24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Mivel bezárt a mi kellene az sg-nek topik, ide írnék:
behalt a spoilerezés, ha spoilerben próbálok bármit is beírni, eltűnik az egész hozzászólás és egy üres hsz-t küld el, amit sem szerkeszteni sem visszavonni meglehet (több totyikban is kipróbáltam, mindenhol ezt csinálja...) -
Már nincs az 1 hónap teszt VIP jog? Be akartam nyomni magamnak h dec elején úgy is befizetem erre nincs olyanra lehetőség! Még nem használtam fel sosem... -
Partyarcok topik , #50080 , véletlenül 2x írtam be :( -
nah van amit már le tudok tölteni (tomb raider demo)
de ezt továbbrasem :((( -
Tresh #16137 töröljétek a topikomat, hülyeség volt :) -
jav? xD mostmár pls privátban írd le nem értem ezeket a szakszavakat -
Nandusz #16135 jav -
3 fa? -
Nandusz #16133 olyan 960 ft + fa -
el is tűnt :) -
kattints tovább, ki lesz írva. -
nincs kiírva csak h milyen hasznai vannak stb.. -
főoldal/vip jogok felvétele, ki lesz írva. -
És menyibe kerül 1 évre a vip jog? -
pont 1 hétig szokott kint lenni, annyi időnként van a felhasználók újraellenőrzése. -
el. -
Hy nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de lejárt a vipem és egy hete van kint a "A VIP regisztrációd lejárt!" felirat.
Ilyen sokáig még nem volt kiírva, el fog tűnni ez egyáltalán? -
Jaj bocsi, látom minden témakörhöz külön moderátoros téma tartozik, beírom a Hardware részbe. -
Valaki tegyen rendet pls a Milyen videoKártya? Topicban pls
Már zavaró CsőKujts írásai, köze sincs a témához..
Nameg #27851 hozzászolás is, nem oda való az ilyen beszéd..
Köszönöm.
-
jogos :) -
jajj én nem ezt akarom fullba leszedni. hanem az egész sg letöltés nem indul el.
linkelhettem volna Gears of War 2 videót, vagy programot, a lényeg!
innen semmit nem lehet tölteni.
monjduk jó, letölthetném máshonnan is de ha már idejárok, kihasználom:)
az a trópusi vihar meg nem érdekel engem, csak az volt az első link ami utamba esett, de annak a letöltése se megy (meg nem az egész filemt akarom letölteni, csak előzetesét, de ismétlem, nem ez a film érdekelne engem, csak hirtelen ezt találtam):D -
Ment privát -
szar 1film asszitem hogy jobb lessz de nem -
Mikor lehet már letölteni?
Nagyon régota várom, hogy jó legyen de még mindig csak ennyi jön be:S
-
de tudod, mindenkinek a saját problémája A Fontos Ami Megér Egy Új Topicot, a többiek meg menjenek az általános segítségkérőbe, és Hogy Merészelnek Új Topicot Nyitni? :) -
hát igen, ha minden csip-csup kis problémának külön konyhát nyitunk....van annyi segítség kérő, meg általános, meg ilyen - olyan, miért nem oda írod? Ha már színvonal, olvasd át még egyszer a hozzászólásod, hátha felfedezel némi visszásságot.... -
Nem vagyok moderator de probalj ujat nyitni de oda mar irj is valamit -
reklám.. -.- xD -
Nézőpont kérdése... -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1082313219 #2442
reklám? -
Bala10 #16110 arról nem is beszélve, hogy az adott személynek készül,így más ne használja.
én ha készítek magamnak logót, akkor azért készítem, hogy egyedi legyen, nem azért, hogy ezer másik ember használja. arra megvan a megfelelő topik, ott kérhet magának.
a te felfogásod szerint ha valamit ajándékba kapsz, akkor én is használhatnám, mert nincs ráírva a neved?
-
Mindez szép felfogás, de aki kérés nélkül használ bármit, ami más tulajdona, az egy tolvajcigány. -
Csak ki másoltam a logóműhelyben megejtett kis HSZ-em pont a logó lopásokról... remélem érted az eleje a lényeg számodra mivel nem tudok mindenről.
A logód amid van nem képez magántulajdont csak egy esztétikai megnyilvánulás a részedről. Ha nincs rajta a neved csak egy ilyen szöveg h Dr. Hause akkor ne is emlegessük azt h lopott mert fölösleges ezzel áltatni magunk :) Engem nem zavar ha valaki ellopja a logom mivel én csináltam és ez azt jelenti h művész vagyok mert nem csak nekem tetszik :) és ha meglátom másnál a logom nem lehurrogom hanem csinálok magamnak egy jobbat szebbet amit szintén ellophatnak. Hisz azért van h használjuk...
Erről ne arra asszociálj hogy én most elítélem a felháborodásod csak nem értek veled egyet... :) -
Akinek itt van joga légyszi zárja be -
lehet -
logo lopásért lehet büntipontot kapni? mert kedves wolf killer elcsorta az enyémet, írtam neki privában is hogy kérem vegye le, topikban is ahol láttam, és elolvasta a privátot, bejelöltem a visszajelzés küldést, de semmi... -
Legalább megpróbálná a keresőt használni -.- -
© dev723 nevű júzert valaki ölje meg, minden második topikba spammeli a szarját. :c
-
oké,de vigyázz a jelszóra -
köszi az intézkedést srácok!