Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toysoldier
szerintem kussolj -.-

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

HyperGames
te meg toyshit -.-

www.CRIMEMUSIC.try.hu

toysoldier
te meg álreg vagy -.-

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Pepsi Twist
Ezt kéremszépen bezárni!!! KÖSZI (és bocs, bevallom hülyevoltam)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

HyperGames
na jó, ez provokáció 😛

www.CRIMEMUSIC.try.hu

kulabácsi
😄DDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Pheaper
köszönni kifog??<#nezze><#ejnye1>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Dragooon
úgy értettem, legalább arra vennéd a fáradtságot, hogy ha nem is egy kerek magyar mondatot (ennyit már el se szabad várni), de egy hosszabb szöveget írsz három szó helyett. 😞

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

HyperGames
"thx"

www.CRIMEMUSIC.try.hu

Dragooon
drága viktorom, miért nem vagy egy kicsit udvariasabb? csak mert nem a kutyáidtól kértél segítséget :|

Picar77
jó lenne<#eplus2><#eplus2>

()() (^^)

toysoldier
mértnem vagy már bannolva? <#szomoru1>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

HyperGames
Ezt, ide, thx.

www.CRIMEMUSIC.try.hu

desigo
Bódog szülinapot...
PJack
HBD! 😊)

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Dj Faustus
zeli
Költõi kérdés...😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Dragooon
ki szereti? 😮 😊

zeli
Nem szereti Rexort<#smile>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Dragooon
te nem adod fel 😄

Pheaper

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

desigo
Kandurex
Hiba a te gépedben van, minden letölthetõ anyag elérhetõ.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hali!
Bocsi,de valami górét kerestem hogy annak jelezzem amikor éppen ezt észrevettem.
PL:Hitman Blood Money demó,meg a többi.
Addig bejön hogy kattintsak ide ha a letöltés nem indul el,utána a lap nem elérhetõ.

Deathstorm

gz8
Reklám volt? Mert ha igen, akkor banánt is kap.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gz8
Ez hogy jön ebbe a topicba?
Egy linket azért adhatnál, hogy utána tudjunk nézni, mi lehet a gond. Köszi. 😊

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Helló!
Olyan gondom van,hogy amikor játékdemót szeretnék letölteni akkor csak a letöltés oldalig jutok.Utána ráugrik a lap nem elérhetõ oldalra!
Ez hiba valahol,vagy karbantartják honlapot.
Segítségedet elõre is köszöni:
Deathstorm

Deathstorm

Dj Faustus
Ajánlom a tisztelt moderátorok figyelmébe Móni1994 felhasználó HTML szerkesztés kezdõknek!!! topikba írt #5774-es off-topik hozzászólását.

gz8
Gondoltam arra, hogy hármat adok neki, de meggondoltam magam...

Frank99
ok, kösz
+érdemelte

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

gz8
Légyszi linkeld, úgy egyszerûbb! ^^
Közben Kandurex zárta, én meg adtam a topicnyitónak egy kis szeretetcsomagot.

Frank99
ugye-ugye, a fõ topicban nem tetszett, hogy moderáltam a warezt, és sok flame-t....
most már itt sem tetszik.
szóljatok, és leszek ott is szívesen :-)))

Frank99
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1189102812

ez szerintem DEL.

gz8
Nézd meg, hányan vagyunk belogolva...
Konkrétba' ki/mi a gond?

sz4bolcs
Miért nem mûködnek a moderátorok a tudományos eszmecserében?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Pheel
Véééééééééééégre! :-P
Mike at home
jó, rendben, nem írok ide többet a témában

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
akkor menj dolgozzál, és ne enegem baszkurálj
vannak a fórumnak olyan részei, ahol jó ha hetente 1x bedugjátok az orrotokat

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

desigo
All right chief!
Loál János
Lécci NE HSZ-T LINKELJETEK, hanem a TOPIKOT, A HSZ. SZÁMÁVAL!, mert így nem lehet közvetlenül törölni a nem kívánt üzenetet.

Köszi

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

desigo
Match
Reklám.

A linket nem néztem meg, de a hírek topicban, illetve a cigi topicban is találkoztam vele.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

gz8
Rossz topicba írtad a hülyeségedet. Figyelmeztetlek, hogy a moderátorok kiválasztása NEM a plebs (ergo a te) dolga.
És ezt a hangnemet most néztem el neked utoljára.

laslandes
<#eljen>

Sir Quno Jedi
Vaz, te mindig beletalálsz LOÁLMester! Pont a közepibe! Bullseye! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Loál János
Nem a csillag teszi a modot.
Nullasenkizõkbõl például nem valószínû, hogy lesz, akárhány csillagja lehet. :-|

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

SHADOWEYES7
Kicsit azért visszavehetnél,miért is nullasenkizel le engem??
Talán okot adtam rá??
Szived joga,irj a [email protected] és kérd ha úgy gondolod!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Mike at home
persze azért sok vizet nem zavarnák, de van elég részleg ahová alig jáár mod
szal ez már sértés, rám nézve

Mike at home
ha kétcsillagos nullasenki lehet mod, akkor én is az akarok lenni
büntetõpontot akarok osztogatni 😊

gz8
Ban, többek közt 😊