Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lakásépítési hitelek a topik címe a keresõ szerint továbbra is.
Ugyanakkor lakáshitelre nem ad ki semmit. Így aztán pont semmit nem ír a cím átírása... Mi is lenne a megoldás? Nyitni egy új topikot normális címmel? De érdekes, pont ezt tettem, de hát voltatok szívesek szó nélkül bezárni...
Na mindegy, részemrõl le van szarva, ezek után biztos nem fogom leírni az infókat, amit tegnap a hitelügyintézõnél összeszedtem.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
"Nem hiszem, hogy azokat kéne baszogatni, akiknek igényük van értelmes, magyar nyelven megfogalmazott címû és témájú, hasznos topikok létrehozására."
Nem is azokat baszogatják, hanem azokat, akik képtelenek már meglévõ témákat folytatni, ahelyett, hogy újakat nyitnának melléjük.
- lakást max. építkezési vállalkozók építenek, nem mi. Mi legfeljebb házépítésre veszünk fel hitelt általában
- a többség lakásvásárlásra vesz fel hitelt, amit magyarul lakáshitelnek hívnak, mindenki így ismeri
Nem hiszem, hogy azokat kéne baszogatni, akiknek igényük van értelmes, magyar nyelven megfogalmazott címû és témájú, hasznos topikok létrehozására.
Kösz elõre is.
help
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Annyit szeretnék kérni, hogy
ennek a topicnak a bannerjába beszúrni Bioshock FAQ -t, mint linket.Csak oda alulra kis szövegként vagy valami, csak mert túl sok az idióta kérdés meg nem nagyon tudnak egyesek kettõt visszaolvasni 😊 Köszönöm elõre is a segítséget! (Azért írok, mert a házigazda nem nagyon ért hozzá)
Az mért van hogy nekem pár napja azt irta ki az SG hogy augusztus 1-jén lejár a Vip jogom,és én akkor elküldtem is az sms-t és ma néztem egész nap, hogy mikor lesz 3 csillagom,de nem lett.
igazán sajnálom sztem még a gumiba se való
Acer Aspire one
39-es comment
hát nem semmi...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Hivatás az Életért!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
pl. így: "na vajon mi ? az sg mindigis a kormany segget nyalta"
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1188426191&no=98
"addig se arról van szó, hogy 2 nappal ezelõtt 30ft-al emelték a kenyér árát, és az életvitele az átlag állampolgárnak lassan a 0 alá fog esni.
IGEN ERRÕL BEZZEG NEM ÍR AZ SG.HU!!!
A BUZIK MEGSÉRTÉSÉRÕL IGEN!!!"
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1188426191&no=33
tényleg nem kell ide polfórum
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Divatcsapatok OLÉ!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Divatcsapatok OLÉ!