24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • tommyg
    Feladó: rajmi19921222
    Elküldve: 2008. 05. 23. 20:55
    Tárgy: Nincs tárgy
    a kúrva anyad te bűdös csícska hógy szopnál le 10 líter gecifaszt te rohadák!

• Pheel
    "csak azt várom el, hogy amíg rendesen írnak ide, rendesen válaszoljanak. ez szerintem nem nagy kérés"

Szerintem ebben nem lehet hiányérzeted.

A többire nem reflektálok, mint említettem, te vagy az ezertizedik ezen az úton ifjú padavan.
  • Bala10
    jahh értem. és ez akkor feljogosít rá mi?
    amúgy beletrafáltál, mert 6.éve dolgozok a nyomorék kereskedelemben és igen, van amit 200szor el kell mondnai, mert honnan a fakból tudná az illető... igen, elegem is van belőle, de akkor sem kezdek vele dedós szinten beszélni, maximum unottan.
    hameg ennyire belefáradtál akkor hagyd abba. :) ezt te vállaltad, szal ne mártírként tekínts magadra. énis ha majd meguntam a sok idióta embert, akkor kilépek a munkahelyemről. de nem is ez a lényeg. csak azt várom el, hogy amíg rendesen írnak ide, rendesen válaszoljanak. ez szerintem nem nagy kérés.
  • bracsek #14940
    Meg innen is törölni. thnx #3599
  • Attila8805
    Humoros és aranyos Topik
    Írdatlan nagy bant neki.
  • Pheel
    Jól gondolod. És örülök, ha segíthettem.
  • ilmacska
    Igen, tegnap írtad, - akkor még tényleg nem tudtam belépni - de mára már igen. Igazad is volt.
    A Logoműhely lehetőségein még nem igazodok el.
    Ahány weboldal van itt a neten, annyiféle a lehetőség is. Ki kell tapasztalni, vagy segitséget, eligazitást kell kérni. - én igy gondolom-.
  • Pheel
    Logoműhely

Mellesleg nem véletlenül írtam a #14921-t.
  • ilmacska
    Még nem tűnt fel,hogy ki a rendszer hangja, mert most jöttem csak ide, de mivel a 14 napom is elmúlt, a chetre is mehetek.
    Majd azt szeretném valaki segitőkész fórumozó társtól megtudni, hogy hogyan kell a nicknév "diszítését" megcsinálni. Remélem kapok segitséget tőletek, amit előre is köszönök.
  • ilmacska
    Oké, köszi. Már letelt a 14 napom..Kedves tőled hogy reagáltál..
  • Pheel
    Mert már ezerszer lejátszották azokat a meccseket, amikbe a frissen jött userecskék belekezdenek, mint most te is. Az első tíz esetben még megpróbáltuk értelmesen és empatikusan elmagyarázni a dolgokat, de te már az ezertizedik világmegváltó forradalmár vagy.

Képzeld el, hogy a McDonalds wcjére vigyázol, mert éppen takarítják, de a takarítás elhúzódik. Az első 10 usernek még kedvesen szólsz, hogy várni kell stb, majd végighallgatod a kesergésüket. Na de a 200.-nál már közel sem leszel ilyen empatikus, nem?

Tudom, te de...
  • Bala10
    miért ennyire lekezelő mindegyik moderátor?
  • Dzsini
    Nem feladata a moderátornak visszaolvasgatni 10-20-50-100 hozzászólást, és végignézegetni, hogy ki kit piszkált, kinek szólt be először, és vizsgálgassa, hogy ki ütött vissza először.
    Nem óvodában vagyunk már (bár sokszor úgy tűnik), ha valaki provokál, arra nem kell ugrani, ha valaki pedig ugrik, akkor előfordulhat, hogy (számára jogtalanul) kap néhány büntetőpontot. Ilyen kegyetlen az élet, ráadásul a kakaó is kihűlt.
  • Bala10
    én a provokálóknak is adnék pontot, de az sg nem ilyen
  • mrzoltan
    THX a pontokat,mert te mit hiszel.
  • zsolesz92
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1173886637]#3787[/URL]

pls vmit csináljatok, azt hiszi övé a világ
  • SHADOWEYES7
    De egyébként ,hogy tudd te csetmoderátor vagy!
    Mivel a kukac a neved előtt azt takarja,attól engedi a parancsokat a cseten ,ha nem lenne a kukac attól a fórumon ugyanúgy moderálnál.

[csetmodiként kezdte]
  • Sir Quno Jedi
    De én inkább azt írnám be, hogy nemkő! :D

Túl sok az elmebeteg multireges ovis a cseten, már az én ízlésemnek is (pedik).
  • Kandurex
    Sir Quno Jedi chat moderátorsága kb. ennyin múlik, beírja ide, hogy kell!

hivatalosan így: "Kő!"

