Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah ezt hagyjuk abba mert ez SPAM!
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
csak szvsz egy kicsit idegeítõ:S
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Amúgy én se szoktam magázni csak gondoltam jó pont 😉 😄
és még ha lehetne 1 olyan kérésem hogy a Topik címét át tudnátok írni: "Rapper és Deszkás Cuccok" persze csak ha a hozzászólások megmaradnak. köszike.
http://sgupload.uw.hu/1173991055.jpg
http://media.proxnet.hu/upload/20070315/18145894901.jpeg
ezt a bannert be tudnátok rakni
ebbe a topikba
és még ha lehetne 1 olyan kérésem hogy a Topik címét át tudnátok írni: "Rapper és Deszkás Cuccok" persze csak ha a hozzászólások megmaradnak. köszike.
mivel a Rosszabbul Photoshoppolunk megtûrt, akkor ez miért verte ki a biztosítékot?
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1079872190#pirosvonal
INeedspeed-et szeretném bejelenteni
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!
Egyik reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok. Pedig alattad kéne...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A neten mindenki tegez mindenkit, szóval ne önözz/magázz ha megkérhetlek😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Egy különös jelenségre szeretném felhívni a figyelmet!
Az úriember 1. itt hirdeti az XPango-t 2.Itt keres magának embereket (témától függetlenül) a creditgyûjtéshez...
én csak azokba a topicokba néztem be amik a kedvenceim közt vannak és gondoltam h ott lesz még egy ilyen üzi... hát ott volt...
szal:
XBox 360 topic #13223
PC-s játékoknak leáldozott topic #107126
PS2 topic #8923
PS3 topic #7677
Olcsó konzol, game topic #4562
HA BÜNTETÕPONT OSZTÁSRA KERÜL A SOR, KÉREM ÖNÖKET NE BANNOLJÁK AZ ILLETÕT! NEM SZEMÉLYES OKOKBÓL MONDOM! INKÁBB KAPJON 1-EL KEVESEBB BP-T AZ ÖRÖK BANN-NÁL! Megjegyezné és nem regelne újra... Köszönöm az egész SG nevében! Jók vagytok! 😄
nekem a fórummal van vmi bibi
belépek a saját felhasználómba
és a chatbe kiírja hogy:a chat használatához be kell jelentkezned
eddig azthittem hogy a büntipontok miatt van
de most lejárt és még mindig így van
vki tudna segíteni?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nekikezdett mindenhova beírogatni ennyit: "errõl jut eszembe ez érdekes lehet... http://balhek.uw.hu".
Témától midnentõl függetlenül...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
igazad van!!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Elõre is köszi.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
mondjuk..
ebbe a topikba légyszives tegyétek már be ,.............ezt a képet!!!
köszi
http://img1.tar.hu/fuvi92/img/28720351.jpg#3
ezt a képet be tudnátok rakni az:
Általános eszmecsere/ Házikedvencem topikba?
légyszives😊
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
"Warning: Unknown(/web/supergamez/web/html/forumchat_engine.php): failed to open stream: Permission denied in Unknown on line 0
Warning: (null)(): Failed opening '/web/supergamez/web/html/forumchat_engine.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in Unknown on line 0"
:S
Pain is inevitable. Suffering is optional.
köszönöm és akár lehet is törölni a hsz-eket.
The Matrix has you...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
szóval. nekem 2 nap múlva jár le a VIP-es regem. holnap nem tudom megújítani. holnapután viszont igen, de a bankkártyás, 12 hónapos verziót szeretném - ez nem tudom milyen gyors - és lehet, hogy emiatt kicsúszok az idõkorlátból. jó, tudom, kicsit lehettem volna gyorsabb is, de most már mindegy.
ha lejár a határidõ és csak azután fut be a megújítás, akkor mi történik?
vagy nem történik semmi, mert elég csak elindítani a folyamatot? (ez még idõn belül lenne szerintem)
The Matrix has you...
már hogy a régi neved????
ha lejár a vip regisztrációm és nem hosszabítom meg a megadott idõn belül, hanem csak utánna, akkor visszakapom a régi nevem?
The Matrix has you...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Erre beanyáztál a _MODERÁTORI_ topikban. Tekintve, hogy már eleve jóindulatú voltam, ráadásul ez nem az elsõ anyázásod, ráadásul a mod topikban, ahová ki van írva a fejlécbe, hogy nem ildomos ilyesmit csinálni, szerintem még örülj, hogy csak hármat kaptál.
Látom, szívesen magyarázod bele a személyes sértettségemet, de csak az üres levegõben hadonászol, mivel már régóta nem veszem fel az ilyen trágárságokat, inkább csak jót nevetek rajtuk, esetleg megosztom a többi jóérzésûvel.
Persze neked mindez nem volt elég, bejöttél mégegyszer a mod topikba, amirõl már elsõre is egyértelmû lehetett volna, hogy nem erre való - persze csak ha olvasnál és nem lennél write only user -, és hadoválsz itt mindenféle aránytalanságról és személyes érintettségrõl.
Elismerem, aránytalan volt a büntetésed. Ha elõre tudom, hogy ezzel folytatod, egybõl ötöt kaptál volna.
Csak hogy lásd, mennyire nem akarok neked több pontot adni, hát maradjon a három. Remélem rászolgálsz a jóindulatra!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Köszönöm.