24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Pheel
    Elfogyott, ja.
  • bracsek #14737
    Elfogyott a VIP? :) [csak feltűnt a képtelenség] jah és thnx
  • Pheel
    .
  • bracsek #14735
    itt #1823 fizetett reklámunkat olvashatják :)
  • ba32107
    ebből a topikból a #15-ös hszt kellene törölni a biztonság kedvéért (én nem gondoltam, hogy ebből baj lehet....)

köszönöm
  • Kandurex
    néha nem jelenik meg azonnal, várni kell kicsit,...NET feature...de az is lehet, hogy levagy tiltva :)

(és most ide írok valami tök lényegtelent, mert visszavonva is azt hiszi, h duplikáltam a meszicst)
  • Kandurex
    okés,
  • ghost rider
    Sziasztok!

Lehet, hogy nem ide kell mondanom problémám de azért leírom:
    Bármit írok a chat sorába ahova írni kell és lenyomom az entert, akkor nem adja be azt a szöveget amit írtam.Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy újra látszódjon?
  • Police88
    Hi!
    Kérlek titeket tegyétek ki ebbe a topicba a banner alá ezt a két linket:

Használati utasítás
    http://www.vizipipa.eu/hasznalat.html

Vízipipa blog
    http://www.vizipipablog.eu/

Előre is köszi
  • Pepsi Twist
    khm... nincs start hsz... (és sztem nem is lesz)
  • Pheel
    Elég, ha a reklamált topic címét linkeled , a hsz. számát pedig kiírod!
  • tommyg
    szerintem ezt nem kéne ilyen komolyan venni, még ha ez gumin kívül menne akkor azt mondom ok
  • Pheel
    Mondanám, hogy magatoknak kerestétek...
  • Pheel
    .
  • mama2
    Heloka. Kérlek titeket, hogy a gumiszoba mama2 és Gyuri12 topikját zárjátok be. Állandóan mindenki azzal jön, hogy én Gyuri12 alregje vagyok, meg szextársa, meg testvére stb. És ez persze nem igaz. Elegem van már, hogy ezzel van tele minden topik, amibe én vagy Gyuri beírunk. Ja és TommyG-re is rákéne nézni, mert ő, ha képet linkelnek rólam(amit nem szeretek, bár jó tudom én raktam fel a Myvipre a képeket, ezzel hozzájárultam ahhoz, hogy mindenki megnézhessen), de TomyG állandóan azzal jön hogy Ótvaros pofájú, fúderonda stb. De nem csak ő, hanem Zolcz, és énvagyokazapád is. Kérlek mind hároman kapjanak 3 buntipontot legalább(tudom TommyG-nek most járt le nem rég, de ha nem tanult belőle, hát nem tanult.) Tudom én nem vagyok senki, én ne kérjek másnak büntipontot, majd azt a NAGYOK a Modok elintézik, de ez már türhetetlen és nekem már Gyuri is írta privben, hogy ő sem szereti ezt. Úgyhogy légyszives, ha nem is adtok nekik bünti pontot, akkor beszélgessetek el velük légyszives, köszönöm Gyuri12 nevében is:).
  • csgery
    Nem hiszem, hogy sértene valamilyen SG szabályzatot.

Ez a topik szerintem nemsokára majd tele lesz undorító képekkel, úgyhogy nemárt rá odafigyelni!

Köszi
  • w77d
    sziasztok! meg szeretném kérdezni, hogyha nyitnék egy topicot a Doxa óráknak, akkor az reklám lenne, esetleg valamely pontban sértené az SG szabályzatát?
  • Fresh Duke
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1206818280#TOP]#2418[/URL]
  • SHADOWEYES7
    Zene fórumon plz csukja valaki thx
  • RAZOR27
    1000 és még1 köszönet!
  • SHADOWEYES7
    Ok.
  • RAZOR27
    Üdv!
    Belehetne ezt tenni ide?
    Ha igen akkor nagyon megköszönném.[meghajlós szmájli]
  • LordAdam911
    pls.. thx :):D
  • Matte
    vele is csináljatok valamit.köszi...

ided betolni egy kis politikát??

126690.....
  • Pepsi Twist
    na mostmár mindenkinek az agyára megy de idáig töröltem mostmár nem törlöm és szeretném ha a banamákra menne. itt

KÖSZÖNÖM!
  • Pepsi Twist
    kvmark kaphatna valami 3 pontot sztem mert a TDU tápigot annyira telefloodolja hülyeségekkel hogy nem győzöm törölni... (úgy használja mintha cset lenne)
  • Molnibalage
    #15398 és #15397 hozzászólásaimat kérem törölni itt. Köszönöm.
  • bracsek #14711
    A SuperGamezen érik BAN ha nem tudnátok :D #126690 <-- ez felér egy saját kérésre vel :)
  • bracsek #14710
    Eddigi hszek alapján Legalább 10 ellenezte 1 nájsz, gondolom te vagy akkor 2 nájsz 1 későbbi eldöntésre javasolta, és 1 készítette, az úgy summa summarum 4 a 10 ellen :)
    [csak számolgatott, nem szól bele]
  • MaSzKa
    hello
    légyszit ezt a bannert ide betenni
    kösz
  • Máté94
    Sziasztok!
    Nyitottam egy topicot a játékosok fórumba de konzolba kellett volna.Megtennétek,hogy átrakjátok.KösziTopic
  • GVG
    ja igérem gumin kívül nem lesz még egy ilyen biztosurak:/
  • GVG
    A nagy szavazó topikból valaki vegye ki a betett képet nem gondoltam komolyan így utólag! kösz bocs
  • Brolly
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1059845042

:@
  • Pheel
    Pitiáner hülyéskedés, csipcsup ügy. Ráadásul nem véletlenül van ott házigazda. Ilyenekkel ne fárasszatok minket!
  • AudiQuattro
    Vagyis eddig: #34111
  • AudiQuattro
    34107-től az öszes.
  • SHADOWEYES7
    Akinek van joga a zene fórumon zárja be ezt.

thx
  • LordAdam911
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

hy all
    most vettem észre hogy ki vagyok tiltva a chatről, azt se tudom mióta, és azt se tudom miért. :D
    nemtom jó helyre írtam-e le de esetleg vanaki meg tudná oldani a chatbant? pls. thx. XD
  • 0Fritz0
    Humoros és aranyos képek, videók topic.
    Reklám
    Ban, kill, destroy.