Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Btw kérdem ezt már ezredjére, de még egyik mod sem bírt válaszolni.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
help
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
reklám áradat mindenütt:
HUMOROS TOPICBA
TDU TOPICBA
STALKER TOPIC stb..stb...
Itt kérek elnézést a TDU topicba való káromkodásomért.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
help
Lennének olyan kedvesek visszaengedni a chatre !!
Igérem jó leszek !! <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
thxvm
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
légyszi töröljétek, visszalapoztam párat és nem találtam, csak a keresõben, de az már késõ volt
elnézést újra
A türelem rozsdát terem.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1176302894
THX és sorry az õ nevében is
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
tomo komaval eszallt a lo :s
help
help
Ugye erre nem divat az IP ban?? Mert lefogadom, hogy egy IP meghamisítóval az én íp címemrõl jelentkezik be ide.
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
help
A türelem rozsdát terem.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mert én nem emlékszem hogy bármi olyat csináltam volna amiért ki lehetne tiltani !!!!
Már én is itt vagyok elég rég óta de még rám sem volt panasz ???
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
elmesélem hát szerény kis történetem, barátnõmnél vagyok és utálja hogy sg-zek folyton, indulutnk volna el, Õ meg piperköcösködik a tükörnél, már idõ van még mindig szépitkezik... aztán gondolomta oks, megnézem az sg-t *_* meglátta, /2 bill van a gépére kötve/ és nem tetszett neki hogy mit sg-zek ha már vele vagyok akkor is ... és nekiállt flood-olni, irt minden baromságot, ment a harc a gépért, birkózás, " verekedés ", persze cask viccesen...
aztán beirtam hogy bocsi, de megzakkanat a barátnõm elnézést...
erre ma látom hogy ki vagyok titlva ... hmmm ... ez érdekes, kérném szépen visszatenni magam (4éve mióta ittvagyok nincs rám panasz, köszönöm)
u dont have to listen anybody else but me
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Acer Aspire one
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