24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
akkor 1 kis nyugi kell a topikba, majd kinyitom ha lenyugodtatok........... -
bracsek #14657 ebben a topikban #14654 -s számú hozzászólást szeretném töröltetni, indokom rágalmazás és flame keltés, köszönöm. -
nem kell a duma. -
bracsek #14655 Nekem aztán fix az ip-m mind az atom vagy 3 hónapja nem változott, és én csak 1 et szavaztam csak szóltam az ismerőseimnek és ők is szavaztak, baj? -
a nagy szavazás témában. egész jól kezd kialakulni a rendszer, egyere több ember örül neki. stb. stb.
erre " bracsek " nevű felhasználó, kihasználva a dinamikus ip-jét, tönkrevágja a topik lényegét! -
Sziasztok!Láttam pár embernél,hogy ki lehet rakni userbart.Azt szeretném tudni hogyan lehet kirakni őket^^ -
a címéből ítélve törölhető topic , meg már egy fél órája meg van nyitva és még most sincs kezdő hsz :/ -
egyedi style kell a témarekordba -
hi, ne haragudjatok az offért, de azt kérdezném, h azt hogy lehet megcsinálni, hogy a topikodba a válasz ablakba egy kis kép legyen?...
köszönöm. -
miert hat akkor honnet tudjatok mit reklamozik vagy hol??? -
Azért ne tedd be a linket,te nagyon okos. -
ja hozza teszem reklam -
oks -
Sziasztok!
ezt a bannert légyszi tegyétek a helyérea chello topikban.házigazdának úgylátszik nem megy.
thx -
a téma adott...
édesapámat ha lehet ne szidják. köszönöm a retorziókat előre is. #29 -
. -
ebben a topikban a gyökér angol nyelvű mocskolódást ki lehetne törölni. még csak értelmük sincs és tele vannak hibával :-o
köszie
-
Ezt egyszerűen el sem hiszem, hogy valaki ennyire életképtelen.
-
Ezért. Ha nincs kedved elolvasni, akkor leírom röviden: mert álhír (hoax).
Megint más kérdés, hogy miért a moderátor figyelmébe topicba írtad be? -
Epikurosz #14638 Az alábbi hírt egy körlevélben kaptam. -
Epikurosz #14637 "Egy ismerős anyuka a 2 éves gyerekével várta a nagyobbat márc.20-án az Érdi úti iskola (XI.ker) elött. Egy román rendszámú Merci megállt mellette, egy férfi kiszállt és útbaigazítást kért, majd visszaült. A még nyitott kocsiajtón át a gyereknek egy csokit nyújtva akarta megköszönni a segítséget, amikor a gyereket berántotta az autóba, az anyuka kis huza vona után visszarántotta, végül nála marad a gyerek. A kocsi elindult, de a férfi visszaszólt, hogy "úgyis elviszem". Anyuka a rendszámot megjegyezte.
A rendőségen kiderült, hogy a rendszám egy román Dacia rendszáma volt, nem a Mercedesé. A rendőrök elmondták, hogy az elmúlt 2 hónapban 17 kisgyereket vittek el így, nyomtalanul. A csokiban valószínűleg nyugtató lehet, azonnal kiviszik őket az országból, az egész utat átalusszák. Nem bíztatták a szülőket, azt mondták biztosan nem lett volna meg, ha elvitték volna. Ovodáknál, iskoláknál, játszótereknél, bevásárlóközpontoknál vadásznak.
Nem értem miért nem lehet erről a hírekben hallani? -
a saját logója volt..
[már nem tudott válaszolni] -
Ebbe a topicba az 1 hsz. tulajdonosát valami frappáns kizárással és a topic törlését.Köszi! -
talan tilos masnak is van es meg sincs kitiltva a chatrol az miatt -
Zárható, köszönöm. -
daneszbaby #14632 Ezt lehet törölni!!4 -
Nam annyira fontos , csak annyi, hogy egy nemrég megnyílt Avar téma címét át tudnátok írni AVAR-ra?
Kössz ha igen. -
. -
Itt kéne kitörölni ezt a hsz-t #71687(Elbasztam:S)
Köszi -
Inkább próbálj meg most már normálisan viselkedni, mivel ez már a 3. reged itt az sg-n. -
na miert?? Ha lehet kernem szepen magukat hogy szedjek le a tiltast -
-
#124722 -
mert lettem kitiltva a chatrol??????? 
Ma reggel mar nem birtam irni miez most ???
-
Tisztelt moderátorok!
Az MLM-ről már van topik ezért kérem vagy ezt vagy az enyémet törölni.
Előre is köszönöm.
Üdvözlettel
Magic Boy -
Apocalipto #14622 Helló, plíííz Innen a #29955, #29956, és a #29957es számú hozzászólásaimat töröljétek, köszi -
inkább kihagyom. ha itt válaszol rá akkor beszélek vele de ha nem akkor hagyom. -
Te csak ne ajánlgasd St zaklatását... -
bracsek #14619 Esetleg ha st-t zaklatnád vele, mert a modok ilyet nem tudnak... De őt meg zaklathatod, mert álmodj királylány... -
Hellosztok!
Én egy olyat szeretnék kérdezni, hogyha át akarnám változtatni a nevem bbMaisterrre... az lehetséges lenne hogy ezt átírjátok bbMaisterre -mert ezzel már rég vagyok regisztrálva meg minden :)