Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
csak néha-néha köszöntem be,ennyi volt.netán az volt a probléma,h benyomtam a chatet a HunBasser és a haverok topik fejlécébe?
már rég kiszedtem egyébként(még akkor)
ReaL MaDRid x siempre
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
nemis emlékeztem rá hogy beírtam😞
sry
aszittem a végén nem küldtem el dehát mégis
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
talán ezért!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
jaj de jó lesz,csak nehogy hasonló névvel regeljen megint...
ReaL MaDRid x siempre
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nem tudom,h ki akar nekem rosszat,nem vagyok itt rosszban senkivel sem a fórumon
ReaL MaDRid x siempre
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
tõrõlni htx
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
(úgy is törölve lesz) (te meg bannolva)
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
azt szeretném kérdezni,h mit tegyek,hová írjak,ha panaszt szeretnék tenni?
egy forumozóról van szó,aki hunbasserúj és németbasser néven regelt,és írkál mindenhová hülyeségeket,és hát engem ez eléggé idegesít,mert így sokan azt hiszik,h azok is én vagyok :\
ReaL MaDRid x siempre
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Van 1 régi regem (Kas), és nemtudom h mi a jelszava, vagy mien mail címen lett regisztrálva...meg semmit =(, és h gondolom a Moderátorok tudják az emailcímét...(megnézni/megváltoztani...). És ha lenne az 1ikõtök olyan kedves és megváltoztatná az emailcímét: [email protected] ra (h tudjak jelszóemlékeztetõt kérni) / vagy megmondani, hogy milyen címmel lett regisztrálva...azt nagyon megköszönném (és tuti, hogy az enyém...sajna bizonyítani nem tudom, de ha megnézitek tuti h nem volt már régóta bejelentkezve (mivel nem tudtam netközelbe lenni, és így nem tudtam belépni, és amikor lett net akkor sem tudtam már a jelszavát, mailcímét...=()
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ha odairtam volna egyeb jelzoket, akkor az lenne flame.
ez csak szpem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok az ilyen szabályokat betartani nem akaro senki
Látom már... 2büntipont oka: flém a moderátortopikban. ez lesz a jussom 😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae