Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De köszi a választ!
Glory, Glory Man. United!
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1177942057&no=256
http://www.sg.hu/forummoderalasalapelvek.php
Ettõl függetlenül szerintem is illene válaszolni, de annyi levelet bugyuta kapunk, ráadásul nem mindenkinek van joga dönteni, így megérthetõ a dolog.
Egy egy szavas választ,h igen,nem, vagy valami
Akkor minek van odaírva,h:
"Ha házigazda akarsz lenni, írj a [email protected]! "
Nem értem,ez már szánalmas.
Glory, Glory Man. United!
Nyitsz egy balfasz topikot, de nem is irsz bele...
õ,de Borg nem tudta,hogy te fenyítetted már õket emiatt,hogy ne nyissák ujra.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
The FlashBack:
"a többi nép nevelhetõ? De ez? Gusztustalan. Abban a városban, ahol koleszos vagyok, épp építik az új buszpályaudvart. Kibaszott mélyre leástak, mert mélygarázs lesz alatta vagy mifaszom, és valamelyik nap épp azon gondolkoztam milyen faxa tömegsírt lehetne csinálni."
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Népszerû témák
1. Miért van rasszizmus
2. Test Drive Unlimited
3. Humoros és aranyos képek, videók
4. '90s -mi volt akkor
5. Spider-Man 3
6. Solarah Online MMORPG
7. Partyarcok
8. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
9. THIS IS SPARTAAAA!!!
10. Real Madrid Fan Club
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
#25307 Kabuki kér még pár felkiáltójelet...
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
egy nappal hamarabb járt le a kitiltásom.
gondoltam szólok.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
help
Nekem is van AJAXos oldalam, ott se mûködik. Esetleg tud rá vki vmi megoldást?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
komolyan mondom vki télleg tegye rendbe, nem egyoldalu vélemény.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"ILYESMIKET A SAJÁT TÉMÁK KÖZÉ!"
mondjuk ilyenkor egyszerûbb áthelyezni, de a sajátba nekem nincs jogom szal várd meg míg jár erre egy olyan modi aki kinyitja és átrakja oda...
nem hágott át semmilyen szabályt...
gtr2 drift mod versenysorozat
miért lett bezárva?
köszönöm a gyors választ elõre is.
u dont have to listen anybody else but me
()() (^^)
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Ott van, hogy "össze-vissza hirdeti".