24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • balcsipisti
    Kérném a kedves moderátor hölgyet/urat, hogy tájékoztasson arról, hogy szabtak-e ki bűntetést annak az embernek aki sértegetett a topicomban.

???
  • balcsipisti
    Humanista fórum
    EZ LENNE AZ.
  • SHADOWEYES7
    URL=
  • balcsipisti
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1213611467
    itt a link SHADOW.
  • SHADOWEYES7
    link?

Valami ott villog a bannerban...
  • balcsipisti
    Ajánlanám a moderátor hölgyek/urak figyelmébe az én fórumomban a: Humanista fórumban a #301-es hozzászólást.
    Kíváncsi vagyok hány bűntetőpontot kap az illető.
  • Peetboy
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1149938817]#55, #56, #57, #58[/URL]
    Ezekre kérek törlést. Köszönöm!
  • Dragooon #15177
    nem lehet
  • Doog
    Az lenne a kérdésem, hogy sms-ben már nem lehet VIP jogot vásárolni ?
    Mert meg szerettem volna hosszabbítani.
  • Efreet
    mostantól ha offolást vagy nyűglődést látok itt, elkezdem osztogatni a büntetőpontokat. menjetek máshova a picsogással meg a kissebbségi komplexusaitokkal, ez a topic nem erre való, ha fogfájásotok van nyissatok a sajátban topicot neki, és ott lehet egymás vállára borulva sírni.
  • nandorb
    1Honapot nem fogtok latni szoval 30nap mulva esetleg de csak is esetleg vissza jovok ami kb. 2008.7.22. 17:07-ig nem latok remelem rohog a beletek a szerencsetektol. BB SG!!!!!!!!!!!
  • Fabio Capello
    milyen reklám, mivan haggyálmár... bár tudod mit, legyen igazad, az egész fórum egy rasszista dög, itt mindenki ellened van.... rengeteg külföldi magyar van a fórumon, őket mégse piszkálja senki...

könyörgöm térj már észhez, ha nem irkálnál be ide rögtön ha valaki azt mondja b*zdmeg, és kicsit visszavennél a stílusodból, nem ez lenne a helyzet. Ne csodáld hogy nem kedvelnek, ha egyszer mindenkit a legkisebb hibáért beköpsz. Ezzel is csak saját magad tükrözöd, ne csinálj úgy mintha te lennél a kisangyal, nagyon jól tudod hogy ugyanezt csinálod. Nézz magadba egy kicsit. Ismerem az ambicióidat, mert ott voltam amikor nekilendültél a modi akarok lenni dumának, azóta köpsz be mindenkit mindenért... ettől még nem fogsz közelebb kerülni a moderátorjoghoz, sőt....

OFF vége, reakciót nem várok. inkább gondolkozz el rajta.
  • nandorb
    hat amint latom a reklam-ra reagaltam de viszont ha te reagaltal volna vagy barki mas ugyanugy mint en nem tortent volna semmi ez csak azert kapom a buntit mert Vajdasagi vagyok szoval tudom en honnet fuj a szel ezt mar masok is mondtak ez tiszta politika ahogy eszre vettem a kettos alampolgarsag fele tipusu nehogy kulfoldi magyar legyen a forumon ez miatt van minden
  • kulabácsi
    örülj kedves nandorb h még nem banolták az alregedet, nem kéne siránkozni, hanem normálisan fórumozni és nem lenne semmi para ^^
  • SMACKDOWN18
    aha latam ma delutan az esemenyeket szoval ez egy igazsagos forum ahol a modik nem problemaznak stb. es engem vagnak ki a mas hibajaert tudom naon tudom ........................
  • Fabio Capello
    :D:D:A:FAF:f

nándi elég sokan mondták már, hogy nem kell spiclit játszani állandóan... van ott moderátor, szerintem ő is látja mi történik
  • báttyó02
    protekciót ki kell érdemelni,FIJACSKÁM :s
  • nandorb
    mifolyik most a chaten azt ne is kerdezzetek es en nemtok viselkedni hat ez szep
  • DJKonya
    szasztok lécci a Mezőgazdasági fórumba az utolsó hozzászólásomba javítsátok már át a [falsh]-t [flash]-re.
    köszönöm
    üdv:Zampierre
  • R3TR0
    THX! MAjd még eldöntöm mit válasszak.
  • Fabio Capello
    nincsen, a cég, amelyik ezt intézte, megvariálta a rendszert, és nagyon lehúzott a díjból, ezért megszüntették. Vagy átutalással, vagy személyes befizetéssel tudod kifizetni az árát.
  • R3TR0
    A kövi lennea kérdésem:
    VIP tag szeretnék lenni de nem találtam SMs regisztráciot csak bankosat pedig ugy hallottam ismerőstől van SMS reg is

