Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
guardian hero
Szerintem meg moderátorként tisztában lehetnél a fórumengine hibáival. Pl. a keresõével:
Lakásépítési hitelek a topik címe a keresõ szerint továbbra is.
Ugyanakkor lakáshitelre nem ad ki semmit. Így aztán pont semmit nem ír a cím átírása... Mi is lenne a megoldás? Nyitni egy új topikot normális címmel? De érdekes, pont ezt tettem, de hát voltatok szívesek szó nélkül bezárni...
Na mindegy, részemrõl le van szarva, ezek után biztos nem fogom leírni az infókat, amit tegnap a hitelügyintézõnél összeszedtem.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Pheel
Szerintem meg töröld a cachet vagy nyisd ki a szemed, esetleg olvasd el, hogy mit kértél...
guardian hero
Szerintem nem sikerült átírnod.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Pheaper
köszönöm(köszii😊))

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Kandurex
<#heureka>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Pheaper

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Pheel
Átírtam, bár nem értem a felháborodást. Az alcím tartalmazta a vásárlási hiteleket is: Lakásépítési, vagy vásárlási hitelekrõl

"Nem hiszem, hogy azokat kéne baszogatni, akiknek igényük van értelmes, magyar nyelven megfogalmazott címû és témájú, hasznos topikok létrehozására."
Nem is azokat baszogatják, hanem azokat, akik képtelenek már meglévõ témákat folytatni, ahelyett, hogy újakat nyitnának melléjük.
guardian hero
Az a nagyonráérõ moderátor, aki képes volt bezárni pillanatok alatt "Lakáshitel" címû topikomat, ugyan vegye már a fáradtságot, hogy átnevezi a "Lakásépítési hitelek" c. topikot "Lakáshitel"-re, mert

- lakást max. építkezési vállalkozók építenek, nem mi. Mi legfeljebb házépítésre veszünk fel hitelt általában
- a többség lakásvásárlásra vesz fel hitelt, amit magyarul lakáshitelnek hívnak, mindenki így ismeri

Nem hiszem, hogy azokat kéne baszogatni, akiknek igényük van értelmes, magyar nyelven megfogalmazott címû és témájú, hasznos topikok létrehozására.

Kösz elõre is.

Drephis
zeli
Ott a Gyuri házigazda, majd takarít <#hehe>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

dienesoft
Hopp rossz a link bocsi most veszem észre ez a jó 😊

dienesoft
Hát tudod nem nagyon lehet õket pihenõre bírni, nagyon sokan vissza se olvasnak, 15 percenként jönnek a kommentek a warezzal kapcsolatban, ezért gondoltam, hogy csökkenének a felesleges kommentek, ha leírnánk, mit hogyan kell csinálni. 😊

Kandurex
Már a spam topikba is FAQ kell? 😊)

dienesoft
Sziasztok!

Annyit szeretnék kérni, hogy
ennek a topicnak a bannerjába beszúrni Bioshock FAQ -t, mint linket.Csak oda alulra kis szövegként vagy valami, csak mert túl sok az idióta kérdés meg nem nagyon tudnak egyesek kettõt visszaolvasni 😊 Köszönöm elõre is a segítséget! (Azért írok, mert a házigazda nem nagyon ért hozzá)

Picar77
majd ha 2 éves leszel akkor lesz 3 csillagod ÿ(2008 3 hóba lesz neked 3 csillagod)

()() (^^)

istenostora03
Hello all!

Az mért van hogy nekem pár napja azt irta ki az SG hogy augusztus 1-jén lejár a Vip jogom,és én akkor elküldtem is az sms-t és ma néztem egész nap, hogy mikor lesz 3 csillagom,de nem lett.

Olcsóvér
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1110017585&no=15769
igazán sajnálom sztem még a gumiba se való

Acer Aspire one

Pheaper
hi
ezt
ide
kösze

Frank99
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1188581860
39-es comment

hát nem semmi...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Dark Angel 666
zeli
Figyelj, a szecskáztatás az "normális" dolog, nekem is volt(tavaly xD), és egyátalán nem nagy cucc. Nem geciségbõl csinálják, hanem mert "hagyomány", szerintem semmi gond nincs a topikkal ha nem lessz belõle flame...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

hungaro
kedves moderátorok,meg kérnék valakit hogy zárja be ezt a topicot,undorító,másik szivatása hogy jobb kedvük legyen!!

Hivatás az Életért!

Pistike 007
thx

SHADOWEYES7
kész

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Pistike 007
Erõsségem😊

zeli
Szépen fogalmaztál<#idiota>

Pistike 007
Üdv!
Ezt a képet ebbe a topikba be lehetne csinálni? köszi😊

Kandurex
be tudod te is, házigazda vagy

megkérhetném valamelyik modit hogy zárja be ezt?
köszönöm
desigo
Mike
mondjuk azóta lecsillapodtak a kedélyek

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
kell-e hagyni hogy az sg-t fikázzák a userek?
pl. így: "na vajon mi ? az sg mindigis a kormany segget nyalta"

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1188426191&no=98

"addig se arról van szó, hogy 2 nappal ezelõtt 30ft-al emelték a kenyér árát, és az életvitele az átlag állampolgárnak lassan a 0 alá fog esni.

IGEN ERRÕL BEZZEG NEM ÍR AZ SG.HU!!!
A BUZIK MEGSÉRTÉSÉRÕL IGEN!!!"

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1188426191&no=33

tényleg nem kell ide polfórum

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

gabo91
Hello.

Kérlek tegyétek be a Travian topikba ezt a bannert.

Köszönöm elõre is!

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

gz8
Dózer, 13173 dettó.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Drephis
10:59 f1sch3r: www.gamerblog.try.hu

help

olympus
õ az!!
õ a szõrösbuxa!!nha neki kérnék egy büntipontot!!

Divatcsapatok OLÉ!

5w0rdf15h
szegény túl sok aludttejet ivott nem kell törõdni vele 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

zeli
Saját adatlapodat linkeled be 😄

Picar77
ez megint te vagy 😄

()() (^^)

SHADOWEYES7
mit szórakozol???

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

olympus
itt ki kért?😮

biztos vmi alreg volt-.-

igazából neki kértem:
neki nha mert levi szõrösbuxa

Divatcsapatok OLÉ!

zeli
Saját magadnak akarsz büntit?<#hehe>

olympus
Szerintem neki kéne egy bünti
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Levi azt mondta nyuszi vagyok! Itten válaszolok! KURVA SZÁD ÉS NYÁD A NYUSZI! :Asdasdasd

Divatcsapatok OLÉ!

Drephis
Fido4life
Köszönöm szépen !

zeli
Ja, az meg a másik..

SHADOWEYES7
fõleg ne itt!!