24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • SHADOWEYES7
    akkor 1 kis nyugi kell a topikba, majd kinyitom ha lenyugodtatok...........
  • bracsek #14657
    ebben a topikban #14654 -s számú hozzászólást szeretném töröltetni, indokom rágalmazás és flame keltés, köszönöm.
  • VRSDM
    nem kell a duma.
  • bracsek #14655
    Nekem aztán fix az ip-m mind az atom vagy 3 hónapja nem változott, és én csak 1 et szavaztam csak szóltam az ismerőseimnek és ők is szavaztak, baj?
  • VRSDM
    a nagy szavazás témában. egész jól kezd kialakulni a rendszer, egyere több ember örül neki. stb. stb.

erre " bracsek " nevű felhasználó, kihasználva a dinamikus ip-jét, tönkrevágja a topik lényegét!
  • Máté94
    Sziasztok!Láttam pár embernél,hogy ki lehet rakni userbart.Azt szeretném tudni hogyan lehet kirakni őket^^
  • Brolly
    a címéből ítélve törölhető topic , meg már egy fél órája meg van nyitva és még most sincs kezdő hsz :/
  • Kandurex
    egyedi style kell a témarekordba
  • TommyC
    hi, ne haragudjatok az offért, de azt kérdezném, h azt hogy lehet megcsinálni, hogy a topikodba a válasz ablakba egy kis kép legyen?...

köszönöm.
  • SMACKDOWN18
    miert hat akkor honnet tudjatok mit reklamozik vagy hol???
  • SHADOWEYES7
    Azért ne tedd be a linket,te nagyon okos.
  • SMACKDOWN18
    ja hozza teszem reklam
  • Kandurex
    oks
  • Brand
    Sziasztok!

ezt a bannert légyszi tegyétek a helyérea chello topikban.házigazdának úgylátszik nem megy.

thx
  • VRSDM
    a téma adott...
    édesapámat ha lehet ne szidják. köszönöm a retorziókat előre is. #29
  • Pheel
    .
  • Dragooon #14641
    ebben a topikban a gyökér angol nyelvű mocskolódást ki lehetne törölni. még csak értelmük sincs és tele vannak hibával :-o

köszie
  • Pheel
    Ezt egyszerűen el sem hiszem, hogy valaki ennyire életképtelen.
  • Dzsini
    Ezért. Ha nincs kedved elolvasni, akkor leírom röviden: mert álhír (hoax).
    Megint más kérdés, hogy miért a moderátor figyelmébe topicba írtad be?
  • Epikurosz
    Az alábbi hírt egy körlevélben kaptam.
  • Epikurosz
    "Egy ismerős anyuka a 2 éves gyerekével várta a nagyobbat márc.20-án az Érdi úti iskola (XI.ker) elött. Egy román rendszámú Merci megállt mellette, egy férfi kiszállt és útbaigazítást kért, majd visszaült. A még nyitott kocsiajtón át a gyereknek egy csokit nyújtva akarta megköszönni a segítséget, amikor a gyereket berántotta az autóba, az anyuka kis huza vona után visszarántotta, végül nála marad a gyerek. A kocsi elindult, de a férfi visszaszólt, hogy "úgyis elviszem". Anyuka a rendszámot megjegyezte.

A rendőségen kiderült, hogy a rendszám egy román Dacia rendszáma volt, nem a Mercedesé. A rendőrök elmondták, hogy az elmúlt 2 hónapban 17 kisgyereket vittek el így, nyomtalanul. A csokiban valószínűleg nyugtató lehet, azonnal kiviszik őket az országból, az egész utat átalusszák. Nem bíztatták a szülőket, azt mondták biztosan nem lett volna meg, ha elvitték volna. Ovodáknál, iskoláknál, játszótereknél, bevásárlóközpontoknál vadásznak.

Nem értem miért nem lehet erről a hírekben hallani?
  • Dragooon #14636
    a saját logója volt..
    [már nem tudott válaszolni]
  • Máté94
    Ebbe a topicba az 1 hsz. tulajdonosát valami frappáns kizárással és a topic törlését.Köszi!
  • SMACKDOWN18
    talan tilos masnak is van es meg sincs kitiltva a chatrol az miatt
  • Schwarz
    Zárható, köszönöm.
  • daneszbaby
    Ezt lehet törölni!!4
  • htr93
    Nam annyira fontos , csak annyi, hogy egy nemrég megnyílt Avar téma címét át tudnátok írni AVAR-ra?

Kössz ha igen.
  • Pheel
    .
  • Scottt
    Itt kéne kitörölni ezt a hsz-t #71687(Elbasztam:S)
    Köszi
  • gabber_saviola
    Inkább próbálj meg most már normálisan viselkedni, mivel ez már a 3. reged itt az sg-n.
  • SMACKDOWN18
    na miert?? Ha lehet kernem szepen magukat hogy szedjek le a tiltast
  • Kandurex
  • zeli
  • SMACKDOWN18
    mert lettem kitiltva a chatrol???????Ma reggel mar nem birtam irni miez most ???
  • Magic Boy
    Tisztelt moderátorok!

Az MLM-ről már van topik ezért kérem vagy ezt vagy az enyémet törölni.

Előre is köszönöm.

Üdvözlettel
    Magic Boy
  • Apocalipto
    Helló, plíííz Innen a #29955, #29956, és a #29957es számú hozzászólásaimat töröljétek, köszi
  • Benc16
    inkább kihagyom. ha itt válaszol rá akkor beszélek vele de ha nem akkor hagyom.
  • Pheel
    Te csak ne ajánlgasd St zaklatását...
  • bracsek #14619
    Esetleg ha st-t zaklatnád vele, mert a modok ilyet nem tudnak... De őt meg zaklathatod, mert álmodj királylány...
  • Benc16
    Hellosztok!
    Én egy olyat szeretnék kérdezni, hogyha át akarnám változtatni a nevem bbMaisterrre... az lehetséges lenne hogy ezt átírjátok bbMaisterre -mert ezzel már rég vagyok regisztrálva meg minden :)