24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Pheel
    .
  • RoR zsozso
    Itt a #106489 hsz
  • Dzsini
    #14885 - le lett írva, kéretik olvasni is (mondjuk pár napra vissza), nem csak írni.
  • Szotyiszán
    hova lehet írni akkor? mert nekünk ti vagytok azok, akiknek a problémákat elmondjuk... legalább segíts, hogy hova írjunk
  • Pheel
    FOGJÁTOK MÁR FEL VÉGRE, HOGY EHHEZ A MODERÁTOROKNAK SEMMI KÖZE!

Tehát mégegyszer: hiába írsz a moderátornak, hogy nem tudsz SMSben VIPet hosszabbítani, mert semmilyen, ismétlem, semmilyen döntési jogköre nincs a kérdésben.
  • Bala10
    akkor én sem fizetek többet
  • Fabio Capello
    nem valószínű hogy lesz megint, állítólag megszűnik, mert a szolgáltató túl nagy díjat szedett le érte, csak kis része jutott el az esgéhez. Szóval úgy néz ki csak bankkártya lesz
  • Willi Betz
    Mikor lesz újra elérhető az sms-es VIP jogfelvétel?
    Remélem nem annyira OFF:)
  • nandorb
    nem jar le azt a modik tudjak csak leszedni
  • Szotyiszán
    nem is tudom, asszem a csetban az nem is jár le ugye? vagy egy idő után lekerül?
  • Énvagyokazapád
    ha gz8al volt konfliktusod, vele beszélj ;)
  • hunbasser
    mondjuk ezt én is megkérdezhetném,régebben már megkérdeztem 2x vagy 3x,de nem tudtak választ adni... soha nem szóltam egy rossz szót sem,néha-néha beköszöntem a chatelőknek,vagy kérdeztem valamit,aztán ennyi volt.
  • nandorb
    Warez Topik
  • nandorb
    mikor jar le a buntid?
  • Bala10
    énvótam, mert borzalmas a hangod
  • Énvagyokazapád
    Üdv!

A kérdésem az lenne, miért vagyok kibannolva chatről? Nem is írtam...
    Gyanítom hogy hatalommal való visszaélés volt
  • hunbasser
    hát,nem tudom,csak simán zárni egy topikot olyan,mintha mindig csak a szemetesbe dobálnád a szemetet,de nem vinnéd le/ki a kukába.
  • renata30
    Köszönöm, akkor csak elköltözött... :)))
  • Dzsini
    a moderátorok nem nagyon tudnak erre válaszolni - kérdezd meg itt, vagy írj az Impresszumban Kővári Ádámnak
  • Dzsini
    a saját topicokban van: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1210486341
  • csgj
    Hello! Nem tudjátok, hogy mikor lesz elérhető az SMS-es VIP fizetés? Csak mert pont most nem működik, amikor már csak 3 napom van vissza, és meg kéne hosszabbítani a tagságot...
  • renata30
    Üdv.
    Topik linket, semmit nem tudok adni, de remélem, azért választ kapok.. :(
    Kb, egy órája nyitottam egy topikot "Kankos FFF Zrt" néven, de eccerűen eltűnt. :(
    Megtudhatnám, hogy mi történt vele, ha töröltétek, akkor miért, mit csináltam rosszul?
    Köszönöm.
  • Pepsi Twist
    jah :D
  • Sadist
    Aha, anyja meg szűz, mi? :D
  • Pepsi Twist
    őő izé csuwwi azt mondja hogy ő ilyet sosem csinált :D
  • Pyx #14878
    Kicsit durva azért, hogy egy szimpla házigazda joggal bárki kibannolhat a topikjából - nem véletlenül nem feature.
  • Bala10
    nem idegeskedem, csak szomi vagyok
  • Pepsi Twist
    aha de szeretném kizárni a tagot mert csíter... és nem kéne hogy ott rontsa a levegőt :S
  • nandorb
    majd lejar nekem akkor jart le amikor csehorszagban voltam szoval nem kell idegeskedni
  • Bala10
  • Kandurex
    mondjuk az nem tudom mennyire jó, hogy meghatározni ki - hova írhat,...szóval ez már kissé feszegeti a határokat
  • Pepsi Twist
    oks kösz
  • Kandurex
    megoldható, lsd, ki van fent a legtovább topik, ott ID alapján egy script módosítja a post részt, csuwwit kell az ügyben megkérdezni
  • Dzsini
    nincs rá lehetőség.
  • SHADOWEYES7
    Nemértem.
  • Pepsi Twist
    nem vágod hogy tilthatnék ki valaki a topicomból?
  • SHADOWEYES7
    Miért?
  • mNzJean
    "Fizetés emeltdíjas SMS segítségével: 480 Ft / 4 hónap (jelenleg nem elérhető) "
  • hunbasser
    lenne egy olyan kérdésem,hogy miért törölnek a moderátorok topikokat? mindenki csak zár
  • RoR zsozso
    Nem működik?? Én most aktiváltam a VIP-t egy pár napja!!