Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
bocsi, hogy belepofázok, de így egyszerûbb lett volna :S
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Nem volt tele a topic 18+-os képekkel, sztem egy kezemen meg tudtam volna számolni hogy hány volt, és spec csak a legutóbbira emléxem.
A topic törlésére egy normális okot mondj plz.
Ha jól emléxem, eddig 1 nézeteltérésen kívül sosem volt semmi konfliktusom a moderátorokkal itt az sg-n, tehát remélem megérted hogy nem kötekedni akarok, csak tényleg szeretném tudni (elvégre én is tudtam meg újat a topicból, pedig egy könyvet is elolvastam ezzel kapcsolatban).
Amit most mondtál, az egyáltalán nem ok, mert abszolút nem igaz. (persze kurvára mindegy, mert úgysem tudom bizonyítani...mondhatom hogy kezdetektõl olvastam a topicot, de az én kis emlékezetem aztán szart sem ér).
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Törlésre kerülnek azok az újonnan létrehozott témák, amelyek az adott fórum témájától jelentõsen eltérnek.
Esetleg ez vonatkozik erre az esetre, ha nem tekintjük azt, hogy ez új témákra vonatkozik (ha jól emléxem, a kérdéses topicba volt legalább 500 hozzászólás, és nem 1 nap alatt).
Ha az adott fórum, azaz az "Általános" témakört nézzük, akkor az általánosba belefér.
Ha pedig azt nézzük, hogy az SG profilja az "Informatika & Tudomány", akkor ideje kilistázni a topicokat, mert a felét törölheted.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Javaslom én is az általad említett épületek bezárását, továbbá írjunk már az amcsiknak is, hogy a kivégzési módszereiket ne alkalmazzák már, mert lehet róla beszélni, hogy hogyan csinálják.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
feltámadtak hamvaikból a hulla/betegség képek imádói
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mint baltásgyilkos, fantomlovag, zarache, és a többiek
link
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Köszi!
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1180196339&no=15
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
A kacsi01 nick merészkedik némileg. Nem nagyon szokott kihozni a sodromból az ilyesmi, de már lassan csak róla szól ez a topic. Mellesleg nem csak ebben a topicban jegyezte meg a "szar vagy wanek...." rigmust.
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Acer Aspire one
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
vagy rátehetem énis?
Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
egy értelmetlen topik + ott van rá a DJ Tiesto topik is...
khm...khm...
14:30 doxadmin: www.paidtoc.extra.hu
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
http://atwwebmaker.tx.hu/
Hogyha ez reklám ez a topik legyetek szivesek törölni köszönöm.
khm...khm...
dixitque deus fiat lux
Már nagyon idegesítõ...
most vmi baj van vele v csak nekem nem jó?
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
bocs vagyis ezt😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"