24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Hát bizony #51-től a barátunk elvan magában... -
VÁLASZ ERRE------->nem hülyeségböl van,de azért köszi szépen:) hogy hamar válaszoltál -
nem -
De én nem áttutalással,se személyesen átvétellel,csak simán telefonnal szeretném,azt sehogyse lehet megoldani?????? -
Ha elolvasod az utasításokat, akkor láthatod, hogy lehet átutalással is vagy személyesen egy OTP-ben. -
De én telefonnal szeretném rendelni mint régen is lehet!
Mert átt utalni nem igazán szeretnék...
Telefonnal sehogyse tudok?? -
A VIP jogokat és a csillagot a logód mellé nagyon egyszerűen megszerezheted, ha a menüben rákattintasz a „VIP jogok felvétele” pontra és átutalsz egy szerény összeget.
-
Támadnak a sör reklámos linkekkel- -
Jah, másik topikban is nyomul egy alreggel. -
n3whous3 #15095 REKLÁMTOPIK!!! (nézzétek meg a bővebb leírás szöveg alatt, ott egy link is...) -
na most!
a lényeg hogy gond van a logófeltöltéssel.nemtudok tallóznie,nem adja be,ennyi.valaki megnézhetné,bár lehet csak nállam van gond -
nemlátom amit írtam :-| -
Sziasztok!
Ez a topik felesleges. Mivel már van SW topik.
Köszönöm:) -
Ennyire fáj, hogy pár perc alatt megoldottam azt, amihez nektek két óra is kevés volt? :( -
Légyszives s vicc topikban a #29865 számú hozzászólást törölje valaki.Topik
Indok:egy gondolkoztató feladatot raktam be,erre meg Sadist beírja a megfejtést:D -
Ezt kinek irtad? -
Nem töröl egyből a rendszer, csak a jogaid vesznek el, -
üdv
van egy 3 nap múlva lejáró vip-m. Mivel úgylátom megszűnt az sms-s hosszabbítás, átutalnom kell, azt viszont leghamarabb holnap tudom megcsinálni. Kiírás szerint így pont megvan a 2napos átfutás, de OTP-nél sosem lehet tudni, én meg nem szeretném elveszteni a dolgaimat (logo, csillagok, stb). Meg lehet azt valahogy oldani, hogy az esetleges pár napos holtidő alatt ne vesszenek el a dolgok?
köszi -
Elég már a hülyeségből... -
A rendszer böl??
Dehát miért?a neve is alig-alig hasonlit!:(
És ha a topikomnak más volna a neve??? de ugyanarrol beszélnénk? -
ne nyiss neki topikot, mert kivágnak.. -
Ezen most mi a nevetséges?,esélyt akarok adni a kezdö játékosoknak,mert a többi forumon el küldik öket,tapasz talatbol mondom,max az elsö olyan hozzászolásnál törölhetitek!csak kérlek aggyatok esélyt! -
XXXDDDD aGGYatok neki esélyt!444 -
Még nincs ilyen topikom,csak egy másik forumban vagyunk,de kevés a fö,mert kihaloban van az egész rendszer 7 nap mulva ki dobnak,és mivel eza forum be jön,itt szerettem volna el helyezkedni,és most majd törlitek??léccives ne tegyétek! a forum egy oldalhoz jönne létre,ahol segitséget lehet kérni,kezdö játékosoknak,kérlek aggyatok egy esélyt,jo? -
Hát ha nem szóltál volna, maradhatott volna... :-P -
uhh:( hát az nemjo,köszönöm a sok segitséget,bocsánat hogy ennyi nyüggel járok,de egy utolso kérdés,ha nekem van egy saját topikom,ez a neve:haulinweb, és van egy hasonlo nevü topik,ugye akkor az enyémet nem fogják törölni? ( a hasonlo nevü topik neve:18 wos of steel haulin ) -
évek? számolj évezredek-el... -
-
jah köszönöm szépen,akkor bocsánat a láma kérdésért
és kb ezt mennyi idö alatt veszem észre??évek? mire észre vesznek vagy hogy megy nem tudod?
-
-
sehogy.
a moderátorok maguktól választódnak ki, majd észreveszed ha mégis történne valami. -
Olyat már énis csináltam a saját forumomra,de hát xD
-
Bala10 #15072 tessék :)
-
És én hogyan lehetnék moderátor?sehogy?? -
hy,lehet Láma kérdés,de én pl:hogy kaphatok ilyen csillagot a nevem után?
-
Hello !
Megint én :)
Ezt a bannert kérném ebbe a topikba , de úgy, hogy ez a felirat legyen alatta: Mindent a Nokia N95-ös telefonról !
Köszönöm !
-
Jó lesz majd ha lesz szebb szólok. :)
Köszi ! -
betettem -
200 pixel. -
Magassága legyen max 200 pixel!