, üres üzenetek (spam) megadása, moderátor piszkálása büntetõpontot von maga után (ezt mondjuk érdemes lenne feltüntetni a Moderálási alapelveknél).

Szerintem az már személyes inditatás,hogyha vele szemben történik sértés, több pontot ad.<#fejvakaras>
Pheaper
értelek

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Punker
majd ha megtanult kultúráltan viselkedni, privi üzenetekbõl nem ez jött le.......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Pheaper
gondolom h punker vegye le a banját a chatrõl 😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

kulabácsi

kulabácsi
mit szeretnél?😊

CheAteR88
punker pls

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

zsolti a véka
Ebbe a topikba beraknátok ezt a bannert?

THX

Egyik reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok. Pedig alattad kéne...

Pheel
htx
Zsoltika 007
Upc chello topikban vkinek elszállt az agya #9030

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Ilyenkor sajnálom, hogy megvettem a VIP de többet nem fordul elõ.
ddomi87
köcce

ööö...retekegér...!

whiskeyman
<#smile>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Pheel
Ezen már nem múlhat... 😊