24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • The Protector
    Az első volt.Még semmi probléma nem volt velem.és nem ökörködésnek vagy szivatásnak szántam.poén.de van akinek hatalmas fáradtság újra bejeélentkezni.de köszönöm h kiszedtetd .ccsak azt nem értem miért ekkora bűmn.ráadásul ezétrt vkit bannoltak.hm
  • SHADOWEYES7
    Utólsó volt ilyen linkel ökörködni.
  • The Protector
    Hali tisztelt moderátotok.Vki írt egy linket amire kattintva kijelentkeztet.ezt a linket bettettem a humoros aranyos képek és videókba.Már mindenki támad érte.Nem tudtam h ez ekkora bűn.És bocsánat.
    Kérném hogy a #137410 számú hozzászolásomat töröljétek.Nagyon köszönöm és bocs de nem tudtam.
    És kérlek ne adjatok pontot.Nem hiányzik.
  • SHADOWEYES7
    Kössz.
  • RoR zsozso
    Nagy szavazó topik,#10158hsz,reklám.
  • OrionHungary
    chat-re nem tudok írni mi lehet az oka (korábban sem tudtam még soha)?
  • Benny04
    én is ezt mondanám...
  • ChuckyHUN
    nemtudom:S Azt látom csak egyszer hogy eszem f*szom még egy pekinges topik erre nézem o.O én nyitottam WTF?
  • SHADOWEYES7
    Mert?
  • ChuckyHUN
    azta:O
    feltörték a regem...:S
  • ChuckyHUN
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1218199158

Zárni kérném, félrenyitottam, elnézést :S
  • nandorb
    aha most mar ertem(valamenyire)

De ne Offoljunk mert nem akarok rosszul jarni
  • SHADOWEYES7
    Akinek joga van törölje a hsz-t.
    Köszönöm.
  • Fabio Capello
    amire rákattintasz, és a refferernek (aki a linket adta) valami jó származik belőle (jelen esetben "hízik" tőle a malaca)
  • nandorb
    ezt tul magassan magyarazod lassitsd le mer igy nem fog, megerteni mi az a reflink?
  • Fabio Capello
    szokásos malacos reflink cikkhozzászólásban
  • nandorb
    ez mi akar lenni??
  • Tinman #15477
    Már megint egy idióta.

#3. hsz + link
  • nandorb
    Nezzetek mar be a CHAT-re mar megint barmolyak vegig sorba
  • NeverwinterKING
    így jártál, sztem megérdemled h haragudjon rád :O
    én se kérem el más regjét...
  • stp4trick
    innen

ezt kérném törölni
  • mama2
    Ki vagy bannolva
  • mama2
    Hello. Ide írom, mert ha E-mailt írok arra biztos nem válaszoltok. Na szóval:
    SHADOWEYES7 tegnap nekem adott egy büntető pontot mivel megjegyeztem a LEGszarabb vicc topikba, hogy kettő vic "Vótmá". És mivel nekem már volt kettő büntető pontom(Amit szvsz nem megérdemelten kaptam.) ezért összegyűlt három elakadás jelző ami miatt nem írhatok a saját fórumokba(ahol a topikom van), és nem írhatok a gumiszobába.
    Volt egy másik regisztrációm a Mama2-sön kívül, amit bannoltak mert valamelyik moderátor közületek nézte a topikom. Ezt még meg is értem. Na de:
    Elkértem az unokatestvéremtől a jelszavát és felhasználónevét. Valamelyik modi rájött hogy én vagyok az, és Joci regjének is adott 4 büntető pontot.
    Jocika mielőtt leraktam a telefont, a lelkemre kötötte hogy vigyázzak a regjére, ne írjak olyanokat ami következtében ő büntető pontot kaphatna.
    Megkérnék egy moderátort ha lehetséges, Joci regjéből törölje kérem azt a 4 büntetőpontot, mert ha megtudja többet életében nem szól hozzám és ő az egyetlen barátom akivel jól eltudok lenni. És nem, ezt most nem azért írtam hogy megsajnáljatok, ez így van... Ő nagyon haragtartó fajta és ha ezt megtudja akkor... jaj nekem!
    Kérem töröljétek azt a négy büntető pontot légyszíves, köszönöm.

UI:Mielőtt elkezdenétek kombinálni, Mama2 voltam és nem Jocika az én regemmel!
  • ChuckyHUN
    Csetre miért nem tudok írni? beirom a szöveget de nem postolja :S
  • cicai
    köszi
  • ChuckyHUN
    Shadoweyes-hoz szólnék. Tiszta szívből köstzönöm a bannt. (komolyan, nem fikáézlak) Ráébresztett arra, hogy amit tettem, nem volt helyes. Mostantól betartom a szabályt megígérem, és még1x bocsi attól akit megsértettem.
  • ba
    Hali
    érdeklődnék, hogy ha vkit a saját fórumban lef*szozok azért miért jár egyből ban?
    ennyi erővel majdnem mindenkit lehetne bannolni onnan...
    ja és mások meg oldalakon keresztül anyázzák a másikat és kapnak 2-3 pontot...
    szal hogy is van ez?
  • whiskeyman
    most amúgy is nyaralni van...
  • tommyg
    lol
  • OrionHungary
    napokban volt gz8 születésnapja és megdöbbenve tapasztaltam hogy két regisztrált neve van. tegyetek valamit mert tőlem nem fogad privát üzenetet
  • Miskolc88
    Legszarabb vicc topik
    Mama 2 barátunk megszegte a szabályt.
    A megszegett szabály:Továbbá senkit nem érdekel, hogy a vicc esetleg "vótmá",ha valaki megjegyzést tesz, egy büntiponttal lesz gazdagabb.

• Pheel
    Nyisd, de leginkább a sajátot javaslom az ügyben!
  • bujcsik555
    Tessék
    - Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
    - Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
    - figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
    - 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
    - 3 percenként lehet hozzászólni
    - nem használhat nick logót
    - nem használhat vip funkciókat
    - téma nyitás letiltva
    - nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
    - 5 percenként lehet hozzászólni
    - nem használhat nick logot
    - nem használhat vip funkciókat
    - téma nyitás letiltva

5 büntetőpont:
    - 1 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
    - összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból
  • The Protector
    Tisztelt modik.Szeretnék egy topikot nyitni a(A legmenőbb GIF)ek témában.Mindenféle humoros gifeket szeretném ha oda linkelnék meg a többi.Megnyithatom vagy felesleges.És ha igen hova nyissam.Mert nem szeretnék büntipontokat.
  • cicai
    Sziasztok, hol találom meg h a büntetöpontok mit érnek?
  • kulabácsi
    :/
    remélem h megtudják kinek az alregje vagy és azt is banolják, am viccesfiú vagy nagyon
  • Pheel
    Linket kiszedtem.
  • SHADOWEYES7
    Ok.
  • Pheel
    A saját és a gumi között számomra nincs különbség. Ott a topiknyitó, fésülgesse a topikját, ha már oda nyitotta!
  • SHADOWEYES7
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1195334917]Akinek a "Saját fórumon" joga van, nézzen be ide plz..[/URL]