24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Dragooon #14823
    hát ezt még szokni kell.....
  • SHADOWEYES7
    Bannerműhelyes fórumozó segítségével gifes banner figyelmeztet mindenkit a topik cím linkelésére.
  • Dark Angel 666
    ha egyszer nem tud viselkedni , muszály volt megtegyem
  • csgery
    Most akartam én is beírni:)
  • Dark Angel 666
    Szerintem tudjátok hogy ilyenkor mit kell tennetek

• Dark Angel 666
    kösz , legalább jól fogom látni
  • SHADOWEYES7
    Jólvannaaa
  • Pheel
  • SHADOWEYES7
    Kiemeltem még pirossal.
  • Dark Angel 666
    bocs , nem figyeltem
  • Pheel
    Megtaláltam enélkül is, de ha már DIREKT KÉRJÜK, miért nem lehet úgy csinálni?
  • Dark Angel 666
    Igy jó lessz ?

Ez a topik

a sorszámok lejjebb vannak , megfelelő ???
  • Pheel
    Elég, ha a reklamált topic címét linkeled , a hsz. számát pedig kiírod!
    Komolyan nem lehet észrevenni a fejlécben a kiírást? Írjuk még nagyobbal?
  • Dark Angel 666
    A Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei topikban

És miután töröltétek a hozzászólásokat , kapja meg ezeket
  • Kandurex
    ha megnézed, hogy a hír dátuma 2008. január 30. szerda ami közel negyedéve volt, akkor magadtól is rájössz, hogy fake
  • Szotyiszán
    játékosok fórumában lévő moditopikba linkeld

• ChuckyHUN
    PCs GTAIV topikot kérném kinyitni ( http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1135800202)
    mert biztos, hogy megjelenik. ( http://gtagaming.hu/gtaiv/index.php?option=com_content&task=view&id=91&Itemid=1)
  • Loál János #14806
    Mert ha csak a hozzászólást linkeled, akkor nem lehet törölni.
    De úgy látszik, hogy a témát sem sikerült...
  • irkab1rka
    "http://www.sg.hu/cikkek/59908/nincs_osszefugges_a_jatekok_es_az_eroszak_kozott"

Talán nem kéne a rasszizmus az sg-re.
    Szerintem.
    Meg azt sem értem, hogy pont ide miért is nem lehet linkelni direktbe a hozzászólást.
  • Pheel
    Nem a 18+ a baj, hanem az OFFtopic, de ezt te pontosan tudod...
  • Pheel
    Nekem szokásom visszaolvasni, de azt mégsem várhatjátok el, hogy több ezer topikot kövessünk figyelemmel. Ráadásul csak azt látjátok, ha valaki pontot kap, azt nem, ha valaki nem, pedig sokkal többször van, hogy csak takarítok, mintsem pontot osztok. Csak ugye az nem látványos.
    Próbáljatok ésszel fórumozni! Aki nem OFFtopik, nem anyázik stb, az nem kap pontot. Ilyen egyszerű a rendszer.
    Ha több oldalas problémátok van, esetleg érdemes lenne elgondolkodni egy házigazdában is, ezt pont ezért hozták létre. Követi a topikot, látja, ha gond van.
  • RAZOR27
    Akkor is egy ízléstelen dolog.Ha meg a flamerek kapnak mind büntipontot akkor már mindenkinek lenne...amúgymeg attól hogy nemírok a topikba még figyelem.
    Mind1 ez nem az a topik.
  • Bala10
    az, hogy flémelnek és egymást basztatják, az nem zavar. de egy 18+al jelölt link, az igen...
    amúgy is nagyon aktív vagy abban a topikban. na mindegy, befejeztem. csak így tovább.
  • RAZOR27
    Most ne legyél rám mérges, éncsak törlést kértem a hszre, direkt nem emlegettem elakadásjelzőt.Meg azért gondlhattad volna, ha ilyen képeket pakolsz be...
  • Bala10
    ez mindig is így volt. akit beköpnek, az kapja a büntit, a többi azt csinál amit akar.
    dehát nem is érdemes emiatt itt bosszankodni, hála istennek nem az sg az életünk. :)
    a bünti meg majd lejár.
  • JAG1
    Konkrátan az, hogy bárki belinkel ide egy hsz-t, annak tulaját azonnal hazavágjátok, de az előzményt, vagy az oldalakon át tartó emos, nyamvadt senkiházik offolását meg sem nézitek.
    Az egészben az a legszebb, hogy a bennszülött nethuszár szétoffoolja hajvasalásról a topikot, majd mikor rendbe teszik, idejön hsz-t linkelni.

De hát ezzel ti is tudatában vagytok, csak leszarjátok, így könnyebb.
    Meg ugye, hogy nézne ki, ha az értelmesebb kisebbség mellé tennéd a voksod, még ha az kicsit túl is ment az ízlésesség határán.

Értem én, hogy ez üzlet és az ilyen tizenéves félbuzikból él az oldal, de egy szintet érdemes lenne tartani.
  • Szotyiszán
    ezaz, amikor a fagyi vissza nyal
  • Pheel
    Én leginkább az egész chatet vágnám ki a francba...
  • nandorb
    egesz 11:03 percig a chaten olvassatok vissza es erre az illeto nem kap semmit se????
  • nandorb
    ennek nem adtok semmit hat szep tenyleg amikor a chaten tortenek az ien dolgok akkor senki sehol hogy adjon az ilyenneknek valamit buntetest stb. de ha en csinalok valamit akkor rogton akcioba lepnek az emberek hat mit is mondjak
  • Szotyiszán
  • Máté94
    Köszönöm!
  • Pheel
    Konkrétan mi a bajod?
  • SHADOWEYES7
    Kész.
  • Máté94
    Sziasztok!
    Ezt a banner kéne beilleszteni ebbe a topicba.
  • nandorb
    11:08 Nagyi06: amugy ti nemdolgoztok itt rohadtok és homofob mondataokat irtok egymásbnak a szaros gépekröl???:Dcsicskáááááááááááááááák:D
    11:09 Nagyi06: halllllllllloooooooooood!!! madár kockafejüü gecig vagytok:D nandi temeg a fökolompos:D:D:D:D: a kaszás basszoon meg az anyádon
    11:09 nandorb: te mirol tudsz beszelni??
    11:09 Nagyi06: anyádrol amiko tegnap térdelt:D

kerem szepen adjatok valamit nekie
  • JAG1
    Jó lenne, ha a sok offoló, hajvasalós buznyákot büntetnétek, nem azt, aki gyártja a logókat és próbálja a sok kis pondrót rendbe rakni.

Olvassál már kicsit lejjebb. Pártatlan moderálás már nem lesz SG-n?
  • JAG1
    Magyarul, ha lehet.
  • akyyy
    Menyien látogatták többen mostanába az sg.t?
  • Pheel
    Kész ez is.