létezik még vagy már nincs ilyen???
  • LALI PETERD
    thanks!!!!!!!!!!!!
  • Fabio Capello
    sehol, ha másik nevet akarsz, újra kell regelned
  • LALI PETERD
    csá
    hol lehet megváltoztatni a nicknevem?
  • Pepsi Twist
    kész örökre ilyen maradsz ^^
  • nandorb
    hat vannak alregek akik csak ugy siman bedobalnak szavakat sertegetot azt se tudjak ki kicsoda semmi ok nelkul csak ra tamadnak az embere es en vagyok a hibas megint???
  • Bala10
    biztos nem ok nélkül anyáznak. ha meg úgy viselkedtél, akkor ne árulkodj.
  • tugyiti
    elég lesz mostmár nándi,modi topicba te csak ne kussoltassál senkit
  • nandorb
    nem azert szoktam pl. reklam vagy ha sertegetet vagy le kurvazta anyamat akkor szoktam szolni stb. de a modik ilyesmiert semmit nem tesznek hanem meg engem raknak ki szoval stfup
  • Fabio Capello
    előbbit nem nézik olyan szigorúan utóbbi meg... hát igen

mindazonáltal neked sem kéne mindenért ugrálni és jelentgetni hogy xy káromkodott...
  • nandorb
    peldaul nem sertegessuk a masik felet akivel csevegunk es nem rajzolgatunk ASCII codal
  • Fabio Capello
    a chat némiképp más, amolyan kihelyezett gumiszoba, de alapvető szabályokat ott is be kell tartani.
  • nandorb
    hat sajna igy van es mindig en esik ki hibasnak nem az aki kezdi de mar par x szoltam a chaten tortentekrol ide masoltam es a hozzaszolasom torolve lett az illeto meg mguszta szoval hiaba szolok
  • Dzsini
    de ezzel csak a lovat adod alájuk. ilyenkor neki nem reagálsz, itt jelented, a moderátorok elintézik. ha válaszolsz, csak további felesleges válaszok lesznek, és gyakran anyázásba fordul a dolog, mire a moderátorok odaérnek. egy moderátor meg nem fogja az összes hozzászólást elolvasni, hogy ki ütött vissza először, aki anyázik az büntetőpontot kap. lehet, hogy nem jogosan, lehet, hogy hogy nem ez a legjobb megoldás, de itt így működik.
  • nandorb
    es mert kell reklamozni mint ha erre a forumra reklam miatt jarunk van sok masik forum ahol talalhatunk reklamot mennyenek oda nem 8-100alreget csinalni es reklmozni es nem fogom megvaltoztatni a velemenyem a bunti miatt roluk KöTsÖg-ok maradnak az eletuk vegeig
  • Fabio Capello
    akkor adj neki más nevet, így könnyen veheti úgy bárki, hogy azért nyitottad hogy legyen egy totál ugyanolyan hely. ha van egy almás topikod, és nyitni akarsz egyet a körtéről, akkor nem az alma II. nevet fogod adni neki ugyebár, hanem azt hogy körte. Ha tök más a téma, adj neki tök más címet.
  • balcsipisti
    A két topicnak témában köze nem volt egymáshoz, talán a főcím, de az után is egy római kettes szerepelt.
    De mindegy, mert a fórum meg lesz nyitva, de jó lenne ha legközelebb nem csak a főcímet néznéd meg, BÁR AZ SEM UGYANAZ!

3büntetőpont a semmiért GRATULA.
  • Pheel
    "Csak az háborít fel, hogy a problémát senki sem akarja csírájában elfojtani"

Az erőszakot azzal, hogy nyitsz neki topikot egy fórumon, nem fogod elfojtani. Amíg ilyenekkel próbálkozol, addig szélmalomharcnak is kevés, amit teszel.
    Az indoklás pedig egyszerű, csak nem akarod megérteni: VAN MÁR ILYEN TOPIK. TE NYITOTTAD. Ha zárva lett, annak oka van, és hiába nyitsz újat, az is pontosan ugyanazt a pályát írná le.
  • SHADOWEYES7
    így igaz ,ezt is én írtam be ugye a fórumba?:

KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,
    KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg,KöTsÖg