Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Remélem még nem jutott olyan mélyre a tudományos topic, hogy az ilyen gyilkolásra célozgató hozzászólásokat megtûrjék.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
és sry..<#pardon1>#pardon1>
17:32 gaborviktor6: kinek van fasza???
http://9gag.com/gag/5135249
#5976 Hozzaszolás.
Jimi Hendrix
Mennyire fognak eltûnni, vagy milyen logika alapján - a képeim, hogyha lejár a VIP-em, de nem fizetem be idõben? (egy hétre el leszek menve itthonról, és jelenleg nem tudom finnanszírozni)
Nem mintha annyira fontosak lennének a képek, csak macerás lenne újra feltöltögetni õket 😛
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
#108653 #108656 hozzászólás.
Azt hiszem minimum büntetõpontokat ér, én közel sem tartom humorosnak ezeket a megjegyzéseket egy 4 éves kislányra...Légyszíves intézkedjetek, köszi.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
http://9gag.com/gag/5135249
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Na jó mehet a gumiba...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
sajnálom hogy így döntöttetek
Ha a linkelés ige nem mond semmit, akkor a szövegértéseddel biza komoly problémák lehetnek.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Lehet nagyob betûk kellenének a a bannerba!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
elég ronda beszédédért és sok fórumozó megsértésért!
Köszönöm
Amúgy király, hogy már Archlord-ozás közben is banolt ápoltjainkba botlom, kicsi a világ és számtalan a rajongó! Jó vót! Ez a modiismertség átka! 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Még jó, hogy szép nagy piros betûkkel van kiírva...
Ezt:
www.molnibalage.extra.hu és "magyar honlap" legyen a szövege a linknek.
Köszönöm.
köszönöm
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz