Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
THX
Igen. Nagyon zavar.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
やられたらやり返す。倍返しだ!
Amugy a #24031 hozzászolás alyr2 nevü szélhámos.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
やられたらやり返す。倍返しだ!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Használj keresõt, pl. polymetát, guglit. <#email>#email>
Már így is szétuffoltuk a totyikot...
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szóval ez elõzõ kép helyet ezt
és ugyan oda mehet!
***THX*** még1szer!!
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
hasonló ehez, hologrammos projektor van benne, mintha gõzölgõ vízre, vagy párára vetítené rá a képernyõt, amibe akár bel eis lehet nyúlni, stb.
idei cikk, de nem leltem sehogy sem, a hozzászólásokba volt egykét youtobos videó
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Ezzel most te akarsz ban-t kapni, vagy csak szeretnéd felhívni a figyelmünket arra, amit már tudunk?!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
(#2185)
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
u dont have to listen anybody else but me
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
meg nemtom h ez reklámnak számít e
help
help
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
há' de tényleg <#nevetes1>#nevetes1>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Aztán ha eljön az ideje, akkor még egyszer megkapja. Erõsen emlékeztet Mojo Jojóra a Pindúr Pandúrokból. Hiába jó arc a pizsamapartin, ha difoltban gonosz. A vér nem válik vízzé, én aszondom.
akkor nem szóltam....
rád bízom!!!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
15:59 csatornatetõ: Dr Rigó vok de nem akarok semmit
15:59 Olcsóvér: szeva
16:00 csatornatetõ: kijózanottam
16:00 csatornatetõ: és elnézést mindenkitõl
16:00 csatornatetõ: a tegnapiért
16:00 csatornatetõ: meg mindenért
16:00 csatornatetõ: Dr. Rigó nem árt senkinek
16:00 csatornatetõ: na ennyi lettem volna
16:00 csatornatetõ: viszhall
help