és már csetmodi...jó mi? így mennek itt a dolgok
  • bracsek #14924
    Nem tűnt fel, hogy ő a "Rendszer hangja"?
  • ilmacska
    Semmi "vagy miaszösz?!" a chetnél a 14 nap ki van írva. Én erre kérdeztem rá. Hogy Te nem vállalnád a csetmodiságot az szerintem nem is rajtad, hanem a weboldal vezetésén múlik.
  • Sir Quno Jedi
    Nem azt mondta itt valaki múltkor, hogy a csetban nem jár le, csak le lehet venni egy csetes modi által, vagy miaszösz?! (/me pénzért se vállalnám a csetmodiságot persze)
  • Pheel
    Próbáld meg holnap!
  • Pheel
    Köszi!
  • ilmacska
    Kedves Moderátor !
    14 napja jelentkeztem be, de ennek ellenére a chetre nem tudok belépni.
    Nem jó helyen keresem, vagy mi az oka annak, hogy ennyi idő után sem tudok chetelni???
    Várom megtisztelő és segitő válaszodat..
    Tisztelettel: ilmacska
  • AranyKéz
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1211370901

#5, #6, #7, #9, #15, #18

uberalles viselkedése minősíthetetlen.

• Picar77
    hali
    pls valaki törölje itt a hozászoéásom kicsit elszartam :D
  • Dzsini
    régebben 1 hét körül volt
  • PJack
    kérdés:
    a "A VIP regisztrációd lejárt!" felirat mikor tűnik el a főoldalról?
    csakmert már kb 4 napja lejárt a vip-m és még mindig ottvan.. és zavar.
  • CSOCSO
    animefan nevu egyenre figyeljetek oda.. tegnap regisztralta magat es smswebes oldalt hirdetget....... igazsag szerint a filmes topikba lattam a csavot.. mashol nem.. lehet hogy csak kedves akart lenni es probalt segiteni hogy honnan lehet letolteni egy filmet... :D kitudja mi volt a szandeka.. en toroltem a hsz et.
  • bracsek #14913
    Remélem a fórummotor nem kavar be.
    Ezt:

<div id='tema'></div>
    <!--[if !IE]>-->
    <style type="text/css">
    #center table { background-color: transparent;}
    .nmenu{background:url();}
    #bottom-navig, #bottom-navig ul, #bottom-navig li{background:transparent;margin-top:-15px;margin-bottom:-35px;}
    .std1 #msg-head,#footer-top,#head tr td div img, #head tr td div object {display:none}
    #center table center center { background: url(); }
    #center .mydiv center { background: url();}
    #center table td center div div.oldal-path-2 table td { border:0px solid #000000 !important; }
    #head {margin-left:25px;margin-top:400px; width:800px; }
    #mainmenu {width:800px;}
    #center table td center div div.oldal-path-2 {margin-top:-550px; border:0px solid #000000 !important; }

.topichead { margin-top:-10px;}
    #center .oldal-path-2 table {background:#e8e8e8; border:0px solid #000000 !important; }
    textarea {background:transparent; color:#ffffff; border:1px solid #000000;font-weight: bold; font-size:16px; font-family:"lucida console", "sans-serif" ,"Trebuchet MS";}
    .mydiv a, .mydiv a:hover { text-decoration:none; font-size:13px; color:#ffffff;}

#center table center center div div .std1 {color:#0000ff;}
    body {background:#363219;border:0px solid #000000;color:#0f0;}

#center table center center div div {background-color:transparent !important; border:0px solid #000000 !important; }
    #center table center center div div.topichead, #center table center center div div.msg-text { color:#101010;background-color: #f1f1f1 !important; }
    #center table center center div div form {margin-bottom:150px; }
    #center table center center div div.msg-copyright {background:#e1e1e1 !important; border-top:1px solid #c1c1c1 !important;}
    #center table center center div div.msg-text {background:#e1e1e1 !important; border-top:1px solid #c1c1c1 !important;}
    #tema { background: url(http://imgsload.extra.hu/sg/gre.jpg); width:750px; height:150px;}
    textarea {background:#256399;border:5px dotted #0000ff; opacity:0.5; filter:alpha(opacity=50);}
    </style>
    <!--<![endif]-->
    <!--[if IE]>-->
    Csak Firefox Használóknak.
    <!--<![endif]-->
    ebbe a topikba be lehetne szúrni, thnx.
  • Pheel
    Én ott voltam.
  • RoR zsozso
    Tudom h. ez a topik a mobil fórumba van de ott senki sincs ezért gondoltam itt is szólok h. ezt a topikot teljesen másért hozta létre mint ami a címe!!!
  • Dark Angel 666
    Itt
  • moor09
    itt a hármas számú hozzászólás......
  • RoR zsozso
    Ez egy teljesen értelmetlen topik sztem.
    Törölhető!!
  • Szotyiszán
    ne fenyegetőzz
  • SötétBarom
    Ez hatalmas nagy szákkk. Így én sem fogok csengetni többet az tuti..
  • bracsek #14905
    Itt A #67125 hsz tulajdonosa után lehetne nézni, ip stb, és permbant adni mén az szolgáltatójának is? Ez már durvább mint a csótányosgyerek ha nem ugyanaz.
    Tudom, hogy nem általánosban van, de ott is jelenik meg mindig más névvel.
  • RoR zsozso
    köszi