Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A türelem rozsdát terem.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
😊)
[/spam]™
Itt egy kicsit kezdenek elfajulni a dolgok, köszönhetõen Kamehame és Robicsek nevû taknyosoknak. Javaslom, hogy sújtson le a Banhammer, és törölje a nem megfelelõen szocializált hsz.-eket.
Üdv.
...vágod?
()() (^^)
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
(betûméretet vált)
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Acer Aspire one
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
görgess vissza az idõre.
én pontozni nem tudom!!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
21:59 ka: napi egy ingyen sms, de lehet kreditet szerezni
21:59 ka: Próbáltam, és nagyon frankó
21:59 ka: Ingyen SMS!!! Itt birod magad regelni: http://smscity.com/?rid=4060
Acer Aspire one
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
oldal reklámmal spammeli a fórumokat
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Milyen lehetõségek vannak?
Ne egyszerû fórumozók válaszoljanak,hanem akik modok;vipek!
Vagy akik itt szerepelnek.
meg itt .
És elég még olvasni a topikot.
Ati
Köszi: Venom
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Az ilyeneket ki kellene rakni innen örökre! Miért nem kapott eddig még bant ezért?
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
( konzolos forum) THX
de ez azér már kicsit sok...
de a fejebvalok nem értékelik a rajzokat
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Szerintem csak így lehet megoldani azt, hogy PM-be ne küldjenek 5 percenként 'kussolj kurva anyád' tartalmú üzenet, és hogy lenyugodjanak végre.
Beismerem, én voltam a hibás, és kiérdemlem a büntit. (A többit ha lehet akkor PM-be, nem szeretnék több spamet itt. thx)
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"