24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Az első volt.Még semmi probléma nem volt velem.és nem ökörködésnek vagy szivatásnak szántam.poén.de van akinek hatalmas fáradtság újra bejeélentkezni.de köszönöm h kiszedtetd .ccsak azt nem értem miért ekkora bűmn.ráadásul ezétrt vkit bannoltak.hm -
Utólsó volt ilyen linkel ökörködni. -
Hali tisztelt moderátotok.Vki írt egy linket amire kattintva kijelentkeztet.ezt a linket bettettem a humoros aranyos képek és videókba.Már mindenki támad érte.Nem tudtam h ez ekkora bűn.És bocsánat.
Kérném hogy a #137410 számú hozzászolásomat töröljétek.Nagyon köszönöm és bocs de nem tudtam.
És kérlek ne adjatok pontot.Nem hiányzik. -
Kössz. -
Nagy szavazó topik,#10158hsz,reklám. -
chat-re nem tudok írni mi lehet az oka (korábban sem tudtam még soha)?
-
én is ezt mondanám... -
nemtudom:S Azt látom csak egyszer hogy eszem f*szom még egy pekinges topik erre nézem o.O én nyitottam WTF? -
Mert? -
azta:O
feltörték a regem...:S -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1218199158
Zárni kérném, félrenyitottam, elnézést :S -
aha most mar ertem(valamenyire)
De ne Offoljunk mert nem akarok rosszul jarni -
Akinek joga van törölje a hsz-t.
Köszönöm. -
amire rákattintasz, és a refferernek (aki a linket adta) valami jó származik belőle (jelen esetben "hízik" tőle a malaca) -
ezt tul magassan magyarazod lassitsd le mer igy nem fog, megerteni mi az a reflink? -
szokásos malacos reflink cikkhozzászólásban -
ez mi akar lenni?? -
Már megint egy idióta.
#3. hsz + link -
Nezzetek mar be a CHAT-re mar megint barmolyak vegig sorba -
így jártál, sztem megérdemled h haragudjon rád :O
én se kérem el más regjét... -
innen
ezt kérném törölni -
Ki vagy bannolva -
Hello. Ide írom, mert ha E-mailt írok arra biztos nem válaszoltok. Na szóval:
SHADOWEYES7 tegnap nekem adott egy büntető pontot mivel megjegyeztem a LEGszarabb vicc topikba, hogy kettő vic "Vótmá". És mivel nekem már volt kettő büntető pontom(Amit szvsz nem megérdemelten kaptam.) ezért összegyűlt három elakadás jelző ami miatt nem írhatok a saját fórumokba(ahol a topikom van), és nem írhatok a gumiszobába.
Volt egy másik regisztrációm a Mama2-sön kívül, amit bannoltak mert valamelyik moderátor közületek nézte a topikom. Ezt még meg is értem. Na de:
Elkértem az unokatestvéremtől a jelszavát és felhasználónevét. Valamelyik modi rájött hogy én vagyok az, és Joci regjének is adott 4 büntető pontot.
Jocika mielőtt leraktam a telefont, a lelkemre kötötte hogy vigyázzak a regjére, ne írjak olyanokat ami következtében ő büntető pontot kaphatna.
Megkérnék egy moderátort ha lehetséges, Joci regjéből törölje kérem azt a 4 büntetőpontot, mert ha megtudja többet életében nem szól hozzám és ő az egyetlen barátom akivel jól eltudok lenni. És nem, ezt most nem azért írtam hogy megsajnáljatok, ez így van... Ő nagyon haragtartó fajta és ha ezt megtudja akkor... jaj nekem!
Kérem töröljétek azt a négy büntető pontot légyszíves, köszönöm.
UI:Mielőtt elkezdenétek kombinálni, Mama2 voltam és nem Jocika az én regemmel! -
Csetre miért nem tudok írni? beirom a szöveget de nem postolja :S -
köszi -
Shadoweyes-hoz szólnék. Tiszta szívből köstzönöm a bannt. (komolyan, nem fikáézlak) Ráébresztett arra, hogy amit tettem, nem volt helyes. Mostantól betartom a szabályt megígérem, és még1x bocsi attól akit megsértettem. -
ba #15468 Hali
érdeklődnék, hogy ha vkit a saját fórumban lef*szozok azért miért jár egyből ban?
ennyi erővel majdnem mindenkit lehetne bannolni onnan...
ja és mások meg oldalakon keresztül anyázzák a másikat és kapnak 2-3 pontot...
szal hogy is van ez? -
most amúgy is nyaralni van... -
lol -
napokban volt gz8 születésnapja és megdöbbenve tapasztaltam hogy két regisztrált neve van. tegyetek valamit mert tőlem nem fogad privát üzenetet -
Miskolc88 #15464 Legszarabb vicc topik
Mama 2 barátunk megszegte a szabályt.
A megszegett szabály:Továbbá senkit nem érdekel, hogy a vicc esetleg "vótmá",ha valaki megjegyzést tesz, egy büntiponttal lesz gazdagabb.
-
Nyisd, de leginkább a sajátot javaslom az ügyben! -
Tessék
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logot
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 1 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból -
Tisztelt modik.Szeretnék egy topikot nyitni a(A legmenőbb GIF)ek témában.Mindenféle humoros gifeket szeretném ha oda linkelnék meg a többi.Megnyithatom vagy felesleges.És ha igen hova nyissam.Mert nem szeretnék büntipontokat. -
Sziasztok, hol találom meg h a büntetöpontok mit érnek? -
:/
remélem h megtudják kinek az alregje vagy és azt is banolják, am viccesfiú vagy nagyon -
Linket kiszedtem. -
Ok. -
A saját és a gumi között számomra nincs különbség. Ott a topiknyitó, fésülgesse a topikját, ha már oda nyitotta! -
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1195334917]Akinek a "Saját fórumon" joga van, nézzen be ide plz..[/URL]