Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
szeretném ha ezt a képet a (Winwows Live Messenger) topikba beraknátok!
elõre is köszönet érte!
help
[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
A [email protected] nem válaszol, nem csinál semmit 3 napja. Most az sg fórum átment pénznyelõbe? Mert amikor a "megpróbálom újra" feliratra nyomok már más kódot dob ki. Az megint 400+ÁFA. Most mivan?
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
"A BF2 Community megfért a saját kis szobácskájában" - ezt nem így vettem észre. Bárhová mentek, csak bajt okoztak.
Nézz csak el ide, mondjuk 2930-tól. Félkövérrel szedem, hogy jobban lásd: nem a bf2 berkein belül történt az inkriminált eset, aminek következtében bant kaptak azok, akik megérdemelték. Volt ugyan egy-két két topicoló, aki ugyan gyámoltalan módon, de ki merte fejezni nemtetszését a Mindenható Közösség tagjainak farkashorda-viselkedése ellen, de az õ hangjuk nem lelt visszhangra. Én lettem a szószólójuk.
Azért mindennek van határa, és ezt a határt, a normális hangvételû fórumozás határát keményen átlépték, Meg is kapták érte azt, ami jár. Mi történik? Az egész bf2-közösség egy emberként jön visítani és kurvaanyázni, ahelyett, hogy meghúznák magukat és tanulnának az esetbõl, emberi hangnemben fórumoznának. De nem. És nem ez volt az elsõ alkalom, hogy a "saját kis szobácskájukon" kívül ezzel a mentalitással tönkretették mások szórakozását.
A végeredmény ismert. Én lennék a legboldogabb, ha már azt megelõzõen kinyithatnám a bf2-totyikokat, mielõtt választ kapsz. A kioktató, felelõsségre vonó hangnemet meg tartsd meg magadnak és a közösségednek.
Én is köszönöm, hogy elolvastad.
A témát pedig lezártnak tekintem.
A többi 22embernek annyi hibája volt, hogy Battlefield-el játszik és a Battlefield topicba irt. És a 22emberen felül még másik 20-40embert büntetsz a bf topicok bezárásával mindenfél jogalap nélkül.
GZ8, ha rendet szeretnél, kezdésnek nem kéne megszegned az SG szabályait.
A moderálás nem arról szól hogy önkényesen bannolsz mindenkit akinek nem tetszik az arca, ezzel nem oldasz meg semmit ,csak rossz fényt vetsz az SG-re!Az SG a látogatókból él,de az emberek szépen elpártolnak majd innen, ma 20 holnap 40 aztán meg már 100 ember elégeli meg az önkényes viselkedésedet.Nem hiszem, hogy tetszeni fog a szerkesztõségnek ha drasztikusan vissza fog esni a látogatotság, egyetlen ember miatt, arról nem is beszélve hogy a VIP jogokat sem fogja megvenni miattad ezek után senki,az ismeretségi körömben.
Lehet nevetni ,rajtunk ,hogy jól megszivattad a kis csirákat otthonról a gép mögül ,de hidd el a többi moderátor nem nevet, inkább sir, hogy ilyen moderátor társuk van...
Érdekes módon semelyik másik moderátorral ,nincsen problémája a bfeseknek, ha szólnak hogy fogjuk vissza magunkat, megtesszük. Õk tudnak ember módjára beszélni az emberrel, nem zárkóznak el.
Neked abban kimerül a tárgyalás fogalma, hogy kezdésnek hetes bannt adsz
mindenkinek válogatás nélkül és ha valaki rákérdez hogy szabálysértés nélkül miért kapott a barátja bant, válasz nélkül õ is kap.
Persze érdemi válaszra most sem várhatok, csak egy banra gondolom.
Üdv.
Körömpöri
Nem tartod be az sg fórum szabályait, pedig pont neked kéne a legjobban.
A BF2 Community megfért a saját kis szobácskájában és elvolt mindenki mint a befõtt, ami nagyon kemény volt az én úgyis töröltem. Néha volt kifelé egy kis túlkapás, de ennyi.
De te, jöttél és megmutattad, h erõsebb vagy. Gondolod ezek 10 éves gyerekek akikkel szórakozhatsz? A nagy részük évek óta fórumozik itt, és nem fogják tûrni hogy az ilyen "kiskirályok" baszogassák õket.
Legyél egészen nyugodt, nem õk fognak veszteni hanem te, mert most, hogy a kis szemetesdombjukat is bezártad, rá fognak szabadulni minden más topicra és szétflémelik, akár 86 féle újreggel, új ip-vel stb. Az ellenállók tábora pedig egyre csak hízni fog, és nem 5-6 emberrõl lesz szó, hanem akár 20-30-40-rõl is.
Tõled nem kérek szépen semmit, lejárattad magadat, mindenkinek az lenne a legjobb, ha lemondanál, mert ilyen torz személyiséggel nem lehet ezt a melót tovább csinálni.
Szóval azt szeretném kérni a többi moderátortól, hogy legyenek olyan kedvesek megnyitni ismét a bf2 topicot, a gz8 által JOGTALANUL kibannolt emberek büntetõpontját törölni. Ha ez megtörténik, akkor minden szépen és jól fog alakulni.
Ha ez nem történik meg hamarosan, akkor kénytelen leszek én is felháborodni és rábeszélek még egy csomó embert, hogy elégedetlen legyen, aki talán eddig nem is volt az. Ja és én ráérek az atyaúristennek is levelet írkálni ha szükség lesz erre.
Köszönöm a figyelmet, és remélem h ismét békesség lesz.
De mivel ezt neked max. St tudja megmondani, a kör itt bezárult.
A topic bezárását pedig köszönjétek mindazoknak, akik ma bant kaptak.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
http://9gag.com/gag/5135249
Jó, majd rádkeresek az iwiw-en, mivel semmi titulus nincs írva -jóféle sg-s szokás szerint- az adatlapodra. <#wave>#wave>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha talán nem balfaszozásról és kreténezésrõl szólna a hozzászólásod, akkor megérteném, így viszont te sem vagy különb a deákné vásznánál.
Jó tanács: mielõtt beszólsz valakinek, elõbb nézd meg, ki az illetõ. Úgy látom, hogy a fórumozási kultúrád még hagy némi kívánnivalót maga után.
A kioktató hangnemet meg tartsd meg magadnak. Köszi.
Erre a kisiskolás elolvassa és elkezd balfaszozni, akihez szintén nem szóltam, ha ez a menõ, akkor folytassuk, válaszolok neki.
Ha ezt nem érted, nem értem te is mit keresel itt, mert ha mod vagy, akkor alkalmatlan vagy a feladatod ellátására, most banolhatsz, mert megsértettem az önérzeted, össze fogok törni...
Ha meg nem vagy mod, akkor meg minek reagáltál, nem a te dolgod.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Kapott egy hetet.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
2. Ha már beírsz valamit, olvasd el a banner alatt foglaltakat, mindenkinek egyszerûbb lesz.
3. Köszi.
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Péter1973

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
respect to the man in the ice cream van
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá