Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

piros mogyi
moderálva

Ne etesd a trollt!

Köszönöm.
gz8
Dózer.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gz8
Nem kell a hiszti.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

innen #47-es hszt légyszi töröljétek, mielõtt hisztirohamban török ki.
gz8
Csávó nem lesz hosszú életû itt, ahogy elnézem.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=991417227

#22018 ezt lehetne torolni szntem

Koszi
autoszimulator
az nem is csúnya, direkt szépen írta 😄

.: mobilize.hu :.

tommyg

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Hello.Lenne egy kérdésem.
Miért nem tudok letölteni az sg-rõl programokat?

A választ elõre is köszönöm.

bujcsik555
Érdeklõdnék hogy ha nyitnék egy topikot ehhez hasonló "papírmaketteknek" akkor az zárjátok a makettezés topikra hivatkozva, vagy lehet-e neki külön?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

madass

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

a fogalmazási nehézségek a tartalmi diszgráfia miatt vannak, szóval igazad van, valóban nincs sok esély rá, hogy ez változzon.

Az említett kis füstöst egy egész topikon keresztûl fikázták a legcifrább módokon és valamiért csak én kaptam érte büntetõpontot.

Ha nincs igazságérzeted akkor legalább legyél következetes...

gz8
Köszi, így már világos. %-)

Ha talán megtanulna fogalmazni, úgy mindannyiunknak egyszerûbb lenne, de a büntetõpontjait elnézve (amit én adtam neki) egyikre sem látok valós esélyt.

Dzsini
ha büntetést adsz arra, amit írt, akkor nem értesz vele egyet => támogatod azokat, akiket õ bûnözõknek tart.
(nekem is beletelt egy kis idõbe, míg sikerült dekódolni 😊 )

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

gz8
?

a büntetõpontjaim meglétét vehetem úgy, hogy a bûnözõket támogatod?

RAZOR27
<#eljen>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

SHADOWEYES7
<#fogmosas>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

RAZOR27
#69351 Arra a büntipontra rálehet kontrázni eggyet 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

gz8
Dózer.

Kedves modik, lécci töröljétek mert rossz helyre illesztettem
ITT

104504 & 104505

Köszi!!

Dzsini
topic listázás név szerint (szerintem ezt nem ismeri a legtöbb ember) és lapon belül keresés, meg google site-on belül keresés...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Elolvasod az elõtted író hsz-jét 😉
Loál János
Van modellezés, és RC modellek topik.

Már csak az a kérdés, hogy én, keresõ nélkül hogyan találom meg? Ötletelj ezen! 😮)

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Dzsini
van RC modell (7 hozzászólással), általános modellezés (138-al), meg az autós ahogy látom... helikopterest konkrétan nem találtam.

madass
mivel nem jó a keresõ és nem akarok dupla topicot megkérdezem hogy ven-e modellhelikpterekrõl szóló topic?

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

Dj Faustus
Akko mea culpa.

Dark Angel 666
Ezen az oldalon láthatod hogy freeware

SHADOWEYES7
Ebben tanácstalan vagyok <#conf>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Kész.

Én úgy tudom hogy a Frontpage Express ingyenes volt.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Yoda001

http://9gag.com/gag/5135249

Dj Faustus
Microsoft Frontpage topik, #49-es hozzászólás - a Frontpage Express ugyebár nem freeware, ez pedig nem warez fórum...

Gabesz amd64
<#smile>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

gz8
np, csak ha alapmû, akkor pontyosan, széken ;-)

Dzsini
sorry, régen ment fejbõl, most az idézetes wikirõl copyztam.

gz8
off
a rekettyetervezõk és -berendezõk is gazdasági stressz alatt élnek a fejlõdés eme szakaszában
on

Punker
én öreg vagyok, te vén 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
Mivé lesz a világ, ha minden jöttment kóbor lovag csak úgy OFF-ot mondhat az öregeknek? Átok ül ezen a földön, ma már semmi se szent; még a rekettye-tervezõk és -készítõk is súlyos gazdasági válságban élnek a történelem eme szakaszában.

Pheel
Látom nem tiszta számodra, hogy a levlistát is mi olvassuk... <#sniffles><#wilting>
Punker
le OFF-olod Dzsini-t? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SHADOWEYES7
Na off vége!

Dzsini
itt elvekrõl van szó, és NEM lehet így töröltetni. pont.

Dark Angel 666
Most olyan nagy kérés lenne hogy kitöröld ?
Nem kell azon filozofáni hogy mit kellett volna tenni és mit nem

Dzsini
megtörténik másokkal is, többször, mint gondolnád. ne aggódj rajta, inkább ezentúl írj olyasmit, amivel jóvá teszed.
(azzal, hogy a fórumról kitöröltetnéd még a megsértettek fejébõl nem tûnne el)

Dark Angel 666
Néhány = 19

Yoda001
gondolkozz mielõtt írsz 😊 egyébként egyszerûbb elmagyarázni az adott személynek/eknek és priviben elnézést kérni,nem? ami megtörtént az megtörtént,egy egyszerû hsz törléssel nemnagyon mész semmire,ha az illetõ(k) már látták

http://9gag.com/gag/5135249

Dark Angel 666
Mert olyat irtam amit nem kellett volna , az adott helyzetben nem gondoltam hogy ezzel megsértek embereket